2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

güzelde biraz küçük gibi geldi bana canım

ben de sonrasında bebeğime ayıracağım vakitten çalacam diye kararsızım. bir yanda da bu şekildede bebeğe rahatsızlık verdiiğimi de düşünüyorum. bende haziran başında 2 hafta kala ayrılmak istiyordum ve şimdi bir hafta daha çalışayım diyorum. offff zor karar

Kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.Harika şeyler almışsınız güle güle kullanın gaza gelmiş durumdayım bende akşam eksikleri tamamlıycam

günaydınlar nasılsınız bakalımm
biz cok sukur ıyyızz pıknık ıcın malz pısırdıkk hazır ettık ark.ilee sıze bakalımdedıke vımızı toparladık dun esımle 1 st yurudükkohhmıss bgnde gene yurrucez ınsl amcasıgıle ugruyacagız ordan cay ıcıp dınlenıp gerı donecegız evımızee yarında kucukkaynımlarda mola erecegız caymolası sonra gerı eve donus sonradadaaa dr gunumuzzz yanı 2 hafta arardan sonra dr öle dedı ve bundan sonr aher hafta cagırdııı her cuma dr bakalımm hayırlısıı

paşamm sırtını dayamıs bır sag bır sol yapıyorr hayırlısı bakalımbabamız cok ugrasma oglanla bırak ıcersı onun fılan dıyor e dedım ne yapım oda benı asık ettı kendıne sıpaaaaa

maaslalah cnm bızım paşa ne durum da bakalımmm:44:
gıtımızde 36+1 olacagız hayırlısı ıleee

bende 36 bıtıcekk 11 kg aldım sekerrr

cok hoslar tatlım gule gue l kullan ınsll

kız sen muhasebe cımısın yoksam tanıdık evraklar goruyordumdaa yoksam gumruk musavırlıgı ndemıısn hangısıı bakalımm??:44:

ayy cnm benım ben kendım kendıme yapıyorum eısme bır dedımm son dk olsa yapmrıısn dıye ben korkarım dedı keserım dıye dedıı gerı bende onceden hamıs olanlardan bılgı aldım öle yapıyordumhatta dun yaptım ohh temızımmm ne olur ne olmaz dedımm rahatım yanııı sımdıkkk
kuaforede gıtcemde bıyık aldırmayaa sonrasınsaaa kendımalyorumm bacak fılan

Son düzenleme:
Kızlarrr nasılsınızzz,

hem havalar çok sıcak hem akıntı olayı artacakmış dr.m mantar vs.den korunmak için PH değeri düşük genital bölge yıkama jeli kullanmamı istedi özellîkle denizden havuzdan sonra -havuzu tavsiye etmiyor sabah saatlerinde ve sakinken belki-. Sebamedin Ph derecesi 3.8 olan yıkama jelini önerdi. Denizin ve havuzun yıkandığımız suyun ph değeri bizim bünyeden farklı olduğu içîn savunmamız azalıyormuş mikrop kapmaya mantara açık oluyormuşuz

tünaydın güzel anneler... ve onların minik melekleriii
dün gece sadece 2 kere wc için uyandık onun dışında mükemmel bi uyku çektik çok şükür... bugün de kendimizi pek iyi hissediyoruz... ağrımız sızımız yok... dün akşam yemeği için kv gittik... malum dünkü ağrılarım çok fenaydı... yemek falan yapmadım... yapmıyorum da zaten... sırt ağrım dayanılmayacak düzeyde olabiliyo çünkü... neyse uzatmıyım lafı... kv gittik bi baktık halamız kızımıza künye almış... çok cici çok sevimli... çok beğendik... geç olmadan da evimize geldik... ohh miss... bugün de babamızla miskinlik yapıyoruz evde...

tşk ederiz canim :))

yok muhasebeci degilim , lojistik firmasinda operasyon ve arac tedarik uzmaniyim :)) o gördüklerinde malum irsaliyeciklerrrr

babasi: kimin oglu ya ya filan.tavrina grmisdr tahmn edyrm:)))
masallah ya gercekden super darisi hepimizn.basiina mutlu haberler le donelm.hep boyle ne.guzel:))aldgn.kilolara feda olsun yaramis baak:))

ayh :))) aynn tatlım bebsme bakan bnm besleyıp buyuten bnm ama onn oğluymus bana kendıne kız yap dıo oda senn olsun dıo :))) amınnn tatlım hep mutlu haberlerle donelım ınş. vallahı aldgm kılolar yaramıs tosunuma artk dr da bse demıo :))))

ben vcye kalmıorum ama sabah da uyandımda zor yetısıorum vc ye. bel agrıları off offf işimiz zor vallahı bn yapıorum yne yemek ufak tefek ev işleri. gule gule kullansın cnm kunyesını bebsn :))

tşk ederiz canim :))

yok muhasebeci degilim , lojistik firmasinda operasyon ve arac tedarik uzmaniyim :)) o gördüklerinde malum irsaliyeciklerrrr
heelee tanıdık geldıler bende gumrumusavırlıgınde ordıno servısındeydımm ıthalatdaa:))
gerıc meslegım muhasebe ama ozlemısım yaf am ıs guc benden gectı esim ıstemıyorrrr

heelee tanıdık geldıler bende gumrumusavırlıgınde ordıno servısındeydımm ıthalatdaa:))
gerıc meslegım muhasebe ama ozlemısım yaf am ıs guc benden gectı esim ıstemıyorrrr

yakin meslekler benimde uluslararasi oldugu için gumrukler,ordinolar yakindan ilgilendiriyo :)) ama bence caliş canim ,

evde durmak bana zor geliyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…