hepsi birbirinden güzel cnm bebek şekerlerini nerden kaça aldın :26:
eğer seramik yaptırmzsam kesin bu modelden alırım
slm kızlar bu aradayatılı misafirlermiz vardı çok yoruldum ama gittiler kendimi çok yorgun hissediyorum
gelicek inşallah bize yetişicek...
Kadınlara büyük müjde - Sabah - 27 Mayıs 2013
kızlar yaa 1 haftadan beri üzerimde bi kırgınlık vardı ya, burnum musluk gibiydi maşallah
dünden beri dahada kötü oldum, boğazıma indi, bide öksürük başladıki kütür kütür, içim çekiliyo sanki
dün acile gittik o kadar sıra vardıki bekleyemedim valla,
bütün millet hasta kırılıyor herkesin kucağında birer bebe, ateşten yanakları al al olmuş. gelen giden yaralılar fln
psikolojim bozuldu valla, muayene olmadan çıktım
hastaneler dahada hasta ediyo insanı ben eni iyisi doğal yollardan işimi halledeyim dedim
bizim önceki yazıştığımız forumda bi ark. doğal antibiyotik tarifi vermişti soğan şeker ve limondan yapılan,
onu yaptım sabah ama 6 sa. beklicekmiş öle içicem. ıhlamur fln içiyorum zaten günlerdir ama bu kadar etki etti demekki.
neyse dün bişeye daha sinir oldum onuda diyimde içimde kalmasın
eşime dedimki hastane terliği bakalım şu doğum çantasının ufak tefek eksikleri kaldı, b.düzü marmaraparka gittik.
ayaklarım 41 olmuş şişmekten olmuyor hiçbi terlik anacım, sinir oldum giymek çıkarmak denemek zaten yorucu, avm büyük,
floya muyaya bide deichmana baktım anca yok anam yok. eşimde bunaldı böle, bide ne dedi üstüne bana?
'eğer bi daha dünyaya gelirse uzun boylu biriyle evlenmicekmişş''
hasbama bak yaa?? minyon tipli ayakları 37-38 olan birini seçicekmişşş
ayyy bi cinlendimki o anda zaten hastanede sinirim laçka olmuş, yorulmuşum kendimi zor taşıyorum, bişey bulamadım
var yaaa ağğzıma ne geliyosa saydımm
dedim eve götür beni senle dışarı çıkanda kabahat
:))) benim boyum 1.73 kilom 68 ayaklarim 36 ' idi o kocana söle ayaklarim 39 oldukizdirmasin bizi merdaneyi alir geliriz oglumlaaa heeee
benim de 11-14 haziran arası var yatılı misafirim
kızlar mrb oncelıkle umarım hepınız ıyısınızdır bebıslerınızle..ben sezeryan olmayı dusunuyorum bı aksılık olmaz ıse yanı epıdural sezeryan sımdı sunu sorucam sezeryanda şu hani lavman olayı varya bılenınız varmı bılmıyorum yapılıyomu acaba??????
seçime yakın çıkartırlar caım yoksa sımdıye kadar ellerınde nıye bekletsınlerkı işilerini iyi biliyorlar.bizide umutlandırıp umutlandırıp bırakıyorlargercı benım umudum kalmadı
aa benim de şişti ayaklarım ama en fazla bir numara falan...daha çok da bileklerimde var şişlik
yani geçen sene hafif bolca gelen ayakkabılarım oluyor normal olanlar darlaşmış.. ve bir de parmak arası süslü terliklerim var onlar da oluyorlar normalde devlet mmeuru için uygun değil ama hamilelik için gayet iyilert bence
ayyy hepsi cok guzellll ama bebek sekerın cok tatlı nerde yaptırdın cnm bende herseyımı denızcı fıgurunde yaptırdım ama sekerı bulamadım[/Q
eminönü havuzluhandan aldım canım heralde zemin kattaydı
yaaa buna uzuldum sımdı cunku ben ıstanbulda yasamıorum oranın bı ınternet sıtesı falan yokmu acabaaa(((
nedense ben de öyle düşünüyorum ama umarım utandırırlar beni de biz doğurmadan onaylanır çünkü mayıs sonu açıklanacak söylentileri vardı mayıs sonu yapılan tek açıklama bu.. br sonraki tarih meclis kapanmadan :)))
canlar merhaba,, sizlere bi sorum var bu beişimizin hani bakım ürünleri alınacakya bu şampuan, yağ,masaj yağı,ıslak mendil,pudra vs.. bunların markalarını araştırdınızmı direk netten chicco dan alıyım gelsin diyorum ki kv sürekli hiçbişey alma zeytinyağıyla yağlıycam falan diyip duruyo ama ben ham zeytinyağı kokan bi bebeğim olsun istemiyorum bebek koksun istiyorum,, siz neler aldınız ? aldığınız web sitesi varsa onuda verebilirseniz.. ALLAH'a Emanet..
GEBELİK HURAFELERİ veya GEBELİKTE YANLIŞ İNANIŞLAR (Murat Yayla)
Yanlış: Gebelik kadın hastalıklarına iyi gelir!
