Ay kıyamam nasıl da sıkış tepişMaşallah çok da hereketli bebişin
günaydın tatlımm..evet haklısınız galiba ..dolabı set bi şekilde kapattımı durmaz düşer hemen..tamam vazgeçtim mıknatıstan:))günaydın canım.
bu kavanozlardan veryerginde yapmıştı hatırlarsan. ben ona sordum arkasına magnet yapıştırsak nasıl olur diye. taşımayabilir dedi bana. birde dolaba magnetle koyduktan sonra düşerse kırılır yazıkbende vazgeçtim magnetten
ahh canımsın çok saol..sen uzaktaydın sanırım gelememki nasıl geleyim hele sıcaklardan hiçbiryere gidemiyomki..sölemen yeter canım saol...ben bi şekilde bulucam inşallah olmadı 105 tane alırım kalan kalır napıym...sende diğer malzemeleri alıp yapmaya başla artık:))günaydin canim ,
evet ben bunlardan begenmiştim , ama biraz dah adegisikti saniyorumki :)))
ya ben sana kavanoz alayım göndereyim kargo ile kırılırmı ? eger kırılmaz dersen gönderebilirim :) yada bu taraflara geçiyomusunuz ? geçiyosan ben yerinden alayim benden bi şekilde alirsiniz ? ben 60 tane aldim , senin gibi dusundum cok fazla olmasin diye .
Canım sanki birisi tek tek aldığını yazmıştı. Kimdi acaba. Karlı tülleri ben de çok beğeniyorum
Günaydın kızlar .cumartesi gunu calışmaktan nefret edıyorum ya .gelioruz bırde bos bos bır gun gecırıyoruz.((
günaydın tatlımm..evet haklısınız galiba ..dolabı set bi şekilde kapattımı durmaz düşer hemen..tamam vazgeçtim mıknatıstan:))
ahh canımsın çok saol..sen uzaktaydın sanırım gelememki nasıl geleyim hele sıcaklardan hiçbiryere gidemiyomki..sölemen yeter canım saol...ben bi şekilde bulucam inşallah olmadı 105 tane alırım kalan kalır napıym...sende diğer malzemeleri alıp yapmaya başla artık:))
acenu tek tek almıştı:)) tabi sen aldın yaptın bitti rahatsın ohhhhh :)))güle güle kullanın
Kuzeninin eşinin verdiği cevaba çok güldüm:))) gercekten de öyle. Bazen kocama da üzülüyorum gecenin bir yarısı geliyor işten her gün. Sonra da benim kaprislerimi çekiyor. Ben de bilerek yapmıyorum ama fark ediyorum daha nazlı tuzlu bişe oldum napalım hormonlar. Mecbuuuurr:)))
Günaydın kızlar .cumartesi gunu calışmaktan nefret edıyorum ya .gelioruz bırde bos bos bır gun gecırıyoruz.((
canim ben anadolu yakasindayim , ev ümraniye iş yerim tuzla orhanli saw'in dibindeyim cok ciddiyim varsa alabilsek biri burdan gönderirim, kargoda olur kırılmazsa :) benim bazen tırlarim gidiyo ahl 'ye ama saatli saattsiz gidiyo yoksa onlarlada gönderirim .
ben daha sadece boş kavanozlari aldim elimi bile sürmedim henüz canim :))
hehehhAllah razı olsun ama onlarda çekiyor bizim bu halimizi.
Ben geliyorum ve çok yoğun yorucu birgün geçiriyorum. Akşama eve pert bi şekilde gidiyorum
Bende kavanozlarımı alıp yapmak istiyorum artık. Siz yine iyi bişeyler almış başlamışsınız. Bende hiç bişey yok fikir var sadece
canim ben anadolu yakasindayim , ev ümraniye iş yerim tuzla orhanli saw'in dibindeyim cok ciddiyim varsa alabilsek biri burdan gönderirim, kargoda olur kırılmazsa :) benim bazen tırlarim gidiyo ahl 'ye ama saatli saattsiz gidiyo yoksa onlarlada gönderirim .
ben daha sadece boş kavanozlari aldim elimi bile sürmedim henüz canim :))
sende benim gibi yap , önce kavanozları al ve bekle canim
kuzum çok saol gerçekten...bizimde genel müdürlük saw'da ama herzman gidemiyoruz eğitim,toplantı olduğunda anca:)))dedimya bakarım bikaç yere olmadı netten sölerim gelir...bol bol dağıtırım sanada gönderirim burdaki diğer kızlarada :))
canım valla ben almış olsam hiç bekleyemem hemen bitecek:)) bak dün bebek kıyafetleri yıkama konusu geçti...eve bi gittim 3 saat uyudum kalktığım gibi oğlumun tüm kıyafetlerini yıkadım...:)))mis oldular missss
günaydın canım.
