2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hoş geldin canimmm ,

karnının sag yada sol tarafinda tekme ve göbek deliginin orda popo hissediyosan dönmüş demekdir , benim oglusumda tersti bu eylemler olduktan sonra dr kontrolumuzde dönmüş dedi .

biz işteyiz , evde olsaydikta kahvalti keyfi yapsaydik keşkeeee

canımcım sen enazından başladın ha 1 tane yapmışsın ha 50 tane başlamak bitirmenin yarısıdır dimi ama???:)))
günaydın suzancım hoş geldin...

asıl şimdi ne iş varsa yavaş yavaş yapıp sonlara bişey bırakmamak lazım...sıcaklar,kocaman bir göbüş hangi enerjiden bahsediyosun allah aşkına :)))yaa benimde 30 hazirandı ama sonradan vazgeçtim 1 temmuzdada çalışıp öle çıkıcam izne..hani anlatmıştımya multineti yatırmıcaklar diye oyüzden temmuz ayınınkide yüklensin öle çıkıcam ohhh canıma değsin :))

Gerçekten vefalı bir arkadaşsın tebrik ederim:)) senin cimicmene kısmetimiz demek ki kıyafetler. Güle güle giysin:))
Acenucuğum benimkinin hareketleri aynen tarif ettiğin gibi ama ters bizim cadı. Daha dün gittik dimdik oturuyodu rahat buldu böyle galiba.

geçmiş olsun canım i,nşallah her şey yoluna girer

allah iyiligini versin sensinnnn hiç gülecegim yoktu multinetineee

bende 30 haz diyorum ama temmuzun ilk haftası calıssammi napsam ki :)) 1 hafta 1 haftadir

özel sektör böle işte dimi

evet darısı zamnında bıse ınsll ben de ogluma dıyorum 2 hafta sonrasında gelebılrıısn ama ne ka kalırsan sana faya paşmm dıyee

evet cıft dıkıss

bizdeee 25 yasına gırdıkk 5 yıllımız dolucakk 4,5 senden sonra kavustuk mucızemıse ınslll ılk kımız ve paşamızzzzzzz

ohhh cıdden san a yaramıs ıı dusunmuzzunus cnm yaaa
dr solda karın kafa mıddede demıstı sımdı cosuyorda kanını sagımda hıssedıyorummm artık nefesdede ıce zorlanıyorum uykuda heralde ayakları ıle cıgerlee baskı yapıyorrrrrrrr donsunde paşam normalınden gelsın yaa

dun ark..1 st oldu ayılamadı dı yanında gece 12de sancısı tutuann bır hasta vardı gece 4 kdr evde cekmıs hemen gelmemıs dr akıllıklık etmıs bende öle yapcam ınsl hersey normal olursaa kii kızı ogleye dogru normal doguma almıslar ve kıs maasallah cok ıı dır ayaktaydı normal bırı gıbımm dıkısıde azdı snaırım kalktı kızını emzırttı sonra kv dus aldırdıı sonr adolandı oturdu keyıf yaptııınsl bızımkılede normal olur yaaaaaaaaaa dua ıle ınsll

Yahu şu iPad'in yazı yazarken kendi kendine yazıyı kafasına göre düzeltmesi beni deli ediyo. Senin kızına "kısmetmiş" yazmıştım sanki yanlış da "kısmetimiz" diye değiştirmiş Allah Allah...benden abuk sabuk yazılar görürseniz bilin ki iPad'in marifeti

o dimdik duruş çok fena ya resmen zıplıyo ayaklari assaya kafası migdene gogsune , yürürken bile canı yanıo insanin benim koca kafalı oglum öyle idi 1,5 ay once biz basladik yandan tekmeleri hissetmeye , o zaman tersti yine 1 hafta once gittigimizde dönmüştü , inşallah seninkide döner canimm

hos buldukk tatalımmm:13::13:ben paşamı 10 hazıranan sonra beklıyorumm admen cımmmmmmmmmmmmmmsende temmuz baslarında beklesen ıı olurr

muzıgın sesı ıcee actım paşamda ıcerde cosuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr enerjıkız paşam laaaaaaaaaaaaaaa

İnşallah canım inşallah:)) sağlıklı olsun da napalım artık.

anladım canım ... sağlılkı olsunlar da kilo proplem değil.pazar günü kontrole gidicem bakalım ne diyecek.doktor bana dedi ki
perinatoloji polk. git dedi.sana bişey dediller mi?

kendi doktorum git demedi başka gittiğim doktor git dedi diğeri ben de gitmedim iki hafta sonra yine kendi doktoruma gittim iki haftada iki haftada büyümüş önemli olan bu dedi gelişim geriliğinde büyüme olmazmış bu çok kişinin başına geliyo telaş yapma bence ben çok ağlamışım şimdi geçen yine gittim doktora iki hafta sonra tekrar iki haftada iki haftada büyümüş dedi sen başka doktora git için rahatlasın yine de bu arada iki doktor da gelişim geriiği denmesi için iki haftada bi takibe alınması gerek dedi yani tek kontrolle tanı konmuyo

bende 30 haz diyorum ama temmuzun ilk haftası calıssammi napsam ki :)) 1 hafta 1 haftadir

eee napıym hakettiler benden önceki arkadaşıma bi hata yapılıp 5 ay boyunca multineti yatıyo bana yokk haksızlık bu...bende temmuz ayıda yatsın öle dedim...özel şirket dediğin gibi ne koparsak kar :)))
yaa acenu bebeğin netde olduğunu nasıl anlıyosunuz ben anlamıyom valla...sağdan soldan alttan heryerden vuruyo saolsun :))geçen ay doktora sordum ama laf arasında unuttu cevap vermedi..((

suzannnnn öle deme yaa ben daha hazır değilim....zaten 1 temmuzda izne çıkıcam dursun biraz dinleneyim evde olmanın tadını çıkarayım sonra gelsin paşam :)))keşke isteğimize göre gelseler...tek duam sağlıklı bir şekilde doğsunlarda nezman olursa olsun.allaha şükür herşeyim tamam..

