merhabalar temmuz anneleri geceleri uyumak sağdan sola dönmek ya da sırt üstü uyumak hepsi işkence Allah hepimizin yardımcısı olsun istanbulda sanki biraz havalar serinledi umarım uzun sürer.
Neyse anneler ben Medipol Mega hastanesine devam ediyorum başlangıçta herşey çok güzeldi mesai saatleri dışında doktorların doğuma geldiğini konuşmuştuk ama son gelişmeler beni pek bir rahatsız etti artık gelmiyorlarmış bende doğum anında başka bir doktorla muhatap olmamak için mecburen hastane ve doktor değiştiricem başıma gelmesini en son istediğim şeydi normal doğum yanlısı doktor tavsiyelerinize açığım.Şimdiden teşekkürler
tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813
Anne oğul pijamasını bebeshop internet sitesinden aldım.Farklı renkleride var.129.90 TL.Organik.Gerçeği resimdekinden Çok daha hoş.
Eki Görüntüle 722667 Eki Görüntüle 722668 Eki Görüntüle 722669
caimo bence tek tarafa agirlik verdigimiz için oluyo , bendede oluyo cunki .
hangi ilde yaşıyorsun. 4 boyutlu ultrasonu hangi hastanede yaptıracak. ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatı da önemli
canım ben avrupa yakasındayım sen karşıdaymışsın, yeni yaptırdım ben daha geçen hafta. sefaköy rumeli hast. fiyatıda 200tl idi renkli foto cd de veriolar,görüntüler çok netti. sen yine araştır tabi sana yakın bi yerlerdeistanbul anadolu yakasındayım. medipole gidiyordum kızımın yüzünü görmek nasip olmadı. doktor göstermiyor diyor ama burada yayınlayanlara bakıyorum benimkiyle kıyaslayınca gayet net. emsey hospitala geçtim artık oraya gidecem ama oranın ultrasonuda aynı kalitede. 4 boyutlu yaptırmak istiyorum ama karşı taraf zor benim için hele ki bu sıcaklarda. teşekkür ederim bilgi için
valla şekercim bende kapalıyım ama çok bunaltılıyım, öle ferace pardesü fln giyemiyorum.kızlar malum yaz geldi benim yazlık hiç birşeyim olmuyoo((( 4 aydır trenc giyiyorum oda artık beni sıcak tutuyor malum testtürlü olduğum için herşey giyemiyorum geçen karşıda dizlere kadar kap denedim göbek kaldırdı (((( hep belden kemerli olduğu için göbek kaldırıyoo bi büyüğünü alsam diyorum kollardan bol alttan bol göbekkkk kasıyoo (( moralim çok bozuk yazın ben dışarıya çıkamıyacakmıyım yaaa hamile giyim yerine gidiyorum uzun ama kolları kısa bi model var 130tl güzel ama içine gene badi giyeceğim ve ben öle tunik giyip çıkmam muhakkak kap giymem lazım yaa varmı öyle satan yerler yardım lütfenn (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
aynen benim ayaklar normalde39-40 zaten. bayanda 41 denedim olmadı. artık eşim dün akşam yeni bir teklifle geldi yanaştı.Canım o ayakları sorma gitsin 2-3 haftadır sırf ayakkabı terlik için gezdim yaa böyle birşey olamaz ya 40 numara yok, ya rahat değil yada ayağıma üst kısımdn girmiyo en sonunda yine pes ettim internettende ayağıma denemeden güvenemiyorum ki zaten denediklerim olmuyor.. neresi kaldı acaba bakmadığım diye düşünüyorum..
Medipol Mega neresi bilmiyorum (yani bu koşuyolundaki mi yoksa bağcılardakimi) nerde oturuyosun ne taraf sana uygun olur bilemem ama ben hamileliğimin başından beri Maltepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum... Doktorum Yrd. Doç. Dr. Aygen Çelik... hem normal doğum yaptırmaktan yana, hem iletişimi çok kuvvetli bir doktor, hem de doğuma kendisi giriyor... ben çok memnunum doktorumdan... aksi bir durum olmadığı takdirde 41. haftaya kadar normal doğumu bekliyor (son 3 hafta 2 günde bir kontrole çağırarak)... hastane fiyatları da oldukça uygun... sgk muayene 80 tl... sgk normal doğum 1050 tl... sgk sezeryan 1550 tl... epidural için ekstra 500 tl... ama normal doğumda epidural yapılmıyor ve doktorum da önermiyor bunu (haziranda zam gelicek denmişti ama ne kadar değişiklik olur bilmiyorum fiyatlarda) sezeryanda epidural yapılıyor bu hastanede... umarım yardımcı olabilmişimdir...
kızlaaaarrr hangi ateş ölçeri aldınız???
