2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende buaralar dondurmaya sardım walla,hele dün akşam yarım kutu yedim nerdeyse bide bademciklerim var şişicek diyede ödüm patlıyo,ama kkalsiyum açısından dondurmada baya zengin;eşimi öyle kandırıyorum:)) sonrada çocuklar gibi sıcak su içiyorum üstüne :)))

dıkat lı ıs yap canım benım ınsl enerjın gelırrr benımde bu gunlerde fasla yok

Abur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..
bende cıko flan yıyorumam cok dıll ben cıps yemıyorum hıcc bır basta yedım bırde bgnn yoksam bıskuvı fılan gec acıktımda yıyorum haff dıye canımda en kotusu cıps olduug ıcn kendıme bende sımde yaskaladıı kı ben bgn deldım kacamak yaptımm ama pısmanım hakım e hanımmmmmmmmmmmmm

kızlar kocıs gelır 20 dk ınsl.. o yemek yerken ben hopp dusa sonradaaa yuruyuse ordan kaynımlara ugrar cay ıcerıs sonrada evımıse dogru yuruyus tekrardann e benım sayemde kocısde yuruyus yapıyor kg lerden muzdarıpp
hayırlısı bakalım yarında ark.pıknık yapıcaz ınsl ıkramlık hazırlıcamm yarın oglen gıdecegızz bır yerde toplanıpp hayırlısı ve son toplantımız bu okul sezonu gırıyormalumm sonr aben doguma onlar yaz tatlıneeeeeeeeeeeee hayırlıs yafffff

ıı aksamlar ıszlere ben kacar soframızı hazır edeyım gercı ben yemıycem cunkumm abuc cbur lar aklıma geldıkce ögg oluorumgeneeeeeeeeee

abartılı bir iş yapmam canım.hafta sonu da çocuk odasının mobilyaları,yüklük dolap gelecek.anlayacağınız iş çookk

Çok sevindim canım hepberaber rahat bir nefes aldık... :))

Çok sevimli bir odası varmış kuzucuğun güle güle kullansın:))

kızlar merhaba özledim burayı valla.kaç gündür giremiyorum.geçmişi okumak imkansız gözüküyor.sadece birkaç sayfa okudum.inşallah önemli birşey kaçırmıyorumdur.benim de nedense içimde bir hüzün var,kötü hissediyorum.sizinle konuşmak iyi gelir aslında ben burda takılayım.
Abur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..
ben de böyleyim çikolatasız dondurmasız yapamıyorum.
doktor işini ne yaptın canım,güler hanıma devam mı ediyorsun

slm cnm hgeldin duydunmu hürremin başına geleni
o huzursuzluk iç sıkıntısı benide yiyip bitiro bazen geceleri özellikle.. doğum yaklaştıkça bu tip huzursuzluk iç sıkılması durumları olabiliyormuş

ilk sancılar başladığında çok kuvvetli acı olmuyor diye biliyorum. hatta suyu geldikten sonra duş alan bile duydum. o yüzden foruma bi girip haber verirmişim gibi geliyor bana

zannedersem benden önce doğuracaksın güzel haberlerini bekliyor olacağım

evet ya hüroşumuz iyileşse de bir an önce dizimiz de devam etse.
gece olmasını da hiç istemiyorum şu an. o yatak ,o oda insana dar geliyor gerçekten.

evet ya hüroşumuz iyileşse de bir an önce dizimiz de devam etse.
gece olmasını da hiç istemiyorum şu an. o yatak ,o oda insana dar geliyor gerçekten.

Hürremde işin tadını kaçırdı ama şımarıklık bu yaptığı zaten o olmazsa dizi biter şahsen ben izlemem...

tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))

oh gözünaydın ne güzel haberler duymuşsun.boyu gerçekten uzunmuş maşallah.benim kızım doğduğunda 49 cm di.

maşallah tosununa caım iri bi bebek olacak sankı

maşallah canım sulak yerde yetiştiriyorsun heralde boy uzun

masallah suphanallah canimmmm gözün aydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…