pazartesi tam bilgiler netleşecek bugün sadece kan tahlili yaptılar doktor olmadığı için bi şey diyen olmadı sadece hamilesin dediler o kadar pazartesiyi bekliyorum o zaman tekrar yazarım
pazartesi tam bilgiler netleşecek bugün sadece kan tahlili yaptılar doktor olmadığı için bi şey diyen olmadı sadece hamilesin dediler o kadar pazartesiyi bekliyorum o zaman tekrar yazarım
Kızlar son kan tahlilimizi yaptırdık 598 den 1.419 a çıkmış masllah benim bebeğime pazarteside doktor kontrolumuz var inşallah bebegimide görebilirim :))
.bu cok iyi 1 sonuc.ama 1 sey var canim.ultrasonda bebek 3-4 haftalikken gorunur,senin takviminde 6 haftalik yaziyor.burda yalnislik var...
tum kizlara soyluyorum.bu hamilelik haftasinin dogru haftanizi gostermesi icin.bebegin dogum tarihini 2 hafta gec yazin.messela 20 mayis dogacaksa uzerine 14 gun gel ve yaz.buda 4 nisan eder.benim dogum tarihime bakarsak bebegim 4 haftalik yazilicak ama 3-4 hafta bundan once esim burda yoktu iki hafta once hamile kaldigim icin.dusundum nasil yaza bilirim tam dogru haftam 2 haftalik bebek yazilsin...ve sonunda dogum tarihinin uzerine 14 gun gelip yazmayi buldum...tam dogum tarihi 2 hafta fazla cikariyor.
.
Canım haklı olabilirsin ama doktorlar seni son regli tarihinden sonra hamile olarak hesaplayip 40 haftayı öğle tamamlıyor bebek sonradan o aradaki eksiği kapatıyormuş simdi doktorum 6 hafta derken ben nasıl erken diyebileyim ki :)) kaldı ki doktora en erken gittim Bu hafta 6 haftalik oldugum icin görürüz dedi tatlim
canim nasil istersen oyle yap.bisey diyemem.ama benim ilk hamileliyimde bebegim 3 haftalikken doktor ultrasonda gormustu,benim doktorum.son adetten 2 hafta sonradan dollenmeden hesaplandigini soylemisti.ama sende 6 haftaliksa kalp atislarini duydum.sende 6 haftaliksa gormesi lazim.doktorlar son adet tarihinden ne kadar sonra hamile kaldigini tahmin edemezler o yuzden son adetten hesaplarlar.
bide canim benim zaten bebeklerin 100de 5% i 40 haftada dogarlar.38.oldumu hepsi gelmeye baslar.ama bence bos verelim,,,onemli olan saglikli 1 hamilelik.ALLAH hepimizi 9 ay boyunca korusun.ard-arda doguralim.
bide bisey sorucam,sen hamile kaldigin ay hic yumurtlama hesapladinmi,yoksa oylesinemi kaldin?
tabiki seker hamis bu bebekler supriz yapmayi severler.Canım söylediklerini dikkate alicam bakalım Pazartesi doktor kontrolumuz var ne diyecek bilmiyorum umarım hayırlı haberler veririm size Allah'a herkese evladını hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin..ben 6 ay korunmadım 2 yıl dogum kontrol kullandım bu ay hicbirsey yapmadan kendiliğimden Hamis oldum:)))) bebeğim supriz yaptı bize
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMIS[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD] BEBIS[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]BDT[/TD]
[TD]CINSIYET[/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba5286[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13nisan[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]1subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]4subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29nisan[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]3subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembetilki[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jale[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9mayis[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]7subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SLADI[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]13mayis[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]43mart[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iste guzeller guzeli hamislerin listesi...ALLAH NAZARLARDA KORUSUN... hadi 9 aylik maratona...hadi karni yakinlarda topbis olucaklar buraya...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMIS[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD] BEBIS[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]BDT[/TD]
[TD]CINSIYET[/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba5286[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13nisan[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]1subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]4subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29nisan[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]3subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembetilki[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis[/TD]
[TD]5hafta[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jale[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9mayis[/TD]
[TD]3hafta[/TD]
[TD]7subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SLADI[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ilk goz agrim[/TD]
[TD]13mayis[/TD]
[TD]2hafta[/TD]
[TD]4mart[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iste guzeller guzeli hamislerin listesi...ALLAH NAZARLARDA KORUSUN... hadi 9 aylik maratona..tombul tombul hamisler subattaki bebisler
kizlar midesi agriyan varmi.bugun adet gunumdu,testlere ragmen adet olurum korkusu vardi ama gelmedi.sabah karnim agriyordu gecti.ama simdi midem cok kotu agriyor.1 seyle desiyorlarmis gibi.cok kotu bir agri.ilk hamileligimde de boyle olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?