iyi geceler canım..Hayırlı geceler yakın geleceğin anneleri :)
Uzun süredir giremedim foruma, pc bozuktu..
Bugün kontrolümüz vardı. Kızımın maşallah hiçbir sorunu yokmuş.
2670 gr olmuş. Geçen ay 1470gr'dı :)
2 hafta sonra nst için çağırdı doktorum.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.Amin.
erken doğarsa diye düşünme bence sürekli. hem doğsada bu dönemde doğan bebekler gayet sağlıklı oluyorlar. ve kısa zamanda normal hayata başlıyorlar. senin bütün hazırlıkların tamsa dert etme bence gerisiniBenimde öyle düzenli bir sancım yok cnm ama kasıklarıma fena ağrılar giriyor arada,birde kızımın tekmeleri çok sertleşti,karnım çamaşır makinesi gibi sallanıyor bazen :)
Perşembe günü doktor randevum var,sorucambütün ayrıntıları.Bugün bendende baya yogun akıntı geldı bende korktum suyummu gelıyor dıye ama duruldu suanda.
Zaten hiç bir problemim olmamasına rağmen erken doğum fobim var,her hafta bu hafta bebek doğarsa nolur yazılarını okuyorum
iyi geceler canım..
maşallah canım kocaman kız olmuş bebişin
1 ayda 1200 gr almış. tontiş yanaklı kızın
inşallah sağlıkla büyümeye devam eder.
bu arada benim dr hiç nst den bahsetmedi. neye göre gerekli ki acaba?
Kızlar odamız çok küçük olduğu için sıkış pıkış oldu mobilyalarımız ama çok şirin oldu evimin en güzel odası oldu:))) tüm çekmeceleri açtım şuan havalanıyor 1 hafta sonrada içini yerleştiricem koku gitsin biraz....allahım herkese nasip etsin bu hazırları yapmak bile ayrı bir heyecan..bilseniz nasıl hayaller kurdum odasına bakarak...sağlıkla içinde büyütelim pıtırcıklarımızı...Eki Görüntüle 721790 Eki Görüntüle 721789 Eki Görüntüle 721797 Eki Görüntüle 721791 Eki Görüntüle 721792 Eki Görüntüle 721793 Eki Görüntüle 721794 Eki Görüntüle 721795 Eki Görüntüle 721796
resimler karanlık çıkmış biraz...dolapları ve duvarı biraz daha süslicez stickerlarla ve oyuncaklarını yerleştiricez ..daha işimiz var yani...
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine ..tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
az önce kontrolden geldim canım aynen sizin söyledikleriniz gibi oldu.. hatta doktor dediki, eğer bana bu durumu anlatmasaydın ben sana 1 hafta geri bile demezdim çünkü bu bana göre gerilik değil dedi. gelişim geriliği ciddi bir sorundur buna tek muayenede karar verilemez dedi. en az 3 haftalık bir gerilik olsaydı belki endişelenebilirdik sen rahat ol iyi düşün 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi..
cumartesi günü 1740 gr dı.. bugün 1850 gr olmuş yani 2 günde 110 gr almış bu da geliştiğini gösterir dedi herşey normal damarlar normal kan akışı güzel, amniyon sıvısı çok iyi dedi .. içim acayip rahatladı ..
Hayırlı geceler yakın geleceğin anneleri :)
aslında ben nescafe seviyorum ama dr türk kahvesi iç onuda çok abartma dediği için günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.
yok canım demiyorlar yaa. herkes biliyor benim kahvekolik olduğumu
günaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
iyi tatillerrr şekerimm
yarın benimde tatil. inşallah hava güzel olurda gezeriz
Hayırlı geceler yakın geleceğin anneleri :)
kızlar pazar akşamı kontrole gittik.doktorum bayağı bi inceleme yaptı.bebeğiğn herşeyine baktı, ve bi sorun yok dedi.1 haFTA gerilik var dedi o da normal dedi.3 haftasından sonra biz gerilik var diyoruz dedi.kan testi,idrar testi,nst yede girdim.herşey çok güzel yani çok şükür.kilosu2246gr. boyu 44,7 cmmoralim düzeldi yaa
bugün 34+0 olduk kızımla
günaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
Günaydın annişler.Salı günü çabuk bitsin akşam olsun evimize gidelim.Bende bu cumartesi başka bi hastaneye gidicem 4 boyutlu görücem oğlumu ve belkide doğumumu bu gideeğim hastanede yaparım.bakalım artık.Hayırlısı olsun.bebek çantalarında çokk güzelmiş.güle güle kullan.Kızlar bendede akıntı fazlasıla oluyor ve bacak arım vardı doktor parol magnezyum vermişti hiç birini almadım içmedim hergün soda süt ve muz yedim eser kalmadı çok şükür allahıma ve sizede tşk ederim.:))öpüyorum hepiniziiii kocamannnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?