bende senin gibiydim çay içince mutlaka yanına çikolatalı bişeyler yerdim...hamile kaldığımda bunu daha çok abarttık :))şimdide hiç yemiyorum çünkü şekerim sınırın biraz üzerinde çıktı doktor dikkat et dedi bundan dolayı suyum fazlaymış buda erken doğuma neden olabilirmiş(((
benim yerimede yeeeeeee
dıkat lı ıs yap canım benım ınsl enerjın gelırrr benımde bu gunlerde fasla yokkızlar eve yeni geldim...evde iş dolu.balkonu kapatıyoruz pakpen yapılıyor.iş yapacak halim yok.
galiba doktorumu değiştireceğim.bulunduğum yerdede hiç kaliteli doktor yok.küçük yerin sıkıntıları.konyada olsam böle mi olurdu???
bende cıko flan yıyorumam cok dıll ben cıps yemıyorum hıcc bır basta yedım bırde bgnn yoksam bıskuvı fılan gec acıktımda yıyorum haff dıye canımda en kotusu cıps olduug ıcn kendıme bende sımde yaskaladıı kı ben bgn deldım kacamak yaptımm ama pısmanım hakım e hanımmmmmmmmmmmmmAbur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..
abartılı bir iş yapmam canım.hafta sonu da çocuk odasının mobilyaları,yüklük dolap gelecek.anlayacağınız iş çookkdıkat lı ıs yap canım benım ınsl enerjın gelırrr benımde bu gunlerde fasla yok
bende cıko flan yıyorumam cok dıll ben cıps yemıyorum hıcc bır basta yedım bırde bgnn yoksam bıskuvı fılan gec acıktımda yıyorum haff dıye canımda en kotusu cıps olduug ıcn kendıme bende sımde yaskaladıı kı ben bgn deldım kacamak yaptımm ama pısmanım hakım e hanımmmmmmmmmmmmm
Çok sevindim canım hepberaber rahat bir nefes aldık... :))az önce kontrolden geldim canım aynen sizin söyledikleriniz gibi oldu.. hatta doktor dediki, eğer bana bu durumu anlatmasaydın ben sana 1 hafta geri bile demezdim çünkü bu bana göre gerilik değil dedi. gelişim geriliği ciddi bir sorundur buna tek muayenede karar verilemez dedi. en az 3 haftalık bir gerilik olsaydı belki endişelenebilirdik sen rahat ol iyi düşün 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi..
cumartesi günü 1740 gr dı.. bugün 1850 gr olmuş yani 2 günde 110 gr almış bu da geliştiğini gösterir dedi herşey normal damarlar normal kan akışı güzel, amniyon sıvısı çok iyi dedi .. içim acayip rahatladı ..
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
ben de böyleyim çikolatasız dondurmasız yapamıyorum.Abur cubur hiç mi yemiyosunuz? Bebeğe zararlı olur diye mi? Ben hep abur cubur yedim, normalde de çok severim, hele şimdi canım daha çok istiyo, çayla beraber çikolataları yiyip duruyorum..
kızlar merhaba özledim burayı valla.kaç gündür giremiyorum.geçmişi okumak imkansız gözüküyor.sadece birkaç sayfa okudum.inşallah önemli birşey kaçırmıyorumdur.benim de nedense içimde bir hüzün var,kötü hissediyorum.sizinle konuşmak iyi gelir aslında ben burda takılayım.
ben de böyleyim çikolatasız dondurmasız yapamıyorum.
doktor işini ne yaptın canım,güler hanıma devam mı ediyorsun
ilk sancılar başladığında çok kuvvetli acı olmuyor diye biliyorum. hatta suyu geldikten sonra duş alan bile duydum. o yüzden foruma bi girip haber verirmişim gibi geliyor bana
slm cnm hgeldin duydunmu hürremin başına geleni
o huzursuzluk iç sıkıntısı benide yiyip bitiro bazen geceleri özellikle.. doğum yaklaştıkça bu tip huzursuzluk iç sıkılması durumları olabiliyormuş
inşallahhh canım. bak böyle diyince sen çok heyecan sardı benizannedersem benden önce doğuracaksın güzel haberlerini bekliyor olacağım
evet ya hüroşumuz iyileşse de bir an önce dizimiz de devam etse.
gece olmasını da hiç istemiyorum şu an. o yatak ,o oda insana dar geliyor gerçekten.
Neslihaaaan naptın canım sen!!!!!?????? Benim doğum temmuzda sen 10 gün falan yazmışsın ben mi yanlış anladım yoksa:)) aman yoksa Allah mı söyletti ühüü ühüü ağlarım şimdi korkutma beniiiii
Hürremde işin tadını kaçırdı ama şımarıklık bu yaptığı zaten o olmazsa dizi biter şahsen ben izlemem...
inşallahhh canım. bak böyle diyince sen çok heyecan sardı beni
oh gözünaydın ne güzel haberler duymuşsun.boyu gerçekten uzunmuş maşallah.benim kızım doğduğunda 49 cm di.tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?