2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

:))) Olur hemen gidip yiyim.

Doktor konusunda kafam çok karışık, nedense çok ısındım güler hanıma, nihal demirköprülü ye de gittim. O da çok tatlı biri gibi geldi bana. Haziranın 6 sında tekrar gidicem ikisine de hangisi daha çok içime sinerse ona devam edicem sanırım.

kiz ben bu tosuncugu yrim agzinid buzmus mm der gibi:))masallah
hepimizin bebisleri cok dtluu masallahh

Canm ben ıslak mendil dahil hepsini sebamed aldım butikbebe den bazen indirime giriyor hepsine 80 tl gibi bişey vermiştim..

Demeki o çatlak değilmiş seninki çamaşır izi olabilir. Ah ah çatlak o kadar kolay geçse...

canlar bugünlükte bizden bukadar evimize gidiyoruz oğluşumla 2 gün de izinliyim ohhh deymeyin keyfimize...özlicez sizi sizde bizi özleyin...kocaman öpüyoruz sizi :)))

canlar bugünlükte bizden bukadar evimize gidiyoruz oğluşumla 2 gün de izinliyim ohhh deymeyin keyfimize...özlicez sizi sizde bizi özleyin...kocaman öpüyoruz sizi :)))
iyi tatillerrr şekerimm
yarın benimde tatil. inşallah hava güzel olurda gezeriz

Benim doktor bir nescafe bir türk kahvesine izin veriyor arkadaşlar.
Benim bu hafta bel ve sırt ağrım çok arttı ve birazda akıntım var,sizdede varmı böyle sorunlar?
aynı şeyleri yaşıyorum canım uzun zamandır. hatta akıntım epey bi var. bazen acaba suyum mu geldi diye bile endişeleniyorum. ama gelmiyordur heralde.oğlum aynı hareketli haliyle içerde hala. kasılmada yok. ağrı sancıda yok.

Hayırlı geceler yakın geleceğin anneleri :)
Uzun süredir giremedim foruma, pc bozuktu..
Bugün kontrolümüz vardı. Kızımın maşallah hiçbir sorunu yokmuş.
2670 gr olmuş. Geçen ay 1470gr'dı :)
2 hafta sonra nst için çağırdı doktorum.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.Amin.

Benimde öyle düzenli bir sancım yok cnm ama kasıklarıma fena ağrılar giriyor arada,birde kızımın tekmeleri çok sertleşti,karnım çamaşır makinesi gibi sallanıyor bazen :)
Perşembe günü doktor randevum var,sorucambütün ayrıntıları.Bugün bendende baya yogun akıntı geldı bende korktum suyummu gelıyor dıye ama duruldu suanda.
Zaten hiç bir problemim olmamasına rağmen erken doğum fobim var,her hafta bu hafta bebek doğarsa nolur yazılarını okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…