- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
sagol canim insallah hersey yolunda gidecek ve 9 ay boyunca ALLAH yardimcimiz olucak.adetimden gecti kan testi ve idrar testide pozitif.ama yinede doktora gitmeye korkuyorum,birazcik doktor korkum var benim.
insallah canim.peki senin ilk bebisinmi yoksa cocugun varmi?bide ne gibi belirtilerin rahatsizliklarin var?bu korku hepımzde var sladıcgım ıdrarda goruoz kanda cıkcakmı kanda goruozmu kese goruncekmı keseyı goruoz ıcı dolcak mı ıcı doluo kalbı atcakmı bu 3 ay hepımız ıcın streslı bır donem hep bır korku oluyo allah hayrlısını verr hepımız ıcnde guzel bır 9 aay olr inşallahda burdan takıp ederz bırbırımızı
canim ilkini kayb ettin ama bak ne guzel ALLAH yenisini verdi insallah 9 ay saglikli 1 hamilelik gecirisin.benimde dun midem cok agridi bugunde basim cok agriyor,sanki basim boyle buyumuste cok agir olmus gibi.mide sadece sabahlari hafif mide bulantisi onun disinda hamile oldugumu hiss etmiyorum.bebegm yok 4 ay once kalp durması sonucu bıtane bebegımı kaybettm benm bel agrm cok var her zaman degl ama ara ara bas donmelerm var bıde 24 saatın 20 saatını uyuyorum desem abartms olmam:)
MUTLULUGUN VE GOBISLERIN LISTESI
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAZ.[/TD]
[TD]HAMIS
[/TD]
[TD]YAS
[/TD]
[TD]BEBIS
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]HAFTA
[/TD]
[TD]BDT
[/TD]
[TD]CINSIYET
[/TD]
[TD]ISIM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tugba5286[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]ilk goz agrim
[/TD]
[TD]13nisan[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]1subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sanem55[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27nisan[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]4subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]tatlicadi[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29nisan[/TD]
[TD]6hafta[/TD]
[TD]3subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pembetilki[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6mayis[/TD]
[TD]5hafta[/TD]
[TD]11subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]jale[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]kizima kardes[/TD]
[TD]9mayis[/TD]
[TD]3hafta[/TD]
[TD]7subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sladi[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ilkgozagrim[/TD]
[TD]13mayis[/TD]
[TD]2hafta[/TD]
[TD]4mart[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minure[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]damlamin yerine[/TD]
[TD]13mayis[/TD]
[TD]4hafta[/TD]
[TD]17subat[/TD]
[TD]kiz[/TD]
[TD]damla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]selda38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ikinci[/TD]
[TD]25haziran[/TD]
[TD]yeni[/TD]
[TD]subat[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yasasin bir hamilemiz daha var,hepmizi bundan sonra subati bekliyicez...
kızlar hepinizi kutluyorum, allah kucağınıza almayıda nasip etsin
bu arada belki bilginiz yoktur diye söylüyorum, anneler kulubünde şubat anneleri topiği var, forum sahibi ( kazen )zaten düzenli olarak şubat anneleri mart anneleri diye topicler açmış zaten, ordan devam ediliyor
marhaba canim subat anneleri 2012 var ama 2013 daha acilmadi.cunki,2013 subatta dogum yapicaklar daha simdi belli olmaya basladilar.bide acilsa bile her topikten 1 kac tane var buda bizim topigimiz olsun
yok tatlım 2013 şubat anneleri var, ama dediğin gibi nerde isterseniz orda devam edebilirsiniz iyi paylaşımlar diliyorum, bebişleride iyi bakınarada uğrarım bendee
marhaba canim subat anneleri 2012 var ama 2013 daha acilmadi.cunki,2013 subatta dogum yapicaklar daha simdi belli olmaya basladilar.bide acilsa bile her topikten 1 kac tane var buda bizim topigimiz olsun
canim sendemi subat annesisin o topgi nasil bula bilirim merak ettim.
bu arada canım senin sat 13 mayıs görünüyo sen 4 haftalık gebesin, gebelik hesaplamalarda döllenme değil sat baz alınır buna göre 40 hafta hesaplanır, ilerleyen haftalarda ultrason ölçümlerine göre tam haftanı dr. söyler zaten ama şu an itibariyle 4 haftalıksın
canim benim benim hesaplamam cok dogru neden biliyormusun??? doktorlar sattan hesaplar dollenme gununu tahmin ede bilmedikleri icin.benim sat 13 mayis.o zamandan hesaplarsam bebek 4 haftalik.ama benim esim burda diyildi daha 25 mayis geldi 25 mayisa kadar iliskide olmadik ve 27-28 mayistan adet donemime kadar iliskilerim oldu.oyuzden ben 27 mayistan hesaplarsa suan iki haftalik hamileyim.doktorumada iliski gunlerimi soyledim oda bana o zaman seni 27mayistan hesaplamaliyiz dedisuan iki haftaligim.
