- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
Az önce de hafta sonu da aynı şey oldu.Rahimime iğne batması gibi
tık tık hareketli birşeyler olmaya başladı.Garip bir durum oluyor
Hemen heyecanlanıyorum:18::18::18::18::18:
Bir de oynak kızım içeride jöle gibi sallanıyor 10-15 saniye kadar
ben deprem oluyor sanıyorum her defasında
Korkmuyorum doğumdan hatta meydan okuyorum ama
bazen de öyle bir hal alıyorum küçük pisicikler gibi
Gel gitler yaşıyorum anlayacağınız
Balık yağı değil dimi omega3??
Günaydınlarrrrrr DURU'nun en güzel teyzeleri ve kardeşleri
Biz geldikkkkkkk hafta sonu giremedik.Annemlerde kalacaktım eşim ve babam da köye
(tekirdağ'a) akraba düğününe gideceklerdi.Fakat annemle bir anda vazgeçtik ve biz de onlara
takılıp doğru köyde soluğu aldıkiyi de yapmışız harikaydı haftasonumuz.
Sıcaktı ve köy düğününde düğün evinde pişen bir sürü yemek yedik.Eskiden olsa
asla yemezdim ne aptalmışımEski gelenek,göreneklere aşığım ben
uzun uzun masalar bütün akrabalar orda bir yandan çalgı çengi değmeyin keyfimize
Ardından mevlüt(önce yemek sonra oyun)Trakya usulü işte.Cumartesi akşamı da
düğünde bol bol oynadık roman havasında göbecikler attık kızçemle.Ne kadar çok hamiş
vardı herkes birbirine bakıp oynayıp durdu :118::118::118::118::118:
Dün gece yarısı trafik yüzünden varabildik evimize.Sabahta kalkar kalmaz çamaşır makineye,kahvaltı
sonra da evi süpürdük şimdi de yanınızdayızGeçmişi okuyayım 2000.sayfaya da yazamadım
yine 1000. 1500.sayfaları da kaçırmıştım gezentiliğim yüzünden:26::26::26:
az kaldı azz bizimde keyif yapacağımız günler gelicek ama çok uzun sürmicek bebişler gelince bizim mesailer yine başlıcakEvt canım ya hepsi bir yandan bunaltıyor valla yaa iş yerinde bayılcam diye korkuyom artıkkohhh az kalmış senin benimde son 1 haftam diyebilirim 5 haziranda alıcam artık doğum iznimi yeter daaa azıcıkta evimde dinleneyim değilmiii sabah 10-11e kadar yatmaya ,ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi 5 senedir çalıştım yeter yaniii bende ev hanımı olmak istiyorum artıkk evlendim anca 3 ay evde durdum kv aynı evde olunca ne rahat uyku ne bişi hiç bir rahat görmedim dıtdırından ve suratını görmemek için çalışmaya başladım allahtan 3,5 senedir ayrıyızda rahatım yaniii ohhh sefam olsunnnn
evet canım yapılıyor. kaçış yok yani ondankızlar mrb oncelıkle umarım hepınız ıyısınızdır bebıslerınızle..ben sezeryan olmayı dusunuyorum bı aksılık olmaz ıse yanı epıdural sezeryan sımdı sunu sorucam sezeryanda şu hani lavman olayı varya bılenınız varmı bılmıyorum yapılıyomu acaba??????
benim kuzende sezeryan oldu ama ona yapılmış. belki açlıkla alakalı bir durumdur. içerisi boşsa yapmıyorlar demek ki :44:Benim arkadaşıma yapılmamıştı.zaten bilmem kaç saat bişi yeme diyolar sezeryana giderken.Ben böyle biliyorum
tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
canlar merhaba,, sizlere bi sorum var bu beişimizin hani bakım ürünleri alınacakya bu şampuan, yağ,masaj yağı,ıslak mendil,pudra vs.. bunların markalarını araştırdınızmı direk netten chicco dan alıyım gelsin diyorum ki kv sürekli hiçbişey alma zeytinyağıyla yağlıycam falan diyip duruyo ama ben ham zeytinyağı kokan bi bebeğim olsun istemiyorum bebek koksun istiyorum,, siz neler aldınız ? aldığınız web sitesi varsa onuda verebilirseniz.. ALLAH'a Emanet..
