Eki Görüntüle 677551 Eki Görüntüle 677552 slm hamiş anneler. ben kraft anadizini almak istiyorum ama almak konusunda karar veremedim.sizce bu ikisinden hangisini almalıyım.anakucagı otamatik sallananlar çok pahalı alamıyorum.2. eller bile pahalı.o yüüzden anadizi almayı düşünüyorm. birinci resim soldakini begendim ama sırtı ayarlanamıyor.2. resim sağdaki tentesi yok sırtı ayarlanabiliyor.sizce almalımıyım.lazım olur mu.hangisini alayım 1. mi 2. resimdekini mi?
Merhaba kızlar bunlarda sımdılık benım aldıklarım
Eki Görüntüle 677161 Eki Görüntüle 677162 Eki Görüntüle 677163 Eki Görüntüle 677164 Eki Görüntüle 677165 Eki Görüntüle 677166 Eki Görüntüle 677167 Eki Görüntüle 677168 Eki Görüntüle 677169 Eki Görüntüle 677170 Eki Görüntüle 677171
Oğluşuma teyzesiyle aldığımız ciciler kızlarrr nasıllar
Eki Görüntüle 678334 Eki Görüntüle 678335 Eki Görüntüle 678337 Eki Görüntüle 678338
Mavi badiyle patiğine bayıldım Sağlık sıhhatle giysin cnm.
Cnm bende ist yaşıyorum ama çocuklar yeni doğunca çok üşürmüş bizim gibi düşünme
çocuklar hatta bebekken hiç terlemezmiş biliyormusun.
Eki Görüntüle 677551 Eki Görüntüle 677552 slm hamiş anneler. ben kraft anadizini almak istiyorum ama almak konusunda karar veremedim.sizce bu ikisinden hangisini almalıyım.anakucagı otamatik sallananlar çok pahalı alamıyorum.2. eller bile pahalı.o yüüzden anadizi almayı düşünüyorm. birinci resim soldakini begendim ama sırtı ayarlanamıyor.2. resim sağdaki tentesi yok sırtı ayarlanabiliyor.sizce almalımıyım.lazım olur mu.hangisini alayım 1. mi 2. resimdekini mi?
haklısınız acaba hepsini uzun kollumu alıcaksınız yanı sızce ne ne kadar alınmalı bebeğimiz olunca kıyafetle ugrasmyalım toplu yerler enfeksiyon kaynagı,3-6 ay felan aldınızmı
Aldıklrımın hepsine bakabilirsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...is-olanlar-hazirliklarimizi-paylasalim-3.html
Kızlaaarrr oğluma aldığımız son cicişler.
Nihayet artık oğlumun yatacak yeri var
park yatağı ve bebek arabası yarın gelicek. Bugünde odasını boşaltıyoruz oğlumun yarında hazırlıycaz
Eki Görüntüle 680914 Eki Görüntüle 680915 Eki Görüntüle 680916 Eki Görüntüle 680917 Eki Görüntüle 680918
Kızlaaarrr oğluma aldığımız son cicişler.
Nihayet artık oğlumun yatacak yeri var
park yatağı ve bebek arabası yarın gelicek. Bugünde odasını boşaltıyoruz oğlumun yarında hazırlıycaz
Eki Görüntüle 680914 Eki Görüntüle 680915 Eki Görüntüle 680916 Eki Görüntüle 680917 Eki Görüntüle 680918
cok sirinlerr :)) allah saglikla ve huzurla kullanmak nasip etsin.. park yataginiza ayria cok begendim .. kirmizi benim favori rengimdir ..cok guzel model secmissiniz.. hayirli olsun canim..
Hepsi çok güzel canım.Rabbim güzel ve sıhatlı günlerde giymeyi nasip etsin oğluşuna
park yatağın içide pek çoğuna göre geniş canım normalde 60 cm oluyor bunun içi 70cm. bebek büyüyüncede rahatça kullanabilicek
Sende park yatak almayı düşünüyordun sanırım tavsiye edebilirim sanada ben çok beğendim
Çoookk teşekkür ederim kızlar. Daha güzelleri sizin bebeciklerinizin olsun inşallahh
nddd güzel gnlerde kullansın canım yavrun inş. çok güzeller bu park yatağa bende bayılıyorum nereden aldın link atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?