...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
pazartesi tam bilgiler netleşecek bugün sadece kan tahlili yaptılar doktor olmadığı için bi şey diyen olmadı sadece hamilesin dediler o kadar pazartesiyi bekliyorum o zaman tekrar yazarım

pazartesi tam bilgiler netleşecek bugün sadece kan tahlili yaptılar doktor olmadığı için bi şey diyen olmadı sadece hamilesin dediler o kadar pazartesiyi bekliyorum o zaman tekrar yazarım

TAMAM sekerim. o zaman haberleri alinca yazarsin.insallah hersey yolunda gider.

yalniz canim benim hamilelik takviminde dogru haftanin olmasi icin dogum tarihini 2 hafta sonradan yazarsan dogru cikar...mesala dogum tarihi 14 eylulse 28 eylul yazicaksin/...

kizlar midesi agriyan varmi.bugun adet gunumdu,testlere ragmen adet olurum korkusu vardi ama gelmedi.sabah karnim agriyordu gecti.ama simdi midem cok kotu agriyor.1 seyle desiyorlarmis gibi.cok kotu bir agri.ilk hamileligimde de boyle olmustu.

Kızlar son kan tahlilimizi yaptırdık 598 den 1.419 a çıkmış masllah benim bebeğime pazarteside doktor kontrolumuz var inşallah bebegimide görebilirim :))

aranizda bebek kayb eden varmi/ben ilk hamileligimde 4 aylik bebegimi kayb ettim.spina bifida nedeniyle bebegimi aldilar.uzerinden 6 ay gecti sukrler olsun ALLAHMA bu ay yeniden hamile kaldim.veren ALLAH veriyormus.hala inanasim gelmiyor.kendimi hamile gibi hiss etmiyorum.

Kızlar son kan tahlilimizi yaptırdık 598 den 1.419 a çıkmış masllah benim bebeğime pazarteside doktor kontrolumuz var inşallah bebegimide görebilirim :))

bu cok iyi 1 sonuc.ama 1 sey var canim.ultrasonda bebek 3-4 haftalikken gorunur,senin takviminde 6 haftalik yaziyor.burda yalnislik var...
tum kizlara soyluyorum.bu hamilelik haftasinin dogru haftanizi gostermesi icin.bebegin dogum tarihini 2 hafta gec yazin.messela 20 mayis dogacaksa uzerine 14 gun gel ve yaz.buda 4 nisan eder.benim dogum tarihime bakarsak bebegim 4 haftalik yazilicak ama 3-4 hafta bundan once esim burda yoktu iki hafta once hamile kaldigim icin.dusundum nasil yaza bilirim tam dogru haftam 2 haftalik bebek yazilsin...ve sonunda dogum tarihinin uzerine 14 gun gelip yazmayi buldum...tam dogum tarihi 2 hafta fazla cikariyor.

.

Canım haklı olabilirsin ama doktorlar seni son regli tarihinden sonra hamile olarak hesaplayip 40 haftayı öğle tamamlıyor bebek sonradan o aradaki eksiği kapatıyormuş simdi doktorum 6 hafta derken ben nasıl erken diyebileyim ki :)) kaldı ki doktora en erken gittim Bu hafta 6 haftalik oldugum icin görürüz dedi tatlim

canim nasil istersen oyle yap.bisey diyemem.ama benim ilk hamileliyimde bebegim 3 haftalikken doktor ultrasonda gormustu,benim doktorum.son adetten 2 hafta sonradan dollenmeden hesaplandigini soylemisti.ama sende 6 haftaliksa kalp atislarini duydum.sende 6 haftaliksa gormesi lazim.doktorlar son adet tarihinden ne kadar sonra hamile kaldigini tahmin edemezler o yuzden son adetten hesaplarlar.
bide canim benim zaten bebeklerin 100de 5% i 40 haftada dogarlar.38.oldumu hepsi gelmeye baslar.ama bence bos verelim,,,onemli olan saglikli 1 hamilelik.ALLAH hepimizi 9 ay boyunca korusun.ard-arda doguralim.
bide bisey sorucam,sen hamile kaldigin ay hic yumurtlama hesapladinmi,yoksa oylesinemi kaldin?

kizlar ben simdilik cikiyorum.
.....................HAMIS.........YAS....KACINCI BEBIS..... ..SAT ................HAFTA............ .BDT...............CINSIYETI...ISMI...

