Yesssssssssssssssss
agiz alişkanligi işte :))
peki doktoruma guvenmelimiyim , bu haftada diş operasyonu uygunmu ?
Yesssssssssssssssss dogum iznimi başlatmış bi diş hekimiyim .. Valla bizi kapsamazsa su altı ay herkesin dişini çekcem mecliste
çıkacak heralde canim , bugun yine gündemdeydi , bu hafta hallediceklermiş rivayete göre.
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
slm kızlar bilindiği üzere memleketteyim ve zor giriyorum. ben ve oğlum iyiyiz şu an 35. haftadayz devlet hasatenesine gidiyorum doktor her hafta geleceksin artık dedi her hafta gidip nst ye giriyorum. tamı tamına 13 kilo aldım doğudaki doktorum normal diyordu ama burdaki doktor çok fazla almışsın dedi ve decaviti bıraktırdı. hemşireler her nst öncesi boyumu kilomu ölçüyor herkes çok kilolu olduğumda hem fikir ve çok kilo aldığım konusunda. 65 ile başladım 78 oldum evet fazla ama kısa değilim boyum 1.70. doğudaki doktorum boyun müsait sen 15 e kadar alabilisin demişti ama burdaki çok almışsın artık almaman lazım dedi burdakiler pek boyumu ciddiye almıyorlar. haftaya 36 olacağım ve 9 ay dolmuş olacak. doktor 3 temmuza kadar bekleyeceğiz normal istediğin için dedi. 3 temmuza kadar gelmezse suni sanci ile doğuma gireceğim büyük ihtimalle. bu arada her nst için gittiğimde bir doğuma şahit oluyorum çok güzel oluyor :)
Ne operasyonu olacak. Son 3 ay da cok uygun değil. Bi şekilde dogum sonrasını brkletilebiliyorsa beklemek gerekiyor aslında.. Tam olarak ne olduğunu bilmem kaxımagiz alişkanligi işte :))
peki doktoruma guvenmelimiyim , bu haftada diş operasyonu uygunmu ?
bir erkek bir kadın dialoglarından birinde vardı o espri aklıma geldi koptum
benim babannem eşim gibiydi , annem hasta olunca kesin oda olurdu
ama bizimki biraz abartıryo
azıcık kaldı zaten canım sık dişiniben doğumdan sonra alışverişe atıcam kendimi cok canım ıstıyo yenı seyler almayı ama hamıle kıyafetlerini sevmiyorum
Yesssssssssssssssss dogum iznimi başlatmış bi diş hekimiyim .. Valla bizi kapsamazsa su altı ay herkesin dişini çekcem mecliste
Asıl şimdi koptum ordada bir diş hekimi dişçi demeyelim lütfen diş hekimi diyelim diyordu.Demek sende diş hekimisin
Ne operasyonu olacak. Son 3 ay da cok uygun değil. Bi şekilde dogum sonrasını brkletilebiliyorsa beklemek gerekiyor aslında.. Tam olarak ne olduğunu bilmem kaxım
20 lik dişim çürüdü ve agri yapio , problem bu
Bundan sonra hergün bi dogum hikayesi duyarız artık
Tekirdağ Saray'ın köylerinden canım
Çıkacak da çıktığı andan itibaren alacakları kapsicak derlerse 2 hafta ile kaçırmış olucak gariban kızımçıkacak heralde canim , bugun yine gündemdeydi , bu hafta hallediceklermiş rivayete göre.
benim babannem eşim gibiydi , annem hasta olunca kesin oda olurdu
ama bizimki biraz abartıryo
Senin eşin yine iyiyymiş benimkinin bel kasık ağrıları başladı doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum
Çıkacak da çıktığı andan itibaren alacakları kapsicak derlerse 2 hafta ile kaçırmış olucak gariban kızım
ay bilmiyorum yaaa ,
ben o yuzden bekliyorum haziran sonuna kadar rapor almayi , dayanabildigim kadar dayanmak için pöffff
Yesssssssssssssssss
ayyy sana bişe sorcam o zaman:):) Benim üst arkanın önüne kaplama yapıldı ,en arkayla onun arasına yiyecekler kaçıyo ve çok ağrı yapıyo diş ipiyle de çıkaramıyorum çok derinlere gidiyo herhalde:) şimdi o kaplamayı biraz genişlettiler dört gün önce tekrar yapıştırdılar ama yine aynı şey oluyoo,azcık diş etim çekilmiş söylediklerine göre orda. yine gidicem ama yapacak bişe yokmuki ona çok sinir oluyorumm,zaten dişlerimden problemliyim
Senin eşin yine iyiyymiş benimkinin bel kasık ağrıları başladı doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum
Allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu
pazar gunu avm'ye gittik x-ray'e bende girmek istemiyorum benimde göbegim var diye guvenlikcilere satasti
ayyy sana bişe sorcam o zaman:):) Benim üst arkanın önüne kaplama yapıldı ,en arkayla onun arasına yiyecekler kaçıyo ve çok ağrı yapıyo diş ipiyle de çıkaramıyorum çok derinlere gidiyo herhalde:) şimdi o kaplamayı biraz genişlettiler dört gün önce tekrar yapıştırdılar ama yine aynı şey oluyoo,azcık diş etim çekilmiş söylediklerine göre orda. yine gidicem ama yapacak bişe yokmuki ona çok sinir oluyorumm,zaten dişlerimden problemliyim
sıranı bekle ben cevabımı almadim henüz hıhhh
20 lik dişim çürüdü ve agri yapio , problem bu
canım brkletilebiliyorsa gekletceksiniz fokal enfeksiyon yönünden .. Ellenmese daha iyi.. Ama gözle muayene eden hekime güven bakalım sen.. Bu tür girişimler son aylar için uygun degil
Allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu
pazar gunu avm'ye gittik x-ray'e bende girmek istemiyorum benimde göbegim var diye guvenlikcilere satasti
O da iyiymiş hepten nazlıydı artık bazen çekilmez oldu.Hatta dedim sana endişelenmekten hamileliğimi anlamadım benden çok semptom gösteriyosun diye :cevapta hazır :Kendini dinleme hasta hissedersin hamilelik doğal süreç..Eh ben seni dinlemekten hasta hissediyorum haberin var mıyaa dostum neler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?