günaydınn canım.
hissetiklerin hastalık değilde yorgunluk olabilir canım. Artık dayanamıyoruz sanırım çalışmaya. ben yataktan kalkınca daha bir yorgun hissediyorum sabahları. neyseki son haftammm
haftasonunda güzel geçmiş canım çok sevindim. izne ne zaman çıkmayı düşünüyorsun??
bende de var canım o kabartı. hem benim hamileliğimden öncede vardı. şimdi bi tane daha var. acıyan bişey değil dimi? benimki acımıyor. dert edilcek bişey değildir bence
günaydın canım.
artık çalışmak çok zor dimi
doğum tarihlerimiz yakın senle. benim oğlumda bikaç gündür fıldır fıldır içerdecanımı sıkılıyor acaba diye merak ediyorum bazen
sen izne ne zaman çıkmayı düşünüyorsun?
günaydınn
ben bübchen şampuan bebek yağı pişik kremi aldım. kuzenim saf zeytinyağlı sabunla yıkamış hep kızını. pişk kremi hiç kullanmamış pudrada kullanmamış. poposunu hep zeytinyağıyla yağlamış halada öyle yapıyormuş. 1,5 yaşında kızı. vücudunada zeytinyağıyla masaj yapmış hep. banada getiricek şimdi zeytinyağı. bende öyle yapmayı düşünüyorum. hem zeytinyağı başına sürdüğün zaman konak oluşumunuda önlüyor bebeklerde. en doğal ve saf olanı aslında. bi şampuan al yıkamaya ama bence zeytinyağından korkma. en sağlıklısı ve faydalı o bebişler için
benim de 11-14 haziran arası var yatılı misafirim
yaaa buna uzuldum sımdı cunku ben ıstanbulda yasamıorum oranın bı ınternet sıtesı falan yokmu acabaaa(((
bilmiyorum ki canım
ya kızlar ben bunun bana 10 senedir ettiği patavatsız lafları taksaydım kafaya saçlarımda siyah tel almazdı
içimden geçen herşeyi saydım ya bende yüzüne, rahatladım bi güzel
insan üzülme canım buluruz gel sen biraz dinlen, iki daha bakalım diyeceğine?? bide amcası terlik imalatçısı heee?
anasıda böyle bunun duruyo duruyo herşey normal hiçbişey yokken abuk sabuk konuşuyo, iki dk.da kan beynime sıçrıyo, eskiden susar üzülürdüm bunlarada artık konuşuyorum ne sölüyolarsa veriyorum cevabınıooooohhhh missss
ya varya beni bunlar bu hale getirdi, ben böle değildim sonradan oldum
aslında hiç öle bi mizacım yok, o kadar mülayım, sakin ve sabırlı bi insanımki herkes söler,
ama baktım susunca ben üzülüyorum, dertleniyorum bi yere kadar işte
benim de 11-14 haziran arası var yatılı misafirim
neeeeeeeeeeee sondamııııııı((( ıyyyyyy ondan hepten korkuyorum ben yaaaaa offfff hersey ıyı guzelde hamıleleıgın sonu bole olmasaydı keskeeeee:) neyse dayanıcaz artık
ya sorma çok komik dün kv ye dedim ki bakıcılık için görüşmeye biri gelecek seni de tanıyor ve senin namından korkuyormuş bir geliver istersen.. tutmuş kocasını teyzesini almış oturmaya geldiler saat 23e kadar ya bir düşün bu kız yorgun hamile erken uyuyup uyanıp işe gideek...oooooooo suç bende tabii değil mi ne söylersin saflık işte...
bakıcı kadına da kim demişse kv si çok titizdir diye kadın bahane bahabe gösterip lafı en son senin kv işime karışır beni kırarsa diye söyleniyordu...ee haklı ama ne yapayım frenlemeye çalışacağızz..
