2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Amin canım amin.
Maşallah canım size. İnşaallah size sonuna kadar böyle mutlu ve huzurlu olmak nasip olsun

yapıyorum yaa şükür hatta ağır şeyler falan kaldırıryorum içim durmuyor düzenli olsun istiyorum eşimde 7 24 yanımda değil tabialllaha emanet aartık..
kuşu ne yapacağız bebeiş olunca bilemedik çohh seviyoruz amaaa

merhabalr 2 st uyuduk super olmusuz yaa cııcm sıkıntılı ama uyku tarafından cok super oldu bu uyku bana artıkın uykuya aş verecegım sanırmsammm hıc temıslık yapmadım eltımın temıslıgı bıtsınn hopp benım evv nsll gercı scok ısımız kalamdı ama esım kapıları boyayacakk bu hafat baslar bır hafta surerrpöff sonrada calar sılınecek banyo duvarı tammdır
bu arada az oncee

---- uzun zamandır kacamak yapmıyordum az once markete gıttım bırsuru abur cubur aldım bır gusel yedımm esım duymasın:18:cok kızarr banaa ıcım rahat olmasada yedımm ne yapımm canım ıstedıı daha 3-4 ay gıdeer bu benleeeeeeeee:26:
esım duyrasa cıdden kızar ne yapım dayanamadım amaaa paşamda yedıkce costuuu oda kacamagı sevıcek snaırmmm
rahımım su anda gene kasılıyor sbh 12 de oldu sımdı st 17:00 den berı oluyor hayırlısı bakaım ınsl paşam donerde yada donmustur de normalından bır avaz da olur ınsll

ay cnaım benım ama ben donemıorum sabıt kalıyorum karnım agrıyorr donerkenn gece yatakdan kalkıp donuyorumm yoksma canım yanyorrrrrrr:26:
hehe senı gıdı senııı e goturmezler tabımm

e bızımde ramazan bayrmında esının biiric amca oglusunun koyde dugunu var bızım evde olucak ve bız yenı kırk lanmıs olucaz ınslll ben bebek emzır uyut modunda olcam pek oynamay a vaktım olmas daa gercı oynanamm da kıslar arasında gerçi oglumun karsınında oynarım bendeeeeeeedemi ama aaaaa

ben 2-3 aydır yemıyorum o ne olucakkk

wayyy asıklar sızı aynı koydenmısınızzz kırıstınız zar bırbırınıze kısssssssss senı gıdı senııı

aynen ben ark.haber verdımde o sımdı dourdu o benını nasıl verecekkk hehehe neyse hast.geldımde yazarım 2 dk bendeee hazıran topıgı bosalıyor yavasdan kızlarrr onda goreeeeeeeeee mayısdan 2-3 kısı kalmıs dogumu olucakkkk
ılıskı artık yasak ama o skeılde degıll bu bılgıdın elın uyusuyorya o skeılde oluyor benımkı uyusuyor hıc hssetmıyorum rahımı ama kasılıyor o halde yanııı
cok tatlı olmus yaaaaaaaaaaaaaaaaamaaslalah gule gule yatır ınsll bebeıgnı admen cımmmmm:13:

wayy ıı cosmuusnuz gene sız maaslalh sıze yaaa aynen her an her modda olabılıyorusnuzzzzzzzzzzzz hehehe bende dıyorumm kalabalıkk ıı dır dıye am bakalım ne olucakkk

ellerıne saglık gule gule dagı t inslll

tirinim tirinim tiri tiri nim
bugün 35+0 olduuuukkkkk :81::81::119::119:
ayyy şaka gibi yaaaa :118::118:

ve ben daha doğum çantamın eksiklerini tamamlayamadım ECE ' min şekerlerini yapamadım
bu rahatlığımın varlığının sebebini de çözmüş değilim vesselam

suzan kızzz bişi sorcam o kasılma nasıl oluyor bi diyele
belindenmi alttanmı vuruyor? tarifi mümkünse yani? bıçak saplanır gibimii? ayırıyolarmış gibimii?
bde başlayınca zaman olarak ne kadar sürüyor?
çok merak ediyorum

tatlım rahımın bırden uyusuyorrr el uyusması gıbıı dr bır ay oncede olmustu 5-10 dk bır olmuyorsa sorundıll rahım alısıyor dedıydı ama bır haftadır gunde 2-3 kez oluyorr 5 dk fılan suruyor kı yavasdann gunumgelıyorrrrrrr saka makaaa bıcak saplamasıda bebek rahıma baskı yapınca oluyorr ben yuyuryus yaptıgımda baskısı cok olyorrrrrrrrrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrr
yedıgım yada yedıklerım abur cuburdan olsa gerek midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26: cok kotuyum suan ögggggggggggggggggggggggbir daha yemicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

O dediğin kasılma,yani çok sertleşiyo karnım bi müddet sonra da uyuşuyo gibi hissetmiyorum karnımı,,bana bikaç kez oldu demek kasılma o işte hmmm,ağrılı falan olmuyo ama diimi benimki ağrılı diildi,birinde biraz kasılma hissi yaşadım o kadar.

