artık çok geç :18::18::18:
bir haltmış gibi oturup hepsiyle konuşmuştum zamanında.
normal doğumu neden istemiyorum sanıyorsun
sezeryandan da bir sondadan tırsıyorum.
şimdiki aklım olsa koyun gibi gider ,kimseden birşey dinlemeden gitmek isterdim doğuma.
iş işten geçti.hayırlısı olsun artık .
cok sagolun kızlar ben o lavman işinden cok korkuyorum da o yuzden sordum... bu arada zamanlarımız azalıyor herkes herseyını tamamladımı acabaaa ben bide bırsey sorucam nevresım takımı aldım 100/100 pamuklu ama nerdeyse 100 tl ye yakındı fıyartı gecen gıttıgdıyor.com dan baktım orda da pamuklu dıyo ve 30 tl ye bıle var acaba gercekten ıyımıdır bılen varmı bıde ben aldım besıgı kurdum ama evde dururken bıle tozlanıyo hersey sımdı doguma yakın bıdaha yıkamak zorundayız demıııııı....
???????bırde son bırsey sormak ıstıyorum kımınız rahım kasılması falan yasıyorum demıs sunu sormak ıstıyorum cinsel ilişki oldugunda da olusan orgamz sonucuda rahımde kasılma olurmu (( gercı bız bayadır kardes gıbıyız de)) hanı olursa eger dıye merak edıyorum o yuzden de pek yanasmıyorum vallahı koca ya :)))))
tamam anliyorum canim ama gercekten , zaman , hastane ve doktorla cok ilgisi var durumlarin , vede kişiden kişiye dogum değişir.
abimin eşi ilk dogumu erdemde yapmisti seeryan , dünyasi kararmıstı , ikinciyi turkiye ahst yapmişti bu ne kolaylik böyle demişti.
korkunun ecele faydasi varmi ayrica :)) mecbur dogurcaz , 2 side çok basit seyler değil , tüm bildiklerini silmeye caliş ,
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
aynen öyle.korkunun ecele faydası yok napalım.öyle de böyle de çıkacak bu bebek mecbuuuurrrrr
benimde 14 haziranda görümcem arkadaşıyla yatıya geliyo 15 kv kp geliyoo :2:
allah yardımcın olsun cnm
o zaman mecbur idare ediceksin ama kiyamiyo insan işte yinede , zorlaniyosun oturup kalkmakta bile , bile yatak yorgan o bu , sıcaklar bi yandan vs vs . Allah yardimcin olsun canim.
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
mrb tatlı annişlerbende aranıza yeni katıldım hepinize kolay doğumlar diliyorum
bugün 33+4 olduk oğluşumla odasını hazırladık fakat yeni boya kokusu bir türlü çıkmıo hawalandırarak çıkcak gibi deil dolap içlerine lawantamı koysam ? ? ?
Eki Görüntüle 721696 Eki Görüntüle 721695
Eki Görüntüle 721694 Eki Görüntüle 721697 Eki Görüntüle 721698 Eki Görüntüle 721699
bebek şekerleri emzirme örtüsü hastane çıkışı bide karpuzlu kıyafetlerimiz hafta sonu bunları aldık bide perde de aldık o da gelince çekerim
oo sana da kolay gelsin canım ama kv ler de misafir gibi ağırlanmak mı beklerler mi ki? gerçi benimki bekler mübarek hürrem sanıyor da kendini
sağol tatlım amin :)
evet canım ya yataktan kalkmaya bile üşeniyorum tabii ki 15 gün sonrasında daha da ağırlaşırsam nasıl olacak bakalım neyse gönüller bir olsun :)))
ay çok güzel olmuş maaşallaaahhhh biz de stickerlarımızı yapıştırdık perde siparişimizi ctesi verdik halı için de habr bekliyoruz
bol bol havalandır canım istersen keşke su bazlı boya kullansaydınız..
