2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Medipol Mega neresi bilmiyorum (yani bu koşuyolundaki mi yoksa bağcılardakimi) nerde oturuyosun ne taraf sana uygun olur bilemem ama ben hamileliğimin başından beri Maltepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum... Doktorum Yrd. Doç. Dr. Aygen Çelik... hem normal doğum yaptırmaktan yana, hem iletişimi çok kuvvetli bir doktor, hem de doğuma kendisi giriyor... ben çok memnunum doktorumdan... aksi bir durum olmadığı takdirde 41. haftaya kadar normal doğumu bekliyor (son 3 hafta 2 günde bir kontrole çağırarak)... hastane fiyatları da oldukça uygun... sgk muayene 80 tl... sgk normal doğum 1050 tl... sgk sezeryan 1550 tl... epidural için ekstra 500 tl... ama normal doğumda epidural yapılmıyor ve doktorum da önermiyor bunu (haziranda zam gelicek denmişti ama ne kadar değişiklik olur bilmiyorum fiyatlarda) sezeryanda epidural yapılıyor bu hastanede... umarım yardımcı olabilmişimdir...

bugün komşum kahvaltıya bana geldi, malum yanlız insanın canı bişey istemiyor, o yüsden anca geldim yanınıza
herkesin keyifler yerindedir umarım tosbiklileeerrrrr siziiii

hangi ilde yaşıyorsun. 4 boyutlu ultrasonu hangi hastanede yaptıracak. ben de yaptırmak istiyorum ama fiyatı da önemli
canım ben avrupa yakasındayım sen karşıdaymışsın, yeni yaptırdım ben daha geçen hafta. sefaköy rumeli hast. fiyatıda 200tl idi renkli foto cd de veriolar,görüntüler çok netti. sen yine araştır tabi sana yakın bi yerlerde

valla şekercim bende kapalıyım ama çok bunaltılıyım, öle ferace pardesü fln giyemiyorum.
hamile eteği üstüne bol bluz yada gömlek giyiyorum, bide pantolonlarımda zaten bol kesim.
öle özellikle hamile reyonundan almıyorum, xxl alıyorum bol kesim şeyler alıyorum idare ediyorum işte
ama sen illa üstüne bişey giymem lazım diyosan şöle robadan kesim kaplar var, göğüs altından pileli oluyorlar onlara baktınmı hiç denedinmi? istanbuldaysan yakınsan bakırköye bi bak istersen, aker var ist. caddesinde bi kaç mağaza var, belki bulabilirsin. ama çeşit olarak daha çok bakıyım dersen direk unkapanına git imç çarşısının oralarda tesettür giyim mağazaları var bi uğra istersen.

aynen benim ayaklar normalde39-40 zaten. bayanda 41 denedim olmadı. artık eşim dün akşam yeni bir teklifle geldi yanaştı.
unisex giyebileceğimiz bi terlik alalım dedi. beyaz olsun erkek reyonundan bakalım, sen şu dönemi atlatana kadar giy, sonra ben giyerim dedi. mecburen kafama yattı başka çare yok

cevap için teşekkürler ben avrupa atarafından öneri bekliyorum bağcılardaki medipol e gidiyorum.

Ben de aynı anne bebek pijama takımını unnadodan aldım ama 86 tl idi. kargosu da ucretsiz... şu an çok üzüldüm keşke haber verebilseydim size diye...

Keşke haberim olsaydı.İyi olurmuş ama napalım:) Çok beğenince parası gözüme görünmedi.Zaten bir pijama alacaktım Onu görünce aldım.Sende güle güle kullan:)

Ya bu çok tatlı bi düşünceymiş, ikinci kez doğum yaparsam ben de alıcam böyle bişey :)

kızlar ben çıkıyorum bu hafta artık ders çalışmam lazım malum
şurda 3 gün kaldı, bi selam veriyim diyorum 2 saat ayrılamıyorum sizden aklımda burda kalıyo sonra
bana müsade hepiniz öpüldünüüüüzzz

güle güle kulan canım ne güeler çantan anne çantası gıbıde değil güzelmiş

verdiğin bilgi için teşekkürler ama ben pendikde oturuyorumm bakalım artık bulucaz caresini canım

Son düzenleme:
ben de koşuyolu medipole gidiyorum canım. geliyoruz doğum anına diyolar ama asistanlar doğurtuyor dikiş kısmına anca onlar yetişiyor diye yazılar okudum forumlarda. güvenemedim. ve normal dğumdan çok sezeryana yönlendiriyorlar. o yüzden evime de yakın olan emsey hospitala devam edecem. gece uzman doktorlar nöbet tutuyormuş ve hangi doktor varsa gece o doğutuyormuş gündüz olursa kendi doktorun. en azında yalan söylemediler ve normal doğum yanlısı bir hastane olduğu için daha tecrübeli olurlar diye düşünüyorum

Canım uzaktan ateş ölçer dışa ortam sıcaklığından etkilenebiliyormuş.Öyle söyledi bize hemşire.Onun için dijital vardı benim onu kullanacağım.

Evet en güvenilir ateşölçer popodan ölçenler, eczanede satılıyo dijital, ama mutlaka yedeğini de bulundurun, çünkü ekran bozulabiliyo, pili bitebiliyo vs. zaten 5 tl mi ne. küçükken zaten problem olmuyo onunla ölçmek, büyüyünce hareketlenince zorlaşıyo. 8 aya kadar filan rahat kullanırsınız yani. ondan sonra diğerlerinden düşünebilirsiniz.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

şu meclis tatil olmadan izin çıksa da rahat rahat doğuma gitsek.Geçen yılın forumlarında da aynı izinden söz ediliyormuş.Geçen bir yerden denk geldi.çok güldüm.Hatta biri diyor.Ablam hamileliğinde bu tasarı vardı bebek doğdu 9 aylık oldu hala çıkmadı dıye.Eşimde sen umudu kes en iyisi dedi:)

ayyy inanmiyorum allah sağlıkla buyutmek nasıp etsınn.ikiside iyidir insallah.Allahım Hepimizin Yardımcısı OL.

merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır ama uzun bi süredir giremedim 15. haftamda kanamam oldu hep hastanelerde yattım baya sıkıntılı bir 3 ay geçirdim net yoktu giremedim topiğe çok şükür 3 aydan sonra herşey yoluna girdi inş sonuna kadar böylede gider ben de kanpıhtılaşması var o beni korkutuyo inş sağlıcakla kızçemi kucağıma alırım sormak istediğim bişey var doktordan çalışabilir raporunu 31+0 da mı yoksa 32+0 damı alacaz ben perşembe günü 32+0 olucam 32.haftam bitecek o zaman raporu alayım dedim tam olarak emin değildim sizlere soraym dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…