ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee
hazır herşey Allaha şükür bebişime ilk ağzına verceğimiz zemzem ve hurmamıda koydumbi terlik onuda bu hafta sonu bursaya gidicez ordan bakarım olmadı
bıraz mecburı olmus nedensee ama olmus artık kuvezden cıkması ıcın dua edelım ınslll
ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım bende tesettürlüyüm bnmde artık üst almam lazım surda cok zaman kaldı cok para wermek ıstemıyorum zaten bedenımıze göre bulmakta zor..kap bulamıyorum yada ben göremiyorum :) bakalım gezeyim azcık dahaa :))
maşallah canım size bak sana dedim sorun yok diye ben bile üzülmeyi bıraktım iki hafta geriden geldiği halde
kızlar yaa 1 haftadan beri üzerimde bi kırgınlık vardı ya, burnum musluk gibiydi maşallah
dünden beri dahada kötü oldum, boğazıma indi, bide öksürük başladıki kütür kütür, içim çekiliyo sanki
dün acile gittik o kadar sıra vardıki bekleyemedim valla,
bütün millet hasta kırılıyor herkesin kucağında birer bebe, ateşten yanakları al al olmuş. gelen giden yaralılar fln
psikolojim bozuldu valla, muayene olmadan çıktım
hastaneler dahada hasta ediyo insanı ben eni iyisi doğal yollardan işimi halledeyim dedim
bizim önceki yazıştığımız forumda bi ark. doğal antibiyotik tarifi vermişti soğan şeker ve limondan yapılan,
onu yaptım sabah ama 6 sa. beklicekmiş öle içicem. ıhlamur fln içiyorum zaten günlerdir ama bu kadar etki etti demekki.
neyse dün bişeye daha sinir oldum onuda diyimde içimde kalmasın
eşime dedimki hastane terliği bakalım şu doğum çantasının ufak tefek eksikleri kaldı, b.düzü marmaraparka gittik.
ayaklarım 41 olmuş şişmekten olmuyor hiçbi terlik anacım, sinir oldum giymek çıkarmak denemek zaten yorucu, avm büyük,
floya muyaya bide deichmana baktım anca yok anam yok. eşimde bunaldı böle, bide ne dedi üstüne bana?
'eğer bi daha dünyaya gelirse uzun boylu biriyle evlenmicekmişş''
hasbama bak yaa?? minyon tipli ayakları 37-38 olan birini seçicekmişşş
ayyy bi cinlendimki o anda zaten hastanede sinirim laçka olmuş, yorulmuşum kendimi zor taşıyorum, bişey bulamadım
var yaaa ağğzıma ne geliyosa saydımm
dedim eve götür beni senle dışarı çıkanda kabahat
arkadaşlar selam,uzun zamandır arada girip bakıyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım.Bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.Benim bu hafta kontrolum var en son 3 hafta önce herşey yolundaydı.33.haftaya girdim bugun ve sabah tartıldıgımsa şok a girdim tam 13,5 kg almışımSizde nedir kilo durumları çok merak ettim:) Birde doktorlarınız sizi 2 haftada birmi çağırmaya başladı bilgi paylaşırsanız çook sevinirm..
kizlar internet sorum hennuz cozulmedi yava yavas snrlnmeye baslyorm bakalm ne zaman hallolcaka bnde frsattan istfade edym dedim islerimi halldyorm bugun kompedana gttm son hazrlklarmda tamam geelklerim atletim ic camsrlarm tamam yani lohusa tacimiz oglumun minik teyzesi almis cok heveslniyo cnm bnim..
