evet canım türk kahvesi içiyorum.tesekkur ederız teyzesı :)) bosuna almadık okadar kıloyu :) nasılda gururla soluyorum :)
turk kahvesımı ıcıosun canm. benm ole takıntım yok ben ayran ıcıorum :)) kahvede guzel yapan bırısı olursa ıcerım yannda lokumuda olucak ama cıfte kavrulmuss :)))
çatlayan yer krem sürmekle geçmez diye biliyorum ben.kızlar gecmısı okumadan yazıyorum. cok cok sasırdım. 32 haftalık hamıleyım.7 kılo almştım simdiye kadar hıç çatlamamıştım.bepenthol un kremını kullanıyordum.amabu sabah çatlak farkettım.cok uzuldum.vazelın surdum karnımı orttum.çatlaklarım gecmıs.çatlak sorunu yasayan varsa dıye hemen yazdım.bır faydam olur belkı
çatlayan yer krem sürmekle geçmez diye biliyorum ben.
benimde karnımda çatlaklar var. kremde sürdüm ama çatladı yinede. ben hala sürmeye devam ediyorum ama geçen bişey yok bende
ben 31 haftalık oldum ve 9 kilo almışım...doktor kontrolümde hala ayda birarkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
alşkanlık yaptıysan vazgecemezssn nescafe fılan deıl yha olsun :)) bebegn kararır ıçme demıolarmı :)
evet guzel oluyooo serınlıosun ama ben grıp oldum işte ıslak sacla yatmaktenbde iç çamaşrlarmla yatıorum cok bunalıorum gecelerı
tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
Maşallah maşallah kuzucuğa:)))) Allah esirgesin zamanında doğan bir bebek gibi maşallah:)))
Benimki daha 43 cm minnoş:)))
ben 31 haftalık oldum ve 9 kilo almışım...doktor kontrolümde hala ayda bir(( bakalım haftaya kontrolüm var 32 haftalık olucaz ozaman ..ondan sonraki nezaman olur bilmiyorum kesin 1 ay sonraya verir sinir oluyorum doktoruma...bukadar zman oğlumla ayrı tutuyo beni (
niye nescafe nin neyi varmışki..bende günde 1 bardak bol sütlüsünden nescafe içiyorum buda bende alışkanlık ...
kız saçlarım belime kadar yinede kurutuyorum boynun kireç olur allah korusun dikkat et kendine
olmadı sadece vucudunu yıka
aslında ben nescafe seviyorum ama dr türk kahvesi iç onuda çok abartma dediği için günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.alşkanlık yaptıysan vazgecemezssn nescafe fılan deıl yha olsun :)) bebegn kararır ıçme demıolarmı :)
aslında ben nescafe seviyorum ama dr türk kahvesi iç onuda çok abartma dediği için günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.
yok canım demiyorlar yaa. herkes biliyor benim kahvekolik olduğumu
çatlayan yer krem sürmekle geçmez diye biliyorum ben.
benimde karnımda çatlaklar var. kremde sürdüm ama çatladı yinede. ben hala sürmeye devam ediyorum ama geçen bişey yok bende
tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
maşallah bebişine canım. hiç belli olmaz ne zaman olacağı usg tam ölçmüyor zaten.
bakıcı olarak eşimin teyzesini düşünüyorduk. memleketimizde değiliz. öle olsa kaynanam düşürmezdi kimseye şimdide haftaiçi gelirim haftasonu dönerim falan diyor ama ben evimde istemem. oyüzden apartmanda bitane evhanımı var ona söylemeyi düşünüyorum bakalım artık kısmet..
maşallah aylize doğum pozisyonuda alırmış yormayacak anneyi inşalllah..
Aaay canım sakıın ben saçlarımı uzatcam diye öldüm zaten yoldurmam valla :) Olsun canım takma ya bence varya sen benden daha kolay verrsin kilo bende takmıycamda dr korkusuna yani
Hahah ayy cok güldüm hakkaten bazen saçmalıyo :))
Zorlamıyo işte ne güzel :)) Canım saka biyana sen kendin okuycan kuranın türkcesini ve ona göre hareket etcen o onu demiş bu bunu demişle olmuyo..
