inş calisirim canim ya , bende pek ummuyorum ama hamileligim ilerledikce fazla iş baskisi yok üzerimde o yuzden dayanabilirm diye dusunuyorum :)
balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla
Tabi uyu uyu sonra kalk birde 2000 i kaçırdım de :))) bizim kk da mesaimiz çok erken başlıyo tatlım :))))offf akılsız başım geçmişi okuycaana hemen bişiler yazsana,göz göre göre kaçırdım 2000. sayfayıSabah kalktık kahvaltı mızı yaptık eşimi yolcu ettik bayi açılışı var gelcek bikaç saate,acaip çarpıntım vardı oturdum hiçbişe yapmadım,burnumda kanadı azcık,şimdi daha iyi hissetmeye başladım ama:)
Ben geri kalmışım muhabbetten 4 senelik evliyim,31 yaşıma bir ay önce girdim,ilk bebişimiz,canımız,ciğerimiz:):):)
merhaba anneler bebek karyolamızı ve dolabını ikeadan aldık geçen gün dolaba kapitone diktirdim bebeğimin eşyalarını yıkadım ütüledim ikeadan aldığım dolap içi kutularına dizdim üstlerini örttüm ama eksikler hala var fikir almak isterim sizden eksiklerim şunlar
*bebek karyolası için yatak (uygun bişey arıyorum, zira annem torunu için özel yatak yapacakmış hazır yataklarda yatırmazmış. annemin yapacağı döşeğin kalınlığı çok az olacak alacağım yatağın üstüne sericem )
*bebek çantası (şık bişey arıyorum bebek çantası formunda olmayabilir)
*bebek dolabı için askı
*kendime hastane için terlik
*bebeğime 0-3 ay arası hiç tulum almamışım bir kaç tane tulum
* 1 tane daha hastane çıkışı alayım mı diye düşünüyorum aziz bebe de beğenmiştim biraz tuzlu geldi
*bebeğime mustela dan şampuan ve pişik önleyici
*kendime göğüs çatlağı kremi lanshoh ve bepanten
*bebek odası için pelüş halı
*bebek odası için tek duvara duvar kağıdı yeşil tonlarında düşünüyorum
yukardaki eksikleri tamamlayanlar bu kategorilerden aldıkları ürünleri paylaşabilirler mi 31. haftamdayım çok acele etmem lazım biliyorsunuz bir günümüz bir günümüze uymuyor bir gün iyi bir gün aşırı yorgun olabiliyoruz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
Ahh admencim artık kendini hazırlamaya başlasan iyi olur.Dün akşam ben yarım saat boyunca kasılma ve sancı çektim (hazırlık kasılmalarıymış ama) ondan sonra anladım ki her an doğurabiliriz Eşim de koca 1 ayımız var nasılsa rahat ol derdi dün akşamdan sonra hazırlıklarımız tam mı demeye başladı.
nasil anliyorum şöyle söleyim ,
akşamlari özellikle çok geriliyoruz ,
gerildigim içinde karnımdaki hareketleri çok rahat algilayabiliyorum , gecen gun ayakllarini hissettim elimle karnima dokununca , tahmin ediyorum sadece sagdan vuruyo mesela peş peşe iteler gibi ayak hareketleri gibi , aynı anda sondanda vuruyo ama soldan tek vuruyo kafasıyla itiyo diye yorumluyorum , sadece en cok göbegimin ustune top gibi bi cıkıntı oluyo poposuunu yasliyo o cok belirgin oluyo karnım yamuk duruyo o zamanlar
salı gunumu bakcaktin eve canim ? hayirlisi ile bi tasinsan havalar iyice ısınmadan rahat edersin .
ben temmuzun ilk haftasindan bahsediyorum canimtemmuz sonu benim dogum perşembe gunu rapor alıcam calısabilir , 30 hazirana kadar calısırım diyorum ama temmuuzn ilk haftasınıda eklesem mi diye dusunuyorum , evde sıkılırım ben sıcak bide bi yerede cıkamam .
Çok teşekkür ederim tatlım. Dün yazacaktım kasılmalarımdan oturamadım pc başına. Hallettik çoğu şeylerini. Morali çok bozuktu onu da dışarda yemek düzenledik kızlarla biraz keyfi yerine geldi. sen de benim aklımdaydın yazamadım, ev olayına çok sevindim rahat rahat paşanın eşyalarını yerleştirirsin artık. Ama dikkat et yorulma sakın dikkat et son aylarımız sıkıntıya sokma kendini de paşanı da.
