[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMIS[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD] BEBIS[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]BDT[/TD]
[TD]CINSIYET[/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
tugba5286[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13nisan[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]1subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
sanem55[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]4subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
tatlicadi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29nisan[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]3subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
pembetilki[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
jale[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9mayis[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]7subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SLADI[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]13mayis[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]43mart[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iste guzeller guzeli hamislerin listesi...ALLAH NAZARLARDA KORUSUN...
hadi 9 aylik maratona...hadi karni yakinlarda topbis olucaklar buraya...
Munirem,
Hırsına hayran kaldım. O kadar dövüş gerginlikten sonra kendine böyle bir çıkış yolu bulmuşsun. Yaklaşık bir haftadırdiğer forum sayfalarından da blgilerini okuduğum için senin hakkında eleştirelerim olacak.(Darılmaca yok)
Kadınım, meraklıyım, çok işim olmasına rağmen, stres ve sıkıntıdan kendime niyeyse böyle bir vazife edindim. Senden ve senin gibi hırslı bir kaç arkadaştan feyz almak isterim doğrusu.
Tespitt 1) Hakketen çok kibirlisin. Eğer doğruysa (sanalda herşey yalan, yanlış ,hayal dünyasından yazılmış olabilir; çok karşılaştım çünkü) doktorsan, teorik eğitim almışsın ama daha yolun çoook başındasın. Teorik bilgin süper ama pratik bilgin yok. Zaten onun için burada fizibilite yapıyorsun.Hamilelik, belirtiler, yapılan çalışmalar hakkında inanılmaz meraklısın.
Tespit 2) Gerçekten bakü lü isen bu kadar düzgün Türkçen nasıl olabilir! Türkiye de mi yetiştin. Yoksa yerin belli olmasın diye bizi kekledin mi?
Tespit3) Ölen bebeğine çok üzülmüşsün, sanırım küçükte olsa bir şüphe ve pişmanlığın olmuş. Yada bekleme sürecinde acabaların olmuş. (hayırlı olsun) bu hamileliğin pişmanlığını yada üzüntü unutursun istiyorsun, hatta kız olursa daha çok sevineceğini düşünüyorsun. Mevlam herşeyin en iyisini bilir. Durumun kolay değil aynı olmasada yakın bir durumu yaşadım ama ben prof da olda doç yada y.doç da olsa tek yada bir grup doktora inanmadım. Sağolsun annem ve kızkardeşlerimin desteğiyle pratiği iyi bir doktora daha gittim. İnsanız hata yapabiliriz, bu hatayı doktorlar daha çok yapıyor, çünkü insan hayatıyla ilgileniyorlar.Yani seninde bir acaban var..
Tespit4)Her konuda herkesle yarışamazsın, bu seni çok yıpratır. (Kelin ilacı olsa başına sürer, bana da bu tavsiye) Güzel ne varsa copy-paste yapıyorsun , bunda kötülük yok, hızlı olman takdire şayan
Tespit5)Bu kadar bilgisayar başında oturarak mesleğini nasıl icra ediyorsun, bir çok kişinin merak konusu bu. bir ara burada vardı ayda sadece 4 gün çalışırdı sağlık ocaklarındaki doktorlar, haftada bir gün yani, sonra salla başını al maaşını.
Şimdi sistem değişti tamamiyle performansa göre para oluyorlar. Haliyle hastanın yüzüne bakmadan, derdini dinlemeden, hiç gereği ve alakası yokken elli türlü tahlil yaptırarak (performans için) ilaç yazıyorllar.
Çok kısıtlı sürelerde çalışıyorsuun sanırım, vaktin bol yanii.Kuz sen hangi arada çalışyon?
Tespit6)Kendin de hamile olduğun, ve daha önce de gebelik geçirdiğin için çok fazla kıyas yapıyorsun. Bunda kötü bir niyet yok. Belki meslek icabı ve belki de çoğunluklaçok kadında olduğu gibi, merak, evham, kıskançlık, hırs, azim, bilgiye açılık...
Tespit7) çin takvimi olmasa bile ingilizce olarak hesap yapan başka bir siteden tarihleri girerek (ama sen ovulasyona göre, ki böyle yapnalar da var) cinsiyet tayini yapıyorsun. tam olarak yakalayamadım , kullandığın net adresini. Öğrenmeyi çok isterim ama hata payın yüzde 5 değil en az yüzde 25 canımcm.
Kız gecenin bu vaktinde içime der oldu. Lütfen sorularıma cevap ver. Eleştirelerimi eleştir. Ben snin ablan sayılırım. Saygılar..