2013 Temmuz anneleri bebğinz hangi haftada boyu,kilosu ne kadr?

Minik kızım 31+5 'te 1.960 gr 46 cm çıktı :)

Bende bebişimi 2 gün önce gittiğimiz kontrolde gördüm
doktorumuz 30+2 de kilo 1650 boyuda 42 cm dedi

28+5 te dr.a gittiğimde oğluşum 1222 gr.dı boyuda sanırım 38 cm'di. sanırım diyorum çünkü 28+2de kendi dr.da olduğum muayenede dr.um bebişimin karın bölgesinde gerilik olduğunu söyledi ve bir profa kontrole gönderdi. o korkuyla profta muayene olurken odaklandığım tek konu kilosu ve dr.un değerlendirmesi oldu. Profa göre sorun yoktu gelişimi iyiydi derin bi oh çektim tabi :) önümüzdeki pztsi kendi dr.uma tekrar gideceğim yani 32.haftayı bitirdiğim zaman bakalım o günden bu güne ne kadar büyümüş yavrum..inş. bu sefer de herhangi bir sorun var felan demez içimde küçük bir korku yok değil ama yine olmadığı halde olumsuz bi durum yumurtlarsa dr. değiştireceğim zira kendisi çok pimpirikli ve beni hep kaygılara salıyor

canım oğlumm 32+3 te 2000 gr dı boyuda sanırım yaklaşık 46 cm ondan emin değilim fl değerine göre öyle çıkıyor :44:

canım oğlumm 32+3 te 2000 gr dı boyuda sanırım yaklaşık 46 cm ondan emin değilim fl değerine göre öyle çıkıyor :44:

nddd rica etsem konulara verdiğiniz cevapların altında bebeğin haftasıyla ilgili bilgi veren takvimi nasıl eklediğini açıklayabilir misin? ben az önce forumdaki bilgileri okudum profilden tahmini doğum tarihini de girdim ama henüz olmadı. sanırım bi yerde eksiklik ya da hata var ..yardımlar için şimdiden teş.ederim

canım kullanıcı kontrol paneline tıkla. solda profili düzenle diye bir seçenek var.orda bi sürü seçenek var.
resimdeki kısma bebeğinin tahmini doğum tarihini yazıyordun

sonra en alta gelip değişiklikleri kaydet e tıklıyorsun hepsi bu kadar

teyzeleriiii bugün 31+3 oldu kızımmm 1850 gr fl*7 ; 44 cm olmuş şöyle sağsalim kucaklasam sağlıkla 3-3buçuk kilo doğsa... inşallah Allah'ım hepimize göstersin o günleri... isteyen herkese de nasip etsin anneliği...

canım yaaa aslında ben de tam o dediğini yapıyormuşum ama tarihi yazma formatım yanlış oluyormuş,ben araya / koyuyordum meğer - olacakmış ne dikkatsizim e tabi insanın dikkati başka konuda olunca olacak o kadar herhalde teş.ederimmmm tekrarrr nddd ...

dün 31+5 de kilosu 1777 gr. dr 3300gr doğru giden bi bebeğin var dedi. çok tombul olmucak ama olsun

Sezeryan olunca alıyolar bebişlerimizi 2 hafta önceden yarım kilo geriden başlıyor zaten Ah bi normal olsaydı :)) Ne yapalım küçük bebek sonrasında çok daha çabuk irileşiyor. Bizde böyle avuturuz :)

maşallahh canım bnm çok sevindimm inşallah öyle olucak tosunn olucak:)bnde heyecanla bekliyorum bebeğimi görmeyi en son sekız mayıs da gördüm dr. hersey yolunda oyuzden dort hafta sonra gel dedı bnde 8 hazıranı beklıyorum ama çok özledım..:)umarım hersey guzel gidiyordur..

Bizde dün kontrole gittik kızımla 32+1 de 1.902 gram çıktı iyimi sizce kızlar rabbim hepimizin bebişlerini korusun kollasın onları sağ salim bizlere bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…