kızlarrrrrrrrrrrr
yedıgım yada yedıklerım abur cuburdan olsa gerek midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26: cok kotuyum suan ögggggggggggggggggggggggbir daha yemicem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyy keşke rahatsız etmeseymiş zaten kaç ay götürür bu demiştin:):) Yemiycektin bi daha ..Hemen geçer inşallah su falan iç

saol canım benim...kaçamak haa kocana sölemeyen nolsun :)) valla bende yapıyorum suzancım özellikle şu sıralar dondurmaya hayır demiyorum valla napıymmm

evet suzan bi anlat hele bende hiçbirşey anlamıyom...ara sıra kasıklarım ağrıyo ama o ne ağrısı onu bile bilmiyom...cahillikten olsa gerek :))

Ayyy keşke rahatsız etmeseymiş zaten kaç ay götürür bu demiştin:):) Yemiycektin bi daha ..Hemen geçer inşallah su falan iç

çokmu abarttı canım yaa yapma böle ...bikaç güne dağıtsaydın şartmı yani hepsini bugün yemen...biraz çık yürü iyi gelir birde bi sakız at ağzına hazmı kolaylaştırır..

nasılsınız annişler çook uzun zamandır nete giremedim tabii geçmişi okuyamam ama şimdi bi göz atacağım,ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım hala çalışıyorum prensesim de çok iyi çook şükür umarım herkes iyidir zaman yaklaştıkça korkular başladı bende :18:

aaa artık hazırlıkların bitme vakti çookktaann gelmiş senin
aslında hepimizin. neye güvenip erteliyorsak:18::18:

Bende güya bu haftasonu deterjan alıp başlıycaktım yıkamaya yerleştirmeye falan da nerdeeee:):):)Markete bile gittikte unuttum almayı valla,ufak tefek eksiklerimiz de var hala,ama olsun doğru zamanda doğru yerde tamamlıycam hazırlıklarımı:):)

kızlar k v burdaıyaa gıderkene köye kaynım tavsan almıs 1 erkek 2 dişi hemen erkege alperen ısımını koyudmm koye gıdınce k.annem bu alperen demıs aboww kayın baba alperen dıye alıp aıp sevıyormus konusuyormus hafta sonu esımm gelırken ugramıs babam kendı basına tavsan alperen le knusuyrodu dıyorr kı dogunca neler yapmaz kı k .b cok duskun cocuklara ve bıızmde 5 senden sonra olucakyaa ondan dolayı daha bır ayrı bekleyıs var hayrlısı ıle kavusmak naısp olur daaaaaaaaaaa
tatlım karnımdakı setlesme agrılı dıll ben rahımım kasılıyor onu dıyorumm uyusuyor tamamennno rahım kasılması yoksam karnım oglumun pızızyonund adolayı genelı serttt
evet soguk su ıcıtım gectı bırazzzzzzzzzzzyokya cok yemedımde uzun zamndır yemeyınce mıde ıstemyr sanırm en son 3 aylıkken yemıstım o zamnda bulanmıstıı

rahımın uyusuyor tıpkı el uyusması gıbım canım dk suruyor dr gundeluk cok olursa sorunama gunıcınde 2-3 muhım dıl demıstııı bırde oturak kemıklerım cok aıcyor arası acılıyor snaırımmmmmmmmm

çokmu abarttı canım yaa yapma böle ...bikaç güne dağıtsaydın şartmı yani hepsini bugün yemen...biraz çık yürü iyi gelir birde bi sakız at ağzına hazmı kolaylaştırır..
yok yaf az da mıde unutmusss hehe oncesındede dıette yemıyordumyaa wuu dondurma abır cubur dıl kı ne gunluk yıyorum bebege cok faydalımıs bnde yuruyus deyerım belkım kocıs ısmarlarsaaaaaaaaaaaaa
korkmak yok tatlım endıse olabılır belkıde korkma sakın aklına sokma söle dusun ben o sancıyı cekecegımkı melegıme kavscaım o sancı artaracakkı dogumu m kolay olucak tmm cunku beyne pozıtıf dusunceyı bıs yolyoruz kıı o löe dusununceee vuducun agrısıda az olur toparlanmasıda koay olur ınsl tmm:13::13:

wuu ben yıkadımutuledım ılk gıyeceklerını hemsıreye verıleekelrı posetledımm bır bez ıde koydumm annesı totosunu yesınn gec kalma hazırla dursunn ben koydum bır enzıgını sıcak suyla yııcamm bır de kendıme ıc camaısırı koycam tmm dırr

kızlar eve yeni geldim...evde iş dolu.balkonu kapatıyoruz pakpen yapılıyor.iş yapacak halim yok.

galiba doktorumu değiştireceğim.bulunduğum yerdede hiç kaliteli doktor yok.küçük yerin sıkıntıları.konyada olsam böle mi olurdu???

kızlarrrrrrrrrrrr

Abur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..

evet yokk yokk tu insanın kafası karışıyor o kadar çeşiti görünce

Abur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..
bende yiyorum arada. canım istiyor benimde
herşeyide yasaklamıyorum kendime. canımın istediğini yiyorum ben

bende senin gibiydim çay içince mutlaka yanına çikolatalı bişeyler yerdim...hamile kaldığımda bunu daha çok abarttık :))şimdide hiç yemiyorum çünkü şekerim sınırın biraz üzerinde çıktı doktor dikkat et dedi bundan dolayı suyum fazlaymış buda erken doğuma neden olabilirmiş (((
benim yerimede yeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…