Doğrusu: Ancak bazı nadir durumlarda (endometriosis). Halbuki her gebelik anne için yeni bir yüktür. Gebelik, böbrek ve eklem hastalıkları, şeker, yüksek tansiyon gibi durumların daha da ağırlaşmasına neden olabilir.
Yanlış: Her hamilelik bir diş götürür! Gebelikte diş çekilmez, bebeğe zararı olur!
Doğrusu: Dişin kalsiyum içeriği binlerce yıl sonra bile değişmeden kalabilmektedir. Bu sağlamlık nedeni ile gebeliğin dişlerden kalsiyum çalması söz konusu değildir. Gebelikteki hormonal değişiklikler tükürük içeriğini değiştirir. Ağız ortamı dişlerin çürümesine, dişetlerinin hastalanmasına uygun bir zemin oluşturur. Gerekli ağız ve diş temizliği yapılmaması da bu durumu arttırır. Dişin çekilmesi veya tedavi edilmesi gerekirken bunlar geciktirilirse daha büyük problemlere yol açabilir...
...
bu yatili misaifirlere uyuz oluyorum ,
benim annem çaya bile gelmiyo yük olmayim die
yapılıyor genellikle.yapmayan yerlerde varmış ama öyle duydum.tabi bir durumdan dolayı yapılmıyordur bilemiyorum.
ama lavman hiç bişey bence,sabunlu su düşün sıkıyorlar 2-3 dk içinde tuvalet ihtiyacı hissedip wc ye gidiyorsun.
o değilde ben sondadan korkuyorum çok korkuttular.
epiduralde belden uyuşturduktan sonra taktıkları için ağrı hissetmiyormuşsun ama genel anestesi de önce takıyorlarmış...:18::18::18:
kuzucum geçmiş olsun ıhlamuru fazla içmeyin diyorlar hamilelik döneminde dikkat et kendine senin bu kocan seni hep sinir ediyoo yaaa bakk gelmeyeyim orayaaa aaaaaaaaa paşamla döverim onu heeeeeetakma boşver canım stres yapma bak ecende etkilenir sonra canım
Bazen söylediklerinin nereye gittiğini düşünmeden konuşuyolar karşı cinslerimiz.Çok ta üzerinde durma boşver.O an can sıkıntısıyla söylemiş o da , sende dalga geçseydin mesela kendinle:Ama sende stres olmuşsun gerçi bulamadığın için terlik dimi,diyceğim odurki önemseme boşver:):)
:))) benim boyum 1.73 kilom 68 ayaklarim 36 ' idi o kocana söle ayaklarim 39 oldukizdirmasin bizi merdaneyi alir geliriz oglumlaaa heeee
Canım geçmiş olsun. Kendine dikkat et doğal yolla da geçmezse bence yine de doktora git derim sonuçta bebişin de zarar göre bilir Allah korusun.
Eşin de şaka olsun diye söylemiştir ya. Erkekler bazen öyledir düşünmeden konuşur ama sonra pişman olur
cok sagolun kızlar ben o lavman işinden cok korkuyorum da o yuzden sordum... bu arada zamanlarımız azalıyor herkes herseyını tamamladımı acabaaa ben bide bırsey sorucam nevresım takımı aldım 100/100 pamuklu ama nerdeyse 100 tl ye yakındı fıyartı gecen gıttıgdıyor.com dan baktım orda da pamuklu dıyo ve 30 tl ye bıle var acaba gercekten ıyımıdır bılen varmı bıde ben aldım besıgı kurdum ama evde dururken bıle tozlanıyo hersey sımdı doguma yakın bıdaha yıkamak zorundayız demıııııı....
???????bırde son bırsey sormak ıstıyorum kımınız rahım kasılması falan yasıyorum demıs sunu sormak ıstıyorum cinsel ilişki oldugunda da olusan orgamz sonucuda rahımde kasılma olurmu (( gercı bız bayadır kardes gıbıyız de)) hanı olursa eger dıye merak edıyorum o yuzden de pek yanasmıyorum vallahı koca ya :)))))
Hepsi çok güzel. İnşaallah güle güle giydirip kullanmak nasip olsun canım
karpuzlu 'dan bizde aldik teyzesi :)
hastane cikisinizin grey olaninida biz aldik :)
güle güle kullanalimm
ben terlik giyemezdim hiç , hep babet giyyodum ,
en son 38 aldim terlik , 39 bile olan var kaliptan kaliba ,
bileklerimden alti şişio benim , arada iniyo , geri şişio bi tuhaf ya. ellerimde basladi 2-3 gundur.
bende cıkacak diye hissediyorum , bi cok yasayi cıkariyolar peş peşe , buda olucak , gerci dogumdan once cikinca faydalanabiliyoruz degilmi biz her turlu? dogum yapinca mi faydalanilamiyordu ?
hepsi birbirinden güzel cnm bebek şekerlerini nerden kaça aldın :26:
eğer seramik yaptırmzsam kesin bu modelden alırım
slm kızlar bu aradayatılı misafirlermiz vardı çok yoruldum ama gittiler kendimi çok yorgun hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?