yaa geçende sordum tanesine 10 tlmi ne dedi. bimde slip külotlar var çok rahat 42 bedeninden aldım 4.50 du sanırım üçünü kullanıp atsam daha hesaplı olur die düşündüm onlardan aldım bir paket
her ayın 20 sinde gitmem gerekiyordu ama doktora anca o zamn randevu alabildim canım
anladım şekerim neyse bebişindeki büyüme bayaa olmuştur :))
yaa geçende sordum tanesine 10 tlmi ne dedi. bimde slip külotlar var çok rahat 42 bedeninden aldım 4.50 du sanırım üçünü kullanıp atsam daha hesaplı olur die düşündüm onlardan aldım bir paket
her ayın 20 sinde gitmem gerekiyordu ama doktora anca o zamn randevu alabildim canım
çok rahatmıış demekki
dogdugumda yarı kırkım çıkmış
şimdide o kadar sabırlı olsam keşke :44::44::44::44:
canim tam bilmiyorum ama bazi doktorlar normal dogum gunune kadar bekliyorlar , doguma cok yakin bir surede aliyorlar sezeryana gelişim için sanirim . 1 gün 1 gündür
Bende öyle düşünüyorum,kaldığı bir gün bile kardır.ama işte hiç risk almamak için iki hafta önceden falan da alanlar var
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
Ya nasıllar peki sen beğendinmi??Kullanışlı olurmu? bide bedeni nerden bilces??internetten bişi alamam bu yüzdenhatta şimdi ynie baktı 9,90'a satılıyo 3lü paket
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
Köy düğünlerinin yeri apayrı canım dediğin gibi.
Köyümüze düğün salonu bile yapıldı ama kimse
orada düğün yapmıyorKır düğünü,okul
bahçesinde,eşimle minik yaşlardan beri bakışıp
derdimizi,aşkımızı anlatamadığımız yerler
böle kağıt gibi ama yumuşak baya pamuktan gibi.. anlatamadım pek :)Ya nasıllar peki sen beğendinmi??Kullanışlı olurmu? bide bedeni nerden bilces??internetten bişi alamam bu yüzden
Ya nasıllar peki sen beğendinmi??Kullanışlı olurmu? bide bedeni nerden bilces??internetten bişi alamam bu yüzden
Sanırım kendi bedeninden bir büyük alsan yeterli olur diye düşünüyorum ya da almadan önce alacağın siteyle görüş bden konusunda yardımcı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?