2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Tatlım aynen banada oluyor öyle ara ara iğne batırıyorlar sankii amanın ben bazen çok tırsıyom yaaa :18::18::18::18::18:

Rasman kıskandım ya. Ne güzel geçirmişsiniz hafta sonunu. Normalda kalabalık, dedekodu dolu düğünler sevmem ama köy düğünleri ayrıdır.

az kaldı azz bizimde keyif yapacağımız günler gelicek ama çok uzun sürmicek bebişler gelince bizim mesailer yine başlıcak
evet canım yapılıyor. kaçış yok yani ondan

Benim arkadaşıma yapılmamıştı.zaten bilmem kaç saat bişi yeme diyolar sezeryana giderken.Ben böyle biliyorum
benim kuzende sezeryan oldu ama ona yapılmış. belki açlıkla alakalı bir durumdur. içerisi boşsa yapmıyorlar demek ki :44:

Geçmiş olsun canım...

Biz eczaneden mustelanın pişik kremi ve nemlendiricisini almıştık. nemlendiriciyi ilk ay kullandık sadece, çünkü derileri soyuluyodu kızımızın.sonra bıraktık, pişik kremini de aynı şekilde kullandık, iyi gelsin diye de bol bol sürdük meğer çok sürmek ii değilmiş, bakteriler mantarlar sıcak ve nemli ortam sevdiği için, popoyu nemli tutmamak lazımmmış. poposu pişik oldu. sonra doktor bi iki merhem verdi, ondan sonra onları kullandım, mustelalar kaldı bir sürü para verdiğime yazık oldu yani, daha sonra çocuğu olan bi arkadaşım ''ben bepanthen krem kullandım hep, hiç de bişey olmadı poposu'' dedi.

Araştırınca öğrendimki asıl önemli olan popoyu kuru tutmakmış, ıslak mendille de silseniz, yıkasanız da, önce kurulayın, sonra krem sürerseniz de az sürün ve iyice yedirin.

Bebek yağlarıyla ilgili geçenlerde kayınvalidemin gününde radyasyon yayıyomuş diye bişeyler konuştular, ne kadar doğrudur bilmem isterseniz araştırın. ben zaten bebek yağı pek sevmezdim, kullanmadım.

Şampuan olarak 16 aydır johnsons baby kullandık. bir de kızımın kafasını incecik küçük havlu parçaları almıştı kayınvalidem onlarla çok hafif ovalayıp yıkadım. hiç konak olmadı. bu ay biraz değişiklik olsun diye dalin aldım, 2 haftadır onunla yıkıyoruz, yine bir problem yok.

ilk başlarda kızımın poposunu ıslak makyaj pamuklarıyla temizliodum, 1. aydan sonra baktım başedemiycem prima yenidoğan ıslak mendile geçtim, şimdi normal primalarla devam ediyoruz. ama bu da bebekten bebeğe değişebiliyomuş, bazı ürünler bazı bebeklerde alerji yapabiliyomuş, o yüzden şimdiden bunları bir sürü depolamayın, birer ikişer tane alın, doğunca deneyin, baktınız problem yok devam edersiniz.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Son düzenleme:
Rasman kıskandım ya. Ne güzel geçirmişsiniz hafta sonunu. Normalda kalabalık, dedekodu dolu düğünler sevmem ama köy düğünleri ayrıdır.

Köy düğünlerinin yeri apayrı canım dediğin gibi.
Köyümüze düğün salonu bile yapıldı ama kimse
orada düğün yapmıyorKır düğünü,okul
bahçesinde,eşimle minik yaşlardan beri bakışıp
derdimizi,aşkımızı anlatamadığımız yerler

dünkü ani yükselme dışında çok iyi şükürler olsun... stressiz bir süreç geçirmek istiyorum doğuma kadar...

canım geçmiş olsun tekrar.. inşaallah hepimiz stressiz mutlu neşeli sağlıklı geçirirz son hamilelik dönemimizi

benimki de 3100 falan olabilir dedi ama normal doğum için iyi dedi

selam tatlım.
henüz doğum yapan yok bildiğim kadarıyla senin yokluğunda.

