benim eşimide çalışanları hep sert gıcık bir tip bilirler. hep kızar falan. ama evde çocuk gibi.Kocişime göre de babasına bakıp kızını alacakmışlarrr
Ben de olur dedim şaşırdı.Sana bakıp asla almazlar ki kızını.Adam iri yarı,vücut
geliştirme uğraşında,dıştan sert görünüşlüama içindeki kuzucuğa aşığım ben
geçmiş olsun canım..tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
hepsi çok güzel güle güle kullansın bebeişin..Eki Görüntüle 721696 Eki Görüntüle 721695
Eki Görüntüle 721694 Eki Görüntüle 721697 Eki Görüntüle 721698 Eki Görüntüle 721699
bebek şekerleri emzirme örtüsü hastane çıkışı bide karpuzlu kıyafetlerimiz hafta sonu bunları aldık bide perde de aldık o da gelince çekerim
anam aynı dert bende de var 38 di 40 numara sandalet sıktı bugün pöff ne yapacaukkızlar yaa 1 haftadan beri üzerimde bi kırgınlık vardı ya, burnum musluk gibiydi maşallah
dünden beri dahada kötü oldum, boğazıma indi, bide öksürük başladıki kütür kütür, içim çekiliyo sanki
dün acile gittik o kadar sıra vardıki bekleyemedim valla,
bütün millet hasta kırılıyor herkesin kucağında birer bebe, ateşten yanakları al al olmuş. gelen giden yaralılar fln
psikolojim bozuldu valla, muayene olmadan çıktım
hastaneler dahada hasta ediyo insanı ben eni iyisi doğal yollardan işimi halledeyim dedim
bizim önceki yazıştığımız forumda bi ark. doğal antibiyotik tarifi vermişti soğan şeker ve limondan yapılan,
onu yaptım sabah ama 6 sa. beklicekmiş öle içicem. ıhlamur fln içiyorum zaten günlerdir ama bu kadar etki etti demekki.
neyse dün bişeye daha sinir oldum onuda diyimde içimde kalmasın
eşime dedimki hastane terliği bakalım şu doğum çantasının ufak tefek eksikleri kaldı, b.düzü marmaraparka gittik.
ayaklarım 41 olmuş şişmekten olmuyor hiçbi terlik anacım, sinir oldum giymek çıkarmak denemek zaten yorucu, avm büyük,
floya muyaya bide deichmana baktım anca yok anam yok. eşimde bunaldı böle, bide ne dedi üstüne bana?
'eğer bi daha dünyaya gelirse uzun boylu biriyle evlenmicekmişş''
hasbama bak yaa?? minyon tipli ayakları 37-38 olan birini seçicekmişşş
ayyy bi cinlendimki o anda zaten hastanede sinirim laçka olmuş, yorulmuşum kendimi zor taşıyorum, bişey bulamadım
var yaaa ağğzıma ne geliyosa saydımm
dedim eve götür beni senle dışarı çıkanda kabahat
aynısı bende de vardı dün akşam resmen heryerim sızlıyordu. yemek bile yapmadım ama 2 gündür 6.30 da kalkıncamı nedir çok kötü oldum raporumu aldım oturuyorumhepsi birbirinden güzel cnm bebek şekerlerini nerden kaça aldın :26:
eğer seramik yaptırmzsam kesin bu modelden alırım
slm kızlar bu aradayatılı misafirlermiz vardı çok yoruldum ama gittiler kendimi çok yorgun hissediyorum
onlarda vazgeçer inşallah vazgeçmezlerse yine uğraşırsınızcanlarrr slmm biz geldik güzel bir güne dinç başladık uykumuzu aldık dinlendik ve işimizin başındayız şimdi:)) sizlerde iyisinizdir inşallah...sabah bi telefonla uyandık..hani geçtiğimiz aylarda anlatmıştım sizlere bi yolcuyla karakolluk olmuştuk ya...savcılıktan aramışlar taraflar hala birbirinden şikayetçimi diye sormuşlar isterlerse uzlaşabilirler diye arayıp sordular bana bende mahkemeyle uğraşamam uzlaşalım dedim ve karakola çağırdılar bi takım imzalar için ..işe gelmeden oraya uğradım imza attım bakalım karşı taraf napcak..inşallah çözülürde oğlumla birlikte mahkemelerde dolaşmayız :)))
Neyse ben bi geçmişi okuyup geleyim sonrada size odamızın resimlerini çektim onları paylaşayım gerçi daha eksikler var ama olsun bi görün bakalım teyzeleri :))
anaaamm çok sevimli olmuş güle güle sağlıkla büyüüsün paşacığınnKızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
banada geçende çok huyun suyun değişmedi senin dedi eşim. psikopatamı bağlasam acabaaksamlari eve gidiyorum , yatıyorum yan göbegimde benle birlikte yatıo koltuga artik malum , sonra taleplerim başliyor , onu istiyorum bunu istiyorum. önceden yapmiyodum , gecen gun eşim dediki sen hiç bişi istemiyosun ben hamile olsam burnundan getirirdim die , senmisin die aynen dedigini yapiorum 5 dk ara ile bişiler istiyorum
teyzeye çookk güldüm yaaa
kadın yıkılmış yazıııkkk.
