cok sukur eskı enerjık moduma dondumm gece ıı uyudumm hatta cıse bıe uyanamısımmmm
sbh esımın alarmıda kapatıp gerı uyumsummsonra eısmın ar..aramasına uyandıkk kı 20 dk gecmıs kı ark.sagolsun ben senı evdne alcam dedı sonra mutfak cay so su dekren gusel ce kahfaltı yaptı kocısımmm ark..esıde hast ıcın gıttı
dunun etkısınde olmlıyımkı ruyamda hepp ark.gordumc anım benımmm agrısı varmıs normalde cıkıs yapılacaktı dr aksam kdr bekle demıss pöfff
hayurısı paşam dondu gıbıme gelıyor durus seklı fılann mazarat oglum benım karnını doyurdumyaa ohh keyıffffffffffgusel gusel oynuyro kuzucukk ummmm
gecmıse bakalım barı sız neler yaptınızz
yaz meleklerı supersınız yavru kusunla cnaım benımmm:13:
canımcım sen enazından başladın ha 1 tane yapmışsın ha 50 tane başlamak bitirmenin yarısıdır dimi ama???:)))Aslında ben de bitirmedim:)
Oh ne güzel mis mis. Ben daha hiç yıkamadım. Bu rahatlık nerden icap ediyo bilmiyorum:))
Yok valla sadece 20-30tane falan yaptım. Bak gaza getirdiniz tutmayın beni hemen biraz daha yapayım:))))
günaydın suzancım hoş geldin...cok sukur eskı enerjık moduma dondumm gece ıı uyudumm hatta cıse bıe uyanamısımmmm
sbh esımın alarmıda kapatıp gerı uyumsummsonra eısmın ar..aramasına uyandıkk kı 20 dk gecmıs kı ark.sagolsun ben senı evdne alcam dedı sonra mutfak cay so su dekren gusel ce kahfaltı yaptı kocısımmm ark..esıde hast ıcın gıttı
dunun etkısınde olmlıyımkı ruyamda hepp ark.gordumc anım benımmm agrısı varmıs normalde cıkıs yapılacaktı dr aksam kdr bekle demıss pöfff
hayurısı paşam dondu gıbıme gelıyor durus seklı fılann mazarat oglum benım karnını doyurdumyaa ohh keyıffffffffffgusel gusel oynuyro kuzucukk ummmm
gecmıse bakalım barı sız neler yaptınızz
yaz meleklerı supersınız yavru kusunla cnaım benımmm:13:
benimde gözümde çok büyüodu ütü olayı ama üst üste koydum çifter çifter ütüledim çabuk bitti
o kadarda yorma kendini , son aylarda cok dikkat etmek lazimmiş biz daha 1 ay calısıcaz bende 30 haziranda cıkıcam izne 1 temmuz evdeyim inş. sonrada malum ramazan giriyo araya ev temizligi halilar son hazirliklar vs vs dünya kadar iş varenerjisini sonralar sakla canim
Gerçekten vefalı bir arkadaşsın tebrik ederim:)) senin cimicmene kısmetimiz demek ki kıyafetler. Güle güle giysin:))Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Biz geldiiik bomba gibiyiz çok şükür. cimcimemle beraber beethoven-für elise dinliyoruz bir yandan internette takılıyoruz. Kızım für elise e bayılıyor, duyduğunda nasıl hareketleniyor görmeniz lazım Hepinize güzel ve bol tekmeli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Hemen haberlerime devam edeyim. Hani bir arkadaşım vardı bahsetmiştim size, kız değilmiş erkekmiş diye. 2 gündür onunla uğraşıyoruz. mobilyalarını değiştirdik sağolsunlar çok anlayışlı çıktı mobilyacı adam. pembeydi mobilyaları direk beyaz aldı kızceğiz ne olur ne olmaz diye kıyafet yeni aldı hastane çıkışlarını falan. ama daha da alması gerekecek. odasının boya olayını da değiştirdiler dün. velhasıl 1 hafta içinde her şey düzene girer artık ama kıza ekstradan iş oldu tabi. benim cimcimeme yaradı bu olay. bütün kıyafetleri benim kıza geldi artık. ben de onun paşasına alacağım biraz kıyafet. ya maddi durumları da aman aman iyi değil zaten diğer arkadaşlarla kararlaştırdık eksiklerini hep birlikte para toplayıp kapatacağız. İşte böyle hanımlar..
