canım 2 hafta önce bende çektirdim .dişçim bebeğe zarar vermez iğne dedi. derin derin nefes aldırarak çekti anlamadım bile çektiğini emin ol o ağrıların yanında hiçbişi kalıo diş çektirmek şuan çok rahatımbugun dişçiden cumartesi için randevu aldim ,
doktorumlocak anestezi ile işlem yaptirabilirsin dedi 3-4 gundur diş ağrisi çekiyodum ,
ama tahmin olun ne olduu :))))))
kendime randevu alırken eşimede aldim , dişi agriyormuşşş muşşşş
ben dogum sancisi çekerken onunda sancisi tutarmiki
süper fikir valla hekimcim..Yesssssssssssssssss dogum iznimi başlatmış bi diş hekimiyim .. Valla bizi kapsamazsa su altı ay herkesin dişini çekcem mecliste
slm kızçeler bugun kontrole gittim
bebiş çok şükür iyi kilosu 2200 gr 1 hafta öndeymiş doğum pozisyonunu almış lakin suyu üst sınırdaymış fazla olması suyun erken gelmesine eşinin bebekten önce ayrılmasına erken doğum gibi olumsuzluklara neden olduğu gibi hiçbir soruna neden olmayabilirmişte kısmet artık nst ye girdim o da normaldi öyle işte tıpış tıpış evimize geldik dinlenim biraz
Slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımlan çok çok hareketli hatta hareketleri bazen canımı yakacak derecede oluyooo ama bunada şükür
Ve canımız sıkkın teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin eşim işten ayrıldı dün ,hiç olmaması gereken bir zamanda oldu morelim alt üst oldu bebekde geliyor bende işten ayrılacağım napıcaz hiç bilmiyorum 2 gündür morelim bozuk hep ağlıyorum sonra kızım destek olur gibi tekmeliyor annecim merak etme der gibiAllah'ım kimseyi zor durumda işsiz güçsüz çaresiz bırakmasın hiçkimseyi başkalarına muhtaç etmesin
Bizden haberler böyle teyzeleri sizler iyisinizdir inşşş
canım üzüldüm senin adına allah kolaylık versin. işsizlik parası alabilecek eşin en azından demi hakederek ayrıldı yani. yeni iş buluncaya kadar idare edersiniz. bebeişler kısmetleriyle gelirmiş daha iyi şartlarda bi iş en kısa zamanda bulursunuz inşallah..
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
Slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımlan çok çok hareketli hatta hareketleri bazen canımı yakacak derecede oluyooo ama bunada şükür
Ve canımız sıkkın teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin eşim işten ayrıldı dün ,hiç olmaması gereken bir zamanda oldu morelim alt üst oldu bebekde geliyor bende işten ayrılacağım napıcaz hiç bilmiyorum 2 gündür morelim bozuk hep ağlıyorum sonra kızım destek olur gibi tekmeliyor annecim merak etme der gibiAllah'ım kimseyi zor durumda işsiz güçsüz çaresiz bırakmasın hiçkimseyi başkalarına muhtaç etmesin
Canim üzme kendini ,
bebisler rızkıyla geliyor , benimde eşim işsizdi işe girdi ,
ben işe basladigim ilk gun hamile oldugumu ögrendim , bol bol dua edelim biran once hayrlisi ile iş bulur inş. üzülüp bebişinide üzme annesi.
canım geçmiş olsun .... inş bebegini en kısa zamanda kucagınıza alıp evinize gidersiniz.allah şifasını versin inş.
üzülme inş rabbim hayırlı bir iş nasip eder eşine ...gelen rızkıyla gelir merak etme sen dua et.
Sen idari kısmına sordun mu kapsicak mi diyeHadi yaaa:)) ben de geç doğmuştum biraz daha dursam ölecekmişim hatta doktor öyle söylemiş.
Sezaryende (yani planlı olanlarda) 38 hafta dolunca alıyorlar. Zaten önemli olan akciğer gelişimiymiş o da 38bitince tamamlanıyormuş. Sonraki iki hafta sadece kilo alıyormuş ve çok kilolu bebeğin operasyonu sezaryende daha zor oluyormuş çünkü açtıkları 10cmlik bir bölgeymiş.
