2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

ohhh güle güle kullansın annesi. bende ilk başlarda hep erkek die hissediyordum bebeğimi hep denizci olan şşeylere bakıyordum 18. haftada falan öğrendik kızmış erkek olsa bende denizci yapacaktım

ohhh güle güle kullansın annesi. bende ilk başlarda hep erkek die hissediyordum bebeğimi hep denizci olan şşeylere bakıyordum 18. haftada falan öğrendik kızmış erkek olsa bende denizci yapacaktım
sağol canımm

bakalım istediğim gibi bişey yapabilecekmiyim. bende erkek olduğunu öğrendiğimden beri hep hayalim denizci odası yapmaktı

Canım güle güle sağlıkla kullansın meleğin çok güzel ve ayakkabıya bayıldımmm

Canım çok beğendimmm hele hele o ayakkabılara bayıldım onun minicik ayaklarını yerim ben:)

güle güle kullan canım. ayakkabılara bayıldım .

çook teşekkür ederim kızlar. daha cicişleri sizin bebeciklerinizin olsun inşallah
o ayakkabının bikaç rengi daha var. kullandıktan sonra memnun kalırsam onlarıda alıcam. aslında tam ayakkabı değilller patik daha çok
baktıkça içim gidiyor benimde minnacık ayaklarına giydiricem onlarııı çokk harikaaa

meraba arkadaslar ben kızıma oda yaptım ama birde yatak odasında ve günlük salonda falan kullanmak için park yatağı türünde sallanan tekerlikli beşik istiyorum küçük istiyorum ama hangi markayı modeli önerirsinizzz

içinin geniş olmasına dikkat et bence alırken. ben kraft ın park yatağını aldım. 70 * 110 iç kısmı. çoğunlukla 60 * 110 olarak bulunuyor. içi ne kadar geniş olursa bebek büyüdükçe o kadar rahat eder yatakta

merhaba kızlar
Haftasonu bızde baktık park yataklara.Genel olarak işlevleri aynı sadece bazılarının kumaşı çadır kumaşı gibiyken bazılarının daha mat. Önemli olan geniş olması çünkü bebekler dönmeye başladıktan sonra dar olanlarda yatmak istemiyormuş eğer 3 4 yaşına kadar kullanacaksanız 70 120 olanlar var onlardan alın.bizde kraft baktık Birde sallanma özelliği olan.Sabit alan bir kaç kişi bebek sallanmak istediği için ayrıca salıncak almak zorunda kalmıslar.

E-bebek de kampanyalar var kızlar. Ben prima yenidoğan 50li bezi 20.90 a aldım. Ve tekstil, temizlik, biberon vs ürünlerde de 2. alımlarda %50 indirim var. Bi ayakkabı, 3 tane alt ayaklı pijama(%50indirim), bi emzirme atleti, bi emzirme sütyeni(%50 indirim) ve primaya toplam 79tl ödedik. Emzirme atleti ve sütyeni bebefoxun krovaze modeli.

kızlar merhaba bunlarda benim paşamın parkyatağı ve bebek arabası :) uzun süren araştırmadan sonra nihayet karar verebildiğimiz şeyler bunlar. kullanımı çok rahatmış alan bir kaç arkadaşım söyledi. bakalım inşallah bizde memnun kalırız:)

teşekkür ederiz teyzesi :) senin alışverişler ne durumda?

Benimkiler daha tam değil canım ya kayınvalidemler almışlar
arabası
buda oyun parkı ama onlar bunu beşik diye almışlar
bana sormadan ben görmeden ve bu oyun parkının grisi geldi yanlış geldi değişecek 3 ay oldu hala gelecek sinir oldum valla bir an önce gelsede yerlerştirsem odasını kızımın odası felan boyandı daha çok işimiz var teyzesi çokkkk

Bu arada kızlar yorumlarınızı bekliyorum kızımın arabası ve oyun parkı nasıl sizcee

Son düzenleme:

şeker gibiymiş çok tatlı güle güle kullansın cimcime. ayrıca teyzesi yesin onun küçük ellerini :) nasıl bir oda yapacaksın canım dolap falan alacakmısın?

şeker gibiymiş çok tatlı güle güle kullansın cimcime. ayrıca teyzesi yesin onun küçük ellerini :) nasıl bir oda yapacaksın canım dolap falan alacakmısın?

Sağol canım benim evet alacağım daha doğrusu annemler alacak dolabını ve büyüyebilen yataklardan afyonda adetler öyledir bizim ilk bebeklerde anneanne büyüyebilen yatak dolap alır babaannede beşik ve arabasını alır tabi bebişin kıyafetlerinide ellerinden geldiğince yaparlar annem sağolsun herşeyini aldı şimdiden bize bırakmadı bile biz halısı ve lambasını alıcaz kızımın odasına nevresim takımını felan aldım tabi doğana kadar alırız daha kayınvalideler bunları aldılar ama bana söylemeden almışlar bende göreyim beyeneyim demiştim kafalarına göre almışlar ama genede güzel bide gelse kursam tam olacak o konuda çok stresliyim valla yaaa:18::18::18:

stres olma canım cimcimeyi düşün o rahatlatır seni. daha zaman var merak etme odayı düzeltmek el birliğiyle 2 saati bulmaz bile. yeterki sen stres olma canım:)

stres olma canım cimcimeyi düşün o rahatlatır seni. daha zaman var merak etme odayı düzeltmek el birliğiyle 2 saati bulmaz bile. yeterki sen stres olma canım:)

Ahh iste elimde değil canım zaten takıntılı biriyimdir herşeyi kafaya takarım takardım yani kızım olduğundan beri hiç bişeyi takmıyorum kızım tekmesiyle kendini hertürlü belli ediyo zatenn....

şeker gibii çok tatlıı güle güle kullansın. park yatak bende odama istiyorum ama karar veremedim bundan civilde görmüştüm sanki. 60 cm olandan istiyorum ben odam biraz küçük çünkü. bu arada afyonun adetine bayıldımm eşimde afyonlun ilçesinden ama ıspartadalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…