Hoşgeldiniiiiz:)) yaz akşamları yürüyüş yapmayı ben de çok severim ama benim eşim her gün akşam 10 - 11 gibi çıkıyor gelecek yemek yicek yorgun ve uykusuz adama nasıl diyeyim yürüyüşe çıkalım diye... Sabah da erken gidiyo kıyamıyorum.
Biz de Yiğitin her yerinden öpüyoruz kokluyoruz onu annesi:))
Hayırlı olsun 2000 li sayfalarımız. Maşallah yine döktürmussunuz oku oku yeni bitti.. muhabbete sonradan dahil olalım bizde.. kusura bakmayın şekerler en tazeniz benim 21 yaşındayım 3 yıl 8 aylık evliyim kısmetse ilk bebisimiz.. bizde bugün oglusumla kıyafetlerimizi yikadik birazdan ütü yapicaz...
Hadi hayırlı uğurlu olsuncanım. Hepsi hazır olunca fotoya çek de biz de görelim
kılo konusunu hıc sormayın kızlar.bende 53le hamıle kaldım su an 60 kıloyum doktorum cok abartmıssın dedı.anlamadım 32ncı haftaya gırcem bana normal gelıyo ama :/
hangı abartma allah askına yha ben 16 kılo aldım yha benm dr benı dovse yerı demekkimasallah canm sana sen takma dr salla yemene bak sen
hehehesende öyle deseydin marulu sen ye diye. ben olsam derdim herhalde biraz patavatsızım valla canın ne istiyosa onu yee.kiloyu veririz dogumdan sonra
ben olsam bende derdım valla :))) kıloyu verırız dıe ben abarttm ama olsun verırız yhayaz vaaaarrrr kışşşşşş varrrrrr onumuzde
Canım Allah eşine kolaylık ve bol kazanç versin.gece geç satte eve dönmeleri eşlerin çok zor durum.benim eşimde öyle.bazen eve erken gelir o zaman dışarı çıkarır.hafta sonları bile çoğu zaman çalışıyor.Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.bende küçük cimcime kızının yanaklarını ve minik ayaklarını ellerini öpüyorum yerim onu minik prensesini.inş duru kızında evde sana yoldaş olur.yalnızlığını giderir annesin baş tacı olsun.benim oğlum evimin neşesi olucak can sıkıntımıza ilaç olucak canım bebişim.
kılo konusunu hıc sormayın kızlar.bende 53le hamıle kaldım su an 60 kıloyum doktorum cok abartmıssın dedı.anlamadım 32ncı haftaya gırcem bana normal gelıyo ama :/
senin doktorun abartmıs sanirim :) ben 20 kilo aldim
Kız abartan sen değil de doktorun gibime geliyor. 8 aylık hamile 7 kgcık almışsınbu da kilo mı be Ortalama 11-14kg alınırmış doğuma kadar ama bunyaya göre değişir tabii ki
çok güzel cnm allah huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin
cnm yaa nerelerdesinn yaz katıl arımıza ilk doğuranlardan olmak istemiyorum korkuyorummm :18:
ilk kısmetini geri çevirme bence
bizde bu arabanın mavilisini aldık eşim pek beğenmedi ama totomuzu yesin
kurdur cnm biz dolap alıp 1 ayönce kurdurduk alttan alttan kokusu geliyor gibi hala
karadenizin nemi hayatımın şokunu yaşatmıştı bana
maşallah dosunumaa
ay prensesim benimmm maşallah subanallah
bende başlasam bi ara iyi olucak neyse annem falan yardım eder aceleye gerek yok
hamd olsun cnm hoşgeldin sen nasılsın
granül sabun en sağlıklısı diyorlar ama ben dalin sıvı alıcam ya da granul sabunda alıp ikisini karıştırıp kullanıcam olmadı makinenin gözüne beynimi koyucam
valla tam benim yazacaklarımı yazmışşın aynen katılıyorum sana 7 kilo çok iyi maşallah
Al bendende okadar 7 kilo neki :)
Ben anlamıyorum bu kilo işini şekerim çıkmadı tansiyonum normal sağlıklı beslenmeye çalşıyorum, bol bol su içiyorum son biraydır yürüyüşte yapıyorum ama kilo aldım işte napim hiçbişey yemeden oturayım mı doktorumuz bizimde çok takılıyo haksızda sayılmaz inanılmaz kilo aldım ama yapı meselesi sanırım bide sebep söyleseler herşey yolunda,sağlıklı olunca çok kilo ne oluyormuş acaba ben göze aldıktan sonra sonuçta sonra uğraşacak olan benim dimi ama:))
senin doktorun abartmıs sanirim :) ben 20 kilo aldim
bende cok sasırdım doktorum degıstı kızımn bazı problemlerı vardı prof bulduk ısının ehlı falan dedık ama adam kıloma taktı :)kı benı gorsenız gobegım buyuk ama kollar falan hep ince doktor cok dıkkat et hergun 1 saat yuru falan dedı cok gulduk esımle :) ama yuruyorum her gun o bendekı odemı attı tevsıye edrım kızlar
Al bendende okadar 7 kilo neki :)
Ben anlamıyorum bu kilo işini şekerim çıkmadı tansiyonum normal sağlıklı beslenmeye çalşıyorum, bol bol su içiyorum son biraydır yürüyüşte yapıyorum ama kilo aldım işte napim hiçbişey yemeden oturayım mı doktorumuz bizimde çok takılıyo haksızda sayılmaz inanılmaz kilo aldım ama yapı meselesi sanırım bide sebep söyleseler herşey yolunda,sağlıklı olunca çok kilo ne oluyormuş acaba ben göze aldıktan sonra sonuçta sonra uğraşacak olan benim dimi ama:))
Bence de... Sonuçta bebeğin yada senin sağlığını etkilemedikten sonra neden bu kadar abartıyorlar ben de anlamıyorum. Etkiliyorsa onu bilemem tabi...
sen kusura bakma tatlım en tazenız bnm20 yasındaım ve 1 bucuk yıllık evlıyım ve tosunum olucak inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?