Biz geldikkkkk yine yine yenidennn
Babamız aradı ve kan sonuçlarımı almaya gittik
Tiroitler için herhangi bir sorun yok ALLAH'ımıza
şükürler olsunSonra
eczacıya güneş kremi için uğradık.Doktorum 2 adet
yazmıştı istediğini seç dedi.Biri sebamed diğeri de
gebelere özelmiş solante pregna diye.Eşim ikisinin
farkını,inciğini,içini,dışını sordu bana soru kalmadı
tabiki.Sonra solanteden almaya karar verdik.
82 tl gibi bir fiyatı var galiba.Belki de daha uygundur
ama bizim muayene ücretleri eczaneden çıkıyor bazen.
Neyse artık sitede havuz başında azıcık güneşlenebileceğiz
kızçemle D vitamini alalım azıcıkta olsa
Sıra beklerken bir kadının yanına oturdum ve kadıncağız
hemen konuşmaya başladı.Sizi 2.kez görüyorum ve ne kadar
gençsiniz kendisi genç bir de çocuk yapacak diye düşünmüş
Sonra yaşımın 27 olduğunu 4 senelik evli olduğumu söyleyince
1.şoku yaşadı.Erkek mi dedi gayet kendinden emin bir tavırla
kız deyince 2.şoku yaşadı.Kaç aylıksın dedi 8.ay deyince
3.şok yaşadıKadıncağızın bütün tabuları,geçmişi
yıkılıverdiÇok şaşırdı maşallah dedi çok enerjiksin dedi
Sİizin de içinizde DURU gibi bir canavar olursa(affet kızım ama öylesin)
enerjiniz tavan yapar dedim gülüştükkk
Moral topladıkkkkk resmen,zaten haftasonu düğünde o kadar
göbecikten sonra moraller yüksekti de
Hamile insanın ruh halini şimdi o kadar çok iyi
anlıyorum ki bir söze,bir iltifata bitiveriyor herşey.
İhtiyacımız oluyor baze.Çünkü gelgitler yaşıyoruz
Bebeğimiz,biz,bedenimiz,eşimiz,ailemiz hep bunları
düşünüyoruz,kafa yoruyoruz sürekli.Nasıl olacak?
ya erken olursa ya şöyle ya böyle?????
Dua edelim bol bol RABBİME bize bunları yaşattığı
içinnnnnnn.Üniversite okumayıp çok erken yaşta
evlenseydim aşkımlaaaaaa 4 tane yapardım en az
KAlabalık aileleri çok seviyorum çünkü.
Vee hamilelikkkkkkkkkk hayatım boyuncaaaaaa yaşadığım en güzellllll
dönemlerden biri.Çok mutluyum,çok huzurluyum,çok korkuyorum,çok ağlıyorum,
çok çok çok herşeyi düşünüyorummmmmmm ama çok seviyorummmmmmm
bu süreci.Rabbim dileyen herkese yaşatsın en çabuğundannnnn
çok konuştum bir iki tıp
maşşallah işleri bitirdin :) ama kuşlarla uğraşma bence bizde de vardı ben hiç elimi sürmedim sonrada arkadaşa hediye ettik nette okumuştum hayvan pisliği bebişte parazite sebebp olabiliyormuş diye sende fazla haşır neşir olma bence tatlım
ooooo maşşallah sen temizlik falanda yapıosun hamarat anne .walla ben hamile kaldım kalalı ne temizlik ne bişey kendi annemde kalıyorum saolsun bütün işleri yapıo kadıncağız yinede çok dikkkat et canım ani hareket fln yapma ben korkumdan yapmıyorum hiçbişi
ay cnaım benım ama ben donemıorum sabıt kalıyorum karnım agrıyorr donerkenn gece yatakdan kalkıp donuyorumm yoksma canım yanyorrrrrrren güzeli saf zeytinyağı zaten. bende aldım bübchen in bebe yağını. ama kuzenim hiç kullanma bunu dedi. onların kendi zeytinlikleri var. o yüzden saf zeytinyağı yaptırabiliyorlar. banada getiricek. bende onunla yağlayıp masaj yapmayı düşünüyorum bebeğime inşallah.
