oh gözünaydın ne güzel haberler duymuşsun.boyu gerçekten uzunmuş maşallah.benim kızım doğduğunda 49 cm di.
maşallah tosununa caımiri bi bebek olacak sankı
maşallah canımsulak yerde yetiştiriyorsun heralde boy uzun
saol tatlım :))masallah suphanallah canimmmm gözün aydinn
maşallah tatlım kocaman olmuş. 4kg doğar artık bu gidişletosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
bende evlenir evlenmez hamile kalmak istedim ama olmadı 6. ayda geldi oğlumdoğum değilde evladını kucagına almak opmek koklamak ıcıne cekmek bunlar heyecanlandırıyo benı 19 aylık evlıyım keske daha once hamıle kalsaydım dıyorum evlenır evlenmez
maşallah tatlım kocaman olmuş. 4kg doğar artık bu gidişle
Hürremde işin tadını kaçırdı ama şımarıklık bu yaptığı zaten o olmazsa dizi biter şahsen ben izlemem...
evet ya hüroşumuz iyileşse de bir an önce dizimiz de devam etse.
gece olmasını da hiç istemiyorum şu an. o yatak ,o oda insana dar geliyor gerçekten.
arkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
arkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
aynen benimde öyle nefesim kesiliyor. sürekli geriniyor içerde sıkışıyor mu acaba diye düşünüyorum bazenbanada ole gelıo :)) daha 1 bucuk ay sonucta ama cnm yha ole tekmelerı varkı nefesmı kesıo tekme attıgı zamn zor sıgıyo heralde karnma :)))
tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
ben 14.5 kilo almışım. 10 günde 1 kilo almışım hatta.:18::18:bu gidişle 25 le bitecek benimarkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
ben 46yla hamile kaldım en son kontrolümde 63.5 çıktım.17.5 kilo almışım maşallah.benim doktor 1 aya gün verdi yine.15 günde bir vermiyor nedense.arkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
evet iyleşsin hürroş gider dizi biter
adiyeff duş alıp yatmak çok ama çok iyi geliyor bana sende bir dene istersen
ben bir ay önce 10 kilo almış idim
tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
15 kg aldım canım ben. ohh yarasın diyorum ben kendime. ne diyimarkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
kahvede yookkemzırırken yememz gereken seyler cıkolata zor yha(Emzirirken kaçınılması gereken 8 gıda! | Anneler Kulübü
aynen benimde öyle nefesim kesiliyor. sürekli geriniyor içerde sıkışıyor mu acaba diye düşünüyorum bazen
geçen eşimin kolu hafiften karnıma deyiyordu yatakta. oğlum yine tekmeler içerde dönmeler gerinmeler değişik hareketler yapıyordu. eşimin koluna çarpmış. oğlum mu deydi bana noldu diyoruykuyla uyanıklık arası oda şaşırdı.
ben 46yla hamile kaldım en son kontrolümde 63.5 çıktım.17.5 kilo almışım maşallah.benim doktor 1 aya gün verdi yine.15 günde bir vermiyor nedense.
yatarken hiç duş almam ama aslında iyi gelebilir denesem olur.
Maşallah kıztosununa
kahvede yookk
hamilelikte yasak olan herşey yine yasak aynen devam.
ben yine dayanamam günde 1 fincan kahvemi içerim gibi geliyor bana.
tabi fırsat bulursam bebişten
dene bakalım cnm inş faydası olur böyle ferah ferah yatıyorum içim ferahlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?