2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benmde oğlmun hala net bı ısmı yok (( ben kımseyı cagırmıyorum valla ben gdıorum :) yapamıorum ole hem temızlık hem yemek sende yorma kendını benm basım donuo tansıyonm dusuo ayakta fazla kalınca

ohh maşallahhh canim,

ben temmuzda vercem halilari :)

hangı temmuz kız sankı tam zamannda dogcak yha erken gelırse ben sımdıden verıcem hemn sermıcem :)))

allah analı babalı buyutsun cnmmm. saglıcakla kucagını alırsın ınş cnm yha haberdar et bzı bebsnn nasıl oldugunu

kullan at lohusa kilodunu nerden aldınız ben bulamadım afyonda ya onun yerine büyük beden iç çamaşırı almıştım
bende afyondayım ninni bebede vardı biliyorsan.

bende 75 im 42 den büyük yok sanırsam
ay nereye sordunuz siz... e-bebkte vardı 3 lü paket 10 filandı sanki....
ben bebe mağazasına sordum
Ya nasıllar peki sen beğendinmi??Kullanışlı olurmu? bide bedeni nerden bilces??internetten bişi alamam bu yüzden
gördüğüm kadarıyla hastanelerde kullanulan boneler varya pamuklu gibi içi gözüküyor gibi öle bişiydi disponsable mi neydi markası

ya deme öleee... psikolojim alt üst oldu , kendimi yemege verdim , habire yiorum

offff strese gırdm bak yne ben daha hc bseyını hazırlamadım yhaaaa yatak koruyucularını fln daha bugun yıkadım yha bızde erken dgurursakkkk offfffffffff drmda zaten ızne cıkıcakmıs temmuzdaaa off yhaaaa napıcm bennn ((((((((

Canımm Tekirdağ'ın neresi ?
Benim eşim de Çorlulu, biz hep geliriz oralara, onların da köyleri var anne baba taraflarında, gezdim bi çok yer, hatta onların da köye salon yapıldı ama onlar da okulda yapıo

Tekirdağ Saray'ın köylerinden canım

azıcık kaldı zaten canım sık dişini ben doğumdan sonra alışverişe atıcam kendimi cok canım ıstıyo yenı seyler almayı ama hamıle kıyafetlerini sevmiyorum

bugun dişçiden cumartesi için randevu aldim ,

doktorumlocak anestezi ile işlem yaptirabilirsin dedi 3-4 gundur diş ağrisi çekiyodum ,

ama tahmin olun ne olduu :))))))

kendime randevu alırken eşimede aldim , dişi agriyormuşşş muşşşş

ben dogum sancisi çekerken onunda sancisi tutarmiki

Neslihan dinlene dinlene yapıyorum yaa bebişimi yormamaya dikkat ediyorum ,bişi yapıyorum yarım saat dinleniyorum öyle öyle bitiyo:):)Yemeği kendimize yapıcam kız öyle ağır misafir çağırmıyorum.Benimde burun kanamalarım arttı sıcağa falan çıkmamaya çalışıyorum çok.

Şimdi bu doğumları duyunca hemen telaş yaptım
abzürt ufak tefek eksiklerim kaldı benim ama
sanki herşeyim eksik gibi.Tutmayın beni ben gidiyorum
aklımdaki birçok şeyi yapmaya
Çok heyecan yaptım,terledim,ağladım,kalp atışlarım
hzılandı,korktum,sevindim her şeyi yaşadım birden
Gideyim ilk önce yemek yapayım sonra diğer işlerimi
halledeyim....DURU içeride dur ne olur annem en az
36 hafta kadar yalvarıyorum sana kızçemmmmmmm
Baban bu kadar rahatken ben bu kadar telaşlı.Sanki
kızçem doğunca hiç çıkıp alışveriş yapamayackmışım gibi
geliyor:18::18::18::18::18:

hee ole ıyı yapıosun :) cagırma yha kımseyı ben bugun kotuyum bıraz yha iş deyınce kafamı kaldıramıorum herkezı kendm gbı zannedıorum :))) burun kanamm bnmde var yha sıcaktanmı yoksa burunmzda sısıo kılcal damarlarmı catlıo anlamadm

slm kızlar bilindiği üzere memleketteyim ve zor giriyorum. ben ve oğlum iyiyiz şu an 35. haftadayz devlet hasatenesine gidiyorum doktor her hafta geleceksin artık dedi her hafta gidip nst ye giriyorum. tamı tamına 13 kilo aldım doğudaki doktorum normal diyordu ama burdaki doktor çok fazla almışsın dedi ve decaviti bıraktırdı. hemşireler her nst öncesi boyumu kilomu ölçüyor herkes çok kilolu olduğumda hem fikir ve çok kilo aldığım konusunda. 65 ile başladım 78 oldum evet fazla ama kısa değilim boyum 1.70. doğudaki doktorum boyun müsait sen 15 e kadar alabilisin demişti ama burdaki çok almışsın artık almaman lazım dedi burdakiler pek boyumu ciddiye almıyorlar. haftaya 36 olacağım ve 9 ay dolmuş olacak. doktor 3 temmuza kadar bekleyeceğiz normal istediğin için dedi. 3 temmuza kadar gelmezse suni sanci ile doğuma gireceğim büyük ihtimalle. bu arada her nst için gittiğimde bir doğuma şahit oluyorum çok güzel oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…