Acenucuğum benimkinin hareketleri aynen tarif ettiğin gibi ama ters bizim cadı. Daha dün gittik dimdik oturuyodu rahat buldu böyle galiba.hoş geldin canimmm ,
karnının sag yada sol tarafinda tekme ve göbek deliginin orda popo hissediyosan dönmüş demekdir , benim oglusumda tersti bu eylemler olduktan sonra dr kontrolumuzde dönmüş dedi .
biz işteyiz , evde olsaydikta kahvalti keyfi yapsaydik keşkeeee
kızlar bugün bütün günü hastanede geçirdim(
sabah rutin kontrol için gittim yalnızdım
tansiyonum yüksek çıktı yine...
usg de bebeğin gelişimi ilerlememiş
nerdeyse geçen kontrolümle aynı çıktı
33 haftalık...
nst yapıldı 20 dk.lık nst de 4 tane kayda değer sancı çıktı
biri 80 diğerleride yakın ona
ben çok hafif hissediyordum
hemen yatışım yapıldı hastaneye bebek için
ciğer geliştirici iğne, kasılmalar için serum, ilaçlar falan(
şimdi eve geldik birazdan iğnenin ikinci dozu için tekrar gidicez
dua edin bana da lütfen daha çok erken gelişimi bari duraksamasaydı iyiydi
doktor da bebeğin gelişimini etkilediğine göre ciddiye alınmadı gereken bir tablo dedi
karaciğer enzimlerim yüksek pazartesi tekrar nst ve tahlilller..
ama bebeğe giden kan akımları iyi çıktı
tek tesellim bebeğim, canım kızım sağlıkla gelsin...
bu arada büyük ihtimalle 37. haftamın bittiği
14 haziran günü sezaryen olacağım
doktor böyle durumlarda yani preeklemsi de
ani gelişen durumların anne yada bebeğin hayatını tehlikeye soktuğunu söyledi
o yüzden fazla beklemeyeceğiz
canımcım sen enazından başladın ha 1 tane yapmışsın ha 50 tane başlamak bitirmenin yarısıdır dimi ama???:)))
günaydın suzancım hoş geldin...
asıl şimdi ne iş varsa yavaş yavaş yapıp sonlara bişey bırakmamak lazım...sıcaklar,kocaman bir göbüş hangi enerjiden bahsediyosun allah aşkına :)))yaa benimde 30 hazirandı ama sonradan vazgeçtim 1 temmuzdada çalışıp öle çıkıcam izne..hani anlatmıştımya multineti yatırmıcaklar diye oyüzden temmuz ayınınkide yüklensin öle çıkıcam ohhh canıma değsin :))
evet darısı zamnında bıse ınsll ben de ogluma dıyorum 2 hafta sonrasında gelebılrıısn ama ne ka kalırsan sana faya paşmm dıyeemesai olunca 7.30 olmasına rağmen benden gitmeyen uyku tatil olunca 6.30 dan beri firari.. deli oldum yaa ayarlı gibi kalktım bende buzdolabımı sildim gidersen git allaallaa. bugün akşam memleketten kaynanamlar ve arkadaşım gelecek 2.5 aylık bebeişi var oyy onu sevecem bolboll kaynana evde çocuğa bakacak bizde gezecez heheee kötümüyüz nee yarın akşamada dönecekler. yemekleri kaynanam yapıp getirecek ohh rahatım o yönden kek falan yaparım belkim süpürge toz alma balkonları yıkama derken akşamı buluruz bizde kahvaltımızı yapmadık daha...
güle güle kullan canım..
off ayak şişmesi bende de var özellikle sağda daha fazla
tüm annelere ve bebeişleree maşallah
geçmiş olsun canım allahım hayırlısından en iyi zamande bebişine kavuştursun
şükürrr arkadaşın kurtuldu darısı tüm hamişlere hayırlısından doğumlarımız olur inşallahh.
o işi arada bende yapıyorum ezan okunmamış namaza duruyorum bazen namazda okunuyor hehee hamileliklemi ilgili bilemedim unutkanlıkmıdır dikkatsizlikmididr çift dikiş daha ii olur canım
bizdeee 25 yasına gırdıkk 5 yıllımız dolucakk 4,5 senden sonra kavustuk mucızemıse ınslllGünaydın canım ben iznimi 5 haziranda başlatacağım inş banada aynısını diyorlar iş yerimde burda doğuracan ne zaman gidiyorsun diye bende izne çıkınca herkes rahat edecek kesin
Günaydın kızlar ve kuzuları biz geldik kıpırdak kızımlann
Herkes iyi geçmişi okuduğum kadarıyla maşallah hepinizeee
yazmelekleri_07 canım maşallahın var senin ve minnoşunun hayırlısıyla kucağına alırsın inş....
