Kızlaaarrr oğluma aldığımız son cicişler.
Nihayet artık oğlumun yatacak yeri var
park yatağı ve bebek arabası yarın gelicek. Bugünde odasını boşaltıyoruz oğlumun yarında hazırlıycaz
Eki Görüntüle 680914 Eki Görüntüle 680915 Eki Görüntüle 680916 Eki Görüntüle 680917 Eki Görüntüle 680918
sağol canımmohhh güle güle kullansın annesi. bende ilk başlarda hep erkek die hissediyordum bebeğimi hep denizci olan şşeylere bakıyordum 18. haftada falan öğrendik kızmış erkek olsa bende denizci yapacaktım
park yatağı ve bebek arabası yarın gelicek. Bugünde odasını boşaltıyoruz oğlumun yarında hazırlıycaz
Eki Görüntüle 680914 Eki Görüntüle 680915 Eki Görüntüle 680916 Eki Görüntüle 680917 Eki Görüntüle 680918
Canım güle güle sağlıkla kullansın meleğin çok güzel ve ayakkabıya bayıldımmm
Canım çok beğendimmm hele hele o ayakkabılara bayıldım onun minicik ayaklarını yerim ben:)
güle güle kullan canım. ayakkabılara bayıldım .
içinin geniş olmasına dikkat et bence alırken. ben kraft ın park yatağını aldım. 70 * 110 iç kısmı. çoğunlukla 60 * 110 olarak bulunuyor. içi ne kadar geniş olursa bebek büyüdükçe o kadar rahat eder yataktameraba arkadaslar ben kızıma oda yaptım ama birde yatak odasında ve günlük salonda falan kullanmak için park yatağı türünde sallanan tekerlikli beşik istiyorum küçük istiyorum ama hangi markayı modeli önerirsinizzz
Eki Görüntüle 685886 Eki Görüntüle 685887 kızlar merhaba bunlarda benim paşamın parkyatağı ve bebek arabası :) uzun süren araştırmadan sonra nihayet karar verebildiğimiz şeyler bunlar. kullanımı çok rahatmış alan bir kaç arkadaşım söyledi. bakalım inşallah bizde memnun kalırız:)
Güle Güle kullanın canım ikiside çok güzelmiş
teşekkür ederiz teyzesi :) senin alışverişler ne durumda?
Benimkiler daha tam değil canım ya kayınvalidemler almışlar
arabası
buda oyun parkı ama onlar bunu beşik diye almışlar
bana sormadan ben görmeden ve bu oyun parkının grisi geldi yanlış geldi değişecek 3 ay oldu hala gelecek sinir oldum valla bir an önce gelsede yerlerştirsem odasını kızımın odası felan boyandı daha çok işimiz var teyzesi çokkkk
Bu arada kızlar yorumlarınızı bekliyorum kızımın arabası ve oyun parkı nasıl sizcee
şeker gibiymiş çok tatlı güle güle kullansın cimcime. ayrıca teyzesi yesin onun küçük ellerini :) nasıl bir oda yapacaksın canım dolap falan alacakmısın?
Sağol canım benim evet alacağım daha doğrusu annemler alacak dolabını ve büyüyebilen yataklardan afyonda adetler öyledir bizim ilk bebeklerde anneanne büyüyebilen yatak dolap alır babaannede beşik ve arabasını alır tabi bebişin kıyafetlerinide ellerinden geldiğince yaparlar annem sağolsun herşeyini aldı şimdiden bize bırakmadı bile biz halısı ve lambasını alıcaz kızımın odasına nevresim takımını felan aldım tabi doğana kadar alırız daha kayınvalideler bunları aldılar ama bana söylemeden almışlar bende göreyim beyeneyim demiştim kafalarına göre almışlar ama genede güzel bide gelse kursam tam olacak o konuda çok stresliyim valla yaaa:18::18::18:
stres olma canım cimcimeyi düşün o rahatlatır seni. daha zaman var merak etme odayı düzeltmek el birliğiyle 2 saati bulmaz bile. yeterki sen stres olma canım:)
Benimkiler daha tam değil canım ya kayınvalidemler almışlar
arabası
buda oyun parkı ama onlar bunu beşik diye almışlar
bana sormadan ben görmeden ve bu oyun parkının grisi geldi yanlış geldi değişecek 3 ay oldu hala gelecek sinir oldum valla bir an önce gelsede yerlerştirsem odasını kızımın odası felan boyandı daha çok işimiz var teyzesi çokkkk
Bu arada kızlar yorumlarınızı bekliyorum kızımın arabası ve oyun parkı nasıl sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?