- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 316
ayy arkadaşına çok üzülmüştüm bissürü iş çıktı diyeGünaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Biz geldiiik bomba gibiyiz çok şükür. cimcimemle beraber beethoven-für elise dinliyoruz bir yandan internette takılıyoruz. Kızım für elise e bayılıyor, duyduğunda nasıl hareketleniyor görmeniz lazım Hepinize güzel ve bol tekmeli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Hemen haberlerime devam edeyim. Hani bir arkadaşım vardı bahsetmiştim size, kız değilmiş erkekmiş diye. 2 gündür onunla uğraşıyoruz. mobilyalarını değiştirdik sağolsunlar çok anlayışlı çıktı mobilyacı adam. pembeydi mobilyaları direk beyaz aldı kızceğiz ne olur ne olmaz diye kıyafet yeni aldı hastane çıkışlarını falan. ama daha da alması gerekecek. odasının boya olayını da değiştirdiler dün. velhasıl 1 hafta içinde her şey düzene girer artık ama kıza ekstradan iş oldu tabi. benim cimcimeme yaradı bu olay. bütün kıyafetleri benim kıza geldi artık. ben de onun paşasına alacağım biraz kıyafet. ya maddi durumları da aman aman iyi değil zaten diğer arkadaşlarla kararlaştırdık eksiklerini hep birlikte para toplayıp kapatacağız. İşte böyle hanımlar..
neyse ne güzel sizin gibi dostları varmış yanında
bizde bu çene olduktan sonra yakındır 3binler vallaKIzzz bu ne hamaratlık maşallah sana ve kızçeneama tatlım fazla yorma kendini fazla sonra ceremesini çekiyoz valla
Amanın 2000 sayfaya yazmakta nasip olduu 1000 sayfayada yetişmiştimm allahım 3000-4000leride göstersin inş (amin)
ayyy görüyomusun? çok heyecan yaptım ben şimdi yaaa:18:benım rahım kasılmaları gun gectıkce artıyor 4 gundur vardı bgn gene oluyorhayırlısı yavs vasss hazırlanıyoruz dogumaaaaaaaaaaaaaa
dr gun ıcınde bır kac olursa sorun dıl ama 5-10 dk bır gelıyorsa sorun dedıydıı yanı erken dogumm ıcnnnnnn
seninn alperenin dönmüşmüydü aşağıya? ne hissediyosun o sancı anında?? tam nasıl oluyor suzan ya çok merak ediyorum, böle gerilme gibimi yoksa ağrı gibimi, yoksa bıçak saplanır gibimiii?
canım ben 70*130 yarı ortopedik yatak siparişi verdim markası belis, karyolasıda belisti zaten. fiyatıda 80liraydı. üzerine benim annemde yünden ince bi şilte yapmış kışa doğru onu sericem en üstünede alezi geçiricem. bebek çantasını henüz bende arıyorum ama şu iki odeli gözüme kestirdim boylarıda gayet ideal, mağazada gördüm extra benimçanta taşımama gerek olmasın isiyorummerhaba anneler bebek karyolamızı ve dolabını ikeadan aldık geçen gün dolaba kapitone diktirdim bebeğimin eşyalarını yıkadım ütüledim ikeadan aldığım dolap içi kutularına dizdim üstlerini örttüm ama eksikler hala var fikir almak isterim sizden eksiklerim şunlar
*bebek karyolası için yatak (uygun bişey arıyorum, zira annem torunu için özel yatak yapacakmış hazır yataklarda yatırmazmış. annemin yapacağı döşeğin kalınlığı çok az olacak alacağım yatağın üstüne sericem )
*bebek çantası (şık bişey arıyorum bebek çantası formunda olmayabilir)
*bebek dolabı için askı
*kendime hastane için terlik
*bebeğime 0-3 ay arası hiç tulum almamışım bir kaç tane tulum
* 1 tane daha hastane çıkışı alayım mı diye düşünüyorum aziz bebe de beğenmiştim biraz tuzlu geldi
*bebeğime mustela dan şampuan ve pişik önleyici
*kendime göğüs çatlağı kremi lansinoh ve bepanten
*bebek odası için pelüş halı
*bebek odası için tek duvara duvar kağıdı yeşil tonlarında düşünüyorum
yukardaki eksikleri tamamlayanlar bu kategorilerden aldıkları ürünleri paylaşabilirler mi 31. haftamdayım çok acele etmem lazım biliyorsunuz bir günümüz bir günümüze uymuyor bir gün iyi bir gün aşırı yorgun olabiliyoruz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
Kraft Kraft Bebek Bakım Çantası CF2 Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kraft Kraft 1301 Bebek Bakım Çantası Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben tulumlarını ayaklı aldım elleride kendinden eldivenli.
şampuanını ve yağını bübchen aldım pişik kremi olarak bepanthene kullanıcam inş.
listenden bana uyan, bende olanlar bunlar şekerim