2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım Allah eşine kolaylık ve bol kazanç versin.gece geç satte eve dönmeleri eşlerin çok zor durum.benim eşimde öyle.bazen eve erken gelir o zaman dışarı çıkarır.hafta sonları bile çoğu zaman çalışıyor.Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.bende küçük cimcime kızının yanaklarını ve minik ayaklarını ellerini öpüyorum yerim onu minik prensesini.inş duru kızında evde sana yoldaş olur.yalnızlığını giderir annesin baş tacı olsun.benim oğlum evimin neşesi olucak can sıkıntımıza ilaç olucak canım bebişim.

sen kusura bakma tatlım en tazenız bnm 20 yasındaım ve 1 bucuk yıllık evlıyım ve tosunum olucak inş :))

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Hepsi hazır olunca fotoya çek de biz de görelim

odasının kulpları fılan alınsında bıtırım ole cekerım :):)

Canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ederim. Dediğin gibi bebişlerimiz bize yoldaş olacaklar inşallah. Benim eşim geçende saat 10 beni arıyor diyor ki sürpriiiiiiiizzzzzz erken çıkıyorum hadi hazırlan starbucksa gidip kahve içelim diyo:))) güler misin ağlar mısın:))) bizim erken saatimiz 10:)) onun sayesinde ben ücretsiz izin alıp bebeğimi kendim büyütebilecem o yüzden sesimi çıkarmıyorum:)) hakkaten Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi çok büyük bir fedakarlık yapıyorlar

iyi çok şükür tatlım sende iyisindir inşallah bizimde yoğun bir şekilde hazırlık devam ediyor gün sayıyoz

bende 58 idim 77 olmuşum vücudum 3 aydır hep şişmiş durumda.ben kafaya takmıyorum doğumdan sonra koşu bandımda evdde yürüyecegim.ayrıca bende kabızlık ve hemorid var o yüzden çok kilo aldım.bebişim saglıklı gelsinde verilir inş kilolar

biz geldık askımlaa babamız sehır dısına cıkmıs acılll arın aksama gelır snaırm bısde amcamıza gıdecegız paşamlaa eltımle kalıcamm bgnn haber vrırıyım deıdm ısafırım vardı kım bılınbakaım dun dogum yapan ark hast cıkısda buraya geldık paşayı yıkadık mıss gıbm ldu anneısnı n paşasıı darısı bıse ınsll bol dua ettı arkk dıyor sabh aksam aklımdasın artıkduamdasın her vakıt dıye cokzor surec gecırdı cunku ve her ıkıd ogumuda aadı cnm benım sımdı yururken zorlanıyor ama ınsl bır kac gune duselırr

buarada bebegım dondu sanırm mıdem ve kaburgalarımda oynama hıssedıyorummm
nefes de daralıyorumm annesının paşasııı ınsl hayrlsı ıle normal dogumlaa alırım kollarıma askımın askısınıı
işte bole gecmıse bakamadan cıkıyorum cok optum yarına kdr GORUEMK UZEREEEEEEEEEEEEE

BENDEE 69,5 dumm 80,8 olmusum en son gecen hafta tartıldıgımdaaaaaaaaaa

kızceler benm karnm yamuluyo sureklı solmda kafası sagmda ayakları cok komık oluyo yha :) eşim azı acık bı şeklde izlıyo bebsmızı :)

kızlar vajinamda iğne batması gibi ağrı var 3 saat oldu geçmedi.benimle aynı durumda olan var mı yada niye olur bu ağrı bilgisi olan var aranız da

hele şükür bilgisayarımıza kavuştuk.. hemen tosuncuğumu paylaşıyım sizle..

Son düzenleme:
meraba herkese bugün kontrole gittik

doktor bebeğimde gelişim geriliği olduğunu söyledi

32+2 olması gerekirken bazı ölçümleri 31+3 çıktı

internette biraz araştırdım çok kötü şeyler okudum moralim acayip bozuk aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı

pazartesi başka bir doktora daha görüneceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…