2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

slm hamiş anneler. ben kraft anadizini almak istiyorum ama almak konusunda karar veremedim.sizce bu ikisinden hangisini almalıyım.anakucagı otamatik sallananlar çok pahalı alamıyorum.2. eller bile pahalı.o yüüzden anadizi almayı düşünüyorm. birinci resim soldakini begendim ama sırtı ayarlanamıyor.2. resim sağdaki tentesi yok sırtı ayarlanabiliyor.sizce almalımıyım.lazım olur mu.hangisini alayım 1. mi 2. resimdekini mi?

Tentesi olan daha güzelmiş canım.

Kızlar altın yastığı yapıcakmısınız.Ben yapıcam ama hazırmı alim kendimmi yapim bilemedim.

ev içersinde kullanıcaksan cnm sırtı ayarlanabilen diyorum ben

ben bu alma işini daha anlayamadım istanbulda yasıyorum kısamı uzun kollumu takıldım kaldım ben yanıyorum yazları sortlu pijamalarla dolanıyordum sankı o tulumların ıcınde ısılık olacakmıs gıbı gelıyor ( pofff hiç bişi alamıyorum baktıgımla kalıyorum sızlere cok ımrenıyorum aldıklarınıza :)) hepsını gule gule gıysın kuzucuklar :))

Cnm bende ist yaşıyorum ama çocuklar yeni doğunca çok üşürmüş bizim gibi düşünme
çocuklar hatta bebekken hiç terlemezmiş biliyormusun.

Cnm bende ist yaşıyorum ama çocuklar yeni doğunca çok üşürmüş bizim gibi düşünme
çocuklar hatta bebekken hiç terlemezmiş biliyormusun.

haklısınız acaba hepsini uzun kollumu alıcaksınız yanı sızce ne ne kadar alınmalı bebeğimiz olunca kıyafetle ugrasmyalım toplu yerler enfeksiyon kaynagı,3-6 ay felan aldınızmı

acaba bu aldığımız oto koltuklar kullanılmaz mıkı evın icinde

Aldıkların hepsi çoook güzelmiş inşaallah güle güle giydirmek nasip olsun.
Ama kızlar yazın doğum yapacaksanız uzun kollu çok almayın derim 1-2 ay için çünkü bu yaz çok sıcak gelecek diyorlar. Bebekler de çabuk büyüyor. Doğru bebek başta kendi vücud ısısını koruyamıyor bebişim52 ye katılıyorum ama bu çok surmuyor. Bebişleri öyle sıcak günlerde de sıcak şeyler giydirip alıştırmayın sonra çabuk hasta olurlar az soğuğa da.

Kızlaaarrr oğluma aldığımız son cicişler.
Nihayet artık oğlumun yatacak yeri var
park yatağı ve bebek arabası yarın gelicek. Bugünde odasını boşaltıyoruz oğlumun yarında hazırlıycaz

cok sirinlerr :)) allah saglikla ve huzurla kullanmak nasip etsin.. park yataginiza ayria cok begendim .. kirmizi benim favori rengimdir ..cok guzel model secmissiniz.. hayirli olsun canim..

cok sirinlerr :)) allah saglikla ve huzurla kullanmak nasip etsin.. park yataginiza ayria cok begendim .. kirmizi benim favori rengimdir ..cok guzel model secmissiniz.. hayirli olsun canim..

park yatağın içide pek çoğuna göre geniş canım normalde 60 cm oluyor bunun içi 70cm. bebek büyüyüncede rahatça kullanabilicek
Sende park yatak almayı düşünüyordun sanırım tavsiye edebilirim sanada ben çok beğendim

Hepsi çok güzel canım.Rabbim güzel ve sıhatlı günlerde giymeyi nasip etsin oğluşuna

Çoookk teşekkür ederim kızlar. Daha güzelleri sizin bebeciklerinizin olsun inşallahh

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın..

nddd güzel gnlerde kullansın canım yavrun inş. çok güzeller bu park yatağa bende bayılıyorum nereden aldın link atabilir misin?

nddd güzel gnlerde kullansın canım yavrun inş. çok güzeller bu park yatağa bende bayılıyorum nereden aldın link atabilir misin?

OYUN PARKLARI & PARK YATAKLAR | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnleri,Bebek Arab

burdan aldım canım ama sitesinde yok bu model. biz geçen hafta bakmıştık o zaman ayırtmıştık. bugün gittiğimizde biri daha sordu kalmadı dediler. galiba o yüzden yok sitede. hem park yatak hem içine yatağı hemde uyku setini 299 tl ye aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…