Ben de aynı anne bebek pijama takımını unnadodan aldım ama 86 tl idi. kargosu da ucretsiz... şu an çok üzüldüm keşke haber verebilseydim size diye...
ben dijitallerden alacam canım eczanede satılanlardan ,uzaktan olcerlerin iyisini görmdim şimdiye kadar
Anne oğul pijamasını bebeshop internet sitesinden aldım.Farklı renkleride var.129.90 TL.Organik.Gerçeği resimdekinden Çok daha hoş.
Eki Görüntüle 722667 Eki Görüntüle 722668 Eki Görüntüle 722669
tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.
Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813 Eki Görüntüle 722814 Eki Görüntüle 722815 Eki Görüntüle 722816 Eki Görüntüle 722817 Eki Görüntüle 722818 Eki Görüntüle 722819 Eki Görüntüle 722820 Eki Görüntüle 722821 Eki Görüntüle 722809 Eki Görüntüle 722808 Eki Görüntüle 722797 Eki Görüntüle 722796 Eki Görüntüle 722798 Eki Görüntüle 722799 Eki Görüntüle 722800 Eki Görüntüle 722801 Eki Görüntüle 722802 Eki Görüntüle 722803 Eki Görüntüle 722804
Ben özellikle oda takımına bayıldım, sanırım oğluşun odası büyük olduğu için büyük bi takım alabilmişsin, çok zevkli canım iyi günlerde, mutlu günlerde kullanın. kutu düşüncesini de çok beğendim, benim normal doğum istediğim için, aceleyle telaşla unuturum diye ayrı ayrı bişeyler koyamamıştım, tek valiz hazırlamıştım. hastane odamda kapı süsü olmadan kalmıştı, hastane verir diye düşünmüştük, önceden de sormamışız, katımızda her odada vardı benimkinde yoktu :) sonuçta olmayınca biyerimiz eksilmiyo ama herşey güzel olunca daha güzel oluyo, daha özenli oluyo değil mi :)
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
günaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
ben de koşuyolu medipole gidiyorum canım. geliyoruz doğum anına diyolar ama asistanlar doğurtuyor dikiş kısmına anca onlar yetişiyor diye yazılar okudum forumlarda. güvenemedim. ve normal dğumdan çok sezeryana yönlendiriyorlar. o yüzden evime de yakın olan emsey hospitala devam edecem. gece uzman doktorlar nöbet tutuyormuş ve hangi doktor varsa gece o doğutuyormuş gündüz olursa kendi doktorun. en azında yalan söylemediler ve normal doğum yanlısı bir hastane olduğu için daha tecrübeli olurlar diye düşünüyorummerhabalar temmuz anneleri geceleri uyumak sağdan sola dönmek ya da sırt üstü uyumak hepsi işkence Allah hepimizin yardımcısı olsun istanbulda sanki biraz havalar serinledi umarım uzun sürer.
Neyse anneler ben Medipol Mega hastanesine devam ediyorum başlangıçta herşey çok güzeldi mesai saatleri dışında doktorların doğuma geldiğini konuşmuştuk ama son gelişmeler beni pek bir rahatsız etti artık gelmiyorlarmış bende doğum anında başka bir doktorla muhatap olmamak için mecburen hastane ve doktor değiştiricem başıma gelmesini en son istediğim şeydi normal doğum yanlısı doktor tavsiyelerinize açığım.Şimdiden teşekkürler
Canım uzaktan ateş ölçer dışa ortam sıcaklığından etkilenebiliyormuş.Öyle söyledi bize hemşire.Onun için dijital vardı benim onu kullanacağım.
ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?