2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

doğalını bulabılsek keşke konak yapmıyormus annemde oyle soyluyo ama ben kendıme suruyorum kokusunu sevmıyorum

canlarrr slmm biz geldik güzel bir güne dinç başladık uykumuzu aldık dinlendik ve işimizin başındayız şimdi:)) sizlerde iyisinizdir inşallah...sabah bi telefonla uyandık..hani geçtiğimiz aylarda anlatmıştım sizlere bi yolcuyla karakolluk olmuştuk ya...savcılıktan aramışlar taraflar hala birbirinden şikayetçimi diye sormuşlar isterlerse uzlaşabilirler diye arayıp sordular bana bende mahkemeyle uğraşamam uzlaşalım dedim ve karakola çağırdılar bi takım imzalar için ..işe gelmeden oraya uğradım imza attım bakalım karşı taraf napcak..inşallah çözülürde oğlumla birlikte mahkemelerde dolaşmayız :)))
Neyse ben bi geçmişi okuyup geleyim sonrada size odamızın resimlerini çektim onları paylaşayım gerçi daha eksikler var ama olsun bi görün bakalım teyzeleri :))

mineral güneş kremi | Organik Anne

Biz geçen yıl kızımızı pek uzun süreli güneşe çıkarmamıştık, çıktığımızda da 16.00 dan sonraydı hep, bu sene büyüdü tabi bol bol denize sokmaya niyetimiz var, yine 3 ten 4 ten önce gitmeyiz ama o zaman için de güneş kremi almamız gerekir diye düşündük, baya bi araştırmadan sonra bu yazı mantıklı geldi. ve niveanın baby güneş kreminde karar kıldık, üzerinde mineralli olduğu yazan gördüğümüz tek güneş kremi :) bebek mağazalarında chicco vs başka markalara da baktık ama istediğimiz mineralli ibaresini göremedik. belki de biz anlayamadık bilmiyorum.

Kısacası benim bu yazıdan anladığım ''Çevre Koruma Grubu eldeki bulguları inceledikten sonra, mevcut seçenekler arasında en güvenli tercihin mineral içerikli güneş kremleri olduğuna karar verdi. Güneş altında yapıları bozulmayan ve cilt yüzeyinde etki gösteren mineral içerikli kremler bir çok güneş kreminde bulunmayan UVA koruması da sağlıyor.'' Mineral içerikli ürünleri tercih etmeyen tüketiciler için en iyi alternatif ise UVA koruması için en az %3 oranında avobenzone maddesi içeren güneş kremleri. Tabii bu kremlerin hormon dengesini bozan kötü şöhretli oxybenzone maddesi içermediğine dikkat etmek gerekiyor. Bilimadamları ebeveynleri cilde derinlemesine nüfuz ederek kana karışan, hormonların işlevlerini sekteye uğratan ve toksik etkisi bulunan oxybenzone maddesi içeren güneş kremlerini çocuklarda kullanmamaları konusunda uyarıyor.''

Yazının özeti benim için budur. isterseniz açıp hepsini de okuyun. biz burdan yola çıkarak, nivea sun baby lotion 50 koruma faktör aldık.

Bu arada şunu da belirteyim nivea ürünlerinin üzerinde son kullanma tarihi yok, ama belli bir kullanım ömürleri var. o yüzden ürünü elinize aldığınızda üzerinde yazan 0 800 211 7373 numarasını arayıp ne zaman üretildiğini ve ne kadar kullanılabildiğini öğrenin. Biz öyle yaptık, ilk aldığımız tüplü bir nivea baby lotion vardı, meğer 5 yıl öncesinin ürünüymüş, öğrenince geri verdik tabiki. sonra başka bir yerde baktık, almadan önce telefon açtık sorduk, 2013 üretimi olduğunu öğrendik ve aldık.

