2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
oh gözünaydın ne güzel haberler duymuşsun.boyu gerçekten uzunmuş maşallah.benim kızım doğduğunda 49 cm di.

aynen boyu gercekten uzun :)) anne baba uzun olunca dr sole bı baktı bıze normal ddı uzun olması :)))
maşallah tosununa caım iri bi bebek olacak sankı

kesın tatlım ırı bı bebek olucak :))) sezaryan olucam bu gıdısle

maşallah canım sulak yerde yetiştiriyorsun heralde boy uzun

sulak yerdeız tatlım :)) samsun bafra suyumuz bol

masallah suphanallah canimmmm gözün aydinn
saol tatlım :))

hepımızn bebslerı saglıklı bı sekılde doğsunda o yeter :))

maşallah tatlım kocaman olmuş. 4kg doğar artık bu gidişle

doğum değilde evladını kucagına almak opmek koklamak ıcıne cekmek bunlar heyecanlandırıyo benı 19 aylık evlıyım keske daha once hamıle kalsaydım dıyorum evlenır evlenmez
bende evlenir evlenmez hamile kalmak istedim ama olmadı 6. ayda geldi oğlum

arkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışım Sizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..

ama kızlar dr 1 10 temmuz arası yokkkk tatıle gdıomuss (((( yha o yokken dgrursam gdemezssınz ddm benı bırakıpta eşmde bızde dr pesnden tatıle gdelm ddı brakmayalım dr muzu :))) ben baska dr guvenemmkı ama ınş oğlum o aralıkta gelmezzz ((((

Hürremde işin tadını kaçırdı ama şımarıklık bu yaptığı zaten o olmazsa dizi biter şahsen ben izlemem...

evet ya hüroşumuz iyileşse de bir an önce dizimiz de devam etse.
gece olmasını da hiç istemiyorum şu an. o yatak ,o oda insana dar geliyor gerçekten.

evet iyleşsin hürroş gider dizi biter
adiyeff duş alıp yatmak çok ama çok iyi geliyor bana sende bir dene istersen

ben bir ay önce 10 kilo almış idim

aynı dgm tarıhlermz tatlım ben bır ay da 2 kılo almısım ama oncesnde coook kılo aldım tam 17 kılo aldım yanı ben bugn dr daydım artk 2 haftada bır gelıceksın ddı bna 35 haftalıkken gdcm

banada ole gelıo :)) daha 1 bucuk ay sonucta ama cnm yha ole tekmelerı varkı nefesmı kesıo tekme attıgı zamn zor sıgıyo heralde karnma :)))
aynen benimde öyle nefesim kesiliyor. sürekli geriniyor içerde sıkışıyor mu acaba diye düşünüyorum bazen
geçen eşimin kolu hafiften karnıma deyiyordu yatakta. oğlum yine tekmeler içerde dönmeler gerinmeler değişik hareketler yapıyordu. eşimin koluna çarpmış. oğlum mu deydi bana noldu diyor uykuyla uyanıklık arası oda şaşırdı.

oo maşallah bizde perşembe gidecez bakalım ne kadar olmuşş.
ben 14.5 kilo almışım. 10 günde 1 kilo almışım hatta.:18::18:bu gidişle 25 le bitecek benim

ben 46yla hamile kaldım en son kontrolümde 63.5 çıktım.17.5 kilo almışım maşallah.benim doktor 1 aya gün verdi yine.15 günde bir vermiyor nedense.
evet iyleşsin hürroş gider dizi biter
adiyeff duş alıp yatmak çok ama çok iyi geliyor bana sende bir dene istersen

ben bir ay önce 10 kilo almış idim

yatarken hiç duş almam ama aslında iyi gelebilir denesem olur.

Maşallah kız tosununa

15 kg aldım canım ben. ohh yarasın diyorum ben kendime. ne diyim doğumdan sonra vericez bi şekilde. takılma bu kadar.

:)) hehehe bızmde ole ayaklarını dayıyo totosuna kaldırıo napıcagnı sasırıo :)) babalar daha cok sasırsada bıde ben sag tarafıma yatamıorum ayakları sureklı orda sag tarfma yattgm zamn tekmeler atıo bna sola donuyorum bu sefer :)) oğlum rahat yatsın yeter :)

kızlar gecmısı okumadan yazıyorum. cok cok sasırdım. 32 haftalık hamıleyım.7 kılo almştım simdiye kadar hıç çatlamamıştım.bepenthol un kremını kullanıyordum.amabu sabah çatlak farkettım.cok uzuldum.vazelın surdum karnımı orttum.çatlaklarım gecmıs.çatlak sorunu yasayan varsa dıye hemen yazdım.bır faydam olur belkı

dene bakalım cnm inş faydası olur böyle ferah ferah yatıyorum içim ferahlıyor

Maşallah kız tosununa

tesekkur ederız teyzesı :)) bosuna almadık okadar kıloyu :) nasılda gururla soluyorum :)

kahvede yookk
hamilelikte yasak olan herşey yine yasak aynen devam.
ben yine dayanamam günde 1 fincan kahvemi içerim gibi geliyor bana.
tabi fırsat bulursam bebişten

turk kahvesımı ıcıosun canm. benm ole takıntım yok ben ayran ıcıorum :)) kahvede guzel yapan bırısı olursa ıcerım yannda lokumuda olucak ama cıfte kavrulmuss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…