2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

yaaaaaaaaaaaa
ne diyosun sennn :18::18::18::18::18:
çok heyecanlandım
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşalah...

hazır herşey Allaha şükür bebişime ilk ağzına verceğimiz zemzem ve hurmamıda koydum bi terlik onuda bu hafta sonu bursaya gidicez ordan bakarım olmadı

ben koymadim hurma ve zemzem ,

neyle nasil koydunuz , hurma erimez mi ? birde dogunca agzınamı suruyosunuz hurmayı ?

bende cok istiyorum zemzem ve hurma vermeyi ? özelligi nedir bu durumun bide ? sadece mübarek yerden geliyo olmasimi yoksa baska bir sebebide varmi ?

allahm yha dgmlar basladı ble yhaaaa inş saglıklı bı sekılde ckarlar hastanden

tebrikler allah bizede nasip etsin inş bebeğimizi kucağımıza sağ salim alalım

kap bulamıyorum yada ben göremiyorum :) bakalım gezeyim azcık dahaa :))
Canım bende tesettürlüyüm bnmde artık üst almam lazım surda cok zaman kaldı cok para wermek ıstemıyorum zaten bedenımıze göre bulmakta zor..
ben dun ferace denedım humasultan dıe bı marka war görmüşşüsdur netde..100 lira olur nakıt olursa dedi göbeğininin üsütnde bagcık oldugu ıcın dogumdan sonrada gıyebılırsın tawsıye ederım sadece rengı sıyah dıe almadım ama eger bulamazsam renklı olacam onu..

Canım o ayakları sorma gitsin 2-3 haftadır sırf ayakkabı terlik için gezdim yaa böyle birşey olamaz ya 40 numara yok, ya rahat değil yada ayağıma üst kısımdn girmiyo en sonunda yine pes ettim internettende ayağıma denemeden güvenemiyorum ki zaten denediklerim olmuyor.. neresi kaldı acaba bakmadığım diye düşünüyorum..

benım 10 kg olmus canım

ben de gece uzun süre aynı yanıma yatınca üstte kalan bacağım kalça kısmına doğru çok ağrıyo.. o mu oluyo çatıagrısı?
uykumdan uyanıyorum.. ağrıyan tarafıma yatınca geçiyo... ama bir süre sora da o taraf agrımaya başlıyo...

tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyum bende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.

evet canım ağzına sürüyorsun zemzemide ağzına damlatıyorsun sebebini bilmiyorum büyüklerimden duyuyorum onlar söyldi bulunsun diye canım

ohh oohhh maşallah herşeyi hazır artık paşanın :) güle güle kullanın inş :)

merhabalar temmuz anneleri geceleri uyumak sağdan sola dönmek ya da sırt üstü uyumak hepsi işkence Allah hepimizin yardımcısı olsun istanbulda sanki biraz havalar serinledi umarım uzun sürer.

Neyse anneler ben Medipol Mega hastanesine devam ediyorum başlangıçta herşey çok güzeldi mesai saatleri dışında doktorların doğuma geldiğini konuşmuştuk ama son gelişmeler beni pek bir rahatsız etti artık gelmiyorlarmış bende doğum anında başka bir doktorla muhatap olmamak için mecburen hastane ve doktor değiştiricem başıma gelmesini en son istediğim şeydi normal doğum yanlısı doktor tavsiyelerinize açığım.Şimdiden teşekkürler

caimo bence tek tarafa agirlik verdigimiz için oluyo , bendede oluyo cunki .

çok güzeller güle güle kullanin canim

evet canım ağzına sürüyorsun zemzemide ağzına damlatıyorsun sebebini bilmiyorum büyüklerimden duyuyorum onlar söyldi bulunsun diye canım

sünnetmiş canim ben ogrendim ,

Peygamber efendimiz Hz.ali dogdugunda yapmiş . hurmayi cigneyip yada ezip sulu bi şekilde damagina surmus anne sutu almadan yapmak lazimmiş.

deichmandan aldim canm mantar tabanli üstleri ayarlanabiliyor 44 numarada eşime aldim aynisindan kahverengi

Güle güle kullansın bebeğin canım maşallah her şeyiniz hazır:))) Allah iyi günlerde kullanmasını nasip etsin

nerde oturuyosun canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…