Senin eşin yine iyiyymiş benimkinin bel kasık ağrıları başladı doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum
Suyuna git eşini nazla biraz bak ama
canım brkletilebiliyorsa gekletceksiniz fokal enfeksiyon yönünden .. Ellenmese daha iyi.. Ama gözle muayene eden hekime güven bakalım sen.. Bu tür girişimler son aylar için uygun degil
ya inş bişiler yapar zarar vermeyecek sekilde ,
23 yıldır ayni diş hekimine gidiyorum. umarim içini vs temizler yada baska bi çözüm bulur geçici( karanfille uyusturuıyorum surekli ole biraz hafifliyo.
Kaplamanın diş eti düzeldikten sonra yenilenmesi lazım canım.. Yani doğumdan sonrayı bekliceksin.. Parodontax kullan su an macın olarak .. Orayı kanatmaktan korkma.. İltihap olmaması için kanasa da temizle ..ayyy sana bişe sorcam o zaman:):) Benim üst arkanın önüne kaplama yapıldı ,en arkayla onun arasına yiyecekler kaçıyo ve çok ağrı yapıyo diş ipiyle de çıkaramıyorum çok derinlere gidiyo herhalde:) şimdi o kaplamayı biraz genişlettiler dört gün önce tekrar yapıştırdılar ama yine aynı şey oluyoo,azcık diş etim çekilmiş söylediklerine göre orda. yine gidicem ama yapacak bişe yokmuki ona çok sinir oluyorumm,zaten dişlerimden problemliyim
O da iyiymiş hepten nazlıydı artık bazen çekilmez oldu.Hatta dedim sana endişelenmekten hamileliğimi anlamadım benden çok semptom gösteriyosun diye :cevapta hazır :Kendini dinleme hasta hissedersin hamilelik doğal süreç..Eh ben seni dinlemekten hasta hissediyorum haberin var mıyaa dostum neler var...
ama bazen eglenceli oluyolar :)))
durup dururken ayh tekmeledi vs vsçok gülüyorum haline
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
Kaplamanın diş eti düzeldikten sonra yenilenmesi lazım canım.. Yani doğumdan sonrayı bekliceksin.. Parodontax kullan su an macın olarak .. Orayı kanatmaktan korkma.. İltihap olmaması için kanasa da temizle ..
ıyyyy akraba oldum ben o paradontaxla... çamur gibi macun
Kaplamanın diş eti düzeldikten sonra yenilenmesi lazım canım.. Yani doğumdan sonrayı bekliceksin.. Parodontax kullan su an macın olarak .. Orayı kanatmaktan korkma.. İltihap olmaması için kanasa da temizle ..
Ama diş eti çekilmiş dediler ya önceki hatalı dolgulardanEvet kanata kanata temizliyorum valla yoksa rahatlamıyorum:):) Teşekkür ederim cevap verdin, sensodyne kullanıyorum ama o dediğine geçeyim olur.
aaa şok oldum hayırlı olsun canımcım. kızlar ya başka var mı doğum yapan ben artık topiği takip edemiyorumda ?
ıyyyy akraba oldum ben o paradontaxla... çamur gibi macun
Evet seninde dişler problemliydi dimi,, çok zor çookk,biri bitiyo biri başlıyo tedavinin...çürüyolar hemen mübarek diş değil şekerrr Bazen isyan ediyorum bazen de diyorum allahım dermansız dert verme,buna şükür.Tadı çokmu kötü o diş macununun??
slm kızçeler bugun kontrole gittim
bebiş çok şükür iyi kilosu 2200 gr 1 hafta öndeymiş doğum pozisyonunu almış lakin suyu üst sınırdaymış fazla olması suyun erken gelmesine eşinin bebekten önce ayrılmasına erken doğum gibi olumsuzluklara neden olduğu gibi hiçbir soruna neden olmayabilirmişte kısmet artık nst ye girdim o da normaldi öyle işte tıpış tıpış evimize geldik dinlenim biraz
Evet seninde dişler problemliydi dimi,, çok zor çookk,biri bitiyo biri başlıyo tedavinin...çürüyolar hemen mübarek diş değil şekerrr Bazen isyan ediyorum bazen de diyorum allahım dermansız dert verme,buna şükür.Tadı çokmu kötü o diş macununun??
kötü değil de kil gibi
En başarılı macun brncekötü değil de kil gibi
maşallah canim ,
bazende suyun fazlaligi ve bebegin ileriden gitmesi seker belirtisi olabiliyor demişti doktorum , bendede aynisi var cunki . seker yuklemesinde bisey cıkmadi ama.
En başarılı macun brnce
Hadi yaaa:)) ben de geç doğmuştum biraz daha dursam ölecekmişim hatta doktor öyle söylemiş.bende oglum bana cek diyorum , tembhiliyorum
ben 43 haftalik dogmusumda
Sezaryende (yani planlı olanlarda) 38 hafta dolunca alıyorlar. Zaten önemli olan akciğer gelişimiymiş o da 38bitince tamamlanıyormuş. Sonraki iki hafta sadece kilo alıyormuş ve çok kilolu bebeğin operasyonu sezaryende daha zor oluyormuş çünkü açtıkları 10cmlik bir bölgeymiş.Seninde hiç doğasın yokmuşYa bişe diycem şaka bi yana,hani şimdi sezeryan derse doktor ve doğum tarihinden bikaç hafta önce alırsa,ya benim bebişimin normal gelişi daha ileri bi tarihse çok çok erken alınmış olmazmıkii;o takıldı kafama ????
Ben de başlattım izinde olanları da kapsar diye biliyorumDogum iznini başlattım ben .. Simdi beni kapsamicak mı ya.. Benim gibi iznini başlatan var mıııı
dogum yapanlara hayırlı uğurlu olsun.. Fırsat bulduğum an çocuktan güzel bi şekilde kutlicam
Slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımlan çok çok hareketli hatta hareketleri bazen canımı yakacak derecede oluyooo ama bunada şükür
Ve canımız sıkkın teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin eşim işten ayrıldı dün ,hiç olmaması gereken bir zamanda oldu morelim alt üst oldu bebekde geliyor bende işten ayrılacağım napıcaz hiç bilmiyorum 2 gündür morelim bozuk hep ağlıyorum sonra kızım destek olur gibi tekmeliyor annecim merak etme der gibiAllah'ım kimseyi zor durumda işsiz güçsüz çaresiz bırakmasın hiçkimseyi başkalarına muhtaç etmesin
Bizden haberler böyle teyzeleri sizler iyisinizdir inşşş
bende çıkmayacağını düşünüyorum dün arkadaşımın kızı 1 yaşıan girdi oda diyor benim zamanımda da hemen çıkıyordu diye :) çıkarsa süpriz olacak bana çıkmayacağına adım gibi emin oldum çünkü seçim yok yakınlarda çıkrsa seneye çıkar cicim o seçim var çünkü. isteeler çıkartırlardı ama çıkmadı bak istedikleri yasayı 10 saatte bile geçiriyorlar. bence unutalım biz o izin işini ben dedim annem ile kv ye kurban bayaramından sonra dönüşümlü birer ay bakacaksınız hanımlar diye :)şu meclis tatil olmadan izin çıksa da rahat rahat doğuma gitsek.Geçen yılın forumlarında da aynı izinden söz ediliyormuş.Geçen bir yerden denk geldi.çok güldüm.Hatta biri diyor.Ablam hamileliğinde bu tasarı vardı bebek doğdu 9 aylık oldu hala çıkmadı dıye.Eşimde sen umudu kes en iyisi dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?