Belis apa Bebek Odas Takm bu takımı aldık cuma günü 1 ay sonra gelecekmiş gelsinde cicilerini koysam artık
çok güzelmiş canım gülerek kullanın
Belis apa Bebek Odas Takm bu takımı aldık cuma günü 1 ay sonra gelecekmiş gelsinde cicilerini koysam artık
kızlar ben uyku seti aldım da gereksiz dediler sizce verip yorgan ve iki nevresim mi alsam
bende geçen hafta baya bir eşyasını hallettim.oda takımına karar verdik ay sonu gidip alıcaz.mobilyaya uygun halı ve perdeyi aldık dikiliyor şuan,bebek arabası ve pusetide tamam,eşim fenerbahçeli hemde fanatik battaniye aldı sarı lacivert.5 6 takım kıyafet şimdilik bukadar ama yinede çook eksiğimiz var.bende çok ağırlaşmadan hazırlığımı bitirmek istiyorum...
buarada doğum çantası için ne tür çanta hazırlamayı planlıyorsunuz..eşim alınacak listeye bakınca sanki tatile çıkıyoruz sana bavul lazım dedide :))
Birde sezeyan olursa bavulla gitmek şart olur heralde :))
bende geçen hafta baya bir eşyasını hallettim.oda takımına karar verdik ay sonu gidip alıcaz.mobilyaya uygun halı ve perdeyi aldık dikiliyor şuan,bebek arabası ve pusetide tamam,eşim fenerbahçeli hemde fanatik battaniye aldı sarı lacivert.5 6 takım kıyafet şimdilik bukadar ama yinede çook eksiğimiz var.bende çok ağırlaşmadan hazırlığımı bitirmek istiyorum...
buarada doğum çantası için ne tür çanta hazırlamayı planlıyorsunuz..eşim alınacak listeye bakınca sanki tatile çıkıyoruz sana bavul lazım dedide :))
canım bence alınmış alınmıştır. 1 tane uyku seti bulunmasından zarar gelmez. gene de kendin bilirsin bence gayet güzelbu arada bebek odası aldın mı yoksa resimdeki karyolayı mı aldın? 910 tl dediğin bebek arabasnın fiyatı mı karyolanın mı?
Eki Görüntüle 640662 Eki Görüntüle 640663 Eki Görüntüle 640664 Eki Görüntüle 640665
Eki Görüntüle 640667 Eki Görüntüle 640668 Eki Görüntüle 640669 Eki Görüntüle 640670 Eki Görüntüle 640671
işte oğluma aldığımız ürünler.
devamıda gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?