2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Amaaan ilk bebeğimiz doğmuş inşallah kısa zamanda toplarlar kendini Allah şifa versin çok dua edicem sizin için

sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bebeğine kavuştuğun için çok sevindim canım inşallah en kısa zamanda solunumu da düzelir...

ama okuyunca şok oldum... demek bu kadar yaklaştık doğuma bizler de... hala şaka gibi geliyor, doğurup kucağıma alacağım günler çok uzaktaymış gibi geliyor inanamıyorum:)

bende oglum bana cek diyorum , tembhiliyorum

ben 43 haftalik dogmusumda

Seninde hiç doğasın yokmuş Ya bişe diycem şaka bi yana,hani şimdi sezeryan derse doktor ve doğum tarihinden bikaç hafta önce alırsa,ya benim bebişimin normal gelişi daha ileri bi tarihse çok çok erken alınmış olmazmıkii;o takıldı kafama ????

Selam herkese,
Bu nedir bir gün girmedim 2 arkadaş doğum yapmış.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.
Dilerim bebişker Tez vakitte sağlıklarına kavuşurlar.

Evet canım kesinlikle almalı herkes kullan at lohusa külodu. Doğumdan sonra biz birsey yapamıcaz kirli çamaşırımızı başkası mı yıkayacak en iyisi kullan at eve dondugumuzde tertemiz oluruz:)

Canım doktorlar bebeğin gelişimine göre karar veriyor.Eğer biraz geri ise ve de anne karnında kalmasında bir saknca yoksa bekliyorlar ama aksi durum olursa hemen almaları gerekiyor.Zaten önemli olan son dönemde akciğer gelişimi

maşallah canım hiç niyetin yokmuş çıkmaya içeriyi baya sevmişin heralde maşallah
çok rahatmıış demekki

dogdugumda yarı kırkım çıkmış

ayyy maşallah :))) ben 43 hafta bekleyemem çok sabırsızlanırım yaaa :)))))

şimdide o kadar sabırlı olsam keşke :44::44::44::44:

canim tam bilmiyorum ama bazi doktorlar normal dogum gunune kadar bekliyorlar , doguma cok yakin bir surede aliyorlar sezeryana gelişim için sanirim . 1 gün 1 gündür

nasılsınız bakalım. bizim raporumuz bitti hçbişi anlamadık zaten 1 saattirde geçmişi okuyoruz çenesi düşmüş annişleirmizin
anammm çok erken değilmi yaff allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah..
çok güzel olmuş güle güle büyüsün içinde

doğum tarihimiz aynı galiba perşembe gideceğim bende 32 0 da veriliyo doktorum öle demşti.
Simdi kontrolden ciktik kizlar biraz kanala yonelmis belki erkn dogum olur dedi dr teyzemiz kilomuz 1740 boyumuz 45.15 olmus bi hafta gerilik var dedi ama biz buna gerilik demiyoruz dedi
hayırlısı olur inşallah durdukları yerde durmuyorlarki dönüp duruyorlar
anaaammm allahım analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda sorunlarınız biter ve evinize dönersiniz inşalah

temmuz anneleri dökülmeye başladı ne yapacauk:18::18::18::18:

bende yarın görmeye gidicem paşamı 40 gün oldu görmeyeli inş zamanında gelir canım

40 gün mü?? biz 15güne bir gidiyoruzz

ooo gözün aydın şekerim, dilerim sen de minnoşun da tez zamanda sağlığınıza dönersiniz çook öpüyorum miniği

Evet canım kesinlikle almalı herkes kullan at lohusa külodu. Doğumdan sonra biz birsey yapamıcaz kirli çamaşırımızı başkası mı yıkayacak en iyisi kullan at eve dondugumuzde tertemiz oluruz:)

nerelerde bulunur ki acaba

kullan at lohusa kilodunu nerden aldınız ben bulamadım afyonda ya onun yerine büyük beden iç çamaşırı almıştım

canım hayırlı olsun bebeğin inş en yakın zamanda kucağına alırsın kızını. doğum hikayenide çok merak ediyorum

dualarımız sizinle canım gülerek büyüt bebişi hayırlı evlatlar nasip etsin

40 gün mü?? biz 15güne bir gidiyoruzz

ooo gözün aydın şekerim, dilerim sen de minnoşun da tez zamanda sağlığınıza dönersiniz çook öpüyorum miniği

nerelerde bulunur ki acaba

her ayın 20 sinde gitmem gerekiyordu ama doktora anca o zamn randevu alabildim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…