Bu arada bende
23 Yaşındayım
Ağustosta 5.senemize giricez inş
İlk bebişim ve kız annesi olucam inşşş
Aranızda en genç benmiyim neyim
ohhh cıdden san a yaramıs ıı dusunmuzzunus cnm yaaaGünaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Biz geldiiik bomba gibiyiz çok şükür. cimcimemle beraber beethoven-für elise dinliyoruz bir yandan internette takılıyoruz. Kızım für elise e bayılıyor, duyduğunda nasıl hareketleniyor görmeniz lazım Hepinize güzel ve bol tekmeli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Hemen haberlerime devam edeyim. Hani bir arkadaşım vardı bahsetmiştim size, kız değilmiş erkekmiş diye. 2 gündür onunla uğraşıyoruz. mobilyalarını değiştirdik sağolsunlar çok anlayışlı çıktı mobilyacı adam. pembeydi mobilyaları direk beyaz aldı kızceğiz ne olur ne olmaz diye kıyafet yeni aldı hastane çıkışlarını falan. ama daha da alması gerekecek. odasının boya olayını da değiştirdiler dün. velhasıl 1 hafta içinde her şey düzene girer artık ama kıza ekstradan iş oldu tabi. benim cimcimeme yaradı bu olay. bütün kıyafetleri benim kıza geldi artık. ben de onun paşasına alacağım biraz kıyafet. ya maddi durumları da aman aman iyi değil zaten diğer arkadaşlarla kararlaştırdık eksiklerini hep birlikte para toplayıp kapatacağız. İşte böyle hanımlar..
dr solda karın kafa mıddede demıstı sımdı cosuyorda kanını sagımda hıssedıyorummm artık nefesdede ıce zorlanıyorum uykuda heralde ayakları ıle cıgerlee baskı yapıyorrrrrrrr donsunde paşam normalınden gelsın yaahoş geldin canimmm ,
karnının sag yada sol tarafinda tekme ve göbek deliginin orda popo hissediyosan dönmüş demekdir , benim oglusumda tersti bu eylemler olduktan sonra dr kontrolumuzde dönmüş dedi .
biz işteyiz , evde olsaydikta kahvalti keyfi yapsaydik keşkeeee
Gerçekten vefalı bir arkadaşsın tebrik ederim:)) senin cimicmene kısmetimiz demek ki kıyafetler. Güle güle giysin:))
Acenucuğum benimkinin hareketleri aynen tarif ettiğin gibi ama ters bizim cadı. Daha dün gittik dimdik oturuyodu rahat buldu böyle galiba.
canımcım sen enazından başladın ha 1 tane yapmışsın ha 50 tane başlamak bitirmenin yarısıdır dimi ama???:)))
günaydın suzancım hoş geldin...
asıl şimdi ne iş varsa yavaş yavaş yapıp sonlara bişey bırakmamak lazım...sıcaklar,kocaman bir göbüş hangi enerjiden bahsediyosun allah aşkına :)))yaa benimde 30 hazirandı ama sonradan vazgeçtim 1 temmuzdada çalışıp öle çıkıcam izne..hani anlatmıştımya multineti yatırmıcaklar diye oyüzden temmuz ayınınkide yüklensin öle çıkıcam ohhh canıma değsin :))
o dimdik duruş çok fena ya resmen zıplıyo ayaklari assaya kafası migdene gogsune , yürürken bile canı yanıo insanin benim koca kafalı oglum öyle idi1,5 ay once biz basladik yandan tekmeleri hissetmeye , o zaman tersti yine 1 hafta once gittigimizde dönmüştü , inşallah seninkide döner canimm
anladım canım ... sağlılkı olsunlar da kilo proplem değil.pazar günü kontrole gidicem bakalım ne diyecek.doktor bana dedi ki
perinatoloji polk. git dedi.sana bişey dediller mi?
