2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy arkadaşına çok üzülmüştüm bissürü iş çıktı diye
neyse ne güzel sizin gibi dostları varmış yanında ne kadar makbule geçmiştir şimdi

bizde bu çene olduktan sonra yakındır 3binler valla
ayyy görüyomusun? çok heyecan yaptım ben şimdi yaaa:18:
seninn alperenin dönmüşmüydü aşağıya? ne hissediyosun o sancı anında?? tam nasıl oluyor suzan ya çok merak ediyorum, böle gerilme gibimi yoksa ağrı gibimi, yoksa bıçak saplanır gibimiii?

canım ben 70*130 yarı ortopedik yatak siparişi verdim markası belis, karyolasıda belisti zaten. fiyatıda 80liraydı. üzerine benim annemde yünden ince bi şilte yapmış kışa doğru onu sericem en üstünede alezi geçiricem. bebek çantasını henüz bende arıyorum ama şu iki odeli gözüme kestirdim boylarıda gayet ideal, mağazada gördüm extra benimçanta taşımama gerek olmasın isiyorum
Kraft Kraft Bebek Bakım Çantası CF2 Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kraft Kraft 1301 Bebek Bakım Çantası Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben tulumlarını ayaklı aldım elleride kendinden eldivenli.
şampuanını ve yağını bübchen aldım pişik kremi olarak bepanthene kullanıcam inş.
listenden bana uyan, bende olanlar bunlar şekerim yardımı olur umarım

kızlar varya şuan deli gibi alışveriş yapasım var resmen krizim geldi diyebilirim
eskiden bi yerde okumuştum bunu, aynen şu moddayım sankim

Bir kadın bunalımı ;
Bunalım , Bunaalım , Bunu aliim , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da ,bunu da bunu da

kızlar benim sadece 2 tane hastane cıkışı var
2 tane de iç zıbın aldım sadece

sizler kaç tane aldınız?

kızlar merhabalar.nasılsınız.bebişler nasıl.karnım serleşti yaa.bebişim az önce hareket ediyordu.şimdi dinlenmeye çekildi.:)))

bu ne hamaratlık maşallah ,

darisi basimiza inşallahh

yaa misafirim gelecek kaynanalar ve arkadaşım allahtan yemekeleri geitrecekler ben hala tamamlamadım işleri evin içi iice dağılıyor gibi sanki. incirli kekimizide fırına verdikmi son rütuşlarla işimiz biter inşallah azda dinlenebiliriz. sabah 6.30dan beri uyanık ve ayaktayız
1 tanecik fıstığımız var muhabbet kuşu yavru daha. sorma kafesi temizleyeyim deerkne alttan kaçtı avizeye kondu evi süpürecem 2.5 aylık bebeikli misafirim gelecek yatılı onun umrunda değil tabi gazete var altında pat pat ıçıyo evin ortasına yakalayamıyorumda deli etti beni..

hahaha bazen oluyo böyleee yaaaaaaaa
bende pazarlık yapmak istiyorum ama fark ettim ki paramız bitmiş:))))

aa dr a gittin mi peki canım sen?

Gitmedik doktora canımcım telefonla takip etti sağolsun yaklaşık 15 dk. düzenli olup olmadığını anladı hazırlık kasılmaları bunlar dedi. Devam ederse hemen hastaneye gidip nst ye gireceksin dedi. yarım saatte geçti bir daha da olmadı zaten. yorgunluk da tetikler kasılma ve sancıları dedi. o yüzden diyorum ya dikkat edin siz de emi yormayın kendinizi..

ayy arkadaşına çok üzülmüştüm bissürü iş çıktı diye
neyse ne güzel sizin gibi dostları varmış yanında ne kadar makbule geçmiştir şimdi

teşekkür ederim tatlım. evet kızcağız tek başına ortada kalmış gibi hissetmiş kendini. çok rahatladı şimdi.

ayh sıze yazamadım odamız geldı :)) kuruldu cok mutluyuz su an artk oda suslemelerıyle ugrasıcaz :)) sıze yazamadm canlarım arada gelırım yanınza bıraz temızlık yapım odada heryer talas oldu :))

Canım ben bebişimin pozisionunu HIÇKIRIĞINdan anlıyorum. Doktor bana donmuş demeden önce biliyordum donduğunu çünkü hıçkırıkları hep kasıklarımın orda oluyor

merhaba arkadaşlar ben dün doğum yapacağım hastaneyi değiştirdim. eime daha yakın ve normal doğum taraftarı oldukları için emsey hastanesinde devam edecem takiplerime. medipol hem uzak hem de birçok kişiden son anlara doğru normal doğum yanlısı olmadıklarını duymuştum. emseyde Gülcan hanıma başladım. emseye giden varmı... bu arada benim kızın boyu 48cm kilosu 2600 olmuş 10 gün önden gidiyormuş

Son düzenleme:
ya bende hıçkırığını kasıklarımda hissediyodum son zamanlarda bide hep mideme mideme vuruyodu dedim döndü bu heralde ama kkontrole gittikki başı hala sağ kaburgamın altında,ayaklarınıda vermiş soluma doğru, yayılmış yatıyoo

oh maşalah canım kızınaaa seninkide selvi boylu olucak heraldeee
hakkında hayırlısı olsun

merhaba hamişcikler bırkaç hafta once unnado dan 20lıraya hastane cıkısları almıştık bugun kargo geldı ve hıç begenmedım . ama 5 lı setlerı guzeldı. urunlerını benden baska alan varmı?

canim ben yatagida ikea'dan aldim ,

bebis için 0-3 ay teddy ve civilimden aldim fazla uygun fiyatlari az giyyorlar zaten . citcitli body aldim ve alt ust pijama gibilerden ayakli ayaksiz. hastane cikisi benim 3 tane var kucukten buyuge ama uygun fiyatli bisey al bence

tatlım.kaç haftalıksın.bebişin boyunu doktor mu dedi.ben ultrason kağıdında "fl" ölçüsünden hesaplıyorum.fl yi 7 ile çarpıyorum

ben canta normal kol cantalarindan aldim , zaten bavul cantalar bi sürü var , içinede bi cok sey sıgıyıo , 2 canta tasimak istemiyorum , o yuzden hem bebişin hem kendi eşyalarimi koyabilecegim kol cantasi aldim.

merhaba hamişcikler bırkaç hafta once unnado dan 20lıraya hastane cıkısları almıştık bugun kargo geldı ve hıç begenmedım . ama 5 lı setlerı guzeldı. urunlerını benden baska alan varmı?

unnadodan biberon ve emzik almiştim , nuk marka , hiç göründügü gibi cikmadi , ucuz kalitesiz duruyo. daha almiyorum hiç bişey.

tatlım.kaç haftalıksın.bebişin boyunu doktor mu dedi.ben ultrason kağıdında "fl" ölçüsünden hesaplıyorum.fl yi 7 ile çarpıyorum

ultrasondan bakıp ölçtü. bir hesaplaması var ama ben neyle çarptığını hiç bilmiyorum. 2 hafta önce 45 cm di 2 haftada 3 cm uzamış 48 olmuş. 34. haftadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…