beni görende ne kadar genç annesin maşallah ne güzel diyorlar. yaşım 28 diyince şok oluyorlar
ne güzel anlatmışsın hamileliğini.
bende böyle genel olarak çok keyifli neşeli sevgi dolu bir hamilelik geçiriyorum.
eşimde sen çok sevimli oldun hamile olunca diyor.önceden sevimsizmiydim ki acaba
yok canıımmm kötülük değil ki buuuu. biz ikimizin bir parçası bebelerimizi taşıyoruz onlarda bize bu şekilde eşlik ediyor işte.
hayat paylaşınca güzel
2 güncük aldık raporumuzu 1. günü bitti bilesağlık ocağına gittim öğleden sonraya kaldım tekrar gittim 2 de aldım buçuk gibi eve geldim misafirlerden kalan dağınıklığı topladım çamaşır attım makineye süpürmeye halim kalmadı nerdeyse 1 saattir geçmişi okuyoruz ayaklarımızın altına yastık koyduk kızımla ohh miss
geçmiş olsun canım..
hepsi çok güzel güle güle kullansın bebeişin..
anam aynı dert bende de var 38 di 40 numara sandalet sıktı bugün pöff ne yapacauk
aynısı bende de vardı dün akşam resmen heryerim sızlıyordu. yemek bile yapmadım ama 2 gündür 6.30 da kalkıncamı nedir çok kötü oldum raporumu aldım oturuyorum
onlarda vazgeçer inşallah vazgeçmezlerse yine uğraşırsınız
anaaamm çok sevimli olmuş güle güle sağlıkla büyüüsün paşacığınn
banada geçende çok huyun suyun değişmedi senin dedi eşim. psikopatamı bağlasam acaba
nasıl iltifat etçeklerini bilmiyorlar yahuuEşlerimiz işte ya bazen iltifat edeyim derken
göz çıkarıyorlarBenimki de insana benzedin diyor
Ucu açık kızlar önceden neye benziyormuşum bilmiyorum.Sonra
açıklama yapıyor banaiböyle daha güzelsin dolgunsun,kemiklerin
batmıyor.Benim de hoşuma gidiyor
son zamanlarımız bir daha kimse yüzümüze bakmıcakbagla canimm baglla :))kendileri bir grip oluyo dünyalari yikiooo biz kendi halimizde takılıyoruz , az kaldi zaten ne yaptik yaptik arariz bu gunleri
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
az kaldı azz bizimde keyif yapacağımız günler gelicek ama çok uzun sürmicek bebişler gelince bizim mesailer yine başlıcak
evet canım yapılıyor. kaçış yok yani ondan
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla
hepsi çok güzeller yaffben hastaneye bişi yapmayacağım
aksamlari eve gidiyorum , yatıyorum yan göbegimde benle birlikte yatıo koltuga artik malum , sonra taleplerim başliyor , onu istiyorum bunu istiyorum. önceden yapmiyodum , gecen gun eşim dediki sen hiç bişi istemiyosun ben hamile olsam burnundan getirirdim die , senmisin die aynen dedigini yapiorum 5 dk ara ile bişiler istiyorum
balkonları yıkadık camımızı sildik çamaşırlarımız astık nevresimlerimizi değiştirdik kuşumuzun kafeinide temizledik süpürme ve tozlar kaldı 2000. sayfaya bizde yazalım dedik kızımla
kv de konuşur konuşur canımı sıkar.yine ben idare eder ,susarım birşey demem.canımı sıkarsa ortamdan daha erken ayrılırım.cevap vermem .neden mi?
yemez içmez,uyumaz uyutmaz unutmaz eşime anlatır.kkarabiberim bana böyle dedi çok üzüldüm ..v.s bir sürü vıdı vıdı,2 hafta -abartmıyorum-ağlamalar,zırlamalar .beni eşime şikayet eder.bunaltır artık insanı,bıktırır.
çok değil birkaç kez olmuştur.eşim de sağ olsun dolduruşa gelip bana birşey demedi.beni de biliyor annesini de.
annesinin söylediklerini anlatır ama bana birşey demezdi.böyle 1-2 olay yaşadım.o bile yetti.sonra baktım ki birşey demeye gelmiyor iyi de desen kötü de anlayacağı gibi anlıyor.
şimdi ben kızdığım noktaları eşime de söylemiyorum.
bana yazık değil mi.neden huzurumuzu bozayım?
sen belki cevap verip idare ediyorsun ama benim kv susmuyor,susmuyor,susmuyorrr.
uğraşamam ben.
eltime-benden büyük ve önce evlendi- yaptıklarını mahalle biliyor.en son bayılttı kızcağzı.her gün eşine şikayet edip,ezdi kızı.eşiyle arasını açtı.huzurlarını bozdu.ev hanımı diye gel otur benimle çay iç,misafirlerime hizmet et,evimi süpür.kızcağız da yapmadı,mecbur da değil.taş olsa çatlardı yani.
bu moddayım uzun süredir.mesafe de koydum ki bulaşmasın.aman aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?