amin cnaım inşallah

aynen saglıcakla kolay dogumla dogrualımda bır cıft battanıyede yeter atlım hesey hazır paraya bakar ve arık eskısı gıbım bulamamazlıkda yok hersey ayagının elının altındaa kiii bıs bılgılı ınsanlrın en acıl ıcın her zaman b planı vardırrr:
ben ım gozum eksık falaln ıstemıyorum paşam ı dogum yapayım kucaklayımm saraım ınsll daaaaaaaaaaaaaadun ark esını benı cok sasırttııı kı ole bırı dıll gıbım ama ark dogumdan cıkanacaaa oooo kendınden gectıı esıme oncekı gun sormuss heyacan varmıdıyeee yok abı fılan demıss esım esı dogumayken aramı abii öluyorum bendıyeeeeeeeeeeekii benım esım ne yapacak kım bılır paket paket sıgaralarıı sondurur dururum dıyorrrrrrrrrrrrrrcanım ebnım o kaa heycanlıyızkı hasretımız bu bızım yaaa dıle kolay 4,5 senelık yoldan gelıcekkkkınsl guselce saglıcaklakucgaımıza lamak nasıp olur daaaaaaaaaaaaaa

maşallah kızınada sanada
ohh elinize saglik cnaim , insanin böle arkadaslari olmasi cok guzel .

Teşekkür ederim canımcım

ohhh cıdden san a yaramıs ıı dusunmuzzunus cnm yaaa

Evet canım yaa kolay değil tekrardan eşya düzmek. maddi olarak güçlü de olsan zor birşey. Bizim cimcimeye 1 yıl kıyafet almasak da olur artık

Gerçekten vefalı bir arkadaşsın tebrik ederim:)) senin cimicmene kısmetimiz demek ki kıyafetler. Güle güle giysin:))

Teşekkür ederiz teyzesii

muzıgın sesı ıcee actım paşamda ıcerde cosuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr enerjıkız paşam laaaaaaaaaaaaaaa

Ben de müziğin sesini açtım suzancım deli gibi oynuyo bizim kız daaa

Ahh admencim artık kendini hazırlamaya başlasan iyi olur. Dün akşam ben yarım saat boyunca kasılma ve sancı çektim (hazırlık kasılmalarıymış ama) ondan sonra anladım ki her an doğurabiliriz Eşim de koca 1 ayımız var nasılsa rahat ol derdi dün akşamdan sonra hazırlıklarımız tam mı demeye başladı.

nasil anliyorum şöyle söleyim ,

akşamlari özellikle çok geriliyoruz ,

gerildigim içinde karnımdaki hareketleri çok rahat algilayabiliyorum , gecen gun ayakllarini hissettim elimle karnima dokununca , tahmin ediyorum sadece sagdan vuruyo mesela peş peşe iteler gibi ayak hareketleri gibi , aynı anda sondanda vuruyo ama soldan tek vuruyo kafasıyla itiyo diye yorumluyorum , sadece en cok göbegimin ustune top gibi bi cıkıntı oluyo poposuunu yasliyo o cok belirgin oluyo karnım yamuk duruyo o zamanlar

amin canımmm allahım kavuştursun hayırlısıyla..

oynak şeyler sizi...:))

doğru söylüyosun. artık alan kişilerde hatrımız varsa koyar güzel bi yere

hayır yapma alıcaksan veryergin gibi yap bitir ve bizede göster:)))

peki peki izne bi çıkayım. hemen sipariş verip yapıcam inşallah. çok hevesim var bakalım nasıl olucak

maşallah sana canım ne güzel yardımcı olmuşsun arkadaşına. kimbilir ne kadar üzülmüştür. cinsiyet tabiki önemli değilde bütün hazırlıklar bitince değişmesi moral bozucu az önce aklımdaydın acaba naptın diye merak ediyordum seni. halletmişsiniz çok iyi olmuş.

ben ütü işini kardeşime yıkmayı planlıyorum yeğenin minnacık kıyafetlerini hevesle ütüler eminim okulların kapanmasınada az kaldı zaten. okul tatil olduğu gibi kardeşimi bize yerleştirmeyi düşünüyorum. annemler bu işten pek hoşlanmıcaklar ama yapçak bişey yoookk

yapçak çookk iş var çook. bende tam 20 hazirandan sonra taşınıcam. hepsini bir arada halledicem artık. halılarımı temizletmeye vericem. perdelerin yıkanıp ütülenmesi lazım. birde yeni evde de illaki her yer silinip temizlencek camlar vs. ben pek bişey ellemicem ama yinede çok boş duramam. eşyalarımı kolilemeye başlıycam bende yavaştan..

bende senin gibi 1 hafta daha çalışsam mı diyordum da artık takatim kalmadı yaa. çabuk pes ettim sanırım.
benim son günlerde ayaklarıma kramplar giriyor sık sık. bu son haftam nasıl geçicek diye düşünüyorum

e bişey kalmamış senin artık suzancım mayıs bitti zaten nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…