misafirlerim de yurtdışından geliyorlar..tabi öyle ayarlamışlar izinlerini.. yorulma ben yaparım herşeyi dedi ama tabii ister istemez insan tedirgin oluyor.. biz de onlara o abla 3 aylık hamileyken gimiştik ama bilmeden, davetleri üzerine... bir haftasonu kaldık bizim arkamızdan bebeğini düşürmüştü artık yorulduğu için mi yoksa olacağı mı varmış bilmiyorum ama hala kendimi suçlarım... 10 yıl aradan sonra üçüncü çocuğu olacaktı
canlarrr slmm biz geldik güzel bir güne dinç başladık uykumuzu aldık dinlendik ve işimizin başındayız şimdi:)) sizlerde iyisinizdir inşallah...sabah bi telefonla uyandık..hani geçtiğimiz aylarda anlatmıştım sizlere bi yolcuyla karakolluk olmuştuk ya...savcılıktan aramışlar taraflar hala birbirinden şikayetçimi diye sormuşlar isterlerse uzlaşabilirler diye arayıp sordular bana bende mahkemeyle uğraşamam uzlaşalım dedim ve karakola çağırdılar bi takım imzalar için ..işe gelmeden oraya uğradım imza attım bakalım karşı taraf napcak..inşallah çözülürde oğlumla birlikte mahkemelerde dolaşmayız :)))
Neyse ben bi geçmişi okuyup geleyim sonrada size odamızın resimlerini çektim onları paylaşayım gerçi daha eksikler var ama olsun bi görün bakalım teyzeleri :))
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
çok güzeller canımm ohh misss gibiKızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
Merhaba herkeseeeBugün çok geç kalktık tembelliğimden:)Kahvaltımı yaparken geçmişi okudum,herkes iyiymiş genel olarak mutluyum o yüzden:):)
Bişi sorcam,ben şimdi bir aydır falan balık yemiyorum malum sezon kapandı güzel balık yok,bişi olurmuki acaba,iyi kötü demeyip marketlerden alıp yemelimiyim acaba???????????Sizler ne yapıosunuz?
ya kızlar ben bunun bana 10 senedir ettiği patavatsız lafları taksaydım kafaya saçlarımda siyah tel almazdı
içimden geçen herşeyi saydım ya bende yüzüne, rahatladım bi güzel
insan üzülme canım buluruz gel sen biraz dinlen, iki daha bakalım diyeceğine?? bide amcası terlik imalatçısı heee?
anasıda böyle bunun duruyo duruyo herşey normal hiçbişey yokken abuk sabuk konuşuyo, iki dk.da kan beynime sıçrıyo, eskiden susar üzülürdüm bunlarada artık konuşuyorum ne sölüyolarsa veriyorum cevabınıooooohhhh missss
ya varya beni bunlar bu hale getirdi, ben böle değildim sonradan oldum
aslında hiç öle bi mizacım yok, o kadar mülayım, sakin ve sabırlı bi insanımki herkes söler,
ama baktım susunca ben üzülüyorum, dertleniyorum bi yere kadar işte
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
canim benden tavsiye ,
mümkün oldugu kadar eskiden dogum yapmiş , sezeryan olmus insanlarin dogum hikayelerini dinleme , yok kum torbasi yok sonda yok o yok bu , herseyin bi güzelliği oldugu kadar zorluguda var , bu kadar kolay olsaydi dogum Allah katinda bile ayricalik biz kadinlara verilmezdi degilmi ama . benim annem 3 ameliyat oldu sonuncusunda sonda taktilar ( 3 ay once ) sadece ve dediki keşke öncekilerdede taktirsaydim korktum vs , hiç korkulcak bişey yokmus rahatlıkmıs , bide ugrastik narkozlu narkozlu wc ' ye gitmeye dedi. kişiden kişiye dönemden döneme degişiyo , hersey ekipman ve dokto rolarak daha profesyonel artik
canım geçmiş olsun tekrar.. inşaallah hepimiz stressiz mutlu neşeli sağlıklı geçirirz son hamilelik dönemimizi
benimki de 3100 falan olabilir dedi ama normal doğum için iyi dedi
oo vet en önemli haber doğum olurdu inş.. dün onu düşündüm doğuma giderken nasıl haber veririz diye :)) sancısı başlayan girsin mi foruma ya da şifreleri kocişlere mi vereceğiz* benimki o telaşla hayatta girip haber yazmaz o başka da
alemsiniz o ağrı ile hiç birşeyin aklımıza geleçeğini sanmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?