2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
offf akılsız başım geçmişi okuycaana hemen bişiler yazsana,göz göre göre kaçırdım 2000. sayfayı Sabah kalktık kahvaltı mızı yaptık eşimi yolcu ettik bayi açılışı var gelcek bikaç saate,acaip çarpıntım vardı oturdum hiçbişe yapmadım,burnumda kanadı azcık,şimdi daha iyi hissetmeye başladım ama:)
Ben geri kalmışım muhabbetten 4 senelik evliyim,31 yaşıma bir ay önce girdim,ilk bebişimiz,canımız,ciğerimiz:):):)

inş calisirim canim ya , bende pek ummuyorum ama hamileligim ilerledikce fazla iş baskisi yok üzerimde o yuzden dayanabilirm diye dusunuyorum :)

Canım bende haziran ortasına kadar çalışırım diiyordum ama mayısı zor çıkarıcam sanırsam ve iş yerimdekiler ne zaman gidiyon diye sorup duruyolar sinir oluyorum birde iş yerimdeki abla vardı oda işten ayrılıyor o kadar erkeğin içinde tek kalıcam hepsi abim yaşında olsada hamilelik olunca baya zorlanıyorum artık şu sandelyede oturmak ölüm resmen kaburgalarım birbirine giriyor yani çalışabilir raporum 19 hazirana kadar ama 5 haziranda iznimi başlatmayı düşünüyorum artıkk temizlik felan yapılacak daha kızımın eksikleri var amanın çok işim var benim daha çokkk :2::2::2::2::2::2::2::2:

merhaba anneler bebek karyolamızı ve dolabını ikeadan aldık geçen gün dolaba kapitone diktirdim bebeğimin eşyalarını yıkadım ütüledim ikeadan aldığım dolap içi kutularına dizdim üstlerini örttüm ama eksikler hala var fikir almak isterim sizden eksiklerim şunlar

*bebek karyolası için yatak (uygun bişey arıyorum, zira annem torunu için özel yatak yapacakmış hazır yataklarda yatırmazmış. annemin yapacağı döşeğin kalınlığı çok az olacak alacağım yatağın üstüne sericem )
*bebek çantası (şık bişey arıyorum bebek çantası formunda olmayabilir)
*bebek dolabı için askı
*kendime hastane için terlik
*bebeğime 0-3 ay arası hiç tulum almamışım bir kaç tane tulum
* 1 tane daha hastane çıkışı alayım mı diye düşünüyorum aziz bebe de beğenmiştim biraz tuzlu geldi
*bebeğime mustela dan şampuan ve pişik önleyici
*kendime göğüs çatlağı kremi lansinoh ve bepanten
*bebek odası için pelüş halı
*bebek odası için tek duvara duvar kağıdı yeşil tonlarında düşünüyorum

yukardaki eksikleri tamamlayanlar bu kategorilerden aldıkları ürünleri paylaşabilirler mi 31. haftamdayım çok acele etmem lazım biliyorsunuz bir günümüz bir günümüze uymuyor bir gün iyi bir gün aşırı yorgun olabiliyoruz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.

balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla

Aynı işler bizdede mevcut ama biz daha yerimizden kalkamadık bide dışarı çıkacağız off birazdan çamaşır makinesi öter bittim diye kalkmak lazım.. Kuşumuzmu dedin bizim kuşlarımız 2 hint bülbülü ve 2 yavrusu, 2 de muhabbet kuşu 6 tane kuş var eve 2 de kafes neyseki eşim temizliyor zaten bana kalsa bıktımda kıyamıyorum..

