unnadodan biberon ve emzik almiştim , nuk marka , hiç göründügü gibi cikmadi , ucuz kalitesiz duruyo. daha almiyorum hiç bişey.
yaa misafirim gelecek kaynanalar ve arkadaşım allahtan yemekeleri geitrecekler ben hala tamamlamadım işleri evin içi iice dağılıyor gibi sanki. incirli kekimizide fırına verdikmi son rütuşlarla işimiz biter inşallah azda dinlenebiliriz. sabah 6.30dan beri uyanık ve ayaktayız
1 tanecik fıstığımız var muhabbet kuşu yavru daha. sorma kafesi temizleyeyim deerkne alttan kaçtı avizeye kondu evi süpürecem 2.5 aylık bebeikli misafirim gelecek yatılı onun umrunda değil tabi gazete var altında pat pat ıçıyo evin ortasına yakalayamıyorumda deli etti beni..
Kolay gelsin canım dikkat et kendine yakalamak zor olur eğer eline alabiliyorsan aşağıya inince üstüne ince tülbent at ve elinle alıp kafese atabilirsin..
ayh sıze yazamadım odamız geldı :)) kuruldu cok mutluyuz su an artk oda suslemelerıyle ugrasıcaz :)) sıze yazamadm canlarım arada gelırım yanınza bıraz temızlık yapım odada heryer talas oldu :))
Çok hoş görünüyorsun sadece karnın var benimse kollar bacaklar maşallah... Bugün eski bi öğrencimi gördüm oturuyordum karnımı görmedi hamile olduğumu anlamadı hocaaaam ne kadar çok kilo almışsınızzzzz dedi:))günaydın herkesleree bebişlerimizeee :)
biz bugün evdeyiz artık gezme isteğim kayboldu dışarı çıkınca kendimi eve atmak istiyorum hemen sıcaklardan galiba
bu arada dün geceki anketimize biz de katılalım :) 27 yaşındayım 4 yıldır evliyim ilk bebişimiz oğlumuz :)
fotoda 33+6 haftalık hamile şişmiş kadın görüyorsunuz basket topundan daha büyük göbeğim ve benEki Görüntüle 720460
:)))) Ay süpermiş ya gerçekten de öyle valla... :))))kızlar varya şuan deli gibi alışveriş yapasım varresmen krizim geldi diyebilirim
eskiden bi yerde okumuştum bunu, aynen şu moddayım sankim
Bir kadın bunalımı ;
Bunalım , Bunaalım , Bunu aliim , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da ,bunu da bunu da
Ben beğenmediğim zaman hemen geri gönderiyorum. Hiç hesap vermeden ekstra kargo parası ödemeden geri gönderebilirsiniz hatta ben gelin alın diyorum evden alıyorlar. Çünkü hakikaten bazen öyle resimler koyuyorlar ki gelenle alakası olmayabiliyor:)evet gorunuslerı cok albenılıydı ama gelen oyle degıl.ıyı kı pahalı degıldı yoksa cok uzulurdum
ayh sıze yazamadım odamız geldı :)) kuruldu cok mutluyuz su an artk oda suslemelerıyle ugrasıcaz :)) sıze yazamadm canlarım arada gelırım yanınza bıraz temızlık yapım odada heryer talas oldu :))
Çok hoş görünüyorsun sadece karnın var benimse kollar bacaklar maşallah... Bugün eski bi öğrencimi gördüm oturuyordum karnımı görmedi hamile olduğumu anlamadı hocaaaam ne kadar çok kilo almışsınızzzzz dedi:))
canım çok sağol ama ben de 15 kg aldım, bide bu son aylarımız artık sıcaklarla birlikte alınan kilodan daha fazlası gibi görünüyoruz bence. şişlikler vs.
