geçmiş olsun canım. arrtık izne çıkacağımız günler gelsede bizde evde rahat etsek demi.
6 ay doğum izni için son geri sayım başladı! - Memurlar
doğum izni çok yakında çıkacak buraya yazıyorum kıslarr hadi inşallah ya gündeme geldi yine okuyun bu yazıyıı :)))
cevap için teşekkürler ben avrupa atarafından öneri bekliyorum bağcılardaki medipol e gidiyorum.
güle güle kulan canım ne güeler çantan anne çantası gıbıde değil güzelmiş
merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır ama uzun bi süredir giremedim 15. haftamda kanamam oldu hep hastanelerde yattım baya sıkıntılı bir 3 ay geçirdim net yoktu giremedim topiğe çok şükür 3 aydan sonra herşey yoluna girdi inş sonuna kadar böylede gider ben de kanpıhtılaşması var o beni korkutuyo inş sağlıcakla kızçemi kucağıma alırım sormak istediğim bişey var doktordan çalışabilir raporunu 31+0 da mı yoksa 32+0 damı alacaz ben perşembe günü 32+0 olucam 32.haftam bitecek o zaman raporu alayım dedim tam olarak emin değildim sizlere soraym dedim
merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır ama uzun bi süredir giremedim 15. haftamda kanamam oldu hep hastanelerde yattım baya sıkıntılı bir 3 ay geçirdim net yoktu giremedim topiğe çok şükür 3 aydan sonra herşey yoluna girdi inş sonuna kadar böylede gider ben de kanpıhtılaşması var o beni korkutuyo inş sağlıcakla kızçemi kucağıma alırım sormak istediğim bişey var doktordan çalışabilir raporunu 31+0 da mı yoksa 32+0 damı alacaz ben perşembe günü 32+0 olucam 32.haftam bitecek o zaman raporu alayım dedim tam olarak emin değildim sizlere soraym dedim
Kızlar ya kaçıncı haftada olduğumuzu ve aldığımız kiloları yazalım.Birde kontrole gittiyseniz bebişlerimizin kilosunu.Merak ettim:)
İlk kendimle başlayayım.
33. hafta 9 kilo Bebeğiminkini bu hafta sonu öğrenicem öğrenince ekleyeyim
geçmiş olsun canim ,
bende ilk 4 ayimi senin gibi gecirdim , ben bu perşembe 32+0 oluyorum ve doktorum rapor vermek için çağırdı. bilgine.
Kızlar ya kaçıncı haftada olduğumuzu ve aldığımız kiloları yazalım.Birde kontrole gittiyseniz bebişlerimizin kilosunu.Merak ettim:)
İlk kendimle başlayayım.
33. hafta 9 kilo Bebeğiminkini bu hafta sonu öğrenicem öğrenince ekleyeyim
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bu hafta raporumu alayım seninle tarihlerimiz aynı inş. sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz
canım ben 32. haftamdayım sadece 5 kilo aldım zayıfım sadece mink bi göbeğim var kilo almak istiyorum ama alamıyorum en son 30+0 da bebeğim 1600 grdı
32.HAFTAMDAYIM 10 kilo aldım.en son 30.haftamda doktora gittim bebeğim 1.300 gr dı.erkek.:)
benim bebegim obez dogacak sanirim :)
20 kilo aldim 30. haftamda 1875 grmda 43 cm tospa oglum :)
Oy maşallah tombik . ısırırsın artık yanaklarından bizim için de :)
Bebeğin gelişimi çok iyi bence dert etme.Gayet iyisin.Bende zayıfım ama sen benden daha az almışşın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?