2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet canım türk kahvesi içiyorum.
vazgeçemediğim bişey işte napim.

çatlayan yer krem sürmekle geçmez diye biliyorum ben.
benimde karnımda çatlaklar var. kremde sürdüm ama çatladı yinede. ben hala sürmeye devam ediyorum ama geçen bişey yok bende

benimde karnımda çatlaklar var. kremde sürdüm ama çatladı yinede. ben hala sürmeye devam ediyorum ama geçen bişey yok bende

vazalın denemedm bebek yagı suruyodm ynede catladım braktım surmeyı amaannnn napım yha bebegm hatra brakıo bna cok uzuluyorum edırum ama yapıcak bse yok

ben 31 haftalık oldum ve 9 kilo almışım...doktor kontrolümde hala ayda bir (( bakalım haftaya kontrolüm var 32 haftalık olucaz ozaman ..ondan sonraki nezaman olur bilmiyorum kesin 1 ay sonraya verir sinir oluyorum doktoruma...bukadar zman oğlumla ayrı tutuyo beni(
alşkanlık yaptıysan vazgecemezssn nescafe fılan deıl yha olsun :)) bebegn kararır ıçme demıolarmı :)

niye nescafe nin neyi varmışki..bende günde 1 bardak bol sütlüsünden nescafe içiyorum buda bende alışkanlık ...

evet guzel oluyooo serınlıosun ama ben grıp oldum işte ıslak sacla yatmakten bde iç çamaşrlarmla yatıorum cok bunalıorum gecelerı

kız saçlarım belime kadar yinede kurutuyorum boynun kireç olur allah korusun dikkat et kendine
olmadı sadece vucudunu yıka

Maşallah maşallah kuzucuğa:)))) Allah esirgesin zamanında doğan bir bebek gibi maşallah:)))
Benimki daha 43 cm minnoş:)))

Maşallah maşallah kuzucuğa:)))) Allah esirgesin zamanında doğan bir bebek gibi maşallah:)))
Benimki daha 43 cm minnoş:)))

benmkı uzun cnm yha babası nda 1 87 boy annesnde 1 78 boy sulalede kısa yok cocugm neyapsın :))) sennkı normal bı bebek ben korkuyorum sımdı tulumlarını patıklı pjamalarını cok az gıycek ayaksız alım barı kyafetlerını :)))

bseyı yok canm :))

kız saçlarım belime kadar yinede kurutuyorum boynun kireç olur allah korusun dikkat et kendine
olmadı sadece vucudunu yıka

bnde onu sevmıorum ıste vucudumu yıkadgm zamnda hıc bse anlamıorum sankı kurtmm lazm yha ıslak yatmaktan zaten burnm tıkalı nefes alamıorum

alşkanlık yaptıysan vazgecemezssn nescafe fılan deıl yha olsun :)) bebegn kararır ıçme demıolarmı :)
aslında ben nescafe seviyorum ama dr türk kahvesi iç onuda çok abartma dediği için günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.
yok canım demiyorlar yaa. herkes biliyor benim kahvekolik olduğumu

aslında ben nescafe seviyorum ama dr türk kahvesi iç onuda çok abartma dediği için günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.
yok canım demiyorlar yaa. herkes biliyor benim kahvekolik olduğumu

:)) bende sevıorum ama ayda bıtane ıcıorum eşimle oda kahve keyfı yaptıgmızda o içer ama ben ıcmm cok dskunlugm yok ondan heralde :))

arkadaşın doktoru da birkaç günde bir türk kahvesi içebilirsin ama neskafe hiç içme demiş.

gectı tatlım benımde hamılelık oncesınden vardı catlagım nasıl bırsey bılıyorum ama yenı olmustu gectı bende cok sasırdım

kizlar internet sorum hennuz cozulmedi yava yavas snrlnmeye baslyorm bakalm ne zaman hallolcaka bnde frsattan istfade edym dedim islerimi halldyorm bugun kompedana gttm son hazrlklarmda tamam geelklerim atletim ic camsrlarm tamam yani lohusa tacimiz oglumun minik teyzesi almis cok heveslniyo cnm bnim..

