2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

Herkese merhaba :) İnşallah hepiniz iyisinizdir.

Ben daha iyiyim çok şükür.

Kızımın hareketlerini daha çok hissediyorum artık, ne garip, ne güzel bi duyguymuş :)

Eşimle de daha iyiyiz. Evet, hamilelik psikolojisi var olayın içinde. Tabi bu durum, eşlerimizin bize her zamankinden daha fazla anlayışlı davranmalarının gerekli olduğu gerçeğini değiştirmez (cümle düşük oldu galiba)

Ya biz hala bi şey almadık. Fiyat araştırmasına devam ediyoruz.

Bi şey sorucam. Bebek arabası ilk doğduğundan itibaren çok gerekli mi sizce? Yoksa ana kucağı-oto koltuğu (arabası olanlar için ikisi bir arada olanlar var ya hani) diye satılanlar ilk 6-7 ay idare eder mi? Ne dersiniz? Kangurular gerçekten faydalı mı ve nispeten daha kolay mı oluyor taşıması çocuğu onun içinde?

Cevaplarınızı beklerim.

Sevgiler, selamlar, dualar...

kızlar ben uyku seti aldım da gereksiz dediler sizce verip yorgan ve iki nevresim mi alsam

Eklentiler

• $V_2030_Force_en_ucuz_pierre_cardin_bebek_arabalar_____pusetler_v_2030_force_3396.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 84
  • $untitled.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 112
bebek arabası siyah ama tam bu model mi ein değiliim piyere carden marka içinde ortopedik yatak da var 910 ödedik fikirler varsa söyleyin değişim imkanım var

kızlar ben uyku seti aldım da gereksiz dediler sizce verip yorgan ve iki nevresim mi alsam

canım bence alınmış alınmıştır. 1 tane uyku seti bulunmasından zarar gelmez. gene de kendin bilirsin bence gayet güzel bu arada bebek odası aldın mı yoksa resimdeki karyolayı mı aldın? 910 tl dediğin bebek arabasnın fiyatı mı karyolanın mı?

biz de body falan aldık, bı kac hırka yelek öruldu daha da devam edıyo. araba bakıyorum şimdilrde maxi cosi alcammmmm inşşşş. :) ama çok agırlaşmadan alışverişi tamamlamak lazım. bu arada arkadaşlar mother care her ayın 15 inde pırlantalı gunler yapıyomuş ve baya ındırım oluyomuş
yarın abkıcam bakalım . buradan yazarım da

bende geçen hafta baya bir eşyasını hallettim.oda takımına karar verdik ay sonu gidip alıcaz.mobilyaya uygun halı ve perdeyi aldık dikiliyor şuan,bebek arabası ve pusetide tamam,eşim fenerbahçeli hemde fanatik battaniye aldı sarı lacivert.5 6 takım kıyafet şimdilik bukadar ama yinede çook eksiğimiz var.bende çok ağırlaşmadan hazırlığımı bitirmek istiyorum...

buarada doğum çantası için ne tür çanta hazırlamayı planlıyorsunuz..eşim alınacak listeye bakınca sanki tatile çıkıyoruz sana bavul lazım dedide :))

Birde sezeyan olursa bavulla gitmek şart olur heralde :))

Birde sezeyan olursa bavulla gitmek şart olur heralde :))

:)) haklısın hayatım ama napalım hazırlıklı olalımda biz sonuçta boşa gitmicekya tekrar getiririz evimize kullanmadıklarımızı..bizim hastanede baya bişey veriyorlarmış sizin getirmenize gerek yok dediler ama ben nolur nolmaz götürücem yinede...

bu konuyu diğer topiktede paylaşalım bakalım diğer kızlar ne düşünüyo çanta konusunda :)

valla bbek çantasına baya bi kıyafet koy muhakkak bebek için yetmiyor çünkü, ılk bebeğimde oyle oldu
bol bol bady lazım bazen hastane de verıyo ama yınede bol olmalı sezeryanda ozellıkle 2 gun kalıyıosun ne de olsa.bebk bezı oolcak
bırde hastaneden cıkarken gıymek için kendine rahat bır pıjama yada eşofman takımı muhakkak al

hastane verıyo gerek yok falan dıyolar ama yetmıyo aman dıyeyım , yanınızda olsun muhakkak eşya

ohhh neysekı benım gibi hiçbirşey almayan arkadaşlarda var bende daha hiç birşey almadım kızıma daha isim bile bulamadım çok güzel kız bebek eşyaları var ama ben erken dıye almıyorum almaya başlasam mı acaba:) insan bir almaya başladımı sonu gelmıyor zaten ama çok çabuk büyüyorlar ve aldığımız çoğu eşyayı giydiremiyoruz...

yok canım sadece beşik beşiğin yatağı uyku seti ve arbaya 910 verdim

Merhaba temmuz anneleri ben aranıza yeni katıldım ,bende temmuz annesi olucam inşallah, bu duyguyu ilk kez tadacağım için çok heyecanlıyım, bebişimin cinsiyetini daha bugün öğrendim,nasipse oğluşum olucak daha hiçbir şey almadık bebişime hediye gelen bir patik ve bir dilek patiğinden başka bi şeyi yok,umarım bu konu güncel kalır ne cicişler aldığını görebiliriz.....

merhaba kızlar...bende daha hiç bişey almadım.7-8 aya kadara da almayı düşünmüyom.nasılsa 2. çocuk bi çok şey var son zaman hallederim herhalde

güle güle kullansın canım. ikeadan aldın galiba demi. netten baktımda ürünlerle ilgili açıklama yok beşiğin yan tarafı açılabiliyormu yani normal yatak haline geliyromu birde kademeli olarak aşağı iniyor mu? bana biraz yüksekte gibi geldide kaç yaşına kadar yatabiliyormuş birde çok mu soru sordum ne :)))

Merhaba kızlar. ben topiğe uzun zamandır üyeyim ama aranızda yeniyim. Bende Temmuz annesiyim inşallah. Bebeğimiz kız. Biz henüz çok detaylı şeyler almadık. 2-3 tane ayakkabı, tulum, zıbın, ağız mendilleri, kolonyası bebeyağı ıslak mendilini set halinde aldık, emzik aldık vs. genelde ıvır zıvır. Sizler neler aldınız ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…