2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tamam anliyorum canim ama gercekten , zaman , hastane ve doktorla cok ilgisi var durumlarin , vede kişiden kişiye dogum değişir.

abimin eşi ilk dogumu erdemde yapmisti seeryan , dünyasi kararmıstı , ikinciyi turkiye ahst yapmişti bu ne kolaylik böyle demişti.

korkunun ecele faydasi varmi ayrica :)) mecbur dogurcaz , 2 side çok basit seyler değil , tüm bildiklerini silmeye caliş ,

canım ben gittigidiyordan aldım bırkeresınde hıııc memnun kalmadım görmeden ellemedn alma bence

aynen öyle.korkunun ecele faydası yok napalım.öyle de böyle de çıkacak bu bebek mecbuuuurrrrr

coook güzel olmus annesi güle güle kullan ınsallh

aynen öyle.korkunun ecele faydası yok napalım.öyle de böyle de çıkacak bu bebek mecbuuuurrrrr

Bakın ben ilk çocuğumu sezeryanla dünyaya getirdim. Hamileliğinin ilk aylarında karar vermiştim buna. Acenu nun dediği gibi kısmet bu. Çok rahat bir doğumdu. Doğumdan önce neler anlattılar bana da yok sonda yok dikiş acıları yok göbek kalıyor neler neler... Toplam 11 kilo aldım 4600 oğlum doğdu sonda da taktılar hiç acımadı büyük kolaylık çünkü. Eve geldiğimde 1.5 kg kalmıştı alttan çıtçıtlı korse kullandım ve hiç birşey kalmadı ne dikişlerin sızlıyor nede başka bir sorun. Şimdi kısmetse yine sezeryan ılıcam inş. Çünkü bebek iri doğuyor boşuna sancı ya kesiyorlar Ya da sezeryan çektiğin sancı cabası. İşin özü tabii ki doğalı en iyisi ama sezeryan da kötü değil Allah hakkımızda hayırlısını versin öpücükler...

benimde 14 haziranda görümcem arkadaşıyla yatıya geliyo 15 kv kp geliyoo :2:

oo sana da kolay gelsin canım ama kv ler de misafir gibi ağırlanmak mı beklerler mi ki? gerçi benimki bekler mübarek hürrem sanıyor da kendini

allah yardımcın olsun cnm

sağol tatlım amin :)

o zaman mecbur idare ediceksin ama kiyamiyo insan işte yinede , zorlaniyosun oturup kalkmakta bile , bile yatak yorgan o bu , sıcaklar bi yandan vs vs . Allah yardimcin olsun canim.

evet canım ya yataktan kalkmaya bile üşeniyorum tabii ki 15 gün sonrasında daha da ağırlaşırsam nasıl olacak bakalım neyse gönüller bir olsun :)))

ay çok güzel olmuş maaşallaaahhhh biz de stickerlarımızı yapıştırdık perde siparişimizi ctesi verdik halı için de habr bekliyoruz

bol bol havalandır canım istersen keşke su bazlı boya kullansaydınız..
bir de bana mobilya kokuları içinn arap sabunu sirke/limon ve karbonatı iyice karıştırıp mobilyaları onunla sil dediler kokular gitsin diye ne kadar işe yarar bilmem ama denemeye değer

Valla var ya bir ayrıldım topikten, evimi toplayayım bulaşıkları falan yıkayayım diye maşallah 15 sayfa olmuş nerdeyse. yine gitcez mutfağa ama korkuyorum artık yine çoğalcak sayfalar. en iyisi pc yi de alıp götüreyim mutfağa.

Hepsi de çok güzel canım güle güle kullanın..

Aman yarabbim çok güzel olmuş odanız canımcım.. Sağlıkla huzurla büyütürsün kuzucuğunu inş.

saol canım bi deneyim arap sabununu umarım geçer

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin çok beğendim ben

maşallah canım bitmiş çok şeyiniz. odasıda çok şirin olmuş oğlunun. halı perde çok güzel durmuş. brde oyuncaklarla sticker larla süsleyince dahada şirin bir yer olur. güzel günlerde büyüt inşallah oğlunu tatlımm

saolun kızlar beğenmenize sevindim...daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...

çok güzeller cnm bak sana demiştim havuzlu handa yok yok dimi..yaa ben bidaha gitmek istiyorummmmm

hoş geldin canım senin bebeğinde hayırlı olsunnn...biz 3 gündür camı hiç kapatmıyoruz ama dolapların kokusu geçmedi daha uzun sürermiki bilmiyorumki napılır :))??
hoş geldiniz canim :))

bu ara cok hamaratsın nazarim degecek sana

resimleri bekliyoruz sabirsizlikla

nazar etme kuzum biraz popoyu kaldırırsan sende yaparsın:)))...eee oturarak işler bitmiyor can cazım :)))

:)) poposu yer görmeyenlerdenim ben canimm teesüf ederim sana hastane cantamiz bile hazir hıhhhh

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin çok beğendim ben
saol lyrecim aminnnn..

evet bitti sayılır canım çok rahatladım valla ağır işler bitti ufak tefek şeylerde beni çok yormaz..
sende hayırlısıyla şu taşınma işini bi halletsen üzerinden büyük bir yük kalkıcak...sonrada hazırlıklarını bitirirsin inşallah..

sık sık bebe şampuanı ilave ettiğiniz su ile veya camsilin içine biraz sirke ilave ederek dolaplarınızıniçini ve dışını silin. Dolap ve çekmece kapaklarını sürekli açık tutun. Odanın kapısını kapatıp camını da açın. Benimkiler de çok kokuyordu bayağı azaldı. iki gunde bir silin ama mobilyaları...

alemsiniz o ağrı ile hiç birşeyin aklımıza geleçeğini sanmıyorum ben
ilk sancılar başladığında çok kuvvetli acı olmuyor diye biliyorum. hatta suyu geldikten sonra duş alan bile duydum. o yüzden foruma bi girip haber verirmişim gibi geliyor bana

:)) poposu yer görmeyenlerdenim ben canimm teesüf ederim sana hastane cantamiz bile hazir hıhhhh

hahahhhhahhh canımcım yaa şaka yapıyorum sen en önemlisini halletmişsin baksana ...allah göstermesin ama heran bi doğum olsa benim çantam hazır değil nolcak ozman ????odası kıyafetleri hazır olmuş boşuna yani:)))
haftaya o işide halledeyim de dilinden kurtulayım bari :))

inşallah canım bende öyle düşünüyorum. yarın evi görmeye gidicez bakalım. çok merak ediyorum nasıl diye. inşallah kiracı sorun etmez gelip bakmamızı hala orda yaşıyor sonuçta

ilk sancılar başladığında çok kuvvetli acı olmuyor diye biliyorum. hatta suyu geldikten sonra duş alan bile duydum. o yüzden foruma bi girip haber verirmişim gibi geliyor bana

kızlarrrr doğuruyorum dularınız benimle olsunnnnnn der gidersin...sonra bizde meraktan ölürüz...çünkü baya bi yazmazsın((

yaa o günlere çok az kaldı hayırlısıyla..allahım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla

zaten burasi olmasa sen bebişin kıyafetlerinide hazirlamicaktin

biran önce hazirla çantanıda sonra benim yaptigimi yap , afrodit( banu alkan ) gibi devril yat sütümü getirin meyvemi getirin die toto büyüt :))))

aynenn öyle yaparım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…