2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
inşallah canım bende öyle düşünüyorum. yarın evi görmeye gidicez bakalım. çok merak ediyorum nasıl diye. inşallah kiracı sorun etmez gelip bakmamızı hala orda yaşıyor sonuçta

niye sorun çıkartacakmış canım..nede olsa kilık ev bakmaya gelmeleri çok normal...siz gitmeden haber verirsinizki onlarda ona göre hazırlıklı olurlar...

zaten burasi olmasa sen bebişin kıyafetlerinide hazirlamicaktin

biran önce hazirla çantanıda sonra benim yaptigimi yap , afrodit( banu alkan ) gibi devril yat sütümü getirin meyvemi getirin die toto büyüt :))))
oohh keyfe bak yaaa.
bende hazırlıcam herşeyimi yarın bak çok özendimm.
hep böyle diyorumda yine üşenirim ben. haftaya kardeşim gelir onla yaparım

niye sorun çıkartacakmış canım..nede olsa kilık ev bakmaya gelmeleri çok normal...siz gitmeden haber verirsinizki onlarda ona göre hazırlıklı olurlar...
anlayışlı bi insanmış ama ne bilim. belki rahatsız olurlarsa diye düşündüm. eşim kv ben üçümüz gidicez.

zaten burasi olmasa sen bebişin kıyafetlerinide hazirlamicaktin

biran önce hazirla çantanıda sonra benim yaptigimi yap , afrodit( banu alkan ) gibi devril yat sütümü getirin meyvemi getirin die toto büyüt :))))

aynen öle yavrum burası olmasa ben daha annecimi beklerdim..hatta kadın bile şaşırdı bu ne acele diye...tutmayın beni anne dedim :)))Afrodit gibi yatabiliyomusun daha şimdiden:)) pek sanmam kuzum ben anca izne çıktığımda yatabilicem Afrodit gibi..

anlayışlı bi insanmış ama ne bilim. belki rahatsız olurlarsa diye düşündüm. eşim kv ben üçümüz gidicez.

gidin gidin canım hiçbirşeyde olmaz sende boşuna germe kendini..yatıya gitmiyosunya 10 dk evi gezip çıkıcan allah allah yaa :))

inşallah herşey yolunda gider nts de güzel sonuçlar alırsın bebeğine daha erken kavuşucan desene hayırlısı allahtan ikinizde sağlıcakla kavuşun gerisi boş

gidin gidin canım hiçbirşeyde olmaz sende boşuna germe kendini..yatıya gitmiyosunya 10 dk evi gezip çıkıcan allah allah yaa :))
yarın gidicez bakalım nasılmış çok merak ediyorum. ben yine yarın buralarda olamam büyük ihtimalle.kocişte evde biz yine gezmelere çıkarız

aksamlari eve gidiyorum , yatıyorum yan göbegimde benle birlikte yatıo koltuga artik malum , sonra taleplerim başliyor , onu istiyorum bunu istiyorum. önceden yapmiyodum , gecen gun eşim dediki sen hiç bişi istemiyosun ben hamile olsam burnundan getirirdim die , senmisin die aynen dedigini yapiorum 5 dk ara ile bişiler istiyorum

yarın gidicez bakalım nasılmış çok merak ediyorum. ben yine yarın buralarda olamam büyük ihtimalle.kocişte evde biz yine gezmelere çıkarız

çıkın tabi ohhh..ev işinide hallettinmi mis gibi olur keyfine diycek olmaz...bende 2 gün izinliyim:)) kocişimle izin günlerimiz aynı oldu bizde gezcez tozcaz sonra hooppp burdayız :))canım ii haberlerle buluşuruz burada inşallah..