her sabah kmiklrmin sizintsyla uyaniyorm cati kemmigi dyolar ya cden hssdyorm artik alt tfamda fena bi baski var. acilma genisleme gibi bisii hssdyorum.bacaklarinin ic taqfind catlama olqn arklar vari bende yok dyodm baslai bnde de bide belimin yanlarnda bu sabah bikactane dha ark gelmis
yanlarina.. yaglanmama ragmn gunde 3ogun.. selulitlerde artti kiloda.. aslnda biraz moralm.bozuk yavrumdan.izle var artik vucuduumda bian once eski formuma kavusmayi sabirsiLkla bekliyorm tabikide bebegmde
ben koymadim hurma ve zemzem ,
neyle nasil koydunuz , hurma erimez mi ? birde dogunca agzınamı suruyosunuz hurmayı ?
bende cok istiyorum zemzem ve hurma vermeyi ? özelligi nedir bu durumun bide ? sadece mübarek yerden geliyo olmasimi yoksa baska bir sebebide varmi ?
tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813 Eki Görüntüle 722814 Eki Görüntüle 722815 Eki Görüntüle 722816 Eki Görüntüle 722817 Eki Görüntüle 722818 Eki Görüntüle 722819 Eki Görüntüle 722820 Eki Görüntüle 722821 Eki Görüntüle 722809 Eki Görüntüle 722808 Eki Görüntüle 722797 Eki Görüntüle 722796 Eki Görüntüle 722798 Eki Görüntüle 722799 Eki Görüntüle 722800 Eki Görüntüle 722801 Eki Görüntüle 722802 Eki Görüntüle 722803 Eki Görüntüle 722804 Eki Görüntüle 722805 Eki Görüntüle 722806 Eki Görüntüle 722807 Eki Görüntüle 722822
ben de gece uzun süre aynı yanıma yatınca üstte kalan bacağım kalça kısmına doğru çok ağrıyo.. o mu oluyo çatıagrısı?
uykumdan uyanıyorum.. ağrıyan tarafıma yatınca geçiyo... ama bir süre sora da o taraf agrımaya başlıyo...
tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813 Eki Görüntüle 722814 Eki Görüntüle 722815 Eki Görüntüle 722816 Eki Görüntüle 722817 Eki Görüntüle 722818 Eki Görüntüle 722819 Eki Görüntüle 722820 Eki Görüntüle 722821 Eki Görüntüle 722809 Eki Görüntüle 722808 Eki Görüntüle 722797 Eki Görüntüle 722796 Eki Görüntüle 722798 Eki Görüntüle 722799 Eki Görüntüle 722800 Eki Görüntüle 722801 Eki Görüntüle 722802 Eki Görüntüle 722803 Eki Görüntüle 722804 Eki Görüntüle 722805 Eki Görüntüle 722806 Eki Görüntüle 722807 Eki Görüntüle 722822
evet canım ağzına sürüyorsun zemzemide ağzına damlatıyorsun sebebini bilmiyorum büyüklerimden duyuyorum onlar söyldi bulunsun diye canım
Canım o ayakları sorma gitsin 2-3 haftadır sırf ayakkabı terlik için gezdim yaa böyle birşey olamaz ya 40 numara yok, ya rahat değil yada ayağıma üst kısımdn girmiyo en sonunda yine pes ettim internettende ayağıma denemeden güvenemiyorum ki zaten denediklerim olmuyor.. neresi kaldı acaba bakmadığım diye düşünüyorum..
merhabalar temmuz anneleri geceleri uyumak sağdan sola dönmek ya da sırt üstü uyumak hepsi işkence Allah hepimizin yardımcısı olsun istanbulda sanki biraz havalar serinledi umarım uzun sürer.
Neyse anneler ben Medipol Mega hastanesine devam ediyorum başlangıçta herşey çok güzeldi mesai saatleri dışında doktorların doğuma geldiğini konuşmuştuk ama son gelişmeler beni pek bir rahatsız etti artık gelmiyorlarmış bende doğum anında başka bir doktorla muhatap olmamak için mecburen hastane ve doktor değiştiricem başıma gelmesini en son istediğim şeydi normal doğum yanlısı doktor tavsiyelerinize açığım.Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?