güle güle kullansın canım. ikeadan aldın galiba demi. netten baktımda ürünlerle ilgili açıklama yok beşiğin yan tarafı açılabiliyormu yani normal yatak haline geliyromu birde kademeli olarak aşağı iniyor mu? bana biraz yüksekte gibi geldide kaç yaşına kadar yatabiliyormuş birde çok mu soru sordum ne :)))
ohh sen baya kolaylamışın karar verdikten sonra alması kolay da. kalitesi nasıl peki ben netten alacağım. alırsam hiç görmeden almış olacağım yaniSAğol canım:):)
evet İKEA dan aldım beşiğin yan tarafı biraz büyüyünce yani kendi yatağına çıkıp yatabilecek zamana gelince çıkarabiliyorsun ve yüksekliği de ayarlanabilir yani ilk aylar üst kat sonra atl kademeye indireceğim. kullanışlı baya .ön tarafı çıkınca 4 yaşına kadar kullanabilirsin gönül rahatlığı ile dedi kullanan bir arkadaş
Bu arada bebişime
yorgan,çarşaf,bornoz takımı,havlu takımı,ağız mendili,8 atlet,zıbınlar(kısa kollu uzun kollu karışık) çoraplar,patikler,2 battaniye,alt değiştirme hani şu ayıcıklı başı gövdesi ayrı olandan daha bir kaç şey daha aldık. ha birde duvarına süsü aldık.minnoşum benim şimdiden dolabı dolu :)Süt pompasını da medela aldık.bugün malum ayın 15 i maaşları aldık.bu ay da büyük ihtimal uyku seti ni ve bebek arabasıını da alacağız kraft nova travel sistem. son aya bırakmak istemiyorum. zaten şimdiden yoruluyorum canım pek tatlı
karar vermek zor hakikaten dediğin gibi. hensvik gardrop küçük geldi bize. hmede baya küçük 170 boyu var dolapla aynı boydaydık nedreyse. uzun zaman kullanmak istiyorsan pek tavsiye etmem ama sen bilirsinohh sen baya kolaylamışın karar verdikten sonra alması kolay da. kalitesi nasıl peki ben netten alacağım. alırsam hiç görmeden almış olacağım yani
Babyhope - Bebekler için herşey... bunu istemiştim ama kalitesizolduğunu söylediler.
3 çekmeceli şifonyer < HEMNES | IKEA Türkiye
gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye ikeadan bunları beğendim bende kulplarını değiştireceğim disney karakteri veya çiçekli bişiylerden takacağım. hensvik beşikde dediğin gibi kenarı çıkıp aşağı indirilebiliyordur herhalde
büyüyen beşik almak istemiştim ama derinliği az oluyor diolar. ayy çok kararsızım demi
karar vermek zor hakikaten dediğin gibi. hensvik gardrop küçük geldi bize. hmede baya küçük 170 boyu var dolapla aynı boydaydık nedreyse. uzun zaman kullanmak istiyorsan pek tavsiye etmem ama sen bilirsin
karyola ise sadece boyu ayarlanabiliyor yani yüksekliği ama ileride ön kısmı çıkartamıyorsun bu eklediğin modelde.birtek bu eksik.
şifoniyer ise güzel seçim bence
işte aldıklarımız ;
Eki Görüntüle 664788 Eki Görüntüle 664789 Eki Görüntüle 664790 Eki Görüntüle 664791 Eki Görüntüle 664792 Eki Görüntüle 664793 Eki Görüntüle 664794 Eki Görüntüle 664795 Eki Görüntüle 664796 Eki Görüntüle 664797 Eki Görüntüle 664798 Eki Görüntüle 664799 Eki Görüntüle 664800 Eki Görüntüle 664801 Eki Görüntüle 664803
temmuz annelerine önerim ürünlerinizi mağazalardan almayın, mağazalara para kazandırmayın
çok yüksek fiyatlarla ürünler satıyorlar internet sitelerinde ürünler çok çok ucuza satılıyor
Anne & Bebek Ürün Kategorileri
temmuz annelerine önerim ürünlerinizi mağazalardan almayın, mağazalara para kazandırmayın
çok yüksek fiyatlarla ürünler satıyorlar internet sitelerinde ürünler çok çok ucuza satılıyor
Anne & Bebek Ürün Kategorileri
Merhaba kızlar bunlarda sımdılık benım aldıklarım
Eki Görüntüle 677161 Eki Görüntüle 677162 Eki Görüntüle 677163 Eki Görüntüle 677164 Eki Görüntüle 677165 Eki Görüntüle 677166 Eki Görüntüle 677167 Eki Görüntüle 677168 Eki Görüntüle 677169 Eki Görüntüle 677170 Eki Görüntüle 677171
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?