sanki bende tırs tırs oldum
daha bi sürü işim var benimmm dogmasin akilli oglum benim
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
benimkinlede konuşuyorum zamanını tamam la öyle gel emi oğlum diyorumbakalım 3. kim olucak
bende oglum bana cek diyorum , tembhiliyorum
ben 43 haftalik dogmusumda
canım medi li birşey kulaktan ölçüyor
amin canım inş.
ben siyahı çok beğendim
evet alaçatılı kampanyadaki elbiselere bayıldım ben de.. bir de gümüş tepsilere ama almaya cesaret edemedim, zaten dün kendime ve kocma parfüm aldım bir sürü de eczaneden alacağım kzometik varr ooooo
canım benim de hiç çalışasım yok ama dişimi sıkmaya çalışıyorum sonrası için
oy hayırlı olsunn
benim kociş de erkeklerin çalıştığı bir yer olmadığı sürece pek birşey diyemiyor öbür türlü becereediğimi biliyor çünkü
ana opğul pijamalarına bayıldım ve de kullan at lohusa kilodu süper fikirmiş
aaa aaa hayırlı olsun allah bebişe ve arkadaşımıza sağlık versinnn.. vee temmuz anneleri başladı maratona
süpermiş koşulları :))
acaba ne zaman ki bir sonraki toplantıları bi sevindirseler bizi
ya evet bizim 2012 mart annesi arkadaş da bekiyordu bu izni şimdi ikinciyi düşünüyor ama hala izinden tık yok
geçmiş olsun canım, 32+0da alınacak
bu arada burcu rumuzlu arkadaş nasıl oldu onun da biraz sağlık sıkıntısı vardı sanırım
Seninde hiç doğasın yokmuşYa bişe diycem şaka bi yana,hani şimdi sezeryan derse doktor ve doğum tarihinden bikaç hafta önce alırsa,ya benim bebişimin normal gelişi daha ileri bi tarihse çok çok erken alınmış olmazmıkii;o takıldı kafama ????
çok rahatmıış demekkimaşallah canım hiç niyetin yokmuş çıkmaya içeriyi baya sevmişin heralde maşallah
ayyy maşallah :))) ben 43 hafta bekleyemem çok sabırsızlanırım yaaa :)))))
Seninde hiç doğasın yokmuşYa bişe diycem şaka bi yana,hani şimdi sezeryan derse doktor ve doğum tarihinden bikaç hafta önce alırsa,ya benim bebişimin normal gelişi daha ileri bi tarihse çok çok erken alınmış olmazmıkii;o takıldı kafama ????
Evet canım kesinlikle almalı herkes kullan at lohusa külodu. Doğumdan sonra biz birsey yapamıcaz kirli çamaşırımızı başkası mı yıkayacak en iyisi kullan at eve dondugumuzde tertemiz oluruz:)
anammm çok erken değilmi yaff allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah..ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee
çok güzel olmuş güle güle büyüsün içindetünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.
doğum tarihimiz aynı galiba perşembe gideceğim bende 32 0 da veriliyo doktorum öle demşti.merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır ama uzun bi süredir giremedim 15. haftamda kanamam oldu hep hastanelerde yattım baya sıkıntılı bir 3 ay geçirdim net yoktu giremedim topiğe çok şükür 3 aydan sonra herşey yoluna girdi inş sonuna kadar böylede gider ben de kanpıhtılaşması var o beni korkutuyo inş sağlıcakla kızçemi kucağıma alırım sormak istediğim bişey var doktordan çalışabilir raporunu 31+0 da mı yoksa 32+0 damı alacaz ben perşembe günü 32+0 olucam 32.haftam bitecek o zaman raporu alayım dedim tam olarak emin değildim sizlere soraym dedim
Simdi kontrolden ciktik kizlar biraz kanala yonelmis belki erkn dogum olur dedi dr teyzemiz kilomuz 1740 boyumuz 45.15 olmus bi hafta gerilik var dedi ama biz buna gerilik demiyoruz dedi
anaaammm allahım analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda sorunlarınız biter ve evinize dönersiniz inşalahannişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
kaçtane alınmalı sizce kullan at?
bende yarın görmeye gidicem paşamı 40 gün oldu görmeyeliinş zamanında gelir canım
Evet canım kesinlikle almalı herkes kullan at lohusa külodu. Doğumdan sonra biz birsey yapamıcaz kirli çamaşırımızı başkası mı yıkayacak en iyisi kullan at eve dondugumuzde tertemiz oluruz:)
40 gün mü?? biz 15güne bir gidiyoruzz
ooo gözün aydın şekerim, dilerim sen de minnoşun da tez zamanda sağlığınıza dönersiniz çook öpüyorum miniği
nerelerde bulunur ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?