kızlaaaarrr hangi ateş ölçeri aldınız???
canım medi li birşey kulaktan ölçüyor
Hayırlı geceler yakın geleceğin anneleri :)
Uzun süredir giremedim foruma, pc bozuktu..
Bugün kontrolümüz vardı. Kızımın maşallah hiçbir sorunu yokmuş.
2670 gr olmuş. Geçen ay 1470gr'dı :)
2 hafta sonra nst için çağırdı doktorum.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.Amin.
amin canım inş.
günaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
ben siyahı çok beğendim
günydın anneler.. limangoda bugün kargo bedava. bebek kıyafetleri falanda var..
evet alaçatılı kampanyadaki elbiselere bayıldım ben de.. bir de gümüş tepsilere ama almaya cesaret edemedim, zaten dün kendime ve kocma parfüm aldım bir sürü de eczaneden alacağım kzometik varr ooooo
Günaydınlar herkese. arkadaşlar kafam çok karışık benim. havalar çok ısındı sıcak beni bunaltıyor bir de hergün gidiş dönüş 80km yol yapıyorum arabayla. çalışabilir raporu almıştım ama acaba erkenden ayrılsam mı doğum iznine çok kararsız kaldım. bu doğum izni de arttırılmadı daha güvenemiyorum.
canım benim de hiç çalışasım yok ama dişimi sıkmaya çalışıyorum sonrası için
kızlar burda bi arkadasin akrabasi dogum yapmiş dun gece
epudiral sezeryan ile ,
sezeryan agrisi yokmus hiç , sadece gaz sancisi varmış , yürütmüşler , duşunu aldirmişlar hastanede , bugunde taburcu olacakmiş :)) darisi başimiza ,
bebek sekerlerinden getirmişler banada , sizle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 722632 Eki Görüntüle 722633
oy hayırlı olsunn
günaydınnnnnnnnnn...
tosuncuğumla biz geldik... dün gezmedeydik kacırdık.. muhabbetleri yine geriden yazıyım bn
öncelikle ndddcim maşallah bebişine yerim bn onun büzdüğü dudaklarını..
kilo konusuna değinmişsiniz dün bnde uzun bir aradan sonra korka korka evdeki tartıya cıktım 32+4 10 kg almışız açıkçası bir aydan beri 1 kilo almısım tabi kaç olduğumu hiç sormayın o bende saklıperşembe sağlık ocağında kontrol günümüz evdekiyle orda farklı cıkıyo bakcaz artık..
ağda konusunu cok fazla okuyamadım ama eşimle bnm aramdaki büyük problemlerden biri.. takık durumda kuaförde yaptırmamı istemeyi bırak duysa nasıl kıyamet kopar bilmiyorum ki bni yalan söylemek zorunda bırakıyo kendim yapıyorum makinayla diorum onuda yiyo mu yemiyo mu anlamadım çok soru soruyo.. zaten onun yüzünden ağdaya 2 defa gidiyorum özel bölge için ayrı diğer yerler için ayrı aynı gün oldu mu kıllanıyo..ve artık sen zorlanıyosundur ben yardım ederim diyo bu ayrı bir sorun... ayhhh napıcam bakalım..
sizler napıyosunuz..?? nasılsınız.??
benim kociş de erkeklerin çalıştığı bir yer olmadığı sürece pek birşey diyemiyor öbür türlü becereediğimi biliyor çünkü
Merhaba kızlar
Alışverişler devam ediyor.Herkes g-üle güle kullansın aldıklarını.Bende paylaşayım neler aldığımı.
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 722644 Eki Görüntüle 722645 Eki Görüntüle 722646
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir lateks
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 722647 Eki Görüntüle 722648
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 722649
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Eki Görüntüle 722650 Eki Görüntüle 722651 Eki Görüntüle 722652 Eki Görüntüle 722653 Eki Görüntüle 722654
ana opğul pijamalarına bayıldım ve de kullan at lohusa kilodu süper fikirmiş
ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee
aaa aaa hayırlı olsun allah bebişe ve arkadaşımıza sağlık versinnn.. vee temmuz anneleri başladı maratona
Medipol Mega neresi bilmiyorum (yani bu koşuyolundaki mi yoksa bağcılardakimi) nerde oturuyosun ne taraf sana uygun olur bilemem ama ben hamileliğimin başından beri Maltepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum... Doktorum Yrd. Doç. Dr. Aygen Çelik... hem normal doğum yaptırmaktan yana, hem iletişimi çok kuvvetli bir doktor, hem de doğuma kendisi giriyor... ben çok memnunum doktorumdan... aksi bir durum olmadığı takdirde 41. haftaya kadar normal doğumu bekliyor (son 3 hafta 2 günde bir kontrole çağırarak)... hastane fiyatları da oldukça uygun... sgk muayene 80 tl... sgk normal doğum 1050 tl... sgk sezeryan 1550 tl... epidural için ekstra 500 tl... ama normal doğumda epidural yapılmıyor ve doktorum da önermiyor bunu (haziranda zam gelicek denmişti ama ne kadar değişiklik olur bilmiyorum fiyatlarda) sezeryanda epidural yapılıyor bu hastanede... umarım yardımcı olabilmişimdir...
süpermiş koşulları :))
6 ay doğum izni için son geri sayım başladı! - Memurlar
doğum izni çok yakında çıkacak buraya yazıyorum kıslarr hadi inşallah ya gündeme geldi yine okuyun bu yazıyıı :)))
acaba ne zaman ki bir sonraki toplantıları bi sevindirseler bizi
şu meclis tatil olmadan izin çıksa da rahat rahat doğuma gitsek.Geçen yılın forumlarında da aynı izinden söz ediliyormuş.Geçen bir yerden denk geldi.çok güldüm.Hatta biri diyor.Ablam hamileliğinde bu tasarı vardı bebek doğdu 9 aylık oldu hala çıkmadı dıye.Eşimde sen umudu kes en iyisi dedi:)
ya evet bizim 2012 mart annesi arkadaş da bekiyordu bu izni şimdi ikinciyi düşünüyor ama hala izinden tık yok
merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır ama uzun bi süredir giremedim 15. haftamda kanamam oldu hep hastanelerde yattım baya sıkıntılı bir 3 ay geçirdim net yoktu giremedim topiğe çok şükür 3 aydan sonra herşey yoluna girdi inş sonuna kadar böylede gider ben de kanpıhtılaşması var o beni korkutuyo inş sağlıcakla kızçemi kucağıma alırım sormak istediğim bişey var doktordan çalışabilir raporunu 31+0 da mı yoksa 32+0 damı alacaz ben perşembe günü 32+0 olucam 32.haftam bitecek o zaman raporu alayım dedim tam olarak emin değildim sizlere soraym dedim
geçmiş olsun canım, 32+0da alınacak
bu arada burcu rumuzlu arkadaş nasıl oldu onun da biraz sağlık sıkıntısı vardı sanırım