Tabi uyu uyu sonra kalk birde 2000 i kaçırdım de :))) bizim kk da mesaimiz çok erken başlıyo tatlım :))))

canım yatağı aldığım mobilyada hediye verdiler ama üzerine annem seninki gibi ince bi döşek yapacak..askı ve çantaya benimde ihtiyacım var..hastane çıkışıda pahalıysa gerek yok çünkü çok fazla giyemicekler en fazla 1 ay diyolar..bebeğimin temizlik ürünleri bübchen...göğüs kremide lansinoh aldım..duvar kağıdı komple yaptık biz sadec ve güzel oldu koçtaştan aldık...tek duvar için netten araştırabilirsin...

aa dr a gittin mi peki canım sen?

benim sıpada aynen böyle yapıyor karnımda. bazen sanki eli veya ayağı elime geliyo gibi hissediyorum. sanki tutabilcekmişim gibi oluyor.

evet canım salı bakıcaz. ama kiracı 20 haziranda çıkıyor. ondan sonrada biz taşınıcaz inş.
gücün varsa tabiki bir hafta daha çalış. sonrasında bebişin yanında fazla zaman geçirirsin. ama benim pek gücüm kalmadı. birde artık işe odaklanamıyorum. son haftada dalgınlıktan bazı şeyleri yapmayı unuttum. eksik yapıyorum bazen. bazende hiçbişey yapamıyorum.
personelime karşıda daha fazla bu şekilde görünmek istemiyorum açıkçası. benim arkamı toplamak zorunda kalmaları beni rahatsız ediyor. sonra birde buna takılıp eve gidince ağlamaya başlıyorum bişey yapamıyorum diye bende çok uzatmadan çıkayım dedim

sağol canımm. inşallah bi sıkıntı olmadan taşınır yerleşirz yeni evimize. keşke eski kiracı hemen çıksa çok sabırsızım

cicişlerrr biz yemeğe gidiyoruz...sonrada işimiz bitiyo ve evimize gitcez..bakalım bugün 4 gibi mobilyalar gelecekmiş eşimde izin almış erken gelecek inşallah bu seferde bi aksilik olmaz yoksa eşim bu sefer beni dinlemez alışverişimizi iptal eder( oğluşumda odasız kalır(( haydi bakalım sizi çoook öpüyoruz allaha emanet olun...

Maşallah

günaydın herkesleree bebişlerimizeee :)
biz bugün evdeyiz artık gezme isteğim kayboldu dışarı çıkınca kendimi eve atmak istiyorum hemen sıcaklardan galiba
bu arada dün geceki anketimize biz de katılalım :) 27 yaşındayım 4 yıldır evliyim ilk bebişimiz oğlumuz :)
fotoda 33+6 haftalık hamile şişmiş kadın görüyorsunuz basket topundan daha büyük göbeğim ve ben

evet canım salı bakıcaz. ama kiracı 20 haziranda çıkıyor. ondan sonrada biz taşınıcaz inş.
gücün varsa tabiki bir hafta daha çalış. sonrasında bebişin yanında fazla zaman geçirirsin. ama benim pek gücüm kalmadı. birde artık işe odaklanamıyorum. son haftada dalgınlıktan bazı şeyleri yapmayı unuttum. eksik yapıyorum bazen. bazende hiçbişey yapamıyorum.
personelime karşıda daha fazla bu şekilde görünmek istemiyorum açıkçası. benim arkamı toplamak zorunda kalmaları beni rahatsız ediyor. sonra birde buna takılıp eve gidince ağlamaya başlıyorum bişey yapamıyorum diye bende çok uzatmadan çıkayım dedim [/QUOTE]

canım ev işine çok sevindim şimdiye kadar çalışmana rağmen evin için çok küçük vs diyodun bide hazirandan sonra 6-7 ay evde olucaksın ohh rahat rahat yeni evinin tadını çıkarırsın ferah mis gibi. benim de taşınasım geldi bak :) şaka maka annemin apartmanda boşalan daire olursa hemen kendimi atıcam valla oraya.

sevgili admen cevabın için teşekkürler bu arada benim muhtemel doğum tarihim 30 temmuz neredeyse seninkiyle aynı pek bi mutlu oldum.
Hastane çıkışlarını 3. aya kadar giydirebiliyorsunuz diyen duydum bu sebepten gözüm dönmüştü.
Neyse anneler herkes hangi hastaneye devam ettiğini ve doktorundan memnun olup olmadığını paylaşsa mini bir anket yani :)
ben medipol mega ya gidiyorum doğum katını çok beğendiğim için hastaneye devam ediyorum umarım bir sorun yaşaayıp da değiştirmem

güzel bi konu olur canım...
bende nisa hastanesine gidiyorum derya hnm...daha odalara bakmadım ama doğum orda olacak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…