2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

SAğol canım:):)
evet İKEA dan aldım beşiğin yan tarafı biraz büyüyünce yani kendi yatağına çıkıp yatabilecek zamana gelince çıkarabiliyorsun ve yüksekliği de ayarlanabilir yani ilk aylar üst kat sonra atl kademeye indireceğim. kullanışlı baya .ön tarafı çıkınca 4 yaşına kadar kullanabilirsin gönül rahatlığı ile dedi kullanan bir arkadaş

Bu arada bebişime
yorgan,çarşaf,bornoz takımı,havlu takımı,ağız mendili,8 atlet,zıbınlar(kısa kollu uzun kollu karışık) çoraplar,patikler,2 battaniye,alt değiştirme hani şu ayıcıklı başı gövdesi ayrı olandan daha bir kaç şey daha aldık. ha birde duvarına süsü aldık.minnoşum benim şimdiden dolabı dolu :)Süt pompasını da medela aldık.bugün malum ayın 15 i maaşları aldık.bu ay da büyük ihtimal uyku seti ni ve bebek arabasıını da alacağız kraft nova travel sistem. son aya bırakmak istemiyorum. zaten şimdiden yoruluyorum canım pek tatlı

ohh sen baya kolaylamışın karar verdikten sonra alması kolay da. kalitesi nasıl peki ben netten alacağım. alırsam hiç görmeden almış olacağım yani
Babyhope - Bebekler için herşey... bunu istemiştim ama kalitesizolduğunu söylediler.
3 çekmeceli şifonyer < HEMNES | IKEA Türkiye
gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye ikeadan bunları beğendim bende kulplarını değiştireceğim disney karakteri veya çiçekli bişiylerden takacağım. hensvik beşikde dediğin gibi kenarı çıkıp aşağı indirilebiliyordur herhalde
büyüyen beşik almak istemiştim ama derinliği az oluyor diolar. ayy çok kararsızım demi

Son düzenleme:
slm temmuz anneleri.benimde oğluşum olucak.ismini abdullah yiğit koymayı düşünüyoruz.aylar öncesinden ben hazırlığa başladım.her ay 3-4 parça büyük küçük eksiklerimizi tamamlıyorum.
doğum çantamız tamamlandı.
bebek giysilerinin yarısını tamamladım.

bol bol çıtçıtlı badilerden aldım
saysam 15-20 tane çeşitli boyda vardır
karışık

7 tane alt üst giysi takımı var ayrı aylarda.
ama daha yetmez diye düşünüyorum.

3-4 tane sadece pijama aldım renk renk.
3 tane polar battaniyesi.
1 tane yün battaniyesi.

1 tane döşek.
1 tane yorgan.

1 tane yastık
2 tane nevresim takımı

1 tane banyo küveti ve banyo köpüklü filesi özel yastıklı

1 tana 3 kapaklı uygun fiyata gardırop

bol ağız mendili

4 tane mama önlüğü

bol batik çorap

bol polar ve penye yelek toplam 7-8 tane renk renk

ailem şuan birkaçte örgü yelek ceket falan yapıyor.

4-5 tane penye pamuklu beyaz renk üst

çok para harcadım hala eksiğimiz çok.

önümüzdeki ay park yatak, bebek odası perdesi, bebek bakım ürünlerini falan alacağım. birkaç adetde 6-9 ay arası giysi tulum alacağım.

hazirana kadar tüm alışverişimi bitirecegim.

haziran ayının 15 ine kadar çalışıyorum. haziran ayının maaşı ile doğum masraflarını karşılayacağım...

tüm annelere sağlılıklı bebek ve doğum diliyorum..

bir ara resimlerini çekip koyarım...

bebeğimi kucağıma almayı heyecanla bekliyorum...

anne olmak çok güzel bir duyguymuş

karar vermek zor hakikaten dediğin gibi. hensvik gardrop küçük geldi bize. hmede baya küçük 170 boyu var dolapla aynı boydaydık nedreyse. uzun zaman kullanmak istiyorsan pek tavsiye etmem ama sen bilirsin
karyola ise sadece boyu ayarlanabiliyor yani yüksekliği ama ileride ön kısmı çıkartamıyorsun bu eklediğin modelde.birtek bu eksik.
şifoniyer ise güzel seçim bence

Bakarak almak en iyisi iste. Bende tekzene gittim bugun genc odalari var adore mobilyanin 3 kapili dolap 2 cekmeceside var 260 4 cekmeceli sifonyer 200 du baya begendik duz beyaz birde besik alalim dedik tabi fikrimiz degismezse ikea olsaydi keske ama verdigin bilgiler icin coooook tesekkur ederiz. Senin aldigin besikten alirim belki.

