2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar burda bi arkadasin akrabasi dogum yapmiş dun gece

epudiral sezeryan ile ,

sezeryan agrisi yokmus hiç , sadece gaz sancisi varmış , yürütmüşler , duşunu aldirmişlar hastanede , bugunde taburcu olacakmiş :)) darisi başimiza ,

bebek sekerlerinden getirmişler banada , sizle paylaşmak istedim

Gunaydin kizlar bizimde bugun ilk nst kontrolumuz var bakalim ne olucak en cok merakim kilosu :) bakalim kendime aldigim kilolarin ne kadari oglusuma gitti

Günaydınlar güzel teyzeciklerimiz ve melekleri,çikolataları,lokumları,mercimekten
terfiye etmiş cücükleri
Erkenciyiz biz babamızı bekliyoruz anneme kahvaltıya götürecek bizi.Annemle de
eksik minik şeylerimizi tamamlarız artıkGeçmişi okuyayım ben bariiiii
Öpüyoruz sizzzzzzzzleriiiiiii

günaydınnnnnnnnnn...
tosuncuğumla biz geldik... dün gezmedeydik kacırdık.. muhabbetleri yine geriden yazıyım bn
öncelikle ndddcim maşallah bebişine yerim bn onun büzdüğü dudaklarını..
kilo konusuna değinmişsiniz dün bnde uzun bir aradan sonra korka korka evdeki tartıya cıktım 32+4 10 kg almışız açıkçası bir aydan beri 1 kilo almısım tabi kaç olduğumu hiç sormayın o bende saklı perşembe sağlık ocağında kontrol günümüz evdekiyle orda farklı cıkıyo bakcaz artık..
ağda konusunu cok fazla okuyamadım ama eşimle bnm aramdaki büyük problemlerden biri.. takık durumda kuaförde yaptırmamı istemeyi bırak duysa nasıl kıyamet kopar bilmiyorum ki bni yalan söylemek zorunda bırakıyo kendim yapıyorum makinayla diorum onuda yiyo mu yemiyo mu anlamadım çok soru soruyo.. zaten onun yüzünden ağdaya 2 defa gidiyorum özel bölge için ayrı diğer yerler için ayrı aynı gün oldu mu kıllanıyo..ve artık sen zorlanıyosundur ben yardım ederim diyo bu ayrı bir sorun... ayhhh napıcam bakalım..
sizler napıyosunuz..?? nasılsınız.??

hoş geldiniz canim :)))
fazla gezmeyin aman hava cok sıcak bu taraftaaa

hangi ilde yaşıyorsun. 4 boyutlu ultrasonu hangi hastanede yaptıracak. ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatı da önemli

ben istanbulda yaşıyorum türkiye hastanesine gidiyorum ama renksiz bakılıyo özel bilge hastanesi var gaziosmanpaşada 40 tl muayene ücreti bide doçent doktorlar hepsi cumartesi gidicem valla.sabah arkadaşımı gördüm o söledi bi kaç kişidende duymuştum zaten her gitmede 4 boyutlu bakıyo tam bir doğum hastanesi diye.eğer istanbuldaysan git derim.

Merhaba,

Benim de o konuda kafam çok karışık, sıcak ve yol sorunu bende de aynen. Her sorana pazartesi ayrılıyorum diyorum ama her hafta sonunda "bu hafta geçti bir hatfa daha dayanırım" diye de telkin ediyorum kendimi.Bu ay başı ayrılacaktıö ama şimdi bir haftacık daha dayansam da 36. haftada mı ayrılsam diyorum. Bilemedim ben de üzülüyorum sonrasında kuzumla yeterince zaman geçiremem diye(

Merhaba kızlar

Alışverişler devam ediyor.Herkes g-üle güle kullansın aldıklarını.Bende paylaşayım neler aldığımı.

Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay

Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set

Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir lateks
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 722648

Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı

biberon: avent
emzik:nuk

Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )

avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu

Eki Görüntüle 722652

Gunaydin kizlar bizimde bugun ilk nst kontrolumuz var bakalim ne olucak en cok merakim kilosu :) bakalim kendime aldigim kilolarin ne kadari oglusuma gitti

Aynı haftalardayız ve merak ettim acaba ne dicekler sana haberdar et biziiiiiii :))adaşım..

istanbul anadolu yakasındayım. medipole gidiyordum kızımın yüzünü görmek nasip olmadı. doktor göstermiyor diyor ama burada yayınlayanlara bakıyorum benimkiyle kıyaslayınca gayet net. emsey hospitala geçtim artık oraya gidecem ama oranın ultrasonuda aynı kalitede. 4 boyutlu yaptırmak istiyorum ama karşı taraf zor benim için hele ki bu sıcaklarda . teşekkür ederim bilgi için

Merhab aldıklarınız çok güzel güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Anne ogul pijamasını nereden aldiniz

kızlar bence elimizin altında izin olduğu için birazda böyle düşünüyoruz.Ben bile sonuna kadar gelicem işe diyodum bu hafta 32.hafta oldum daha girer girmez acaba ayrılsammı psikolojisine büründüm.tabiki zor biz çalışanlar için.Hele ki ben 11 yıldır aynı yerde senede 1 hafta izinle full çalııyorum düşünün şu an ayrılsam nasıl iyi gelicek ama bence sabredelim çünkü ilerde daha lazım olacak bize.hergün yarın son diye kandıralım kendimizi :)

4 lü ultrason için bebege zarar veriyor diye duymustum ben . bende turkiye hast gidiyorum hiç sormadimda varmi die

geçmiş olsun canım . çok güzeller canım güle güle kullanın inş

4 lü ultrason için bebege zarar veriyor diye duymustum ben . bende turkiye hast gidiyorum hiç sormadimda varmi die

bende sormadım aslında biliyomusun :) yoktur diye hiç sormuyorum dur arıcam şimdi sorucam sanada hemen yazıyorum

güle güle saglikli gunlerde kullanin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…