Ben de başlattım izinde olanları da kapsar diye biliyorum
ayy benim de 3 temmuz gözüküyo hayırlı olsun arkadaşımıza hayırlı evlat olsun inşallah
bende koydum cnaımm ılk onları vermek ıcınn ınsllhazır herşey Allaha şükür bebişime ilk ağzına verceğimiz zemzem ve hurmamıda koydumbi terlik onuda bu hafta sonu bursaya gidicez ordan bakarım olmadı
amınnyaaaaaaaaaaaa
ne diyosun sennn :18::18::18::18::18:
çok heyecanlandım
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşalah...
ozellıgı ılk mubarek olan seylerı tatması ınsll dıye bılıyorum oyusdne bende koydum valısımeeeeeeeeeben koymadim hurma ve zemzem ,
neyle nasil koydunuz , hurma erimez mi ? birde dogunca agzınamı suruyosunuz hurmayı ?
bende cok istiyorum zemzem ve hurma vermeyi ? özelligi nedir bu durumun bide ? sadece mübarek yerden geliyo olmasimi yoksa baska bir sebebide varmi ?
lınk benım gecmısımden bakabılırmısınn sımdı hazıran topıgındeee oo benımyazdıklarımdan bulablrıısn cnm
suziiiiiii
lik atarmısın...
allahm yha dgmlar basladı ble yhaaaa inş saglıklı bı sekılde ckarlar hastanden
aminnnnnnntebrikler allah bizede nasip etsin inş bebeğimizi kucağımıza sağ salim alalım
ayy cok uygun fıyatlar yaa bende ıstıyorum ama ramazan bayramına yakın dogum olmus olur kg lerde gıder dugun varr dugunde parduseyı cıkarmadıgım ıcın ıı olur bana yaa cok gusel seyler varrrrrrrrrrrCanım bende tesettürlüyüm bnmde artık üst almam lazım surda cok zaman kaldı cok para wermek ıstemıyorum zaten bedenımıze göre bulmakta zor..
ben dun ferace denedım humasultan dıe bı marka war görmüşşüsdur netde..100 lira olur nakıt olursa dedi göbeğininin üsütnde bagcık oldugu ıcın dogumdan sonrada gıyebılırsın tawsıye ederım sadece rengı sıyah dıe almadım ama eger bulamazsam renklı olacam onu..
aüper olmus herseyınız ya mukemmell otesıı gule guel eskıtın ınsll cnmbenımtünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813 Eki Görüntüle 722814 Eki Görüntüle 722815 Eki Görüntüle 722816 Eki Görüntüle 722817 Eki Görüntüle 722818 Eki Görüntüle 722819 Eki Görüntüle 722820 Eki Görüntüle 722821 Eki Görüntüle 722809 Eki Görüntüle 722808 Eki Görüntüle 722797 Eki Görüntüle 722796 Eki Görüntüle 722798 Eki Görüntüle 722799 Eki Görüntüle 722800 Eki Görüntüle 722801 Eki Görüntüle 722802 Eki Görüntüle 722803 Eki Görüntüle 722804 Eki Görüntüle 722805 Eki Görüntüle 722806 Eki Görüntüle 722807 Eki Görüntüle 722822
ayyy inanmiyorum allah sağlıkla buyutmek nasıp etsınn.ikiside iyidir insallah.Allahım Hepimizin Yardımcısı OL.
33. haftamızdayız 10 kilo aldık bebişim 1800dü 31+5te.
Balkon ve cam bitti kızlar, evi süpürüp silme ve yemek kaldı azimliyim
Konudan konuya atlıyorum ama bi de benim iştahım kapandı biraz ya sıcaklardanmı acaba bu hiç hoşuma gitmiyoo..
canımm benım hele solemıstın demek geldı mucızen ınsl kısa zmaanda cıkar sınzı evınızee haydı sen 2.anne sınn temmuz larda daırsı bısler e vaktın de ınsllannişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
höyttttt!!!!!!
sırtımın ağrısından uzanıyodum... yazdığını görünce hemen dikildim... bende diyorum bu kız nerde kaç gündür...
Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah... Sağlıkla hızla anne-babasına kavuşacağı gün de gelsin dilerim... Dualarımız sizinle güzel anne...
benım dr son dk kdr donel-bılır demıstıı kıı son dk donene olmus hata burda bır ark..arkadas dogumaserzeryana gıderken bakmıskı dr donmus sancı ıle ve normal olmus dogumu benımkıde cuma bakcak donmus mu dıye ona gore gun verıcek snaırmm kı son dk degısmes ıseeeeHayırlı olsun canım sana ve Allah tez zamanda sağlıcakla birlikte evinize gitmeyi nasip etsin.Temmuz annelerinin sabırsız kuzuları sanırım haziranı bile bekleyemeden siftahları yapmaya başladı. Diğer doğum yapan arkadaşımızı da tebrik ediyorum.