Kızlar selam :)

Bizim çok şükür yatak odası, bornoz ve uyku seti ve loğusa geceliği haricinde herşeyini aldık, hem de sadece dün bütün günü ayırarak, bazen çok kasmamak gerek düşüyorum, ne kadar çok üzerine düşersek bişeyler eksik ve ters olabilir, gelişine bırakın, hamileliğin tadını çıkarın, ben son zamanlar ağırlaşıcam ve Allah korusun erken doğum olur diye ve en önemlisi yaz sıcaklarında kendi keyfime son defalar bakayım die :))) bir an önce bitirmek istedim, şimdi çok sıkılırsam her çıktığımda ufak patik çorap falan alır hevesimi geçiririm, ama çok şükür herşey tamam artık, darısı sizin başınıza :)

herkes aldıklarını güle güle kullansın

biz de eşimle dün epey alışveriş yaptık. araba, oto koltuğu, yatak, nevresim, biberon, tırnak makası gibi ufak tefek şeyler, oyun halısı, küvet bilmem ne bir çok büyük eşya tamamdır. kıyafetlerini yavaş yavaş almak istiyorum. bir de kendime gerekecek şeyleri almadım, emzirme sütyeni, pijama gibi. bi de tabi bebek odası yapıp yapmamak konusunda kararsızız. ama şunu anladım ki erkekler bizden daha çabuk karar veriyor. ben aylardır buraları okuduğum için ürünlerle ilgili az çok bilgi sahibiydim, eşimle gittik, gördük, aldık

Biz en son benim için lojusa pijaması ve geceligi, hamile yastığı kocam kendi için kanguru, kışlıklar indirimde diye seneye kış için astranot, uzun kollu kalın tulumlar kadife eşofman takım , gömlek- kot pantalon, zara bluz-tayt vs birde pembe converse aldık kızımızaa

lcw sitesinde kargo bedava bikaç günlüğüne kızçeler. bebişlere body fln alacaksanız haberiniz olsun. hamile taytı ve body aldım ben.

temmuz annelerine önerim ürünlerinizi mağazalardan almayın, mağazalara para kazandırmayın

çok yüksek fiyatlarla ürünler satıyorlar internet sitelerinde ürünler çok çok ucuza satılıyor

Anne & Bebek Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:

bence ınternette pahaı özellikle istanbullular ıcın diğer illeri bilmiyorum kargo parasıda verıyoruz sonucta aynı uruun magaasındada ınırım oluyo

ben görümceme bebek arabası almayı düşünüyorum da şöyle güzel ve uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir bebek arabası varmı?

kötü bi site hiç beğenmedim açıkcası daha uygun fiyata daha güzel siteler var en basitinden 2 çorap 4 lira

Son aldıklarımızı da paylaşıyorum kızlar eşime diyorum kızın daha doğmadan çok masraflı al al al bizim ihtiyaçlar bitmiyor daha park yatağın yatağı uykuseti telsiz süt sağma makinası bebek odası yazlık yenidoğan safari şapka ohoo..... Varsa unuttuğum hatırlatın annişlerr

Weewell Yoğurt makinesi
Sevibebe Boğulma önleyici yastık
Bebedor bebek yan yatma yastığı
Otacı bebe yağı
Bebedor emzik tutacağı
Bebedor 0+ yumuşak uçlu kaşık
Bebedor ince uçlu burun aspiratörü
Bebedor güvenlikli kulak çubuğu
Bebedor tırnak bakım seti
( hellobaby'de bebedorda indirim vardı da:)
Dalin tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü
Lansinoh göğüspedi
Milkway 3lü tek kullanık lıhusa kilodu
Playgro fairweather farm oyun halısı
Friendly organik çamaşır deterjanı
Bebeğim hatıra defteri
Dr brown geniş ağız 120 ml biberon
nuk emzik
Banyo havlusu
Hamile-emzirme yastığı
Chicco kanguru
Aqua lohusa geceliği ve pijaması

Eklentiler

• $image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 70
  • $image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…