Biz geldikkkkk yine yine yenidennn
Babamız aradı ve kan sonuçlarımı almaya gittik
Tiroitler için herhangi bir sorun yok ALLAH'ımıza
şükürler olsunSonra
eczacıya güneş kremi için uğradık.Doktorum 2 adet
yazmıştı istediğini seç dedi.Biri sebamed diğeri de
gebelere özelmiş solante pregna diye.Eşim ikisinin
farkını,inciğini,içini,dışını sordu bana soru kalmadı
tabiki.Sonra solanteden almaya karar verdik.
82 tl gibi bir fiyatı var galiba.Belki de daha uygundur
ama bizim muayene ücretleri eczaneden çıkıyor bazen.
Neyse artık sitede havuz başında azıcık güneşlenebileceğiz
kızçemle D vitamini alalım azıcıkta olsa
Sıra beklerken bir kadının yanına oturdum ve kadıncağız
hemen konuşmaya başladı.Sizi 2.kez görüyorum ve ne kadar
gençsiniz kendisi genç bir de çocuk yapacak diye düşünmüş
Sonra yaşımın 27 olduğunu 4 senelik evli olduğumu söyleyince
1.şoku yaşadı.Erkek mi dedi gayet kendinden emin bir tavırla
kız deyince 2.şoku yaşadı.Kaç aylıksın dedi 8.ay deyince
3.şok yaşadıKadıncağızın bütün tabuları,geçmişi
yıkılıverdiÇok şaşırdı maşallah dedi çok enerjiksin dedi
Sİizin de içinizde DURU gibi bir canavar olursa(affet kızım ama öylesin)
enerjiniz tavan yapar dedim gülüştükkk
Moral topladıkkkkk resmen,zaten haftasonu düğünde o kadar
göbecikten sonra moraller yüksekti de
Hamile insanın ruh halini şimdi o kadar çok iyi
anlıyorum ki bir söze,bir iltifata bitiveriyor herşey.
İhtiyacımız oluyor baze.Çünkü gelgitler yaşıyoruz
Bebeğimiz,biz,bedenimiz,eşimiz,ailemiz hep bunları
düşünüyoruz,kafa yoruyoruz sürekli.Nasıl olacak?
ya erken olursa ya şöyle ya böyle?????
Dua edelim bol bol RABBİME bize bunları yaşattığı
içinnnnnnn.Üniversite okumayıp çok erken yaşta
evlenseydim aşkımlaaaaaa 4 tane yapardım en az
KAlabalık aileleri çok seviyorum çünkü.
Vee hamilelikkkkkkkkkk hayatım boyuncaaaaaa yaşadığım en güzellllll
dönemlerden biri.Çok mutluyum,çok huzurluyum,çok korkuyorum,çok ağlıyorum,
çok çok çok herşeyi düşünüyorummmmmmm ama çok seviyorummmmmmm
bu süreci.Rabbim dileyen herkese yaşatsın en çabuğundannnnn
çok konuştum bir iki tıp

eşin kendi istemiş bunu yap tabiki
bende istiyorum artık. eve gelince yemeğimi hazırlayıp getiriyor önüme. sonra meyve dondurma ne varsa onu getiriyor. yediklerimi topluyor. olucak o kadar

maşallahhh canim :)))

diyecek bişey bulamiyorum sana ve kuzuna artik anasina bak kızını al

Ohhh hayat sana güzelmiş valaa..ben daha bişey istemiyom arada ağrım olunca eşim etrafımda dönüyo ve buda beni baya bi sinir ediyo yapış yapış sevmem ben öle :))) seninde eşin kaşınmış valla napsan hak ona ..

maşallahhh canim :)))

diyecek bişey bulamiyorum sana ve kuzuna artik anasina bak kızını al

Kocişime göre de babasına bakıp kızını alacakmışlarrr
Ben de olur dedim şaşırdı.Sana bakıp asla almazlar ki kızını.Adam iri yarı,vücut
geliştirme uğraşında,dıştan sert görünüşlü ama içindeki kuzucuğa aşığım ben

yaşasıınnn gezmeeekk

teyzeye çookk güldüm yaaa
kadın yıkılmış yazıııkkk.
beni görende ne kadar genç annesin maşallah ne güzel diyorlar. yaşım 28 diyince şok oluyorlar
ne güzel anlatmışsın hamileliğini.
bende böyle genel olarak çok keyifli neşeli sevgi dolu bir hamilelik geçiriyorum.
eşimde sen çok sevimli oldun hamile olunca diyor. önceden sevimsizmiydim ki acaba
yaşasin kötülük
yok canıımmm kötülük değil ki buuuu. biz ikimizin bir parçası bebelerimizi taşıyoruz onlarda bize bu şekilde eşlik ediyor işte.
hayat paylaşınca güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…