Rasman kıskandım ya. Ne güzel geçirmişsiniz hafta sonunu. Normalda kalabalık, dedekodu dolu düğünler sevmem ama köy düğünleri ayrıdır.
tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
dünkü ani yükselme dışında çok iyi şükürler olsun... stressiz bir süreç geçirmek istiyorum doğuma kadar...
ohhh gözün aydın için rahatlamıştır,en önemliside bu zaten içimizin rahat olması;
aynen bnm doktorumun dediği gibi olmuş işte,banada aynen böle dedi çok iri bir bebek olmaz 3200 falan olur dedi :))
napalım cnmcım bunada şükür,inşallah o kiloya getirir doğururuz bi güzel :)))
selam tatlım.
henüz doğum yapan yok bildiğim kadarıyla senin yokluğunda.
beni uyku bastııııııııı cok fecii cıkıyrmm ben paşamla belkım gerı uyurummmmmmm
en güzeli saf zeytinyağı zaten. bende aldım bübchen in bebe yağını. ama kuzenim hiç kullanma bunu dedi. onların kendi zeytinlikleri var. o yüzden saf zeytinyağı yaptırabiliyorlar. banada getiricek. bende onunla yağlayıp masaj yapmayı düşünüyorum bebeğime inşallah.
hadi iyi uykular tatlım sana. aahh bende evde olsam şimdi. kocaman yatakta oğlumla döner dururdum uyumasam da
Merhaba herkeseeeBugün çok geç kalktık tembelliğimden:)Kahvaltımı yaparken geçmişi okudum,herkes iyiymiş genel olarak mutluyum o yüzden:):)
Bişi sorcam,ben şimdi bir aydır falan balık yemiyorum malum sezon kapandı güzel balık yok,bişi olurmuki acaba,iyi kötü demeyip marketlerden alıp yemelimiyim acaba???????????Sizler ne yapıosunuz?
Geçmiş olsun kuzummmm dikkat et kendine annemmmm
Ben de sabahları her yerim su içerisinde uyanıyorum
Terleyerek her birşeyi atarız bizzzz
kızlar mrb oncelıkle umarım hepınız ıyısınızdır bebıslerınızle..ben sezeryan olmayı dusunuyorum bı aksılık olmaz ıse yanı epıdural sezeryan sımdı sunu sorucam sezeryanda şu hani lavman olayı varya bılenınız varmı bılmıyorum yapılıyomu acaba??????
en güzeli saf zeytinyağı zaten. bende aldım bübchen in bebe yağını. ama kuzenim hiç kullanma bunu dedi. onların kendi zeytinlikleri var. o yüzden saf zeytinyağı yaptırabiliyorlar. banada getiricek. bende onunla yağlayıp masaj yapmayı düşünüyorum bebeğime inşallah.
hadi iyi uykular tatlım sana. aahh bende evde olsam şimdi. kocaman yatakta oğlumla döner dururdum uyumasam da
ben kardeşimi tembihliycem o girip haber vericek. hastanede de olsak cepten girip yazar artık beni beklerkenoo vet en önemli haber doğum olurdu inş.. dün onu düşündüm doğuma giderken nasıl haber veririz diye :)) sancısı başlayan girsin mi foruma ya da şifreleri kocişlere mi vereceğiz* benimki o telaşla hayatta girip haber yazmaz o başka da
tatilimin ilk günü öyle yapmayı planlıyorum. kahvaltımı yaptıktan sonra pc yide yatak odasına alırım. döner dururum yatakta bir yandan sizle konuşurum. bütün gün miskinlik yaparım.al bendende o kadar , evde olsaydim bi sag bi sol dönseydim uzansaydim oh miss
Allah seniiiii de güldürsün yazını okuyunca
tutamadım kendimi
Son düğünüm bir daha gitmem.Aslında 8 haziranda bir tane
daha var ama kocişim almıyor:1
Merhaba herkeseeeBugün çok geç kalktık tembelliğimden:)Kahvaltımı yaparken geçmişi okudum,herkes iyiymiş genel olarak mutluyum o yüzden:):)
Bişi sorcam,ben şimdi bir aydır falan balık yemiyorum malum sezon kapandı güzel balık yok,bişi olurmuki acaba,iyi kötü demeyip marketlerden alıp yemelimiyim acaba???????????Sizler ne yapıosunuz?
kızlar mrb oncelıkle umarım hepınız ıyısınızdır bebıslerınızle..ben sezeryan olmayı dusunuyorum bı aksılık olmaz ıse yanı epıdural sezeryan sımdı sunu sorucam sezeryanda şu hani lavman olayı varya bılenınız varmı bılmıyorum yapılıyomu acaba??????
bende hiç yemiyorum bayadır balık. bence taze olmayan iyi olmayan bişeyi yemenin manası yok. boşver yeme.onu karşılıcak başka şeyler yemeye çalış. yumurta ye mesela ceviz ye. bunlar balığın karşılığımı biilmiyorum ama bana dr ye demişti yiyorum bende. süt iç bol bol
ben kardeşimi tembihliycem o girip haber vericek. hastanede de olsak cepten girip yazar artık beni beklerken
bence herkes bulsun bir yöntem merakta bırakmayın biziiiiiii
tatilimin ilk günü öyle yapmayı planlıyorum. kahvaltımı yaptıktan sonra pc yide yatak odasına alırım. döner dururum yatakta bir yandan sizle konuşurum. bütün gün miskinlik yaparım.düşüncesi bile şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?