kendi doktorum git demedi başka gittiğim doktor git dedi diğeri ben de gitmedim iki hafta sonra yine kendi doktoruma gittim iki haftada iki haftada büyümüş önemli olan bu dedi gelişim geriliğinde büyüme olmazmış bu çok kişinin başına geliyo telaş yapma bence ben çok ağlamışım şimdi geçen yine gittim doktora iki hafta sonra tekrar iki haftada iki haftada büyümüş dedi sen başka doktora git için rahatlasın yine de bu arada iki doktor da gelişim geriiği denmesi için iki haftada bi takibe alınması gerek dedi yani tek kontrolle tanı konmuyo
Çok hoş görünüyorsun sadece karnın var benimse kollar bacaklar maşallah... Bugün eski bi öğrencimi gördüm oturuyordum karnımı görmedi hamile olduğumu anlamadı hocaaaam ne kadar çok kilo almışsınızzzzz dedi:))
canım çok sağol ama ben de 15 kg aldım, bide bu son aylarımız artık sıcaklarla birlikte alınan kilodan daha fazlası gibi görünüyoruz bence. şişlikler vs.
kılo konusunu hıc sormayın kızlar.bende 53le hamıle kaldım su an 60 kıloyum doktorum cok abartmıssın dedı.anlamadım 32ncı haftaya gırcem bana normal gelıyo ama :/
kızlar size bişey soracağım.ben öğretmenim.benim iznim yaz tatilinde ölüyor.bu sebeple 32 haftam dolunca çalışabilir raporu aldım.5 haftayı doğum sonrasına aktardım.5 hafta eylül-ekim arasını kurtarıyor.ama ben haziranda 3 hafta 5-5-5 olmak üzrere rapor alacağım.aldığım bu raporlar aktardığım 5 haftadan düşer mi yoksa 5 haftam devam eder mi
kılo konusunu hıc sormayın kızlar.bende 53le hamıle kaldım su an 60 kıloyum doktorum cok abartmıssın dedı.anlamadım 32ncı haftaya gırcem bana normal gelıyo ama :/
kusura bakmasın ama doktorun abartmıs zaten o 7 kılo bebek amnıyon sıvısı,plesenta,vucudunda fazlalaşan kanın vede şişliklerin hatta cok az almıssın bence
günaydın herkesleree bebişlerimizeee :)
biz bugün evdeyiz artık gezme isteğim kayboldu dışarı çıkınca kendimi eve atmak istiyorum hemen sıcaklardan galiba
bu arada dün geceki anketimize biz de katılalım :) 27 yaşındayım 4 yıldır evliyim ilk bebişimiz oğlumuz :)
fotoda 33+6 haftalık hamile şişmiş kadın görüyorsunuz basket topundan daha büyük göbeğim ve benEki Görüntüle 720460
kusura bakmasın ama doktorun abartmıs zaten o 7 kılo bebek amnıyon sıvısı,plesenta,vucudunda fazlalaşan kanın vede şişliklerin hatta cok az almıssın bence
valla tam benim yazacaklarımı yazmışşın aynen katılıyorum sana 7 kilo çok iyi maşallah
valla tam benim yazacaklarımı yazmışşın aynen katılıyorum sana 7 kilo çok iyi maşallah
benım doktorumda takık kılo konusuna marul ye dıyor ıstahımı azaltırmıs gel sen ye maruluhersey o kadar guzel ve lezzetlı gelıyorkı düşünemeyecem marulu doyma hıssını
Ben 32 bitince doğum iznine ayrıldım o yüzden net bilmiyorum ama yakın bi öğretmen arkadaşım senin dediğin gibi yaptı.kızlar size bişey soracağım.ben öğretmenim.benim iznim yaz tatilinde ölüyor.bu sebeple 32 haftam dolunca çalışabilir raporu aldım.5 haftayı doğum sonrasına aktardım.5 hafta eylül-ekim arasını kurtarıyor.ama ben haziranda 3 hafta 5-5-5 olmak üzrere rapor alacağım.aldığım bu raporlar aktardığım 5 haftadan düşer mi yoksa 5 haftam devam eder mi
15 kiloyla süpersin maşallah:))))Çok hoş görünüyorsun sadece karnın var benimse kollar bacaklar maşallah... Bugün eski bi öğrencimi gördüm oturuyordum karnımı görmedi hamile olduğumu anlamadı hocaaaam ne kadar çok kilo almışsınızzzzz dedi:))
