2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim de 11-14 haziran arası var yatılı misafirim

Canım geçmiş olsun. Kendine dikkat et doğal yolla da geçmezse bence yine de doktora git derim sonuçta bebişin de zarar göre bilir Allah korusun.
Eşin de şaka olsun diye söylemiştir ya. Erkekler bazen öyledir düşünmeden konuşur ama sonra pişman olur

:))) benim boyum 1.73 kilom 68 ayaklarim 36 ' idi o kocana söle ayaklarim 39 oldu kizdirmasin bizi merdaneyi alir geliriz oglumlaaa heeee

aa benim de şişti ayaklarım ama en fazla bir numara falan...daha çok da bileklerimde var şişlik

yani geçen sene hafif bolca gelen ayakkabılarım oluyor normal olanlar darlaşmış.. ve bir de parmak arası süslü terliklerim var onlar da oluyorlar normalde devlet mmeuru için uygun değil ama hamilelik için gayet iyilert bence

yapılıyor genellikle.yapmayan yerlerde varmış ama öyle duydum.tabi bir durumdan dolayı yapılmıyordur bilemiyorum.
ama lavman hiç bişey bence,sabunlu su düşün sıkıyorlar 2-3 dk içinde tuvalet ihtiyacı hissedip wc ye gidiyorsun.
o değilde ben sondadan korkuyorum çok korkuttular.
epiduralde belden uyuşturduktan sonra taktıkları için ağrı hissetmiyormuşsun ama genel anestesi de önce takıyorlarmış...:18::18::18:

seçime yakın çıkartırlar caım yoksa sımdıye kadar ellerınde nıye bekletsınlerkı işilerini iyi biliyorlar.bizide umutlandırıp umutlandırıp bırakıyorlargercı benım umudum kalmadı

nedense ben de öyle düşünüyorum ama umarım utandırırlar beni de biz doğurmadan onaylanır çünkü mayıs sonu açıklanacak söylentileri vardı mayıs sonu yapılan tek açıklama bu.. br sonraki tarih meclis kapanmadan :)))

ben terlik giyemezdim hiç , hep babet giyyodum ,

en son 38 aldim terlik , 39 bile olan var kaliptan kaliba ,

bileklerimden alti şişio benim , arada iniyo , geri şişio bi tuhaf ya. ellerimde basladi 2-3 gundur.

bende cıkacak diye hissediyorum , bi cok yasayi cıkariyolar peş peşe , buda olucak , gerci dogumdan once cikinca faydalanabiliyoruz degilmi biz her turlu? dogum yapinca mi faydalanilamiyordu ?

canım cocuk senın kv yı bosver ben annemın bıle karısmasına dayanamıyorum bazen,ben sebamedin alacam hafta sonu ınsallh butun bakım urunlerını arkadaslarımdan bebeklerı ıcın kullananlar cok memnun ben kısısel bakım urunlerındede kullanyorum kendımde memnunum

Çok güzel bi paylaşım canım tşk edrm. Kopiyeledim masaüsüne koydum birazdan okucam sabah kahvaltımı yaptım ve öyle dalmışım ki öylen olmış. Sizin sohbetinize doyum olmuyor bir ortalığı toparlıyım namazımı kılıyım gelecem

bu yatili misaifirlere uyuz oluyorum ,

benim annem çaya bile gelmiyo yük olmayim die

ya sorma çok komik dün kv ye dedim ki bakıcılık için görüşmeye biri gelecek seni de tanıyor ve senin namından korkuyormuş bir geliver istersen.. tutmuş kocasını teyzesini almış oturmaya geldiler saat 23e kadar ya bir düşün bu kız yorgun hamile erken uyuyup uyanıp işe gideek...oooooooo suç bende tabii değil mi ne söylersin saflık işte...

bakıcı kadına da kim demişse kv si çok titizdir diye kadın bahane bahabe gösterip lafı en son senin kv işime karışır beni kırarsa diye söyleniyordu...ee haklı ama ne yapayım frenlemeye çalışacağızz..

misafirlerim de yurtdışından geliyorlar..tabi öyle ayarlamışlar izinlerini.. yorulma ben yaparım herşeyi dedi ama tabii ister istemez insan tedirgin oluyor.. biz de onlara o abla 3 aylık hamileyken gimiştik ama bilmeden, davetleri üzerine... bir haftasonu kaldık bizim arkamızdan bebeğini düşürmüştü artık yorulduğu için mi yoksa olacağı mı varmış bilmiyorum ama hala kendimi suçlarım... 10 yıl aradan sonra üçüncü çocuğu olacaktı

neeeeeeeeeeee sondamııııııı ((( ıyyyyyy ondan hepten korkuyorum ben yaaaaa offfff hersey ıyı guzelde hamıleleıgın sonu bole olmasaydı keskeeeee:) neyse dayanıcaz artık

:))) benim boyum 1.73 kilom 68 ayaklarim 36 ' idi o kocana söle ayaklarim 39 oldu kizdirmasin bizi merdaneyi alir geliriz oglumlaaa heeee

ya kızlar ben bunun bana 10 senedir ettiği patavatsız lafları taksaydım kafaya saçlarımda siyah tel almazdı
içimden geçen herşeyi saydım ya bende yüzüne, rahatladım bi güzel
insan üzülme canım buluruz gel sen biraz dinlen, iki daha bakalım diyeceğine?? bide amcası terlik imalatçısı heee?
anasıda böyle bunun duruyo duruyo herşey normal hiçbişey yokken abuk sabuk konuşuyo, iki dk.da kan beynime sıçrıyo, eskiden susar üzülürdüm bunlarada artık konuşuyorum ne sölüyolarsa veriyorum cevabını ooooohhhh missss
ya varya beni bunlar bu hale getirdi, ben böle değildim sonradan oldum
aslında hiç öle bi mizacım yok, o kadar mülayım, sakin ve sabırlı bi insanımki herkes söler,
ama baktım susunca ben üzülüyorum, dertleniyorum bi yere kadar işte

evet canım ağrı olmadan karnın kasılıp,sertleşiyor .doktor sorun değil diyor ama daha seyrek olmalıymış.

ben terlik giyemezdim hiç , hep babet giyyodum ,

en son 38 aldim terlik , 39 bile olan var kaliptan kaliba ,

bileklerimden alti şişio benim , arada iniyo , geri şişio bi tuhaf ya. ellerimde basladi 2-3 gundur.

benim mersinden kalma alışkanlık allı pullu cicili parmak arası terliklerim :)) yaz gelince ayağımdan çıkarmazdımm... ben de normalde 38-39 giyiyorum bahar devam etse babaet almam gerekecekti ama şimdi açık düz ayakkabılarım ve terliklerin işe yarıyor umarım doğurana kadar da yararlar :)) annemin bir kuzeni vardı hiç unutmam hamileyken terliğinin anca burnuna girivermişti ayağı yarısı dışındaydı ne dalga geçmiştik yıllar önce

bende cıkacak diye hissediyorum , bi cok yasayi cıkariyolar peş peşe , buda olucak , gerci dogumdan once cikinca faydalanabiliyoruz degilmi biz her turlu? dogum yapinca mi faydalanilamiyordu ?

ya evet iyi düşünelim iyi olsun evrene olumlu enerji gönderelim... sanırım biz doğum izninden dönene kadar çıkarsa uzatabiliyoruz ama izinden döndüğümüz an hakkımız kayboluyor yanii meclisin açılışı eylül desek en iyisi kapanmadan haziran sonunda çıksın yasa

havuzluhandan aldım canım 100 tanesini 100tl aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…