2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar size bişey soracağım.ben öğretmenim.benim iznim yaz tatilinde ölüyor.bu sebeple 32 haftam dolunca çalışabilir raporu aldım.5 haftayı doğum sonrasına aktardım.5 hafta eylül-ekim arasını kurtarıyor.ama ben haziranda 3 hafta 5-5-5 olmak üzrere rapor alacağım.aldığım bu raporlar aktardığım 5 haftadan düşer mi yoksa 5 haftam devam eder mi

Hayırlı olsun 2000 li sayfalarımız. Maşallah yine döktürmussunuz oku oku yeni bitti.. muhabbete sonradan dahil olalım bizde.. kusura bakmayın şekerler en tazeniz benim 21 yaşındayım 3 yıl 8 aylık evliyim kısmetse ilk bebisimiz.. bizde bugün oglusumla kıyafetlerimizi yikadik birazdan ütü yapicaz...

Çok hoş görünüyorsun sadece karnın var benimse kollar bacaklar maşallah... Bugün eski bi öğrencimi gördüm oturuyordum karnımı görmedi hamile olduğumu anlamadı hocaaaam ne kadar çok kilo almışsınızzzzz dedi:))
:)))) Ay süpermiş ya gerçekten de öyle valla... :))))
evet gorunuslerı cok albenılıydı ama gelen oyle degıl.ıyı kı pahalı degıldı yoksa cok uzulurdum
Ben beğenmediğim zaman hemen geri gönderiyorum. Hiç hesap vermeden ekstra kargo parası ödemeden geri gönderebilirsiniz hatta ben gelin alın diyorum evden alıyorlar. Çünkü hakikaten bazen öyle resimler koyuyorlar ki gelenle alakası olmayabiliyor:)

ayh sıze yazamadım odamız geldı :)) kuruldu cok mutluyuz su an artk oda suslemelerıyle ugrasıcaz :)) sıze yazamadm canlarım arada gelırım yanınza bıraz temızlık yapım odada heryer talas oldu :))

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Hepsi hazır olunca fotoya çek de biz de görelim

TEŞEKKÜR EDERİM canım verdiğin bilgiler için moralim düzeldi biraz sizinle konuşduktan sonra hamdolsun

kuruma göre değişiyor canım anladığım kadarıyla bende 657m ama 32 den sonra aldıgım ızınler doğum ıznımden dusuyormus.zatende almak ıstemıyorum doğum sonrasında kullanacam hepsini insallh 40 gun rapor 26 gun yıllık ızın ıkı ay daha cocugumla olabılırım ınsallh

maşallah çok güzel görünüyorsun

merhaba hamişcikler ve kucuzucukları biz geldik oğlumla.günlerdir giremiyorum. evde hem bahar temizliği vardı hemde doğum öncesi temizlik ve bebek odasını yerleştirdik.bana yardıma eltim,2 tanede bayan arkadaşım geldi.sağolsunlar bana iş yaptırmadılar.üzerimde çok yorguniiluk ve halsizlik var hiç bişey yapmadığım halde.havalar çok sıcak ve bunaldım.istanbulda nem oranı arttı dışarı çıkamıyorum.dün akşam saat 21 den sonra arabamızla arkadaşları da yolda alarak zeytinburnu sahil yaptık.sahil çok güzeldi.istanbullular hazırlıklı gelmişler piknik mangal vardı.bizde sadece hazırlığı düşünemediğimize üzüldük.sahilde bayağı püfür püfür rüzgarda yürüdük.1 saat dolaştık.sonra eve geldik.buğünde sıcaktan kavruluyorum evde.akşam bile esmiyor.gece pek sıcaktan uyuyamadım.geçmişi okumaya çalıştım ama epey bir döktürmüşsünüz kızlar.son haber,havadis ve dedikoduları kaçırmışım neyse.biraz okuyup inceledim.maşallah hepimizin karnı büyüyüyor.bebişlerde büyümüş maşallah.Sağlıklı sıhhatli gelsinler evimizi şenlerdirsinler kuzucuklar...

ankete bizde katılalım geç oldu ama . ben istanbulda yaşıyorum ismim gülcan 4,5 yıldır evliyim.ve 26 yaşındayım.eşimin yaşı 28.asıl memleketim gaziantep.ilk bebeğimizin heyecanla doğmasını ve güzel yüzünü görmeyi bekliyoruz eşimle.ailemize bir tosun paşacık katılacak.Benim Yiğit oğlum teyzelerinin ellerinden öper.hepinizi öptük.selamlar.

Son düzenleme:
Ben 32 bitince doğum iznine ayrıldım o yüzden net bilmiyorum ama yakın bi öğretmen arkadaşım senin dediğin gibi yaptı.

Hoşgeldiniiiiz:)) yaz akşamları yürüyüş yapmayı ben de çok severim ama benim eşim her gün akşam 10 - 11 gibi çıkıyor gelecek yemek yicek yorgun ve uykusuz adama nasıl diyeyim yürüyüşe çıkalım diye... Sabah da erken gidiyo kıyamıyorum.
Biz de Yiğitin her yerinden öpüyoruz kokluyoruz onu annesi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…