hadi iyi uykular tatlım sana. aahh bende evde olsam şimdi. kocaman yatakta oğlumla döner dururdum uyumasam da
hehe senı gıdı senııı e goturmezler tabımm
Hehehehe kulaklarım çınladı ama dedim dur azıcık daha göbecik atayım ben:118::118::118::118:
Son düğünümdü bir daha ne annem ne eşim ne babam götürür beni
Ne yapalımmmm doğurduktan sonra kızçemle büyüsün de karşılıklı oynarızzz ayyyyy
kızçemmm benimmmmm
ben 2-3 aydır yemıyorum o ne olucakkkMerhaba herkeseeeBugün çok geç kalktık tembelliğimden:)Kahvaltımı yaparken geçmişi okudum,herkes iyiymiş genel olarak mutluyum o yüzden:):)
Bişi sorcam,ben şimdi bir aydır falan balık yemiyorum malum sezon kapandı güzel balık yok,bişi olurmuki acaba,iyi kötü demeyip marketlerden alıp yemelimiyim acaba???????????Sizler ne yapıosunuz?
kızlar mrb oncelıkle umarım hepınız ıyısınızdır bebıslerınızle..ben sezeryan olmayı dusunuyorum bı aksılık olmaz ıse yanı epıdural sezeryan sımdı sunu sorucam sezeryanda şu hani lavman olayı varya bılenınız varmı bılmıyorum yapılıyomu acaba??????
wayyy asıklar sızı aynı koydenmısınızzz kırıstınız zar bırbırınıze kısssssssss senı gıdı senıııKöy düğünlerinin yeri apayrı canım dediğin gibi.
Köyümüze düğün salonu bile yapıldı ama kimse
orada düğün yapmıyorKır düğünü,okul
bahçesinde,eşimle minik yaşlardan beri bakışıp
derdimizi,aşkımızı anlatamadığımız yerler
aynen ben ark.haber verdımde o sımdı dourdu o benını nasıl verecekkk hehehe neyse hast.geldımde yazarım 2 dk bendeee hazıran topıgı bosalıyor yavasdan kızlarrr onda goreeeeeeeeee mayısdan 2-3 kısı kalmıs dogumu olucakkkkcanım geçmiş olsun tekrar.. inşaallah hepimiz stressiz mutlu neşeli sağlıklı geçirirz son hamilelik dönemimizi
benimki de 3100 falan olabilir dedi ama normal doğum için iyi dedi
oo vet en önemli haber doğum olurdu inş.. dün onu düşündüm doğuma giderken nasıl haber veririz diye :)) sancısı başlayan girsin mi foruma ya da şifreleri kocişlere mi vereceğiz* benimki o telaşla hayatta girip haber yazmaz o başka da
ooh ne güzel ben akşam uyuyaadım saat 2de uyanıp 6 ya kadar yatakta durdum sonra uyumuşum sonra da işe geldim şimdi maymun gibiyim(( ağlamak istiyorummm benim yerime de uyuyun
evet şanslısın sen :) ne güzel
canım benim dr ithal somon yiyebilirsin demişti...öyle yapıyoruz ama ben çok da sevmiyorum mecbur yemeye çalışıyorum..bir de geçen istavrit ya da çiftlik levrek almıştı kv ler
ya ben de terliyorum terledikçe daha da kötü oluyorum iki haftadır öksürmekten göbeğim ağrıyor oğluşum içeride dokuz sekizlik oynuyor öksürüklerimden(
canım bildiğim kadarıyla anestezi nedeniyle zaten aç gelmen gerkeiyor ve lavmana gerekde kalmıyor çünkü ıkınmıorsun lavman ıkınırken oluşabilecek durumdan ötürü yapılıyor sanırım
ılıskı artık yasak ama o skeılde degıll bu bılgıdın elın uyusuyorya o skeılde oluyor benımkı uyusuyor hıc hssetmıyorum rahımı ama kasılıyor o halde yanıııcok sagolun kızlar ben o lavman işinden cok korkuyorum da o yuzden sordum... bu arada zamanlarımız azalıyor herkes herseyını tamamladımı acabaaa ben bide bırsey sorucam nevresım takımı aldım 100/100 pamuklu ama nerdeyse 100 tl ye yakındı fıyartı gecen gıttıgdıyor.com dan baktım orda da pamuklu dıyo ve 30 tl ye bıle var acaba gercekten ıyımıdır bılen varmı bıde ben aldım besıgı kurdum ama evde dururken bıle tozlanıyo hersey sımdı doguma yakın bıdaha yıkamak zorundayız demıııııı....