bir de bana mobilya kokuları içinn arap sabunu sirke/limon ve karbonatı iyice karıştırıp mobilyaları onunla sil dediler kokular gitsin diye ne kadar işe yarar bilmem ama denemeye değer
maşallah canım bitmiş çok şeyiniz. odasıda çok şirin olmuş oğlunun. halı perde çok güzel durmuş. brde oyuncaklarla sticker larla süsleyince dahada şirin bir yer olur. güzel günlerde büyüt inşallah oğlunu tatlımmKızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
çok güzeller cnm bak sana demiştim havuzlu handa yok yok dimi..yaa ben bidaha gitmek istiyorummmmmEki Görüntüle 721696 Eki Görüntüle 721695
Eki Görüntüle 721694 Eki Görüntüle 721697 Eki Görüntüle 721698 Eki Görüntüle 721699
bebek şekerleri emzirme örtüsü hastane çıkışı bide karpuzlu kıyafetlerimiz hafta sonu bunları aldık bide perde de aldık o da gelince çekerim
hoş geldin canım senin bebeğinde hayırlı olsunnn...biz 3 gündür camı hiç kapatmıyoruz ama dolapların kokusu geçmedi daha uzun sürermiki bilmiyorumki napılır :))??mrb tatlı annişlerbende aranıza yeni katıldım hepinize kolay doğumlar diliyorum
bugün 33+4 olduk oğluşumla odasını hazırladık fakat yeni boya kokusu bir türlü çıkmıo hawalandırarak çıkcak gibi deil dolap içlerine lawantamı koysam ? ? ?
hoş geldiniz canim :))
bu ara cok hamaratsın nazarim degecek sana
resimleri bekliyoruz sabirsizlikla
saolun kızlar beğenmenize sevindim...daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...
çok güzeller cnm bak sana demiştim havuzlu handa yok yok dimi..yaa ben bidaha gitmek istiyorummmmm
hoş geldin canım senin bebeğinde hayırlı olsunnn...biz 3 gündür camı hiç kapatmıyoruz ama dolapların kokusu geçmedi daha uzun sürermiki bilmiyorumki napılır :))??
nazar etme kuzum biraz popoyu kaldırırsan sende yaparsın:)))...eee oturarak işler bitmiyor can cazım :)))
saol lyrecim aminnnn..allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin çok beğendim ben
maşallah canım bitmiş çok şeyiniz. odasıda çok şirin olmuş oğlunun. halı perde çok güzel durmuş. brde oyuncaklarla sticker larla süsleyince dahada şirin bir yer olur. güzel günlerde büyüt inşallah oğlunu tatlımm
mrb tatlı annişlerbende aranıza yeni katıldım hepinize kolay doğumlar diliyorum
ilk sancılar başladığında çok kuvvetli acı olmuyor diye biliyorum. hatta suyu geldikten sonra duş alan bile duydum. o yüzden foruma bi girip haber verirmişim gibi geliyor banaalemsiniz o ağrı ile hiç birşeyin aklımıza geleçeğini sanmıyorum ben
:)) poposu yer görmeyenlerdenim ben canimm teesüf ederim sana hastane cantamiz bile hazir hıhhhh
inşallah canım bende öyle düşünüyorum. yarın evi görmeye gidicez bakalım. çok merak ediyorum nasıl diye. inşallah kiracı sorun etmez gelip bakmamızı hala orda yaşıyor sonuçtasaol lyrecim aminnnn..
evet bitti sayılır canım çok rahatladım valla ağır işler bitti ufak tefek şeylerde beni çok yormaz..
sende hayırlısıyla şu taşınma işini bi halletsen üzerinden büyük bir yük kalkıcak...sonrada hazırlıklarını bitirirsin inşallah..
ilk sancılar başladığında çok kuvvetli acı olmuyor diye biliyorum. hatta suyu geldikten sonra duş alan bile duydum. o yüzden foruma bi girip haber verirmişim gibi geliyor bana
hahahhhhahhh canımcım yaa şaka yapıyorum sen en önemlisini halletmişsin baksana ...allah göstermesin ama heran bi doğum olsa benim çantam hazır değil nolcak ozman ????odası kıyafetleri hazır olmuş boşuna yani:)))
haftaya o işide halledeyim de dilinden kurtulayım bari :))
aynenn öyle yaparım canımkızlarrrr doğuruyorum dularınız benimle olsunnnnnn der gidersin...sonra bizde meraktan ölürüz...çünkü baya bi yazmazsın((
yaa o günlere çok az kaldı hayırlısıyla..allahım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?