2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

salı gunumu bakcaktin eve canim ? hayirlisi ile bi tasinsan havalar iyice ısınmadan rahat edersin .

ben temmuzun ilk haftasindan bahsediyorum canim temmuz sonu benim dogum perşembe gunu rapor alıcam calısabilir , 30 hazirana kadar calısırım diyorum ama temmuuzn ilk haftasınıda eklesem mi diye dusunuyorum , evde sıkılırım ben sıcak bide bi yerede cıkamam .

canım bak poposuysa eğer benimde göbeğimde top gibi oluyo bi oraya bi buraya göbeğim yer değiştiriyor çok gülüyorum oğluşuma:))neyse ben doktora gittiğimde ilk iş bebeğin nasıl durduğunu sorucam...

eşine çok güldüm yaa ilahi...çok garip oluyo bu adamlar hiç ummadığın anda neler sölüyolar...evet cnm hazırlıklarımızı artık bitirmemiz gerekiyor farkındayım :))

ohh keyıfler keyıffffffffffff

hehe bızım valıs de hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amin canımmm allahım kavuştursun hayırlısıyla..

oynak şeyler sizi...:))
amınnnnnnnnnnn

e bişey kalmamış senin artık suzancım mayıs bitti zaten nerdeyse
aynen cnaım yaaaa gelsımıne gore dusnuyorum gerısı paşama kalmısssssssssssssss

Çok teşekkür ederim tatlım. Dün yazacaktım kasılmalarımdan oturamadım pc başına. Hallettik çoğu şeylerini. Morali çok bozuktu onu da dışarda yemek düzenledik kızlarla biraz keyfi yerine geldi. sen de benim aklımdaydın yazamadım, ev olayına çok sevindim rahat rahat paşanın eşyalarını yerleştirirsin artık. Ama dikkat et yorulma sakın dikkat et son aylarımız sıkıntıya sokma kendini de paşanı da.

Son düzenleme:
balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla

balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla

bu ne hamaratlık maşallah ,

darisi basimiza inşallahh

ohh ohh temizlikte yapılmış mis gibi keyfini sür şimdi ....fazlada yorma kendini bu dediklerini ben yapmış olsam iki büklüm yatmıştım şimdi...çokmu tembelim ne :))
benim begendigim tul bu canim bak ,

Taşlı Nikah Şekeri Tülü

hatamı verdi , o zaman su linke tıkla canim soldaki arama yerine kavanoz yaz cıkıyo ,

http://arinikahsekvesus.........../

tamam baktım canım saol..50 lik varmış ve 33 tl falan fiyatıda ii...güvenli bi sitedir dimi...gerçi alırsam havale ile almayı düşünüyorum yada kapıda ödeme...canım kavanozu en küçüğünü alıcam ben o tüller çokmu büyük gelir acep??
güzelmiş bu tülde

bilmiyorum ki ,

benim kavanozlarda ufak cok buyuk deil 30 luk sanırım , ben eve gidince bi ölçerim, 18 likten 26b lıga kadar tüllerde ona göre bakariz canim bende almadim birlikte karar veririz.

allah iyiligini versin sensinnnn hiç gülecegim yoktu multinetineee

bende 30 haz diyorum ama temmuzun ilk haftası calıssammi napsam ki :)) 1 hafta 1 haftadir

özel sektör böle işte dimi

Bende senin gibi şu zamana bu zamana kadar çalışırım diyordum ama çalışabilir alalı 2 hafta oldu 1 hafta daha sabredicem diyorum hemde ay bitsin pes ettim inan en çokta iş stresinden ve insanların anlayışsızlığından umarım istediğin zaman kadar sağlıkla çalışabilirsin..

bilmiyorum ki ,

benim kavanozlarda ufak cok buyuk deil 30 luk sanırım , ben eve gidince bi ölçerim, 18 likten 26b lıga kadar tüllerde ona göre bakariz canim bende almadim birlikte karar veririz.

evet canım sen bak bi ölçü al ona göre siparişi veririz aynı siteden bakıyoruz gördüğüm kadarıyla...ama veryergin bu tüllerden almıştı ve tülün ebatıda gayet hoş duruyodu...sadece kurdelayı 10mm değilde 6 mm alın demişti bak aklımızda olsun..

KIzzz bu ne hamaratlık maşallah sana ve kızçene ama tatlım fazla yorma kendini fazla sonra ceremesini çekiyoz valla

Amanın 2000 sayfaya yazmakta nasip olduu 1000 sayfayada yetişmiştimm allahım 3000-4000leride göstersin inş (amin)

Son düzenleme:
benım rahım kasılmaları gun gectıkce artıyor 4 gundur vardı bgn gene oluyorhayırlısı yavs vasss hazırlanıyoruz dogumaaaaaaaaaaaaaa
dr gun ıcınde bır kac olursa sorun dıl ama 5-10 dk bır gelıyorsa sorun dedıydıı yanı erken dogumm ıcnnnnnn

inş calisirim canim ya , bende pek ummuyorum ama hamileligim ilerledikce fazla iş baskisi yok üzerimde o yuzden dayanabilirm diye dusunuyorum :)

Aman canım dikkat et kendine bol bol dinlen benimde bazen sağ sarafıma ılık ılık sancı gibi bişi giriyoo 5 temmuz kontrolüm var 35 haftalık oluyorum o zaman sorucam doktoraaa normaldir sanırsamm :44::44::44::44::44::44::44:

hayırlısı ınsl 10 hazırana geleımde paşamı beklıyorum artıkınnn ınsl hayırlısı ıle doner bırde tamm olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…