doğru söylüyosun. artık alan kişilerde hatrımız varsa koyar güzel bi yere
peki pekiizne bi çıkayım. hemen sipariş verip yapıcam inşallah. çok hevesim var bakalım nasıl olucak
maşallah sana canım ne güzel yardımcı olmuşsun arkadaşına.kimbilir ne kadar üzülmüştür. cinsiyet tabiki önemli değilde bütün hazırlıklar bitince değişmesi moral bozucu az önce aklımdaydın acaba naptın diye merak ediyordum seni. halletmişsiniz çok iyi olmuş.
ben ütü işini kardeşime yıkmayı planlıyorumyeğenin minnacık kıyafetlerini hevesle ütüler eminim okulların kapanmasınada az kaldı zaten. okul tatil olduğu gibi kardeşimi bize yerleştirmeyi düşünüyorum. annemler bu işten pek hoşlanmıcaklar ama yapçak bişey yoookk
yapçak çookk iş var çook. bende tam 20 hazirandan sonra taşınıcam. hepsini bir arada halledicem artık. halılarımı temizletmeye vericem. perdelerin yıkanıp ütülenmesi lazım. birde yeni evde de illaki her yer silinip temizlencek camlar vs. ben pek bişey ellemicem ama yinede çok boş duramam. eşyalarımı kolilemeye başlıycam bende yavaştan..
bende senin gibi 1 hafta daha çalışsam mı diyordum da artık takatim kalmadı yaa. çabuk pes ettim sanırım.
benim son günlerde ayaklarıma kramplar giriyor sık sık. bu son haftam nasıl geçicek diye düşünüyorum
canım bak poposuysa eğer benimde göbeğimde top gibi oluyo bi oraya bi buraya göbeğim yer değiştiriyor çok gülüyorum oğluşuma:))neyse ben doktora gittiğimde ilk iş bebeğin nasıl durduğunu sorucam...nasil anliyorum şöyle söleyim ,
akşamlari özellikle çok geriliyoruz ,
gerildigim içinde karnımdaki hareketleri çok rahat algilayabiliyorum , gecen gun ayakllarini hissettim elimle karnima dokununca , tahmin ediyorum sadece sagdan vuruyo mesela peş peşe iteler gibi ayak hareketleri gibi , aynı anda sondanda vuruyo ama soldan tek vuruyo kafasıyla itiyo diye yorumluyorum , sadece en cok göbegimin ustune top gibi bi cıkıntı oluyo poposuunu yasliyo o cok belirgin oluyo karnım yamuk duruyo o zamanlar
Ahh admencim artık kendini hazırlamaya başlasan iyi olur.Dün akşam ben yarım saat boyunca kasılma ve sancı çektim (hazırlık kasılmalarıymış ama) ondan sonra anladım ki her an doğurabiliriz Eşim de koca 1 ayımız var nasılsa rahat ol derdi dün akşamdan sonra hazırlıklarımız tam mı demeye başladı.
ohh keyıfler keyıffffffffffffTeşekkür ederim canımcım
Evet canım yaa kolay değil tekrardan eşya düzmek. maddi olarak güçlü de olsan zor birşey. Bizim cimcimeye 1 yıl kıyafet almasak da olur artık
Teşekkür ederiz teyzesii
Ben de müziğin sesini açtım suzancım deli gibi oynuyo bizim kız daaa
hehe bızım valıs de hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAhh admencim artık kendini hazırlamaya başlasan iyi olur.Dün akşam ben yarım saat boyunca kasılma ve sancı çektim (hazırlık kasılmalarıymış ama) ondan sonra anladım ki her an doğurabiliriz Eşim de koca 1 ayımız var nasılsa rahat ol derdi dün akşamdan sonra hazırlıklarımız tam mı demeye başladı.
amınnnnnnnnnnnamin canımmm allahım kavuştursun hayırlısıyla..
oynak şeyler sizi...:))
aynen cnaım yaaaa gelsımıne gore dusnuyorum gerısı paşama kalmıssssssssssssssse bişey kalmamış senin artık suzancımmayıs bitti zaten nerdeyse
maşallah sana canım ne güzel yardımcı olmuşsun arkadaşına.kimbilir ne kadar üzülmüştür. cinsiyet tabiki önemli değilde bütün hazırlıklar bitince değişmesi moral bozucu az önce aklımdaydın acaba naptın diye merak ediyordum seni. halletmişsiniz çok iyi olmuş.
canım sayfa hata veriyo açmıyor(
balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla
ohh ohh temizlikte yapılmış mis gibi keyfini sür şimdi ....fazlada yorma kendini bu dediklerini ben yapmış olsam iki büklüm yatmıştım şimdi...çokmu tembelim ne :))balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla
benim begendigim tul bu canim bak ,
Taşlı Nikah Şekeri Tülü
hatamı verdi , o zaman su linke tıkla canim soldaki arama yerine kavanoz yaz cıkıyo ,
http://arinikahsekvesus.........../
ohh ohh temizlikte yapılmış mis gibi keyfini sür şimdi ....fazlada yorma kendini bu dediklerini ben yapmış olsam iki büklüm yatmıştım şimdi...çokmu tembelim ne :))
tamam baktım canım saol..50 lik varmış ve 33 tl falan fiyatıda ii...güvenli bi sitedir dimi...gerçi alırsam havale ile almayı düşünüyorum yada kapıda ödeme...canım kavanozu en küçüğünü alıcam ben o tüller çokmu büyük gelir acep??
güzelmiş bu tülde
allah iyiligini versin sensinnnn hiç gülecegim yoktu multinetineee
bende 30 haz diyorum ama temmuzun ilk haftası calıssammi napsam ki :)) 1 hafta 1 haftadir
özel sektör böle işte dimi
bilmiyorum ki ,
benim kavanozlarda ufak cok buyuk deil 30 luk sanırım , ben eve gidince bi ölçerim, 18 likten 26b lıga kadar tüllerde ona göre bakariz canim bende almadim birlikte karar veririz.
balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla
Bende senin gibi şu zamana bu zamana kadar çalışırım diyordum ama çalışabilir alalı 2 hafta oldu 1 hafta daha sabredicem diyorum hemde ay bitsin pes ettim inan en çokta iş stresinden ve insanların anlayışsızlığından umarım istediğin zaman kadar sağlıkla çalışabilirsin..
benım rahım kasılmaları gun gectıkce artıyor 4 gundur vardı bgn gene oluyorhayırlısı yavs vasss hazırlanıyoruz dogumaaaaaaaaaaaaaa
dr gun ıcınde bır kac olursa sorun dıl ama 5-10 dk bır gelıyorsa sorun dedıydıı yanı erken dogumm ıcnnnnnn
Aman canım dikkat et kendine bol bol dinlen benimde bazen sağ sarafıma ılık ılık sancı gibi bişi giriyoo 5 temmuz kontrolüm var 35 haftalık oluyorum o zaman sorucam doktoraaa normaldir sanırsamm :44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?