eee napıym hakettiler benden önceki arkadaşıma bi hata yapılıp 5 ay boyunca multineti yatıyo bana yokk haksızlık bu...bende temmuz ayıda yatsın öle dedim...özel şirket dediğin gibi ne koparsak kar :)))allah iyiligini versin sensinnnn hiç gülecegim yoktu multinetineee
bende 30 haz diyorum ama temmuzun ilk haftası calıssammi napsam ki :)) 1 hafta 1 haftadir
özel sektör böle işte dimi
yaa acenu bebeğin netde olduğunu nasıl anlıyosunuz ben anlamıyom valla...sağdan soldan alttan heryerden vuruyo saolsun :))geçen ay doktora sordum ama laf arasında unuttu cevap vermedi..o dimdik duruş çok fena ya resmen zıplıyo ayaklari assaya kafası migdene gogsune , yürürken bile canı yanıo insanin benim koca kafalı oglum öyle idi1,5 ay once biz basladik yandan tekmeleri hissetmeye , o zaman tersti yine 1 hafta once gittigimizde dönmüştü , inşallah seninkide döner canimm
hos buldukk tatalımmm:13::13:ben paşamı 10 hazıranan sonra beklıyorumm admen cımmmmmmmmmmmmmmsende temmuz baslarında beklesen ıı olurr
muzıgın sesı ıcee actım paşamda ıcerde cosuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrenerjıkız paşam laaaaaaaaaaaaaaa
Canım bence de hiç sıkılmana gerek yok önemlisi sağlıklı olsun. Hele normal doğum yaparsan çok kolay olur pirt çıkarırsıno kadar. Sağlıklı olsun da kilosını annesinin sütüyle alır hiç merak etme
eee napıym hakettiler benden önceki arkadaşıma bi hata yapılıp 5 ay boyunca multineti yatıyo bana yokk haksızlık bu...bende temmuz ayıda yatsın öle dedim...özel şirket dediğin gibi ne koparsak kar :)))
yaa acenu bebeğin netde olduğunu nasıl anlıyosunuz ben anlamıyom valla...sağdan soldan alttan heryerden vuruyo saolsun :))geçen ay doktora sordum ama laf arasında unuttu cevap vermedi..((
suzannnnn öle deme yaa ben daha hazır değilim....zaten 1 temmuzda izne çıkıcam dursun biraz dinleneyim evde olmanın tadını çıkarayım sonra gelsin paşam :)))keşke isteğimize göre gelseler...tek duam sağlıklı bir şekilde doğsunlarda nezman olursa olsun.allaha şükür herşeyim tamam..
maşallah kızınada sanada
ohh elinize saglik cnaim , insanin böle arkadaslari olmasi cok guzel .
ohhh cıdden san a yaramıs ıı dusunmuzzunus cnm yaaa
Gerçekten vefalı bir arkadaşsın tebrik ederim:)) senin cimicmene kısmetimiz demek ki kıyafetler. Güle güle giysin:))
muzıgın sesı ıcee actım paşamda ıcerde cosuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrenerjıkız paşam laaaaaaaaaaaaaaa
suzannnnn öle deme yaa ben daha hazır değilim....zaten 1 temmuzda izne çıkıcam dursun biraz dinleneyim evde olmanın tadını çıkarayım sonra gelsin paşam :)))keşke isteğimize göre gelseler...tek duam sağlıklı bir şekilde doğsunlarda nezman olursa olsun.allaha şükür herşeyim tamam..
eee napıym hakettiler benden önceki arkadaşıma bi hata yapılıp 5 ay boyunca multineti yatıyo bana yokk haksızlık bu...bende temmuz ayıda yatsın öle dedim...özel şirket dediğin gibi ne koparsak kar :)))
yaa acenu bebeğin netde olduğunu nasıl anlıyosunuz ben anlamıyom valla...sağdan soldan alttan heryerden vuruyo saolsun :))geçen ay doktora sordum ama laf arasında unuttu cevap vermedi..((
amin canımmm allahım kavuştursun hayırlısıyla..