linki kopyalıyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/522169-2013-subat-anneleri-42.html
canim benim benim hesaplamam cok dogru neden biliyormusun??? doktorlar sattan hesaplar dollenme gununu tahmin ede bilmedikleri icin.benim sat 13 mayis.o zamandan hesaplarsam bebek 4 haftalik.ama benim esim burda diyildi daha 25 mayis geldi 25 mayisa kadar iliskide olmadik ve 27-28 mayistan adet donemime kadar iliskilerim oldu.oyuzden ben 27 mayistan hesaplarsa suan iki haftalik hamileyim.doktorumada iliski gunlerimi soyledim oda bana o zaman seni 27mayistan hesaplamaliyiz dedisuan iki haftaligim.
ve ayrica diger doktorlarin beni sattan hesaplayinca yalnis cikicagini soyledi ve doktor bana kim sorarsa satini 27 mayistan soyle nasil olsa doktorlar gebeligi dollenme gununden diyil 2 hafta fazla soylerler dedi.bende mecbur ultrason doktoruna satimi 27 mayis soylemeliyim.
CANIM O TOPIGI AYCA 28 ACMIS.YANI HERKEZ GONLUNE GORE ACA BILIR.
bide 1 sey soylemek gerekir.bence herkez sattan hesapladig icin gebelik haftasi 2 hafta fazla cikmis.dusunsene 13 mayis sat adet gorduyun halde ve yumurtlama ya daha 2 hafta varken nasil hamile kalinir bence hepiniz doktor hesabindan r hafta cikin dollenme gununu her kadin kendisi daha iyi bilir.istersen burdaki listeye de seni ekleye bilirim.seker hamis.
tatlım zaten sat'a göre 40 hafta sürer gebelikler elbetteki döllenme tarihi bilinmediği için sat baz alınır ama bu bütün dünyada böyledir sat baz alınır, gebelik sitelerinde bile bebeğin gelişimi sat'A göre verilir,kaldı ki bende döllenme tarihimi biliyorum ama bu tarihi baz almıyorum, öyle olsa idi aşılamalarda ve tüp bebeklerde de o günü baz alılardı, neyse canım sen nasıl istersen öyle olsun tabiki senin hamişliğin
ben kaçtım ölücem açlıktan kahvaltı hazırlamam lazım artık
evet butun dunyada bu boyle haklisin.ama benim sattan 2 hafta sonra esimle iliskim olduysa neden hamileligi 2 hafta fazla hesaplama gerekir???ben doktoruma bunu anlattim oda ban seni 27 mayistan hesaplamak gerekir soyledi.butun dunyada sata gore hesaplamak dogru cunki,sattan 5-6gun sonrada dollenme olabilir gunu tam bilinmediyi icinve erken hamile kalmis ola bilirsin.en dogrusu sat hesaplamasi.ben bunun aksini soylemedimki.ama kendi iliskimi ve 27 mayisa kadar iliski olmadigini bildiyim icin benim iliski gunumude doktorum tam bildigi icin bana sat hesaplamasi yapmasina gerek kalmadi.neyse canim sana afiyet olsun.bol bol yeki bebisin karni doysun.ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCIS OLSUN.bak benide aciktirdin.
merhabalar.sanirim siz mesaji yalnis birine yazmissiniz.ben burda doktor oldugumu soylemedimki,ben hic calismadim ve ev kadiniyim.soylediyin gibi cinsiyet soyleyen arkadas varsa lutfen banada adresini yaz.merak iste oyrenmek isterimama canim men munure diyilimki
Kusura bakma o zaman. Ama amaaa çook benziyor yaşadıkların ve konuşmaların. Bakalım, görelkim. Belli bir dönemde insan sonuna ve sapına kadar bu interneti kullanıyor. Burada forum açıp tek tek herkese cevap vermek emek işi. Allah kolaylık versin. Özür dilerim yanlış tespitte bulunduysam.
canim boyle yalnisliklar olmamasi icin ve sonran herkeze durumu izah etmemem icin galiba satimi doktorun soylediyi gibi 27 mayis yazmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?