hepsi çok güzel güle güle kullansın bebeişin.Hanımlar işte anneannemiz ve dedemizin gönderdikleri cicileri
Eki Görüntüle 688493 Eki Görüntüle 688497 Eki Görüntüle 688498 Eki Görüntüle 688499 Eki Görüntüle 688500 Eki Görüntüle 688501 Eki Görüntüle 688502 Eki Görüntüle 688503 Eki Görüntüle 688504 Eki Görüntüle 688507 Eki Görüntüle 688510 Eki Görüntüle 688511 Eki Görüntüle 688512 Eki Görüntüle 688513 Eki Görüntüle 688514 Eki Görüntüle 688515 Eki Görüntüle 688516 Eki Görüntüle 688517 Eki Görüntüle 688518 Eki Görüntüle 688519
ben artık oğluma pek bişey almıycam durabilirsem,kendi ihtiyaçlarımı karşılıycam emzirmeyle ilgili bişey almadım daha..
arabasını ve oto koltuğunu birlikte 900 tl ye aldım canım.
arkadaşlar, bebek bakım çantası çok gerekli bi ürün.
ben sanırım aralık ayında satın aldım, civilde kampanyalı ürünler vardı. 15 tl ye
aralığa kadar pek lazım olmamıştı, çünkü hava çok sıcaktı. bezi, medili, bir tane yedek kıyafeti çantama sığıyordu.
ama kış gelince herşey yedekli, yeleği, hırkası, beresi-atkısı, oyuncağı-biberonu, battaniyesi koca bi çantayla geziyorsunuz.
kuzenim geçen ay yüz küsür lira verip bi çanta almış, ama bebeğinin kıyafetleri içine sığmıyor :100:
netice-i kelam;
aldığınız çantanın dış görüntüsü kadar ebadlarına ve iç bölümlerine de dikkat edin.
ben EYMEN ime taç tan uyku seti,yorgan,yastık,nevresim takımı,battaniye aldım. sağolsun velilerim yelek örüp getiriyorlar babaanneside yapıyo bişeyler ... park yatak,araba gibi eşyaları mayısın sonunda alıcam insallah... çok heyecanlı güzel bir süreç ALLAH her isteyene hayırlı evlat nasip etsin insallah
bana hafif geldi baya. bu halimle bile kaldırabildim. açıp kapatmayıda denedim çok zorlanmadım.Yine de uygun almışsın, nereden aldın? Tam ben istediğim özelliklere sahip bir arabagittim baktım ama gerçekten hafif mi bakmamışım Nasıl hafif mi gerçekten 6,5 kg diyor internette.
bana hafif geldi baya. bu halimle bile kaldırabildim. açıp kapatmayıda denedim çok zorlanmadım.
burdan aldım canım. yakından gördüysen eğer sitesinden de alabilirsin güvenilir bir yer
GRACO FUSIO BEBEK ARABASI - POPART, | G001000G6Z98, | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,
bana hafif geldi baya. bu halimle bile kaldırabildim. açıp kapatmayıda denedim çok zorlanmadım.
burdan aldım canım. yakından gördüysen eğer sitesinden de alabilirsin güvenilir bir yer
GRACO FUSIO BEBEK ARABASI - POPART, | G001000G6Z98, | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?