çok mu mızmızız :) valla hiç de değil sözkonusu bebeklerimiz olunca her konuda araştırmacı gazeteci olmakta fayda var

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

idare etmek zorunda kalıyoruz işte , yeri geliyo kendi anne babamizla geçinemiyoruz , ama hamileleride anlamalri lazim birazcik degilmi

neeeeeeeeeeee sondamııııııı ((( ıyyyyyy ondan hepten korkuyorum ben yaaaaa offfff hersey ıyı guzelde hamıleleıgın sonu bole olmasaydı keskeeeee:) neyse dayanıcaz artık

canim benden tavsiye ,

mümkün oldugu kadar eskiden dogum yapmiş , sezeryan olmus insanlarin dogum hikayelerini dinleme , yok kum torbasi yok sonda yok o yok bu , herseyin bi güzelliği oldugu kadar zorluguda var , bu kadar kolay olsaydi dogum Allah katinda bile ayricalik biz kadinlara verilmezdi degilmi ama . benim annem 3 ameliyat oldu sonuncusunda sonda taktilar ( 3 ay once ) sadece ve dediki keşke öncekilerdede taktirsaydim korktum vs , hiç korkulcak bişey yokmus rahatlıkmıs , bide ugrastik narkozlu narkozlu wc ' ye gitmeye dedi. kişiden kişiye dönemden döneme degişiyo , hersey ekipman ve dokto rolarak daha profesyonel artik

o zaman mecbur idare ediceksin ama kiyamiyo insan işte yinede , zorlaniyosun oturup kalkmakta bile , bile yatak yorgan o bu , sıcaklar bi yandan vs vs . Allah yardimcin olsun canim.

hoş geldiniz canim :))

bu ara cok hamaratsın nazarim degecek sana

resimleri bekliyoruz sabirsizlikla

Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...

mrb tatlı annişler bende aranıza yeni katıldım hepinize kolay doğumlar diliyorum

bugün 33+4 olduk oğluşumla odasını hazırladık fakat yeni boya kokusu bir türlü çıkmıo hawalandırarak çıkcak gibi deil dolap içlerine lawantamı koysam ? ? ?

çok güzeller canim ,

güle güle saglikli günlerde kullanin inşallah.

çok güzeller canımm ohh misss gibi benim enesiminde odası da ufak olsun mecbur napıcan canım güle güle kullanmaklar nasip etsin Allahım inş

ben yiyorum balık neler yiyoruz ıcınde bılmedığımız neler var canım cektikçe yiyorum

kv de konuşur konuşur canımı sıkar.yine ben idare eder ,susarım birşey demem.canımı sıkarsa ortamdan daha erken ayrılırım.cevap vermem .neden mi?
yemez içmez,uyumaz uyutmaz unutmaz eşime anlatır.kkarabiberim bana böyle dedi çok üzüldüm ..v.s bir sürü vıdı vıdı,2 hafta -abartmıyorum-ağlamalar,zırlamalar .beni eşime şikayet eder.bunaltır artık insanı,bıktırır.
çok değil birkaç kez olmuştur.eşim de sağ olsun dolduruşa gelip bana birşey demedi.beni de biliyor annesini de.
annesinin söylediklerini anlatır ama bana birşey demezdi.böyle 1-2 olay yaşadım.o bile yetti.sonra baktım ki birşey demeye gelmiyor iyi de desen kötü de anlayacağı gibi anlıyor.
şimdi ben kızdığım noktaları eşime de söylemiyorum.
bana yazık değil mi.neden huzurumuzu bozayım?
sen belki cevap verip idare ediyorsun ama benim kv susmuyor,susmuyor,susmuyorrr.
uğraşamam ben.
eltime-benden büyük ve önce evlendi- yaptıklarını mahalle biliyor.en son bayılttı kızcağzı.her gün eşine şikayet edip,ezdi kızı.eşiyle arasını açtı.huzurlarını bozdu.ev hanımı diye gel otur benimle çay iç,misafirlerime hizmet et,evimi süpür.kızcağız da yapmadı,mecbur da değil.taş olsa çatlardı yani.

bu moddayım uzun süredir.mesafe de koydum ki bulaşmasın.aman aman.

Son düzenleme:

güle güle büyüt bebeğini içinde. çok güzel olmuş odası

çok hoş olmuş canım.o mavi storun rengine bayıldım
güle güle ,sağlıkla büyütün inşallah bebişi

artık çok geç :18::18::18:
bir haltmış gibi oturup hepsiyle konuşmuştum zamanında.
normal doğumu neden istemiyorum sanıyorsun
sezeryandan da bir sondadan tırsıyorum.
şimdiki aklım olsa koyun gibi gider ,kimseden birşey dinlemeden gitmek isterdim doğuma.
iş işten geçti.hayırlısı olsun artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…