2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlaaaarrr hangi ateş ölçeri aldınız???

canım medi li birşey kulaktan ölçüyor

amin canım inş.

ben siyahı çok beğendim

günydın anneler.. limangoda bugün kargo bedava. bebek kıyafetleri falanda var..

evet alaçatılı kampanyadaki elbiselere bayıldım ben de.. bir de gümüş tepsilere ama almaya cesaret edemedim, zaten dün kendime ve kocma parfüm aldım bir sürü de eczaneden alacağım kzometik varr ooooo

canım benim de hiç çalışasım yok ama dişimi sıkmaya çalışıyorum sonrası için

oy hayırlı olsunn

benim kociş de erkeklerin çalıştığı bir yer olmadığı sürece pek birşey diyemiyor öbür türlü becereediğimi biliyor çünkü

ana opğul pijamalarına bayıldım ve de kullan at lohusa kilodu süper fikirmiş

aaa aaa hayırlı olsun allah bebişe ve arkadaşımıza sağlık versinnn.. vee temmuz anneleri başladı maratona

süpermiş koşulları :))

6 ay doğum izni için son geri sayım başladı! - Memurlar

doğum izni çok yakında çıkacak buraya yazıyorum kıslarr hadi inşallah ya gündeme geldi yine okuyun bu yazıyıı :)))

acaba ne zaman ki bir sonraki toplantıları bi sevindirseler bizi

ya evet bizim 2012 mart annesi arkadaş da bekiyordu bu izni şimdi ikinciyi düşünüyor ama hala izinden tık yok

geçmiş olsun canım, 32+0da alınacak

bu arada burcu rumuzlu arkadaş nasıl oldu onun da biraz sağlık sıkıntısı vardı sanırım

33. haftamızdayız 10 kilo aldık bebişim 1800dü 31+5te.

Balkon ve cam bitti kızlar, evi süpürüp silme ve yemek kaldı azimliyim

Konudan konuya atlıyorum ama bi de benim iştahım kapandı biraz ya sıcaklardanmı acaba bu hiç hoşuma gitmiyoo..

Simdi kontrolden ciktik kizlar biraz kanala yonelmis belki erkn dogum olur dedi dr teyzemiz kilomuz 1740 boyumuz 45.15 olmus bi hafta gerilik var dedi ama biz buna gerilik demiyoruz dedi

tatlım bende 33. haftadayım,, kendim 11 kilo aldım oğlumda 2 hafta önce 2185 di 4 haziranda tekrar gidicem bakalım paşam nekadar olmuşş...

perdeleri yıkamaya başladım artık şimdi yatak odasını attım makinaya eşim gelince asıcak ve camıda silecek yarında salonunkini atıcam 2 ayrı cam var onlarıda yıkatayım sonra mutfaktaki zebra perdeyi sildiririm eşime halılarıda yıkamaya vericem bakalım ne zamn veririm

Simdi kontrolden ciktik kizlar biraz kanala yonelmis belki erkn dogum olur dedi dr teyzemiz kilomuz 1740 boyumuz 45.15 olmus bi hafta gerilik var dedi ama biz buna gerilik demiyoruz dedi

hadi gözün aydın canim ,

büün bebeklere deniyor artık geride diye ,takma kafana sakin

bende yarın görmeye gidicem paşamı 40 gün oldu görmeyeli inş zamanında gelir canım

ohh maşallahhh canim,

ben temmuzda vercem halilari :)

annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((

canım geçmiş olsun valla çok şaşırdım kuzum ve sabırsızlıkla bekliyoruz hikayeni dua ediyorum şuanda bebişine canım

höyttttt!!!!!!
sırtımın ağrısından uzanıyodum... yazdığını görünce hemen dikildim... bende diyorum bu kız nerde kaç gündür...
Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah... Sağlıkla hızla anne-babasına kavuşacağı gün de gelsin dilerim... Dualarımız sizinle güzel anne...

şoktayım ya biri beni çimdiklesinn , şakami yaa ((

Allah yardimciniz olsun canimmm yaa

temmuz bebekleri sabırsız çıktı biraz korkmaya başladım ben. hayırlı olsun. sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah. normaldir küvöze almaları solunum sıkıntısı canını sıkma erken doğduğu için olacak bunlar. toparalar en kısa zamanda inşallah en kısa zamanda bu problemi de atlatırsınız.

hayırlı olsun ... Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin.... dualarımız seninle ........

Aman allahımmm tebrik ederiiimmm kavuştun bebişine,en kısa zamanda küvezden de çıkar inşallah sağlığıyla kucağına alırsınn annesiii ,aa çok şaşırdım görüyomusun beklemedi bebişş..

ayyy ben bile heyecanlandım nerdeyse 2ayım olmasına rağmen;ama bu bebişlerin napıcağı hiç belli olmuyoo:))

çok çok tebrik ederim,biranönce küvezden çıksın ve allah uzun ömür versin bebişinizee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…