..................tugba5286....................... ....................13nisan..................6.... ...............1subat.................???......... ......
.................sanem55..........26.............. ............... ...27nisan..................6..................4su bat..................???...............
..................tatlicadi..........27........... ................. ....29nisan.... .............6..................3subat............ ......???...............
.................pembetilki....................... ......................6mayis...................5.. ............... 11subat................???...............
.................... jale ............28.................................9 mayis..................3...................7subat. ................???..............
...................SLADI............25...........b irinci..............13mayis..................2.... .............17subat ...............???................

HADI KIZLAR duzenleyim listemizi,bizimde temmuz,agustos,ekim,kasim anneleri gibi topigimiz bolluk olsun...
subatta dogum yapicak olan kisiler sadece bu kadarcikmi??? yokmu kimse.

yeni eklenmek isteyenler olursa ve beni burda bulamazlarsa,kendi bilgilerini ozelden bana yazsinlar,listeye eklemem icin...

Canım söylediklerini dikkate alicam bakalım Pazartesi doktor kontrolumuz var ne diyecek bilmiyorum umarım hayırlı haberler veririm size Allah'a herkese evladını hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin..ben 6 ay korunmadım 2 yıl dogum kontrol kullandım bu ay hicbirsey yapmadan kendiliğimden Hamis oldum:)))) bebeğim supriz yaptı bize

tabiki seker hamis bu bebekler supriz yapmayi severler.
bende 4 aydir deniyorum olmadi,ama bu ay cok kafama takmadim ve umudum yoktu...hatta agir sey falan kaldirmistim aman nasil olsa bu ayda olmuyucak diye ama duygusalligi falan gorunce dayanamadim test yaptim ve pozitif..onlar gelicegi zamani iyi bilirler.doktordan gelince yazarsin.insallah iyi haberler verirsin...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMIS
[/TD]
[TD]YAS
[/TD]
[TD]KACINCI BEBIS
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]HAFTA
[/TD]
[TD]BDT
[/TD]
[TD]CINSIYET
[/TD]
[TD]ISIM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba5286
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13nisan
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[TD]1subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[TD]4subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[TD]3subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembetilki
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[TD]11subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jale
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9mayis
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]7subat
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SLADI
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]13mayis
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]43mart
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]sevda
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iste guzeller guzeli hamislerin listesi...ALLAH NAZARLARDA KORUSUN...hadi 9 aylik maratona...

Merhaba Kızlar,

Beni de ekleyebilir misiniz listeye?

SAT 11 Mayıs, BAT 8 Haziran , Yaş 28

Son düzenleme:
kizlar midesi agriyan varmi.bugun adet gunumdu,testlere ragmen adet olurum korkusu vardi ama gelmedi.sabah karnim agriyordu gecti.ama simdi midem cok kotu agriyor.1 seyle desiyorlarmis gibi.cok kotu bir agri.ilk hamileligimde de boyle olmustu.

Benim de aynı ağrı 2 gündür var, dün BAT ımdı ondan heralde düşündüm, biraz da endişelendim ama olumlu düşünmeye çalışıyorum, bi de ağrı mide kısmında kasıkta değil, umarım bişi yoktur

tablo cok guzel olms ınsllah bebegm bana tutunursa burdan ılerlemek cok guzel olcak buarada benım yasım 26 bebegım yok ama dgerını kaybettm ıkıncı dyelm bebek sayısına allah herkesn gonlune gore versn

valla tablo cok guzel olms ınsllah bebegm bana tutunrda burdan ılerleyeblrm buarada yasım 26 bebegım yok ama bundan once dusmustu kacncı bebek oldgna ıkıncı yazın yınede allah herkesn gonlune gore versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…