???????bırde son bırsey sormak ıstıyorum kımınız rahım kasılması falan yasıyorum demıs sunu sormak ıstıyorum cinsel ilişki oldugunda da olusan orgamz sonucuda rahımde kasılma olurmu (( gercı bız bayadır kardes gıbıyız de)) hanı olursa eger dıye merak edıyorum o yuzden de pek yanasmıyorum vallahı koca ya :)))))
cok tatlı olmus yaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
wayy ıı cosmuusnuz gene sız maaslalh sıze yaaa aynen her an her modda olabılıyorusnuzzzzzzzzzzzz hehehe bende dıyorumm kalabalıkk ıı dır dıye am bakalım ne olucakkkBiz geldikkkkk yine yine yenidennn
Babamız aradı ve kan sonuçlarımı almaya gittik
Tiroitler için herhangi bir sorun yok ALLAH'ımıza
şükürler olsunSonra
eczacıya güneş kremi için uğradık.Doktorum 2 adet
yazmıştı istediğini seç dedi.Biri sebamed diğeri de
gebelere özelmiş solante pregna diye.Eşim ikisinin
farkını,inciğini,içini,dışını sordu bana soru kalmadı
tabiki.Sonra solanteden almaya karar verdik.
82 tl gibi bir fiyatı var galiba.Belki de daha uygundur
ama bizim muayene ücretleri eczaneden çıkıyor bazen.
Neyse artık sitede havuz başında azıcık güneşlenebileceğiz
kızçemle D vitamini alalım azıcıkta olsa
Sıra beklerken bir kadının yanına oturdum ve kadıncağız
hemen konuşmaya başladı.Sizi 2.kez görüyorum ve ne kadar
gençsiniz kendisi genç bir de çocuk yapacak diye düşünmüş
Sonra yaşımın 27 olduğunu 4 senelik evli olduğumu söyleyince
1.şoku yaşadı.Erkek mi dedi gayet kendinden emin bir tavırla
kız deyince 2.şoku yaşadı.Kaç aylıksın dedi 8.ay deyince
3.şok yaşadıKadıncağızın bütün tabuları,geçmişi
yıkılıverdiÇok şaşırdı maşallah dedi çok enerjiksin dedi
Sİizin de içinizde DURU gibi bir canavar olursa(affet kızım ama öylesin)
enerjiniz tavan yapar dedim gülüştükkk
Moral topladıkkkkk resmen,zaten haftasonu düğünde o kadar
göbecikten sonra moraller yüksekti de
Hamile insanın ruh halini şimdi o kadar çok iyi
anlıyorum ki bir söze,bir iltifata bitiveriyor herşey.
İhtiyacımız oluyor baze.Çünkü gelgitler yaşıyoruz
Bebeğimiz,biz,bedenimiz,eşimiz,ailemiz hep bunları
düşünüyoruz,kafa yoruyoruz sürekli.Nasıl olacak?
ya erken olursa ya şöyle ya böyle?????
Dua edelim bol bol RABBİME bize bunları yaşattığı
içinnnnnnn.Üniversite okumayıp çok erken yaşta
evlenseydim aşkımlaaaaaa 4 tane yapardım en az
KAlabalık aileleri çok seviyorum çünkü.
Vee hamilelikkkkkkkkkk hayatım boyuncaaaaaa yaşadığım en güzellllll
dönemlerden biri.Çok mutluyum,çok huzurluyum,çok korkuyorum,çok ağlıyorum,
çok çok çok herşeyi düşünüyorummmmmmm ama çok seviyorummmmmmm
bu süreci.Rabbim dileyen herkese yaşatsın en çabuğundannnnn
çok konuştum bir iki tıp
ellerıne saglık gule gule dagı t inslll
tatlım rahımın bırden uyusuyorrr el uyusması gıbıı dr bır ay oncede olmustu 5-10 dk bır olmuyorsa sorundıll rahım alısıyor dedıydı ama bır haftadır gunde 2-3 kez oluyorr 5 dk fılan suruyor kı yavasdann gunumgelıyorrrrrrr saka makaaasuzan kızzz bişi sorcam o kasılma nasıl oluyor bi diyele
belindenmi alttanmı vuruyor? tarifi mümkünse yani? bıçak saplanır gibimii? ayırıyolarmış gibimii?
bde başlayınca zaman olarak ne kadar sürüyor?
