2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

Sağol canım odama da küçük beşik düşünüyorumda bakalım karar veremedim alayım mı almayayım mı diye öyledir afyoonumuzun adetleri güzeldir şekerim.....

hayırlı olsun canım biz bebek arabası almadık, seneye almaya düşünüyoruz doğum temmuzda olacak ilk 3 ay çok gezintiye çıkamayız balkonda güneşleniriz sonra da kış geliyor zaten artık diğer yaza alırız diye düşündük. biz de park yatak aldık Kraft marka. bir de ana kucağı aldık o da babymax ikisi toplamda 375 liraya geldi.

güle güle kullansın canım maşallah çok güzelmiş.

peki bu ölçülerdeki park beşik kapılardan geçermi dier odalarda kullanmak için

Nihayet artık oğlumun yatacak yeri var
park yatağı ve bebek arabası yarın gelicek. Bugünde odasını boşaltıyoruz oğlumun yarında hazırlıycaz
Eki Görüntüle 680916
cicileriniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

ben de bu yatağı kullanıyorum. kızım 9 aylık oldu. bir süre önce alt kademeye geçtik. tutunup kalkıyor çünkü
kraftın ürünleri gerçekten çok kaliteli. kumaşı, dikişi çok sağlam. alırken ben de 3-4 sene kullanmak üzere aldım.
sonra olursa 2. çocuğa inş
kuzenime babymax park yatak hediye aldım. ama kumaşı, dikişi, gövdesi benimkinden kalite olarak çok farklı. :100:

bir de kraftın spot baston pusetini kullanıyorum, ondan da çok memnunum.
araba alacaksanız, aklınızda bulunsun. travel sistem diye bi ton para harcayıp kullanamayan arkadaşlarım var.
şimdi baston satın aldılar. aldığınız ürünün hafif olmasına dikkat edin.

Son düzenleme:
peki bu ölçülerdeki park beşik kapılardan geçermi dier odalarda kullanmak için
park yatakta iki ölçü var. 60.120 ve 70.110
ben 70.110 aldım, içten içe alan gayet geniş. rahat dönsün, yuvarlansın uyusun diye.

diğer odalara taşımadım park yatağı ama kapının ebadına bağlı. geçmeyebilir de.
lakin park yatakların tekniği çok kolay ve portatif olduğu için. kapatılılıp taşınabilir.

Son düzenleme:

baya rahat bir ürün demekki çok sevindim yazmana. kullanan birilerini görmek iyi oluyorbende olursa 2.ye saklarım diyorum bakalım ilkinde bir kullanalımda

maşallah canım çok güzeller güle güle kullansın oğluşun bebek arabasını hangisinden aldın canım?
bebek arabasınıda graco fusio aldım canım birde graco nun oto koltuğunu aldım. bebek arabasında da kullanlılabiliyor.

ben de bugun iş çıkışı aventin biberon ve emziğini aldım, ayrıca lansinohun göğüs ucu kremi ile baby jamin yan yatış yastığını aldım. bikaç eksik daha böylece tamamlandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…