Belki zayıflarsın bile bazılarında son ayda oluyomuş kilo veriyolarmış keşke öyle olsa dimi ne güzeel :))Ben gardrop almadım şimdilik o yüzden odama sığar biraz büyüsün daha geniş olan odama alcam eşyalarını zaten genç odası yaparım o yüzden 6lı aldımki herseyini alsın içi diye umarım memnun kalırım canım cok sağol :)
Canım en önemlisi misafirin geldiğinde odasına yatrcan illaki e sürekli bakma durumun olmayablr fln telaşın olur en azından gak dese duyarsın yada balkona cıkarsın fln amaan ne bilim
Sende sıkma canım ne diyim amaaan sıkmayalım canımızı bi daha ne zaman hamiş olcaz kimbilir pehh :)
Kızlar birşey sorucam aranızda bebek için özel sigorta yaptıran yada daha önce yaptırmış olan varmı yardım edin ??
Sevgili benim gibi hala çalışan anne adayları ayaklarım çok şiş oluyo spor ayakkabı kullanıyordum fakat ayaklarım çok terlemeye başladı 2 haftadır terlik yada açık ayakkabı bakıyorum ama nafile bulamadım siz ayaklarınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz Allah aşkına.. Çalışabilir raporu aldım fakat çok zorlanmaya başladım ağrılar,şişlikler,sıcak işyerindekiler de canımı ciddi sıkmaya başladı kimsede 1gr anlayış yok malesef bugün sinirden ağladım oyüzden önümüzdeki haftayıda zorlayıp mayısı bitirmek ve izne ayrılmak istiyorum kendimi düşünürken farkettimki aslında bebeğimide düşünmüş olacağım eksiklerimiz çok,temizlik yaptırıcaz pufff azcık oğlumla ilgilenmek istiyorum yahu..
kızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((
anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....
malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!
Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler
bende bu akşam zar zor kestimmm
eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım
Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye(((
Günaydın herkeslere bir hafta daha bitiyor çok şükür:)
Akşam eşimin iş arkadaşları yemekteydi ben de Annemleri geçmiştim.
Baştan ben de istemiyordum çok kararsızdım ama sonra hem ekonomik hem de pratik geldiği için bebek şekerini minik cam kavanoza çevirdim.
Anneme bahsettim birkaç örnek gösterdim.hiç beğenmedi,çok basitmiş.
Kapı süslerinden örnek gösterdim burun kıvırdı.
Kendi yaptığın hazır gibi olmaz hazır yaptır dedi
Hayır güzel olacak ve ben kendim yapacağım dedim .
Ne göstersem ne söylesem beğendiremedim.
Lavanta keselerine de öyle.
En son çikolata gösterdim örnek hazır diye galiba okey der gibi oldu.
Sinir ettin beni dedim.sonra üzüldüğümü anladı tamam beraber alalım malzemeleri yapalım dedi.
Dikişten iyi anlar annem.
Gerek yok birşey almaya ben herşeyin siparişini verdim kendim yaparım dedim.
Kursağıma tıkadı herşeyi.
Sağol canım verdiğin bilgiler çok yararlı oldu..biraz daha bekliyim bakayım eğer öyle bi mesaj gelmezse bende ararrım :)
canım sen konakta hangi doktora gidiyordun ? bende haftaya gidiyorum nasipse :)
merhaba hoşgeldin :)
canım kırılma bence ya insan başına gelmeyince bi başkasının halinden anlayamıyor..
