2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yaa geçende sordum tanesine 10 tlmi ne dedi. bimde slip külotlar var çok rahat 42 bedeninden aldım 4.50 du sanırım üçünü kullanıp atsam daha hesaplı olur die düşündüm onlardan aldım bir paket

aa iyi fikir aslında.. ben o külotların küçük bedenini kullanıyodum memnudum yani. sen kaç kgsun cnm bn şuan 73üm hangi beden alsam acaba? dediğin gibi büyük beden diye lohusa külodu diye pahalı satıyorlar.

Dogum iznini başlattım ben .. Simdi beni kapsamicak mı ya.. Benim gibi iznini başlatan var mıııı
dogum yapanlara hayırlı uğurlu olsun.. Fırsat bulduğum an çocuktan güzel bi şekilde kutlicam

yaa geçende sordum tanesine 10 tlmi ne dedi. bimde slip külotlar var çok rahat 42 bedeninden aldım 4.50 du sanırım üçünü kullanıp atsam daha hesaplı olur die düşündüm onlardan aldım bir paket

benimde aldiklarim hamile kilotlarindan 5 tl ye almiştim , belleri yuksek olurda sezeryan olursa dikişlere denk gelmesin diye büyük beden almiştim özellikle. atsamda ucuz die dusundum . ben yıkamadan giyemiyorum hiç bişeyi bu kullat atlar beni bozar :)

ay nereye sordunuz siz... e-bebkte vardı 3 lü paket 10 filandı sanki....

Bende öyle düşünüyorum,kaldığı bir gün bile kardır.ama işte hiç risk almamak için iki hafta önceden falan da alanlar var

Bende öyle düşünüyorum,kaldığı bir gün bile kardır.ama işte hiç risk almamak için iki hafta önceden falan da alanlar var

ben analmiyorum bu doktorlari , dogum baslayınca pırt die cıkıo sanki 3-4 gun surenler bile var , o zaman alsinlar , hem beyin dogumu algiladigi icin sut gelme suresida daha azdir diye sunuyorum . hakkimizda hayirlisi

kavusmussun melegınene guzel tatlım.Rabbım kucagınıda daha fazla bos bırakmasın ıns.sev,op bebegını ben cok sevndım ya ıns hıc bıseyde olmaz hemen gelır kucagına prensesın <3

Hayırlı olsun canım sana ve Allah tez zamanda sağlıcakla birlikte evinize gitmeyi nasip etsin.Temmuz annelerinin sabırsız kuzuları sanırım haziranı bile bekleyemeden siftahları yapmaya başladı. Diğer doğum yapan arkadaşımızı da tebrik ediyorum.

Bizim de bugün kontrol günümüzdü. Herşeyimiz yolundaymış gelişim olarak, oğluşumun boyu 46cm, kilosu ise 2,450gr. olmuş. Ama henüz dönmemiş hiç. doktorumuz haziranın 18ine kadar dönmezse ayın 26sında sezeryanla alacağız dedi. Ki ilk bebeklerde dönememe çok oluyormuş o yüzden sezeryan ihtimalimiz yüksekmiş. Sizin de bilginiz olsun yani kendinizi hazırlayın 36.haftadan itibaren tam olarak normal doğum olma ihtimali netleşirmiş. Ben çok kendimi normale şartlamıştım ama herşeyin hayırlsı tabi.

Herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar....

Son düzenleme:
Canımm Tekirdağ'ın neresi ?
Benim eşim de Çorlulu, biz hep geliriz oralara, onların da köyleri var anne baba taraflarında, gezdim bi çok yer, hatta onların da köye salon yapıldı ama onlar da okulda yapıo

Ya nasıllar peki sen beğendinmi??Kullanışlı olurmu? bide bedeni nerden bilces??internetten bişi alamam bu yüzden
böle kağıt gibi ama yumuşak baya pamuktan gibi.. anlatamadım pek :)
kalıpları bol bol, kullanışlı olacağına inanıyorum ama diğerbayanın söylediği hena marka olanlardan da alıcam ben

Son düzenleme:
Ya nasıllar peki sen beğendinmi??Kullanışlı olurmu? bide bedeni nerden bilces??internetten bişi alamam bu yüzden

Sanırım kendi bedeninden bir büyük alsan yeterli olur diye düşünüyorum ya da almadan önce alacağın siteyle görüş bden konusunda yardımcı oluyorlar

:18::18::18::18::18::18::18::18:ALLAH'ım ne diyorsun sen
maşallah kızçemizeeeee.Bütün dualarımız seninle kuzum benimmmm
ayyyyy ne tatlıdır şimdi o kokulu kokulu.Yerim ben sizi...Çok heyecanlandım
çokkkkkkk lazerle tükettiğim tüylerim bile diken diken oldu
Ağlarımmmmmm bennnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…