oo vet en önemli haber doğum olurdu inş.. dün onu düşündüm doğuma giderken nasıl haber veririz diye :)) sancısı başlayan girsin mi foruma ya da şifreleri kocişlere mi vereceğiz* benimki o telaşla hayatta girip haber yazmaz o başka da

beni uyku bastııııııııı cok fecii cıkıyrmm ben paşamla belkım gerı uyurummmmmmm

ooh ne güzel ben akşam uyuyaadım saat 2de uyanıp 6 ya kadar yatakta durdum sonra uyumuşum sonra da işe geldim şimdi maymun gibiyim (( ağlamak istiyorummm benim yerime de uyuyun

evet şanslısın sen :) ne güzel

canım benim dr ithal somon yiyebilirsin demişti...öyle yapıyoruz ama ben çok da sevmiyorum mecbur yemeye çalışıyorum..bir de geçen istavrit ya da çiftlik levrek almıştı kv ler

Geçmiş olsun kuzummmm dikkat et kendine annemmmm
Ben de sabahları her yerim su içerisinde uyanıyorum
Terleyerek her birşeyi atarız bizzzz

ya ben de terliyorum terledikçe daha da kötü oluyorum iki haftadır öksürmekten göbeğim ağrıyor oğluşum içeride dokuz sekizlik oynuyor öksürüklerimden (

canım bildiğim kadarıyla anestezi nedeniyle zaten aç gelmen gerkeiyor ve lavmana gerekde kalmıyor çünkü ıkınmıorsun lavman ıkınırken oluşabilecek durumdan ötürü yapılıyor sanırım

al bendende o kadar , evde olsaydim bi sag bi sol dönseydim uzansaydim oh miss

ben kardeşimi tembihliycem o girip haber vericek. hastanede de olsak cepten girip yazar artık beni beklerken
bence herkes bulsun bir yöntem merakta bırakmayın biziiiiiii
al bendende o kadar , evde olsaydim bi sag bi sol dönseydim uzansaydim oh miss
tatilimin ilk günü öyle yapmayı planlıyorum. kahvaltımı yaptıktan sonra pc yide yatak odasına alırım. döner dururum yatakta bir yandan sizle konuşurum. bütün gün miskinlik yaparım. düşüncesi bile şahane

ben hamileligim boyunca 2 defa yedim balik , baliktan tiksindim cunki ,

semizotunda omega3 cokmus onu yiorum , bide doktor bana iglo donrurulmuş yiebilirsin demişti özellikle iglo ama.

dormal dogumda yapiliyo die biliyorum lavman .

Bende öyle düşünüyorum da eşim dün balık yağı iç dedi doktor vermişti başlarda yiyemiyorum diye.Bende içmek istemiyorum balık yağı hakkında iyi şeyler duymamıştımda.Ne biliim içime şüphe düştü.
Ceviz yiyorum her sabah.

Merhaba canım. Bilmem ben sezonu oldu zaman da çok yiyemedim haftada 1 yada 2 kez yedim ancak. Şimdi bu sıcaklarda bu kadar meyve çeşitleri varken (bi de dolaba koydun mu misssssss) balığı düşünmüyorum bile. Amaaan kız eğer zamanında bol yediysen OMEGA 3 baya depolamışsındır boş ver bu sıcakta. Ama canın çekiyorsa ye derim tabii. Bi de söyliyim balık tansiyon yükseltebilir hale de son aylarda normalda tansiyon yükselebilir dikkat et derim

bebek şekerleri emzirme örtüsü hastane çıkışı bide karpuzlu kıyafetlerimiz hafta sonu bunları aldık bide perde de aldık o da gelince çekerim

imrendrme ama bizi teyzesiiii ( daha 5 haftamiz var izne cıkmaya

cok sagolun kızlar ben o lavman işinden cok korkuyorum da o yuzden sordum... bu arada zamanlarımız azalıyor herkes herseyını tamamladımı acabaaa ben bide bırsey sorucam nevresım takımı aldım 100/100 pamuklu ama nerdeyse 100 tl ye yakındı fıyartı gecen gıttıgdıyor.com dan baktım orda da pamuklu dıyo ve 30 tl ye bıle var acaba gercekten ıyımıdır bılen varmı bıde ben aldım besıgı kurdum ama evde dururken bıle tozlanıyo hersey sımdı doguma yakın bıdaha yıkamak zorundayız demıııııı....

???????bırde son bırsey sormak ıstıyorum kımınız rahım kasılması falan yasıyorum demıs sunu sormak ıstıyorum cinsel ilişki oldugunda da olusan orgamz sonucuda rahımde kasılma olurmu (( gercı bız bayadır kardes gıbıyız de)) hanı olursa eger dıye merak edıyorum o yuzden de pek yanasmıyorum vallahı koca ya :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…