Bugün doktor kontrolümüz vardı.Zeynep berenim 2350 kg olmuş boyu 40 cm idi.Artık her hafta gidip nts ye gireceğim.2 haftada birde ultrasyon kontroluümüz olacak.38.hafta da çatı kontrolümüz var.Kızım doğum pozisyonunu almiş gününü bekliyor teyzeleri.Böbreğinde idrarın geri kaçması vardı oda düzelmiş bir ohhh çektik ki sormayın.Tek sıkıntımız ayaklarımın çok şişmesi ve yorgunluk artık.Rabbime şükürler olsun.Maşallah zeynep berenime:):)
kızlar annanemızle dedmızın evıne geldık ordan sıze baglanmakdayım oglumun ve kendımın footsunu yuklcem nasılızz:)))))Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122 Eki Görüntüle 720121 Eki Görüntüle 720120 Eki Görüntüle 720122
aboww kactane yuklemısım cahallık napcen:)
merhaba anneler bebek karyolamızı ve dolabını ikeadan aldık geçen gün dolaba kapitone diktirdim bebeğimin eşyalarını yıkadım ütüledim ikeadan aldığım dolap içi kutularına dizdim üstlerini örttüm ama eksikler hala var fikir almak isterim sizden eksiklerim şunlar
*bebek karyolası için yatak (uygun bişey arıyorum, zira annem torunu için özel yatak yapacakmış hazır yataklarda yatırmazmış. annemin yapacağı döşeğin kalınlığı çok az olacak alacağım yatağın üstüne sericem )
*bebek çantası (şık bişey arıyorum bebek çantası formunda olmayabilir)
*bebek dolabı için askı
*kendime hastane için terlik
*bebeğime 0-3 ay arası hiç tulum almamışım bir kaç tane tulum
* 1 tane daha hastane çıkışı alayım mı diye düşünüyorum aziz bebe de beğenmiştim biraz tuzlu geldi
*bebeğime mustela dan şampuan ve pişik önleyici
*kendime göğüs çatlağı kremi lansinoh ve bepanten
*bebek odası için pelüş halı
*bebek odası için tek duvara duvar kağıdı yeşil tonlarında düşünüyorum
canım ben park yatak için mamma mia (umarım yanlış yazmamışımdır) öyle bi markadan 70 tlye yatak aldım ince baya 4 cm falandır kalınlığı bir bak netten istersen.
çanta ve askı ben de henüz almadım
terlik de rahat kullanışlı bişey düşünüyodum ama burda arkadaşlar hatırlattı şimdi ayaklarımız çok şiş daha da şişcek doğuma kadar, dolayısıyla ben uygun bişey alıcam en fazla 1 ay kullanırız pazardan falan bakıcam valla.
hastane çıkışı da bence çok para verme uygun bişey al butikbebe'de falan indirimli oluyo baya. çünkü hastane çıkışlarını en fazla 10 gün kullanırız hem çok sıcak hem de büyüyormuş hemen minikler. dolayısıyla 10 gün giydirceğim bişeye çok para vermedim ben. onun yerine bol bol kısa kollu çıtçıtlı tulum al derim (0-3 ay, 3-6 ay). onu da mothercare da her ayın 15-16-17'sinde indirim oluyo ordan uyguna denk getirebilirsin.
ben sebamed şampuan aldım ama mustela da iyiymiş . ama pişik kremi almadım almıycam da. ihtiyaç durumunda sudocream alıcam. pişik kremleri yazın çok kullanışlı olmuyomuşdiye duydum. çünkü bebişin poposunu pişik yapan nemli kalması. ee kremlerde yaz günü baya baya nemli tutar. sık sık popişini yıkayıp iyice kurulayıp bezini kapatmayı düşünüyorum tabi evdeki hesap çarşıya uymayabiliröyle olursa alırım bir pişik kremi.
lansinoh aldım ben, bepanten i de iyi hatırlattın ondan da alayım dursun
Kızlar güzel bir konu başladı sanki devam mı etsek güzel olur sanki :)) Kim kaç yaşında? kaç yıllık evli? kaçıncı bebişi? kızmı erkek mi? (cinsiyetleri bir çoğumuz biliyoruz ama olsun)
sevgili admen cevabın için teşekkürler bu arada benim muhtemel doğum tarihim 30 temmuz neredeyse seninkiyle aynı pek bi mutlu oldum.
Hastane çıkışlarını 3. aya kadar giydirebiliyorsunuz diyen duydum bu sebepten gözüm dönmüştü.
Neyse anneler herkes hangi hastaneye devam ettiğini ve doktorundan memnun olup olmadığını paylaşsa mini bir anket yani :)
ben medipol mega ya gidiyorum doğum katını çok beğendiğim için hastaneye devam ediyorum umarım bir sorun yaşaayıp da değiştirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?