Canım çok geçmiş olsun. Aman aman kendine dikkat et.
Çanatalar de güzel. İnşaallah güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım
Gunaydin kizlar bizimde bugun ilk nst kontrolumuz var bakalim ne olucak en cok merakim kilosu :) bakalim kendime aldigim kilolarin ne kadari oglusuma gitti
Günaydınlar güzel teyzeciklerimiz ve melekleri,çikolataları,lokumları,mercimekten
terfiye etmiş cücükleri
Erkenciyiz biz babamızı bekliyoruz anneme kahvaltıya götürecek bizi.Annemle de
eksik minik şeylerimizi tamamlarız artıkGeçmişi okuyayım ben bariiiii
Öpüyoruz sizzzzzzzzleriiiiiii
hangi ilde yaşıyorsun. 4 boyutlu ultrasonu hangi hastanede yaptıracak. ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatı da önemli
Günaydınlar herkese. arkadaşlar kafam çok karışık benim. havalar çok ısındı sıcak beni bunaltıyor bir de hergün gidiş dönüş 80km yol yapıyorum arabayla. çalışabilir raporu almıştım ama acaba erkenden ayrılsam mı doğum iznine çok kararsız kaldım. bu doğum izni de arttırılmadı daha güvenemiyorum.
Gunaydin kizlar bizimde bugun ilk nst kontrolumuz var bakalim ne olucak en cok merakim kilosu :) bakalim kendime aldigim kilolarin ne kadari oglusuma gitti
Günaydın annişler.Salı günü çabuk bitsin akşam olsun evimize gidelim.Bende bu cumartesi başka bi hastaneye gidicem 4 boyutlu görücem oğlumu ve belkide doğumumu bu gideeğim hastanede yaparım.bakalım artık.Hayırlısı olsun.bebek çantalarında çokk güzelmiş.güle güle kullan.Kızlar bendede akıntı fazlasıla oluyor ve bacak arım vardı doktor parol magnezyum vermişti hiç birini almadım içmedim hergün soda süt ve muz yedim eser kalmadı çok şükür allahıma ve sizede tşk ederim.:))öpüyorum hepiniziiii kocamannnn :)
ben istanbulda yaşıyorum türkiye hastanesine gidiyorum ama renksiz bakılıyo özel bilge hastanesi var gaziosmanpaşada 40 tl muayene ücreti bide doçent doktorlar hepsi cumartesi gidicem valla.sabah arkadaşımı gördüm o söledi bi kaç kişidende duymuştum zaten her gitmede 4 boyutlu bakıyo tam bir doğum hastanesi diye.eğer istanbuldaysan git derim.
Merhaba kızlar
Alışverişler devam ediyor.Herkes g-üle güle kullansın aldıklarını.Bende paylaşayım neler aldığımı.
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 722644 Eki Görüntüle 722645 Eki Görüntüle 722646
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir lateks
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 722647 Eki Görüntüle 722648
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 722649
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Eki Görüntüle 722650 Eki Görüntüle 722651 Eki Görüntüle 722652 Eki Görüntüle 722653 Eki Görüntüle 722654
Merhaba,
Benim de o konuda kafam çok karışık, sıcak ve yol sorunu bende de aynen. Her sorana pazartesi ayrılıyorum diyorum ama her hafta sonunda "bu hafta geçti bir hatfa daha dayanırım" diye de telkin ediyorum kendimi.Bu ay başı ayrılacaktıö ama şimdi bir haftacık daha dayansam da 36. haftada mı ayrılsam diyorum. Bilemedim ben de üzülüyorum sonrasında kuzumla yeterince zaman geçiremem diye(
ben istanbulda yaşıyorum türkiye hastanesine gidiyorum ama renksiz bakılıyo özel bilge hastanesi var gaziosmanpaşada 40 tl muayene ücreti bide doçent doktorlar hepsi cumartesi gidicem valla.sabah arkadaşımı gördüm o söledi bi kaç kişidende duymuştum zaten her gitmede 4 boyutlu bakıyo tam bir doğum hastanesi diye.eğer istanbuldaysan git derim.
günaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
4 lü ultrason için bebege zarar veriyor diye duymustum ben . bende turkiye hast gidiyorum hiç sormadimda varmi die
Merhaba kızlar
Alışverişler devam ediyor.Herkes g-üle güle kullansın aldıklarını.Bende paylaşayım neler aldığımı.
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 722644 Eki Görüntüle 722645 Eki Görüntüle 722646
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir lateks
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 722647 Eki Görüntüle 722648
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 722649
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Eki Görüntüle 722650 Eki Görüntüle 722651 Eki Görüntüle 722652 Eki Görüntüle 722653 Eki Görüntüle 722654
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?