bu kavanozlardan veryerginde yapmıştı hatırlarsan. ben ona sordum arkasına magnet yapıştırsak nasıl olur diye. taşımayabilir dedi bana. birde dolaba magnetle koyduktan sonra düşerse kırılır yazıkbende vazgeçtim magnetten
Kuzum çok saol gerçekten...bizimde genel müdürlük saw'da ama herzman gidemiyoruz eğitim,toplantı olduğunda anca:)))dedimya bakarım bikaç yere olmadı netten sölerim gelir...bol bol dağıtırım sanada gönderirim burdaki diğer kızlarada :))
Canım valla ben almış olsam hiç bekleyemem hemen bitecek:)) bak dün bebek kıyafetleri yıkama konusu geçti...eve bi gittim 3 saat uyudum kalktığım gibi oğlumun tüm kıyafetlerini yıkadım...:)))mis oldular missss
hehehhAllah razı olsun ama onlarda çekiyor bizim bu halimizi.
ben geliyorum ve çok yoğun yorucu birgün geçiriyorum. akşama eve pert bi şekilde gidiyorum
bende kavanozlarımı alıp yapmak istiyorum artık. siz yine iyi bişeyler almış başlamışsınız. bende hiç bişey yok fikir var sadece
sende benim gibi yap , önce kavanozları al ve bekle canim
canım benim bebek nerdeyse iki hafta geriden gidiyor ilk öğrendim dünyam başıma yıkıldı ağladım sızladım başka doktoro koştum o çok kötü şeyler söyledi ama çok araştırdım çevremden de şahit oldum böle olan bebiş çokmuş sadece bizim bebeişler biraz zayıf doğabilirmiş o kadar hiç üzülme sakın beslenmeye dikket et benimki bir aydır hep iki hafta geriden gidiyo minicik bi kızım var 1900 kilo
Aslında ben de bitirmedim:)sende benim gibi yap , önce kavanozları al ve bekle canim
Oh ne güzel mis mis. Ben daha hiç yıkamadım. Bu rahatlık nerden icap ediyo bilmiyorum:))Kuzum çok saol gerçekten...bizimde genel müdürlük saw'da ama herzman gidemiyoruz eğitim,toplantı olduğunda anca:)))dedimya bakarım bikaç yere olmadı netten sölerim gelir...bol bol dağıtırım sanada gönderirim burdaki diğer kızlarada :))
Canım valla ben almış olsam hiç bekleyemem hemen bitecek:)) bak dün bebek kıyafetleri yıkama konusu geçti...eve bi gittim 3 saat uyudum kalktığım gibi oğlumun tüm kıyafetlerini yıkadım...:)))mis oldular missss
hayır yapma alıcaksan veryergin gibi yap bitir ve bizede göster:)))
Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Biz geldiiik bomba gibiyiz çok şükür. cimcimemle beraber beethoven-für elise dinliyoruz bir yandan internette takılıyoruz. Kızım für elise e bayılıyor, duyduğunda nasıl hareketleniyor görmeniz lazım Hepinize güzel ve bol tekmeli bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Hemen haberlerime devam edeyim. Hani bir arkadaşım vardı bahsetmiştim size, kız değilmiş erkekmiş diye. 2 gündür onunla uğraşıyoruz. mobilyalarını değiştirdik sağolsunlar çok anlayışlı çıktı mobilyacı adam. pembeydi mobilyaları direk beyaz aldı kızceğiz ne olur ne olmaz diye kıyafet yeni aldı hastane çıkışlarını falan. ama daha da alması gerekecek. odasının boya olayını da değiştirdiler dün. velhasıl 1 hafta içinde her şey düzene girer artık ama kıza ekstradan iş oldu tabi. benim cimcimeme yaradı bu olay. bütün kıyafetleri benim kıza geldi artık. ben de onun paşasına alacağım biraz kıyafet. ya maddi durumları da aman aman iyi değil zaten diğer arkadaşlarla kararlaştırdık eksiklerini hep birlikte para toplayıp kapatacağız. İşte böyle hanımlar..
ohh eline saglik annesıı ,
bızde son kalanları utuledık dolabımıza astık mınık askılarıyla :))))
bıran once bıtırmek gerekıyor aksam ben buzdolabını sıleytım dedım egıldıkce tekmelıyo sıkıstım kalk dıe sankı tospa oglum benım
Kavanoz ısını halledemezsen haber ver mutlaka canım olurmu
canım daha ütü işi vardı dimi( okadar şeyi nasıl ütülücem ben yaa bide küçük küçük daha zordur eminim...dolabıda gelmediki asayım...pöffff
canım bakma işlerimizi yapabiliyoruz çok şükür ama hemen yoruluyorum ben valla dün gece yorgunluktan yatamadımheryerim ağrıyodu düşün yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?