2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim eşimide çalışanları hep sert gıcık bir tip bilirler. hep kızar falan. ama evde çocuk gibi.
ben çok seviyorum böyle olmasını. çünkü bitek bana sevimli kocişim. başkaları sevimsiz gıcık bi adam bilsin daha iyi

2 güncük aldık raporumuzu 1. günü bitti bilesağlık ocağına gittim öğleden sonraya kaldım tekrar gittim 2 de aldım buçuk gibi eve geldim misafirlerden kalan dağınıklığı topladım çamaşır attım makineye süpürmeye halim kalmadı nerdeyse 1 saattir geçmişi okuyoruz ayaklarımızın altına yastık koyduk kızımla ohh miss
geçmiş olsun canım..
hepsi çok güzel güle güle kullansın bebeişin..
anam aynı dert bende de var 38 di 40 numara sandalet sıktı bugün pöff ne yapacauk
aynısı bende de vardı dün akşam resmen heryerim sızlıyordu. yemek bile yapmadım ama 2 gündür 6.30 da kalkıncamı nedir çok kötü oldum raporumu aldım oturuyorum
onlarda vazgeçer inşallah vazgeçmezlerse yine uğraşırsınız
anaaamm çok sevimli olmuş güle güle sağlıkla büyüüsün paşacığınn
banada geçende çok huyun suyun değişmedi senin dedi eşim. psikopatamı bağlasam acaba

Eşlerimiz işte ya bazen iltifat edeyim derken
göz çıkarıyorlarBenimki de insana benzedin diyor
Ucu açık kızlar önceden neye benziyormuşum bilmiyorum.Sonra
açıklama yapıyor banaiböyle daha güzelsin dolgunsun,kemiklerin
batmıyor.Benim de hoşuma gidiyor

bagla canimm baglla :))kendileri bir grip oluyo dünyalari yikiooo biz kendi halimizde takılıyoruz , az kaldi zaten ne yaptik yaptik arariz bu gunleri

nasıl iltifat etçeklerini bilmiyorlar yahuu
bagla canimm baglla :))kendileri bir grip oluyo dünyalari yikiooo biz kendi halimizde takılıyoruz , az kaldi zaten ne yaptik yaptik arariz bu gunleri
son zamanlarımız bir daha kimse yüzümüze bakmıcak
zaten bebişle uğraşmaktan kimse birbirini göremicek belkide

işte benim hastane süslerim. kendi yaptığım bez pastam odasının eksikleri war bitsin onuda paylaşcam kızlar

Vay vay vay bu ne güzel oda olmuş böyle. İnşaallah bu güzel odada oğlunu güle güle buyütmek nasip olsun canım

az kaldı azz bizimde keyif yapacağımız günler gelicek ama çok uzun sürmicek bebişler gelince bizim mesailer yine başlıcak

evet canım yapılıyor. kaçış yok yani ondan

Evet canım ya iple çekiyom o günleri benim kaynana gelmeden evimin tadını çıkarmam lazım birazda olsa bebişler gelince uyku felan kalmayacak ama onlar tatlı telaşlar hayırlısıyla bir gelsinlerdee

Maşallah cnm odası süper olmuş allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşş

çok geçmiş olsun canım

balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla

maşşallah işleri bitirdin :) ama kuşlarla uğraşma bence bizde de vardı ben hiç elimi sürmedim sonrada arkadaşa hediye ettik nette okumuştum hayvan pisliği bebişte parazite sebebp olabiliyormuş diye sende fazla haşır neşir olma bence tatlım

Ohhhh keyfe bak be. Öyle işte kız değerimizi bilmiyoruz değerimizi

balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla

ooooo maşşallah sen temizlik falanda yapıosun hamarat anne .walla ben hamile kaldım kalalı ne temizlik ne bişey kendi annemde kalıyorum saolsun bütün işleri yapıo kadıncağız yinede çok dikkkat et canım ani hareket fln yapma ben korkumdan yapmıyorum hiçbişi

hepimiz içinde olduğumuz durumumuza göre bi çözüm bulucaz artık naapcaz mecbuuuurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…