çok merak ediyorum
tatlım rahımın bırden uyusuyorrr el uyusması gıbıı dr bır ay oncede olmustu 5-10 dk bır olmuyorsa sorundıll rahım alısıyor dedıydı ama bır haftadır gunde 2-3 kez oluyorr 5 dk fılan suruyor kı yavasdann gunumgelıyorrrrrrr saka makaaabıcak saplamasıda bebek rahıma baskı yapınca oluyorr ben yuyuryus yaptıgımda baskısı cok olyorrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrr
yedıgım yada yedıklerım abur cuburdan olsa gerek midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26: cok kotuyum suan öggggggggggggggggggggggg bir daha yemicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saol canım benim...kaçamak haa kocana sölemeyen nolsun :)) valla bende yapıyorum suzancım özellikle şu sıralar dondurmaya hayır demiyorum valla napıymmmmerhabalr 2 st uyuduk super olmusuz yaa cııcm sıkıntılı ama uyku tarafından cok super oldu bu uyku bana artıkın uykuya aş verecegım sanırmsammm hıc temıslık yapmadım eltımın temıslıgı bıtsınn hopp benım evv nsll gercı scok ısımız kalamdı ama esım kapıları boyayacakk bu hafat baslar bır hafta surerrpöff sonrada calar sılınecek banyo duvarı tammdır
bu arada az oncee
---- uzun zamandır kacamak yapmıyordum az once markete gıttım bırsuru abur cubur aldım bır gusel yedımm esım duymasın:18:cok kızarr banaa ıcım rahat olmasada yedımm ne yapımm canım ıstedıı daha 3-4 ay gıdeer bu benleeeeeeeee :26:
esım duyrasa cıdden kızar ne yapım dayanamadım amaaa paşamda yedıkce costuuu oda kacamagı sevıcek snaırmmm
rahımım su anda gene kasılıyor sbh 12 de oldu sımdı st 17:00 den berı oluyor hayırlısı bakaım ınsl paşam donerde yada donmustur de normalından bır avaz da olur ınsll
ay cnaım benım ama ben donemıorum sabıt kalıyorum karnım agrıyorr donerkenn gece yatakdan kalkıp donuyorumm yoksma canım yanyorrrrrrr:26:
hehe senı gıdı senııı e goturmezler tabımm
e bızımde ramazan bayrmında esının biiric amca oglusunun koyde dugunu var bızım evde olucak ve bız yenı kırk lanmıs olucaz ınslll ben bebek emzır uyut modunda olcam pek oynamay a vaktım olmas daa gercı oynanamm da kıslar arasında gerçi oglumun karsınında oynarım bendeeeeeeedemi ama aaaaa
ben 2-3 aydır yemıyorum o ne olucakkk
wayyy asıklar sızı aynı koydenmısınızzz kırıstınız zar bırbırınıze kısssssssss senı gıdı senııı
aynen ben ark.haber verdımde o sımdı dourdu o benını nasıl verecekkk hehehe neyse hast.geldımde yazarım 2 dk bendeee hazıran topıgı bosalıyor yavasdan kızlarrr onda goreeeeeeeeee mayısdan 2-3 kısı kalmıs dogumu olucakkkk
ılıskı artık yasak ama o skeılde degıll bu bılgıdın elın uyusuyorya o skeılde oluyor benımkı uyusuyor hıc hssetmıyorum rahımı ama kasılıyor o halde yanııı
cok tatlı olmus yaaaaaaaaaaaaaaaaamaaslalah gule gule yatır ınsll bebeıgnı admen cımmmmm:13:
wayy ıı cosmuusnuz gene sız maaslalh sıze yaaa aynen her an her modda olabılıyorusnuzzzzzzzzzzzz hehehe bende dıyorumm kalabalıkk ıı dır dıye am bakalım ne olucakkk
ellerıne saglık gule gule dagı t inslll
suzan kızzz bişi sorcam o kasılma nasıl oluyor bi diyele
belindenmi alttanmı vuruyor? tarifi mümkünse yani? bıçak saplanır gibimii? ayırıyolarmış gibimii?
bde başlayınca zaman olarak ne kadar sürüyor?