bende kimse benim gibi kesemez diye kimseden yardımda isteyemiyorum
kuaföre gitmeyi düşünüyorum pediküre ama daha karar vermedim kafam karışık
maşallah canım
Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
ağda konusunu hiç açma bencebiz baya konuştuk bu konuda bir sonuca varamadık en son herkesin vicdanına bıraktık
ben de asla gitmem ağdaya.. makineyle de zorlanıyorum artık, bu ay eşimden yardım isteyeceğim:)
Kızlar bişey sorucam size.maşallah diyim bir kere mide bulantısı çekmedim hamileliğimde ne bir uyku nede başka bişey yaşamadım taki cumartesiye kadar.geçen hafta perşembe sol kalçama ağrı giri bacağıma kadar vuruyo yürüyemedim evde dinlendim bi kaç saat geçti hafif kaldı.conra derken cumartesi öle ufaktn tabak çanak yerleştirme iş falan yaptım 2 saat yormadan ama kendimi cumartesiden beri sol kalçamda bi ağrı kuyruk sokumuma doğru sanki yürüyemiyorum topallayarak yürüyüroum son 4 gündür( doktorumu aradım dün magnezyum eksikliğinden dedi.osteocare diye ilaç verdi BİDE PAROL.Daha başlamadım magnezyuım eksikliği dedi ilacı içmek istemedim dün 1 şişe soda içtim 3 litre su içtim nerdeyse 3bardak süt içtim bugünde fena haldeyim işe gelirken zorlanıyorum akşamda kınaya gidicem napıcam bilmiyorum...
Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
güle güleeee
yine bekleriz dikkat et kendine
işte benim hastane süslerim. kendi yaptığım bez pastamodasının eksikleri war bitsin onuda paylaşcam kızlar
tirinim tirinim tiri tiri nim
bugün 35+0 olduuuukkkkk :81::81::119::119:
ayyy şaka gibi yaaaa :118::118:
ve ben daha doğum çantamın eksiklerini tamamlayamadımECE ' min şekerlerini yapamadım
bu rahatlığımın varlığının sebebini de çözmüş değilim vesselam
suzan kızzz bişi sorcam o kasılma nasıl oluyor bi diyele
belindenmi alttanmı vuruyor? tarifi mümkünse yani? bıçak saplanır gibimii? ayırıyolarmış gibimii?
bde başlayınca zaman olarak ne kadar sürüyor?
çok merak ediyorum
kızlar eve yeni geldim...evde iş dolu.balkonu kapatıyoruz pakpen yapılıyor.iş yapacak halim yok.
galiba doktorumu değiştireceğim.bulunduğum yerdede hiç kaliteli doktor yok.küçük yerin sıkıntıları.konyada olsam böle mi olurdu???
ama kızlar dr 1 10 temmuz arası yokkkk tatıle gdıomuss(((( yha o yokken dgrursam gdemezssınz ddm benı bırakıpta eşmde bızde dr pesnden tatıle gdelm ddı brakmayalım dr muzu :))) ben baska dr guvenemmkı ama ınş oğlum o aralıkta gelmezzz ((((
aaa süpermiş deneyeyimkızlar gecmısı okumadan yazıyorum. cok cok sasırdım. 32 haftalık hamıleyım.7 kılo almştım simdiye kadar hıç çatlamamıştım.bepenthol un kremını kullanıyordum.amabu sabah çatlak farkettım.cok uzuldum.vazelın surdum karnımı orttum.çatlaklarım gecmıs.çatlak sorunu yasayan varsa dıye hemen yazdım.bır faydam olur belkı
allah razı olsun... doktor bir anda gelişim geriliği var deyince ben o anda şok oldum herşey çok iyi gidiyordu çünkü.. hatta benim tahmin ettiğim kiloda şuanda 1740 gr olduğunu söyledi kilosu aşırı düşük değil yani o yüzden geri deyince şok oldum.. moralim bozuldu şimdi dedim doktora. o da valla sen bilirsin dedi ukala bir tavırla.. onun o cevabına bi şok daha yaşadım ve o şokla hiçbirşey soramadım doktora.. dışarı çıktım ağladım ağladım
nst ye girdim normal çıktı...
beslenmeme o kadar dikkat ediyorum ki... yani daha fazla nasıl dikkat edebilirim daha ne yiyebilirim gerçekten bilemiyorum o kadar fazla dikkat ediyorum...
bütün günüm zehir oldu .. aklımda hep soru işaretlerine yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?