her sabah kmiklrmin sizintsyla uyaniyorm cati kemmigi dyolar ya cden hssdyorm artik alt tfamda fena bi baski var. acilma genisleme gibi bisii hssdyorum.bacaklarinin ic taqfind catlama olqn arklar vari bende yok dyodm baslai bnde de bide belimin yanlarnda bu sabah bikactane dha ark gelmis
yanlarina.. yaglanmama ragmn gunde 3ogun.. selulitlerde artti kiloda.. aslnda biraz moralm.bozuk yavrumdan.izle var artik vucuduumda bian once eski formuma kavusmayi sabirsiLkla bekliyorm tabikide bebegmde

babasi: kimin oglu ya ya filan.tavrina grmisdr tahmn edyrm:)))
masallah ya gercekden super darisi hepimizn.basiina mutlu haberler le donelm.hep boyle ne.guzel:))aldgn.kilolara feda olsun yaramis baak:))

benim eşim de illa evde olsun diyor bakıcı evden çıkarmasın evde de kamera olsun falan :))) allah hepimize hayırlı bakıcılar nasip etsin

haklısın canım

Kızlar birşey sorucam aranızda bebek için özel sigorta yaptıran yada daha önce yaptırmış olan varmı yardım edin ??

canım yaptırdık biz önceden ama yeni yaptırmak için artık geç gebelikten bir yıl önce başlamazsan ödeme yapmıyor sigorta gebelikte

off şekerim aynıları bende de var...parmak arası terlik giyiyorum mümkğn mertebe...banada iş çok sıkıcı geliyor artık ama

ay ben de eşim tiksinmesin diye hiç istemedim bir kaç ay önce ayağımı yan çevirip kesmeye çalıştım sonrkilerde de hep kuaförlerde hallettim pedikür yaptırmasan bile torpü ya da kesmek en fazla 3-5 tltuttuyor

bizimkiler de yaptığımız keçe arabaları beğenmediler mecbur hazır aldık kavanozlardan da haberleri yok henüz sğrpriz olacak...aslında kimsenin lafına bakmamak gerek neticede hep dedigimiz gibi bu susler gecici cok asz kişi saklayacak minnoşumuzun anısına

:))

oyy maaşallahhh

ya eşim huylanır diye korkuyorummm ben de yapamıyorumm :))) dediğin gibi işn içinden çıkamıyorumm

sekerim şimdi nasılsın

Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))

ellerinize saglık süpper olmuşş

güle güleeee
yine bekleriz dikkat et kendine

sağol tatlım sen de dikkat et kendine ve minnoşa

işte benim hastane süslerim. kendi yaptığım bez pastam odasının eksikleri war bitsin onuda paylaşcam kızlar

ellerine ssağlık canım hepsi çok güzel olmuşş

canımcım aynı duurmdayız hele ben hastane çantası başlamadım bileee

tatlım benim dr dedi ki yaklaşık bir dk sürer tüm karnın sertleşir ve saatte 4-5 kez olur

oo kolay gelsin canım

ay benim de en korktuğum şeydir drnin izinde olması falan

aaa süpermiş deneyeyim

tatlım üzülmemek tabi ki elde değil ama kendini teskin etmeye de çalış bende dr tavrı yüzünden bir günümü ağlayarak geçirdim sonra çok pişman oldum yavruma da eziyet ettim diye ne gelirse Allahtan drlar bence hastalarına davranışları konusunda eğitim almalılar çok kötü bir durumu bile daha sakince söylemeleri gerekiyor ki senin çok kötü değil bence de bana da geriden geliyor dedi o kadar önemsemedim sağlıklı olsun da kilosu az olsun ne olacak diye düşünüyorum rabbim yavrucuklarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…