2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

geçmiş olsun canim ,

bende ilk 4 ayimi senin gibi gecirdim , ben bu perşembe 32+0 oluyorum ve doktorum rapor vermek için çağırdı. bilgine.

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin. Rapor 32+0 olunca alınıyor canım

32+0'da alacaksınız.

Kızlar ya kaçıncı haftada olduğumuzu ve aldığımız kiloları yazalım.Birde kontrole gittiyseniz bebişlerimizin kilosunu.Merak ettim:)

İlk kendimle başlayayım.
33. hafta 9 kilo Bebeğiminkini bu hafta sonu öğrenicem öğrenince ekleyeyim

Herkesee merhabaaa.... Gece bi oraya dön bi buraya sebepsiz yere bi uyuyamadım,sabah komşu aradı aşağıda kahvaltı yapıyorus gel diye,gittim geldim iş yapmam lazım yarın kahvaltıya birini çağırdık komşuyla ,büyük ihtimal benim balkonda yaparız.Evi süpürüp silcem bide camı silcem mecburAma oturduğum yerden kalkasım yok:):)

Ya bide oğlumun hala bi ismi yok ve tam içime sinen bi isim de yok işin kötüsü

Neyse pc açık dursun da mola vere vere bitiriim şu işlerimi,akşama yemeğim de yok

33+1, 12 kg, 20 mayıs'ta çalışabilir raporu almaya gittiğimde yani 32+0'da 2100 grdı.

geçmiş olsun canim ,

bende ilk 4 ayimi senin gibi gecirdim , ben bu perşembe 32+0 oluyorum ve doktorum rapor vermek için çağırdı. bilgine.

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bu hafta raporumu alayım seninle tarihlerimiz aynı inş. sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz

canım ben 32. haftamdayım sadece 5 kilo aldım zayıfım sadece mink bi göbeğim var kilo almak istiyorum ama alamıyorum en son 30+0 da bebeğim 1600 grdı

32.HAFTAMDAYIM 10 kilo aldım.en son 30.haftamda doktora gittim bebeğim 1.300 gr dı.erkek.:)

canım ben 32. haftamdayım sadece 5 kilo aldım zayıfım sadece mink bi göbeğim var kilo almak istiyorum ama alamıyorum en son 30+0 da bebeğim 1600 grdı

Bebeğin gelişimi çok iyi bence dert etme.Gayet iyisin.Bende zayıfım ama sen benden daha az almışşın:)

Bebeğin gelişimi çok iyi bence dert etme.Gayet iyisin.Bende zayıfım ama sen benden daha az almışşın:)

en son doktora gitmeden önce yani bi 3 hafta kadar gitmemişken bakıyodum göbeğim çok küçük inan dert ettim bebeğin gelişimi durdumu diye dert ettim kiloyla alakası olmadğını bile bile ama kontrole gittiğimde bebeğin kilosu iyi olunca rahatladım yani kiloyla alakası yok. ama doğumdan sonra emzireceğim için bayağı bi zayıflarm o da kötü olur o yüzden biraz kilo almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…