Herkesee merhabaaa.... Gece bi oraya dön bi buraya sebepsiz yere bi uyuyamadım,sabah komşu aradı aşağıda kahvaltı yapıyorus gel diye,gittim geldim iş yapmam lazım yarın kahvaltıya birini çağırdık komşuyla ,büyük ihtimal benim balkonda yaparız.Evi süpürüp silcem bide camı silcem mecburAma oturduğum yerden kalkasım yok:):)
Ya bide oğlumun hala bi ismi yok ve tam içime sinen bi isim de yok işin kötüsü
Neyse pc açık dursun da mola vere vere bitiriim şu işlerimi,akşama yemeğim de yok
ohh maşallahhh canim,
ben temmuzda vercem halilari :)
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
bende afyondayım ninni bebede vardı biliyorsan.kullan at lohusa kilodunu nerden aldınız ben bulamadım afyonda ya onun yerine büyük beden iç çamaşırı almıştım
bende 75 im 42 den büyük yok sanırsamaa iyi fikir aslında.. ben o külotların küçük bedenini kullanıyodum memnudum yani. sen kaç kgsun cnm bn şuan 73üm hangi beden alsam acaba? dediğin gibi büyük beden diye lohusa külodu diye pahalı satıyorlar.
ben bebe mağazasına sordumay nereye sordunuz siz... e-bebkte vardı 3 lü paket 10 filandı sanki....
gördüğüm kadarıyla hastanelerde kullanulan boneler varya pamuklu gibi içi gözüküyor gibi öle bişiydi disponsable mi neydi markasıYa nasıllar peki sen beğendinmi??Kullanışlı olurmu? bide bedeni nerden bilces??internetten bişi alamam bu yüzden
:18::18::18::18::18::18::18::18:ALLAH'ım ne diyorsun sen
maşallah kızçemizeeeee.Bütün dualarımız seninle kuzum benimmmm
ayyyyy ne tatlıdır şimdi o kokulu kokulu.Yerim ben sizi...Çok heyecanlandım
çokkkkkkk lazerle tükettiğim tüylerim bile diken diken oldu
Ağlarımmmmmm bennnnnnnnnnnnn
benmde oğlmun hala net bı ısmı yok(( ben kımseyı cagırmıyorum valla ben gdıorum :) yapamıorum ole hem temızlık hem yemek sende yorma kendını benm basım donuo tansıyonm dusuo ayakta fazla kalınca
hangı temmuz kız sankı tam zamannda dogcak yha erken gelırse ben sımdıden verıcem hemn sermıcem :)))
allah analı babalı buyutsun cnmmm. saglıcakla kucagını alırsın ınş cnm yha haberdar et bzı bebsnn nasıl oldugunu
Canımm Tekirdağ'ın neresi ?
Benim eşim de Çorlulu, biz hep geliriz oralara, onların da köyleri var anne baba taraflarında, gezdim bi çok yer, hatta onların da köye salon yapıldı ama onlar da okulda yapıo
kızlar malum yaz geldi benim yazlık hiç birşeyim olmuyoo((( 4 aydır trenc giyiyorum oda artık beni sıcak tutuyor malum testtürlü olduğum için herşey giyemiyorum geçen karşıda dizlere kadar kap denedim göbek kaldırdı (((( hep belden kemerli olduğu için göbek kaldırıyoo bi büyüğünü alsam diyorum kollardan bol alttan bol göbekkkk kasıyoo (( moralim çok bozuk yazın ben dışarıya çıkamıyacakmıyım yaaa hamile giyim yerine gidiyorum uzun ama kolları kısa bi model var 130tl güzel ama içine gene badi giyeceğim ve ben öle tunik giyip çıkmam muhakkak kap giymem lazım yaa varmı öyle satan yerler yardım lütfenn (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ya deme öleee... psikolojim alt üst oldu , kendimi yemege verdim , habire yiorum
elbiseyi hiçç düşünmedim basen aldı başını gittiği için güzel dururmu bilmiyorum bakayım bi çarşıya çıktığımda
bugun dişçiden cumartesi için randevu aldim ,
doktorumlocak anestezi ile işlem yaptirabilirsin dedi 3-4 gundur diş ağrisi çekiyodum ,
ama tahmin olun ne olduu :))))))
kendime randevu alırken eşimede aldim , dişi agriyormuşşş muşşşş
ben dogum sancisi çekerken onunda sancisi tutarmiki[/QUOTE
lütfen dişçi demeyelim diş hekimi diyelim yaneeeeee
doktorumlocak anestezi ile işlem yaptirabilirsin dedi 3-4 gundur diş ağrisi çekiyodum ,
diş hekimimisin canim ?
Yesssssssssssssssssdiş hekimimisin canim ?
Neslihan dinlene dinlene yapıyorum yaa bebişimi yormamaya dikkat ediyorum ,bişi yapıyorum yarım saat dinleniyorum öyle öyle bitiyo:):)Yemeği kendimize yapıcam kız öyle ağır misafir çağırmıyorum.Benimde burun kanamalarım arttı sıcağa falan çıkmamaya çalışıyorum çok.
Yesssssssssssssssss dogum iznimi başlatmış bi diş hekimiyim .. Valla bizi kapsamazsa su altı ay herkesin dişini çekcem meclistediş hekimimisin canim ?
bir erkek bir kadın dialoglarından birinde vardı o espri aklıma geldi koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?