çok merak ediyorum
Ayyy keşke rahatsız etmeseymiş zaten kaç ay götürür bu demiştin:):) Yemiycektin bi daha ..Hemen geçer inşallah su falan iç
aaa artık hazırlıkların bitme vakti çookktaann gelmiş senintirinim tirinim tiri tiri nim
bugün 35+0 olduuuukkkkk :81::81::119::119:
ayyy şaka gibi yaaaa :118::118:
ve ben daha doğum çantamın eksiklerini tamamlayamadımECE ' min şekerlerini yapamadım
bu rahatlığımın varlığının sebebini de çözmüş değilim vesselam
tatlım karnımdakı setlesme agrılı dıll ben rahımım kasılıyor onu dıyorumm uyusuyor tamamennno rahım kasılması yoksam karnım oglumun pızızyonund adolayı genelı sertttO dediğin kasılma,yani çok sertleşiyo karnım bi müddet sonra da uyuşuyo gibi hissetmiyorum karnımı,,bana bikaç kez oldu demek kasılma o işte hmmm,ağrılı falan olmuyo ama diimi benimki ağrılı diildi,birinde biraz kasılma hissi yaşadım o kadar.
evet soguk su ıcıtım gectı bırazzzzzzzzzzzAyyy keşke rahatsız etmeseymiş zaten kaç ay götürür bu demiştin:):) Yemiycektin bi daha ..Hemen geçer inşallah su falan iç
rahımın uyusuyor tıpkı el uyusması gıbım canım dk suruyor dr gundeluk cok olursa sorunama gunıcınde 2-3 muhım dıl demıstııı bırde oturak kemıklerım cok aıcyor arası acılıyor snaırımmmmmmmmmsaol canım benim...kaçamak haa kocana sölemeyen nolsun :)) valla bende yapıyorum suzancım özellikle şu sıralar dondurmaya hayır demiyorum valla napıymmm
evet suzan bi anlat hele bende hiçbirşey anlamıyom...ara sıra kasıklarım ağrıyo ama o ne ağrısı onu bile bilmiyom...cahillikten olsa gerek :))
yok yaf az da mıde unutmusss hehe oncesındede dıette yemıyordumyaa wuu dondurma abır cubur dıl kı ne gunluk yıyorum bebege cok faydalımıs bnde yuruyus deyerım belkım kocıs ısmarlarsaaaaaaaaaaaaaçokmu abarttı canım yaa yapma böle ...bikaç güne dağıtsaydın şartmı yani hepsini bugün yemen...biraz çık yürü iyi gelir birde bi sakız at ağzına hazmı kolaylaştırır..
korkmak yok tatlım endıse olabılır belkıde korkma sakın aklına sokma söle dusun ben o sancıyı cekecegımkı melegıme kavscaım o sancı artaracakkı dogumu m kolay olucak tmm cunku beyne pozıtıf dusunceyı bıs yolyoruz kıı o löe dusununceee vuducun agrısıda az olur toparlanmasıda koay olur ınsl tmm:13::13:nasılsınız annişler çook uzun zamandır nete giremedim tabii geçmişi okuyamam ama şimdi bi göz atacağım,ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım hala çalışıyorumprensesim de çok iyi çook şükür umarım herkes iyidir zaman yaklaştıkça korkular başladı bende :18:
wuu ben yıkadımutuledım ılk gıyeceklerını hemsıreye verıleekelrı posetledımm bır bez ıde koydumm annesı totosunu yesınnBende güya bu haftasonu deterjan alıp başlıycaktım yıkamaya yerleştirmeye falan da nerdeeee:):):)Markete bile gittikte unuttum almayı valla,ufak tefek eksiklerimiz de var hala,ama olsun doğru zamanda doğru yerde tamamlıycam hazırlıklarımı:):)
kızlarrrrrrrrrrrr
yedıgım yada yedıklerım abur cuburdan olsa gerek midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26: cok kotuyum suan öggggggggggggggggggggggg bir daha yemicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saolun kızlar beğenmenize sevindim...daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...
çok güzeller cnm bak sana demiştim havuzlu handa yok yok dimi..yaa ben bidaha gitmek istiyorummmmm
hoş geldin canım senin bebeğinde hayırlı olsunnn...biz 3 gündür camı hiç kapatmıyoruz ama dolapların kokusu geçmedi daha uzun sürermiki bilmiyorumki napılır :))??
nazar etme kuzum biraz popoyu kaldırırsan sende yaparsın:)))...eee oturarak işler bitmiyor can cazım :)))
bende yiyorum arada. canım istiyor benimdeAbur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..
Abur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?