bende senin gibiydim çay içince mutlaka yanına çikolatalı bişeyler yerdim...hamile kaldığımda bunu daha çok abarttık :))şimdide hiç yemiyorum çünkü şekerim sınırın biraz üzerinde çıktı doktor dikkat et dedi bundan dolayı suyum fazlaymış buda erken doğuma neden olabilirmiş(((
benim yerimede yeeeeeee
cnm arzum digital ats olcer e bebekde 99tldn 59tlye dysmus beni hem termometre hemde banyo termometresindende kurtardi herseyi olceblyor yemehi bile:)) konusyo flan kucukde cok bgendm ben tavse edrmkızlaaaarrr hangi ateş ölçeri aldınız???
kızlar merhaba özledim burayı valla.kaç gündür giremiyorum.geçmişi okumak imkansız gözüküyor.sadece birkaç sayfa okudum.inşallah önemli birşey kaçırmıyorumdur.benim de nedense içimde bir hüzün var,kötü hissediyorum.sizinle konuşmak iyi gelir aslında ben burda takılayım.
ben de böyleyim çikolatasız dondurmasız yapamıyorum.
doktor işini ne yaptın canım,güler hanıma devam mı ediyorsun
canlar merhaba,, sizlere bi sorum var bu beişimizin hani bakım ürünleri alınacakya bu şampuan, yağ,masaj yağı,ıslak mendil,pudra vs.. bunların markalarını araştırdınızmı direk netten chicco dan alıyım gelsin diyorum ki kv sürekli hiçbişey alma zeytinyağıyla yağlıycam falan diyip duruyo ama ben ham zeytinyağı kokan bi bebeğim olsun istemiyorum bebek koksun istiyorum,, siz neler aldınız ? aldığınız web sitesi varsa onuda verebilirseniz.. ALLAH'a Emanet..
kızlaaaarrr hangi ateş ölçeri aldınız???
kızlar gecmısı okumadan yazıyorum. cok cok sasırdım. 32 haftalık hamıleyım.7 kılo almştım simdiye kadar hıç çatlamamıştım.bepenthol un kremını kullanıyordum.amabu sabah çatlak farkettım.cok uzuldum.vazelın surdum karnımı orttum.çatlaklarım gecmıs.çatlak sorunu yasayan varsa dıye hemen yazdım.bır faydam olur belkı
Demeki o çatlak değilmiş seninki çamaşır izi olabilir. Ah ah çatlak o kadar kolay geçse...
canlar bugünlükte bizden bukadar evimize gidiyoruz oğluşumla 2 gün de izinliyim ohhh deymeyin keyfimize...özlicez sizi sizde bizi özleyin...kocaman öpüyoruz sizi :)))[/QUO
iyi tatiller ii keyifler canım
cnm arzum digital ats olcer e bebekde 99tldn 59tlye dysmus beni hem termometre hemde banyo termometresindende kurtardi herseyi olceblyor yemehi bile:)) konusyo flan kucukde cok bgendm ben tavse edrm
kızlaaaarrr hangi ateş ölçeri aldınız???
evet canım türk kahvesi içiyorum.
vazgeçemediğim bişey işte napim.
iyi akşamlar canımkızlaaaarrr hangi ateş ölçeri aldınız???
ye teyzeesi yeeekiz ben bu tosuncugu yrim agzinid buzmus mm der gibi:))masallah
hepimizin bebisleri cok dtluu masallahh
iyi tatillerrr şekerimmcanlar bugünlükte bizden bukadar evimize gidiyoruz oğluşumla 2 gün de izinliyim ohhh deymeyin keyfimize...özlicez sizi sizde bizi özleyin...kocaman öpüyoruz sizi :)))
aynı şeyleri yaşıyorum canım uzun zamandır. hatta akıntım epey bi var. bazen acaba suyum mu geldi diye bile endişeleniyorum. ama gelmiyordur heralde.oğlum aynı hareketli haliyle içerde hala. kasılmada yok. ağrı sancıda yok.Benim doktor bir nescafe bir türk kahvesine izin veriyor arkadaşlar.
Benim bu hafta bel ve sırt ağrım çok arttı ve birazda akıntım var,sizdede varmı böyle sorunlar?
aynı şeyleri yaşıyorum canım uzun zamandır. hatta akıntım epey bi var. bazen acaba suyum mu geldi diye bile endişeleniyorum. ama gelmiyordur heralde.oğlum aynı hareketli haliyle içerde hala. kasılmada yok. ağrı sancıda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?