2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

ben artık oğluma pek bişey almıycam durabilirsem,kendi ihtiyaçlarımı karşılıycam emzirmeyle ilgili bişey almadım daha..

ben artık oğluma pek bişey almıycam durabilirsem,kendi ihtiyaçlarımı karşılıycam emzirmeyle ilgili bişey almadım daha..

ben de aynen öyle.. çok az aldım zaten bi hastane çıkışı 10 zıbın bol çorap ve ağız mendili 1 tane de pijama takımı o kadar yeter inşallah :)

Merhaba arkadaşlar
Hepimizde hızla devam ediyoruz alışverişe.Bende giysilerin büyük bir kısmını tamamladım.Bugün Bebek bakım ürünleri araştırmaya başladım.Ama bu kimyasal maddeler yüzünden ne yapacağıma karar veremezken bir site çıktı önüme.Burda ürünlerin içerikleri ve zararları konusunda bilgi veriyor.İngilizce bir site.Bilmeyenler için şöyle söyleyebilirim.Puanlama usulü yapılmış.Ürünlerin yanındaki puana bakın. 0-2 arası en az tehlikeli olanlar.En iyisi de tabi 0 olanlar. Benim gibi organik ürün düşünenler için çok iyi bir site.
Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group Bu adresi yazın yada googledan cosmetic database diye aratın ilk sayfayı tıklayın.Umarım faydalı olur.

Kullanışlı mı bilmiyorum. İlk bebeğim tecrübeyi onunla edinicem inşallah:)
Umarım kullanışlıdır. Ama kumaşının kalitesi çok güzel.

arabasını ve oto koltuğunu birlikte 900 tl ye aldım canım.

Yine de uygun almışsın, nereden aldın? Tam ben istediğim özelliklere sahip bir araba gittim baktım ama gerçekten hafif mi bakmamışım Nasıl hafif mi gerçekten 6,5 kg diyor internette.

arkadaşlar, bebek bakım çantası çok gerekli bi ürün.
ben sanırım aralık ayında satın aldım, civilde kampanyalı ürünler vardı. 15 tl ye
aralığa kadar pek lazım olmamıştı, çünkü hava çok sıcaktı. bezi, medili, bir tane yedek kıyafeti çantama sığıyordu.
ama kış gelince herşey yedekli, yeleği, hırkası, beresi-atkısı, oyuncağı-biberonu, battaniyesi koca bi çantayla geziyorsunuz.
kuzenim geçen ay yüz küsür lira verip bi çanta almış, ama bebeğinin kıyafetleri içine sığmıyor :100:

netice-i kelam;
aldığınız çantanın dış görüntüsü kadar ebadlarına ve iç bölümlerine de dikkat edin.

Son düzenleme:

Haklısın cnm benim kendime ait çantalar bile içi hep geniş olanlardır.
Bebek bakım çantamı sırt çantası alıcam hem kol çantaları gibi bebeğim kucağımdayken bir çantayla bir bebekle uğraşmamış olurum hemde taşıması daha kolay sırt çantalarını.
En güzeli okula gittiğimiz dönemlere dönmek bence.Tak sırtına bebeğinide kucağına rahatlıkla al.

ben EYMEN ime taç tan uyku seti,yorgan,yastık,nevresim takımı,battaniye aldım. sağolsun velilerim yelek örüp getiriyorlar babaanneside yapıyo bişeyler ... park yatak,araba gibi eşyaları mayısın sonunda alıcam insallah... çok heyecanlı güzel bir süreç ALLAH her isteyene hayırlı evlat nasip etsin insallah

eymen mi koyacaksınız adını:) biz de eymen koymayı düşünüyoruz mesajını okuyunca şaşırdım oyüzden :)))

Yine de uygun almışsın, nereden aldın? Tam ben istediğim özelliklere sahip bir araba gittim baktım ama gerçekten hafif mi bakmamışım Nasıl hafif mi gerçekten 6,5 kg diyor internette.
bana hafif geldi baya. bu halimle bile kaldırabildim. açıp kapatmayıda denedim çok zorlanmadım.

burdan aldım canım. yakından gördüysen eğer sitesinden de alabilirsin güvenilir bir yer

GRACO FUSIO BEBEK ARABASI - POPART, | G001000G6Z98, | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,

Teşekkür ederim canım gerçekten burda daha uygunmuş. Bir eşimle konuşuyum da tamam derse sıparışını verelim. Site güvenli diyorsan

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 702366

Hastane çantam için herşeyi aldım bi yıkanıp ütülenmesi kaldı onuda izne ayrılınca inşallah

internetten resimlerini bulabildiklerimi ekledim çok şükür öyle eksik bir şeyimiz kalmadı..Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın

Son düzenleme:

bende burdan almıştım hiç bir sorun yaşamadım piyasa göre de daha uygun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…