geçmiş olsun canım . çok güzeller canım güle güle kullanın inş
günaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
Merhaba,
Benim de o konuda kafam çok karışık, sıcak ve yol sorunu bende de aynen. Her sorana pazartesi ayrılıyorum diyorum ama her hafta sonunda "bu hafta geçti bir hatfa daha dayanırım" diye de telkin ediyorum kendimi.Bu ay başı ayrılacaktıö ama şimdi bir haftacık daha dayansam da 36. haftada mı ayrılsam diyorum. Bilemedim ben de üzülüyorum sonrasında kuzumla yeterince zaman geçiremem diye(
güzelde biraz küçük gibi geldi bana canım
siyah olan baya buyuk dikdortgen içi boş oldugu için öle duruyo ,
bide ben cantada cok sey tasimiyorum , hep bebegin esyalari olcak deneme yaptim cok sey aliyo :)
bende sormadım aslında biliyomusun :) yoktur diye hiç sormuyorum dur arıcam şimdi sorucam sanada hemen yazıyorum
maaslalah cnm bızım paşa ne durum da bakalımmm:44:tosunum tammmmm 2500 kılo olmus boyudaaaa 49 cm mıs daha sımdıden :)) cok mutlu oldum yha uzun bı bebek olucak dedı dr amcamz nst yede artk gırmeye baslıoruz gayet saglıklı kalp atısları hıc sancmda cıkmadı 17 kılo almısm ama tosunuma yaramıs kılolalarım :)))))
bende 36 bıtıcekk 11 kg aldım sekerrrarkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
cok hoslar tatlım gule gue l kullan ınsllgünaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
kız sen muhasebe cımısın yoksam tanıdık evraklar goruyordumdaa yoksam gumruk musavırlıgı ndemıısn hangısıı bakalımm??:44:kızlar burda bi arkadasin akrabasi dogum yapmiş dun gece
epudiral sezeryan ile ,
sezeryan agrisi yokmus hiç , sadece gaz sancisi varmış , yürütmüşler , duşunu aldirmişlar hastanede , bugunde taburcu olacakmiş :)) darisi başimiza ,
bebek sekerlerinden getirmişler banada , sizle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 722632 Eki Görüntüle 722633
ayy cnm benım ben kendım kendıme yapıyorum eısme bır dedımm son dk olsa yapmrıısn dıye ben korkarım dedı keserım dıye dedııgünaydınnnnnnnnnn...
tosuncuğumla biz geldik... dün gezmedeydik kacırdık.. muhabbetleri yine geriden yazıyım bn
öncelikle ndddcim maşallah bebişine yerim bn onun büzdüğü dudaklarını..
kilo konusuna değinmişsiniz dün bnde uzun bir aradan sonra korka korka evdeki tartıya cıktım 32+4 10 kg almışız açıkçası bir aydan beri 1 kilo almısım tabi kaç olduğumu hiç sormayın o bende saklıperşembe sağlık ocağında kontrol günümüz evdekiyle orda farklı cıkıyo bakcaz artık..
ağda konusunu cok fazla okuyamadım ama eşimle bnm aramdaki büyük problemlerden biri.. takık durumda kuaförde yaptırmamı istemeyi bırak duysa nasıl kıyamet kopar bilmiyorum ki bni yalan söylemek zorunda bırakıyo kendim yapıyorum makinayla diorum onuda yiyo mu yemiyo mu anlamadım çok soru soruyo.. zaten onun yüzünden ağdaya 2 defa gidiyorum özel bölge için ayrı diğer yerler için ayrı aynı gün oldu mu kıllanıyo..ve artık sen zorlanıyosundur ben yardım ederim diyo bu ayrı bir sorun... ayhhh napıcam bakalım..
sizler napıyosunuz..?? nasılsınız.??
günaydınlar nasılsınız bakalımm
biz cok sukur ıyyızz pıknık ıcın malz pısırdıkk hazır ettık ark.ilee sıze bakalımdedıke vımızı toparladık dun esımle 1 st yurudükkohhmıss bgnde gene yurrucez ınsl amcasıgıle ugruyacagız ordan cay ıcıp dınlenıp gerı donecegız evımızee yarında kucukkaynımlarda mola erecegız caymolası sonra gerı eve donus sonradadaaa dr gunumuzzz yanı 2 hafta arardan sonra dr öle dedı ve bundan sonr aher hafta cagırdııı her cuma dr bakalımm hayırlısıı
paşamm sırtını dayamıs bır sag bır sol yapıyorr hayırlısı bakalımbabamız cok ugrasma oglanla bırak ıcersı onun fılan dıyor e dedım ne yapım oda benı asık ettı kendıne sıpaaaaa
maaslalah cnm bızım paşa ne durum da bakalımmm:44:
gıtımızde 36+1 olacagız hayırlısı ıleee
bende 36 bıtıcekk 11 kg aldım sekerrr
cok hoslar tatlım gule gue l kullan ınsll
kız sen muhasebe cımısın yoksam tanıdık evraklar goruyordumdaa yoksam gumruk musavırlıgı ndemıısn hangısıı bakalımm??:44:
ayy cnm benım ben kendım kendıme yapıyorum eısme bır dedımm son dk olsa yapmrıısn dıye ben korkarım dedı keserım dıye dedııgerı bende onceden hamıs olanlardan bılgı aldım öle yapıyordumhatta dun yaptım ohh temızımmm ne olur ne olmaz dedımm rahatım yanııı sımdıkkk
kuaforede gıtcemde bıyık aldırmayaa sonrasınsaaa kendımalyorumm bacak fılan
sordunmu canim ,
ben sorayım mı
mesaj attım sana canım sordum yokmuş onlarda
babasi: kimin oglu ya ya filan.tavrina grmisdr tahmn edyrm:)))
masallah ya gercekden super darisi hepimizn.basiina mutlu haberler le donelm.hep boyle ne.guzel:))aldgn.kilolara feda olsun yaramis baak:))
tünaydın güzel anneler... ve onların minik melekleriii
dün gece sadece 2 kere wc için uyandık onun dışında mükemmel bi uyku çektik çok şükür... bugün de kendimizi pek iyi hissediyoruz... ağrımız sızımız yok... dün akşam yemeği için kv gittik... malum dünkü ağrılarım çok fenaydı... yemek falan yapmadım... yapmıyorum da zaten... sırt ağrım dayanılmayacak düzeyde olabiliyo çünkü... neyse uzatmıyım lafı... kv gittik bi baktık halamız kızımıza künye almış... çok cici çok sevimli... çok beğendik... geç olmadan da evimize geldik... ohh miss... bugün de babamızla miskinlik yapıyoruz evde...
heelee tanıdık geldıler bende gumrumusavırlıgınde ordıno servısındeydımm ıthalatdaa:))tşk ederiz canim :))
yok muhasebeci degilim , lojistik firmasinda operasyon ve arac tedarik uzmaniyim :)) o gördüklerinde malum irsaliyeciklerrrr
bakın kızlar ne buldum...
Eki Görüntüle 722728
ohh ne gulse yaa o zan 3 kg de dogsa cok normal paşacıklarrrrrrrrrrrrrrbakın kızlar ne buldum...
Eki Görüntüle 722728
heelee tanıdık geldıler bende gumrumusavırlıgınde ordıno servısındeydımm ıthalatdaa:))
gerıc meslegım muhasebe ama ozlemısım yaf am ıs guc benden gectı esim ıstemıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?