aynen saglıcakla kolay dogumla dogrualımda bır cıft battanıyede yeter atlım hesey hazır paraya bakar ve arık eskısı gıbım bulamamazlıkda yok hersey ayagının elının altındaakiii bıs bılgılı ınsanlrın en acıl ıcın her zaman b planı vardırrr :
ben ım gozum eksık falaln ıstemıyorum paşam ı dogum yapayım kucaklayımm saraım ınsll daaaaaaaaaaaaaadun ark esını benı cok sasırttııı kı ole bırı dıll gıbım ama ark dogumdan cıkanacaaa oooo kendınden gectıı esıme oncekı gun sormuss heyacan varmıdıyeee yok abı fılan demıss esım esı dogumayken aramı abii öluyorum bendıyeeeeeeeeeee kii benım esım ne yapacak kım bılır paket paket sıgaralarıı sondurur dururum dıyorrrrrrrrrrrrrr canım ebnım o kaa heycanlıyızkı hasretımız bu bızım yaaa dıle kolay 4,5 senelık yoldan gelıcekkkk ınsl guselce saglıcaklakucgaımıza lamak nasıp olur daaaaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederim canımcım
Evet canım yaa kolay değil tekrardan eşya düzmek. maddi olarak güçlü de olsan zor birşey. Bizim cimcimeye 1 yıl kıyafet almasak da olur artık
Teşekkür ederiz teyzesii
Ben de müziğin sesini açtım suzancım deli gibi oynuyo bizim kız daaa
Bir de şu var canım. Kavanozların üzerine bebeğinizin adını yazdırdığınız stickerı yapıştırdığınız için kavanozlar yandan değil yukardan daha güzel. Dolap üzerinde sadece yandan görüneceği için pek anlamlı durmaz sanki.
hayır yapma alıcaksan veryergin gibi yap bitir ve bizede göster:)))
Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Biz geldiiik bomba gibiyiz çok şükür. cimcimemle beraber beethoven-für elise dinliyoruz bir yandan internette takılıyoruz. Kızım für elise e bayılıyor, duyduğunda nasıl hareketleniyor görmeniz lazım Hepinize güzel ve bol tekmeli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Hemen haberlerime devam edeyim. Hani bir arkadaşım vardı bahsetmiştim size, kız değilmiş erkekmiş diye. 2 gündür onunla uğraşıyoruz. mobilyalarını değiştirdik sağolsunlar çok anlayışlı çıktı mobilyacı adam. pembeydi mobilyaları direk beyaz aldı kızceğiz ne olur ne olmaz diye kıyafet yeni aldı hastane çıkışlarını falan. ama daha da alması gerekecek. odasının boya olayını da değiştirdiler dün. velhasıl 1 hafta içinde her şey düzene girer artık ama kıza ekstradan iş oldu tabi. benim cimcimeme yaradı bu olay. bütün kıyafetleri benim kıza geldi artık. ben de onun paşasına alacağım biraz kıyafet. ya maddi durumları da aman aman iyi değil zaten diğer arkadaşlarla kararlaştırdık eksiklerini hep birlikte para toplayıp kapatacağız. İşte böyle hanımlar..
canım daha ütü işi vardı dimi( okadar şeyi nasıl ütülücem ben yaa bide küçük küçük daha zordur eminim...dolabıda gelmediki asayım...pöffff
canım bakma işlerimizi yapabiliyoruz çok şükür ama hemen yoruluyorum ben valla dün gece yorgunluktan yatamadımheryerim ağrıyodu düşün yani...
benimde gözümde çok büyüodu ütü olayı ama üst üste koydum çifter çifter ütüledim çabuk bitti
o kadarda yorma kendini , son aylarda cok dikkat etmek lazimmiş biz daha 1 ay calısıcaz bende 30 haziranda cıkıcam izne 1 temmuz evdeyim inş. sonrada malum ramazan giriyo araya ev temizligi halilar son hazirliklar vs vs dünya kadar iş varenerjisini sonralar sakla canim
allah iyiligini versin sensinnnn hiç gülecegim yoktu multinetineee
bende 30 haz diyorum ama temmuzun ilk haftası calıssammi napsam ki :)) 1 hafta 1 haftadir
özel sektör böle işte dimi
hos buldukk tatalımmm:13::13:ben paşamı 10 hazıranan sonra beklıyorumm admen cımmmmmmmmmmmmmmsende temmuz baslarında beklesen ıı olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?