Onun abartmışsın dediği bu kadar az alınır mı abartmışsın demek istemiştir o:)))kılo konusunu hıc sormayın kızlar.bende 53le hamıle kaldım su an 60 kıloyum doktorum cok abartmıssın dedı.anlamadım 32ncı haftaya gırcem bana normal gelıyo ama :/
Marul mu ye dedi hahaha çok komikmiş:)))) benim doktor da bi tuhaf inanmicaksınız ama bir kere bile kiloma bakmadı ben hiç tartılmadım. Ve asla da kilo mevzuuna bile girmedi yok şu kadar al yok alma falan... Üstelik 5 haftalıktan beri gidiyorum. Hiçbir hastasını tartmıyo.benım doktorumda takık kılo konusuna marul ye dıyor ıstahımı azaltırmıs gel sen ye maruluhersey o kadar guzel ve lezzetlı gelıyorkı düşünemeyecem marulu doyma hıssını
Hoşgeldiniiiiz:)) yaz akşamları yürüyüş yapmayı ben de çok severim ama benim eşim her gün akşam 10 - 11 gibi çıkıyor gelecek yemek yicek yorgun ve uykusuz adama nasıl diyeyim yürüyüşe çıkalım diye... Sabah da erken gidiyo kıyamıyorum.merhaba hamişcikler ve kucuzucukları biz geldik oğlumla.günlerdir giremiyorum. evde hem bahar temizliği vardı hemde doğum öncesi temizlik ve bebek odasını yerleştirdik.bana yardıma eltim,2 tanede bayan arkadaşım geldi.sağolsunlar bana iş yaptırmadılar.üzerimde çok yorguniiluk ve halsizlik var hiç bişey yapmadığım halde.havalar çok sıcak ve bunaldım.istanbulda nem oranı arttı dışarı çıkamıyorum.dün akşam saat 21 den sonra arabamızla arkadaşları da yolda alarak zeytinburnu sahil yaptık.sahil çok güzeldi.istanbullular hazırlıklı gelmişler piknik mangal vardı.bizde sadece hazırlığı düşünemediğimize üzüldük.sahilde bayağı püfür püfür rüzgarda yürüdük.1 saat dolaştık.sonra eve geldik.buğünde sıcaktan kavruluyorum evde.akşam bile esmiyor.gece pek sıcaktan uyuyamadım.geçmişi okumaya çalıştım ama epey bir döktürmüşsünüz kızlar.son haber,havadis ve dedikoduları kaçırmışım neyse.biraz okuyup inceledim.maşallah hepimizin karnı büyüyüyor.bebişlerde büyümüş maşallah.Sağlıklı sıhhatli gelsinler evimizi şenlerdirsinler kuzucuklar...
ankete bizde katılalım geç oldu ama . ben istanbulda yaşıyorum ismim gülcan 4,5 yıldır evliyim.ve 26 yaşındayım.eşimin yaşı 28.asıl memleketim gaziantep.ilk bebeğimizin heyecanla doğmasını ve güzel yüzünü görmeyi bekliyoruz eşimle.ailemize bir tosun paşacıkkatılacak.Benim Yiğit oğlum teyzelerinin ellerinden öper.hepinizi öptük.selamlar.
benım doktorumda takık kılo konusuna marul ye dıyor ıstahımı azaltırmıs gel sen ye maruluhersey o kadar guzel ve lezzetlı gelıyorkı düşünemeyecem marulu doyma hıssını
hehehesende öyle deseydin marulu sen ye diye. ben olsam derdim herhalde biraz patavatsızım valla canın ne istiyosa onu yee.kiloyu veririz dogumdan sonra
Ben 32 bitince doğum iznine ayrıldım o yüzden net bilmiyorum ama yakın bi öğretmen arkadaşım senin dediğin gibi yaptı.
15 kiloyla süpersin maşallah:))))
Onun abartmışsın dediği bu kadar az alınır mı abartmışsın demek istemiştir o:)))
Marul mu ye dedi hahaha çok komikmiş:)))) benim doktor da bi tuhaf inanmicaksınız ama bir kere bile kiloma bakmadı ben hiç tartılmadım. Ve asla da kilo mevzuuna bile girmedi yok şu kadar al yok alma falan... Üstelik 5 haftalıktan beri gidiyorum. Hiçbir hastasını tartmıyo.
benim doktorda bakmıyor. saglık ocagına gidince hemşire var o bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?