2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim kuzende sezeryan oldu ama ona yapılmış. belki açlıkla alakalı bir durumdur. içerisi boşsa yapmıyorlar demek ki :44:

Önceden günü belli olan sezeryanlar da zaten aç gel deniyor ama zorunlu sezeryanlarda normal doğum deneyip sezeryana alınmak zorunda kalınan doğumlarda yapılıyor diye biliyorum.. Tamamen kaç saat önce yemek yediğinle alakalı bence..

maşallah canım size bak sana dedim sorun yok diye ben bile üzülmeyi bıraktım iki hafta geriden geldiği halde

kızlar malum yaz geldi benim yazlık hiç birşeyim olmuyoo ((( 4 aydır trenc giyiyorum oda artık beni sıcak tutuyor malum testtürlü olduğum için herşey giyemiyorum geçen karşıda dizlere kadar kap denedim göbek kaldırdı (((( hep belden kemerli olduğu için göbek kaldırıyoo bi büyüğünü alsam diyorum kollardan bol alttan bol göbekkkk kasıyoo (( moralim çok bozuk yazın ben dışarıya çıkamıyacakmıyım yaaa hamile giyim yerine gidiyorum uzun ama kolları kısa bi model var 130tl güzel ama içine gene badi giyeceğim ve ben öle tunik giyip çıkmam muhakkak kap giymem lazım yaa varmı öyle satan yerler yardım lütfenn (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

canım uzun boydan elbiseler giyemiyomusun ?

ben acigim ama insanlarin bakıslarından rahatsız oluyorum sık sık iş yerimde özellikle işim nakliye oldugu için şöförler vs bi sürü insan . diz aldi bol elbiseler aliyorum normal magazalarin xxL reyonundan

yakin meslekler benimde uluslararasi oldugu için gumrukler,ordinolar yakindan ilgilendiriyo :)) ama bence caliş canim ,

evde durmak bana zor geliyo .
özluyorum o ortamı ama en son bekar ken calısmıstım esım ben yetıyourm bıse dıye ızın vermıyor sımdıde paşa gelıcekkı evden cıkmayız artık ama su durumda calısmak ne kdr zor dur emınım sızleree ama calısmak dahada guven verıyr ınsan o kesnnnnnn bırde ıthalat oramı cok hosuma gıdıyordu benım cok eglencelıher gun yenı bır iş su fırmanın sunu gelıcek hoppp kostur kosturr hehe hayrlsıı hakımzıdaa

elbiseyi hiçç düşünmedim basen aldı başını gittiği için güzel dururmu bilmiyorum bakayım bi çarşıya çıktığımda

ya maddi olarak yetebilir mutlaka ama ne bilim 14 senedir calısıyorum ben :)

evde bunalima girerim heralde ,

hayirlisi canim , bebeiş olunca vakit cabuk gecer heralde

elbiseyi hiçç düşünmedim basen aldı başını gittiği için güzel dururmu bilmiyorum bakayım bi çarşıya çıktığımda

canim ya elbise giycen ,

bende basenli ve göbekliyim , bol olunca göbek kaldiriyo malum basen fazla göze batmıyo yada ferace alcan yazlik incelerden keten vs olanlar altina ne giysen olur feracenin.

ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee

canim ya elbise giycen ,

bende basenli ve göbekliyim , bol olunca göbek kaldiriyo malum basen fazla göze batmıyo yada ferace alcan yazlik incelerden keten vs olanlar altina ne giysen olur feracenin.

bakayım artık elbise ve feraceye teşkkr edrim canım

ya maddi olarak yetebilir mutlaka ama ne bilim 14 senedir calısıyorum ben :)

evde bunalima girerim heralde ,

hayirlisi canim , bebeiş olunca vakit cabuk gecer heralde
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

haydi bana musadeeeeeeeeeeeeeeeeeee aksma gorusmek uzere tabım ben bır yerlere takılmaz ısemmmm

ama cok erken degilmi yaaa (((

Rabbim hayirlisini versin , inş saglikli bi şekilde biran once kavusur bebişine

ayy ciddimisin yaaa fena heycan yaptım ben şimdii

bakayım artık elbise ve feraceye teşkkr edrim canım
aynen ferace super olur altına kısa kolau da dgıysen hopppppppppp hafıf hafıf ben pardusemı halende gıyıyorum altına esofman kısa koll hehehe

ayy ciddimisin yaaa fena heycan yaptım ben şimdii
haziran topıgıne yazdıı ben orayıda takıp ettıgım ıcınnn

sıra bıe de geldı kızlar hazıran annelrının genelı dogum yaptı bıleee hehehe
cantanızda sızde hazır olun gerısı gelır nasıl saaaaaaaaaaaa

ama cok erken degilmi yaaa (((

Rabbim hayirlisini versin , inş saglikli bi şekilde biran once kavusur bebişine
bıraz mecburı olmus nedensee ama olmus artık kuvezden cıkması ıcın dua edelım ınslll

canım ben alta incecik bi şey giyip karnımı başıma örttüğüm şalın ucunu önüme getirerek kapatıyorum üstüne de önü acık ince yazlık kap giyiorum

ayy benim de 3 temmuz gözüküyo hayırlı olsun arkadaşımıza hayırlı evlat olsun inşallah

hazır herşey Allaha şükür bebişime ilk ağzına verceğimiz zemzem ve hurmamıda koydum bi terlik onuda bu hafta sonu bursaya gidicez ordan bakarım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…