Bizim de bugün kontrol günümüzdü. Herşeyimiz yolundaymış gelişim olarak, oğluşumun boyu 46cm, kilosu ise 2,450gr. olmuş. Ama henüz dönmemiş hiç. doktorumuz haziranın 18ine kadar dönmezse ayın 26sında sezeryanla alacağız dedi. Ki ilk bebeklerde dönememe çok oluyormuş o yüzden sezeryan ihtimalimiz yüksekmiş. Sizin de bilginiz olsun yani kendinizi hazırlayın 36.haftadan itibaren tam olarak normal doğum olma ihtimali netleşirmiş. Ben çok kendimi normale şartlamıştım ama herşeyin hayırlsı tabi.
Herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar....
alah senı merak etme yaparsınız ssız ana kızzzzzzzzzŞimdi bu doğumları duyunca hemen telaş yaptım
abzürt ufak tefek eksiklerim kaldı benim ama
sanki herşeyim eksik gibi.Tutmayın beni ben gidiyorum
aklımdaki birçok şeyi yapmaya
Çok heyecan yaptım,terledim,ağladım,kalp atışlarım
hzılandı,korktum,sevindim her şeyi yaşadım birden
Gideyim ilk önce yemek yapayım sonra diğer işlerimi
halledeyim....DURU içeride dur ne olur annem en az
36 hafta kadar yalvarıyorum sana kızçemmmmmmm
Baban bu kadar rahatken ben bu kadar telaşlı.Sanki
kızçem doğunca hiç çıkıp alışveriş yapamayackmışım gibi
geliyor:18::18::18::18::18:
canım ebnım ALLAH kolaylık versın ınsll kg cok degıl bende 11 aldım snaırm hayırlısı dogumda 7-8 dırek gıdıyor zatennnslm kızlar bilindiği üzere memleketteyim ve zor giriyorum. ben ve oğlum iyiyiz şu an 35. haftadayz devlet hasatenesine gidiyorum doktor her hafta geleceksin artık dedi her hafta gidip nst ye giriyorum. tamı tamına 13 kilo aldım doğudaki doktorum normal diyordu ama burdaki doktor çok fazla almışsın dedi ve decaviti bıraktırdı. hemşireler her nst öncesi boyumu kilomu ölçüyor herkes çok kilolu olduğumda hem fikir ve çok kilo aldığım konusunda. 65 ile başladım 78 oldum evet fazla ama kısa değilim boyum 1.70. doğudaki doktorum boyun müsait sen 15 e kadar alabilisin demişti ama burdaki çok almışsın artık almaman lazım dedi burdakiler pek boyumu ciddiye almıyorlar. haftaya 36 olacağım ve 9 ay dolmuş olacak. doktor 3 temmuza kadar bekleyeceğiz normal istediğin için dedi. 3 temmuza kadar gelmezse suni sanci ile doğuma gireceğim büyük ihtimalle. bu arada her nst için gittiğimde bir doğuma şahit oluyorum çok güzel oluyor :)
ayyy yok anam yok
ben ders fln çalışamıyorum, masada oturunca sırtım ağrıyor, koltukta otusam kaburgalarım batıyor,
e yumuşak yer bide uykum geliyor
öksürüğümde kesilmedi gitti zaten, ay çok perişan oldum yaa
öğlenden beri debelenip duruyorum anlıycağınız
ayyy yok anam yok
ben ders fln çalışamıyorum, masada oturunca sırtım ağrıyor, koltukta otusam kaburgalarım batıyor,
e yumuşak yer bide uykum geliyor
öksürüğümde kesilmedi gitti zaten, ay çok perişan oldum yaa
öğlenden beri debelenip duruyorum anlıycağınız
Doktor konusunda kafam çok karışık, nedense çok ısındım güler hanıma, nihal demirköprülü ye de gittim. O da çok tatlı biri gibi geldi bana. Haziranın 6 sında tekrar gidicem ikisine de hangisi daha çok içime sinerse ona devam edicem sanırım.
:119::119::118::118::81::81:annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
azmine hayran kaldım vallaSüpürme işi de bittiiiYemek kaldı sadece ..
sen o dedikleri olumsuz şeylere kafanı hiiiiiçç takma, daha yeni iki hafta önce benim bi ark. doğum yaptı bende doğum yapmadan onu ziyarete gitmiştim. dr.u onada 'suyun çok fazla şöyle böyle işte aman sakın evden fazla dışarı çıkma -hastaneyle evi karşılıklıydı- suyun dışarlarda gelir melir mahvedersin heryeri fln demiş. kız 39. haftada gayet güzel tıkırında doğurdu valla herşeyide normal hiçbi sıkıntısı olmadı.slm kızçeler bugun kontrole gittim
bebiş çok şükür iyi kilosu 2200 gr 1 hafta öndeymiş doğum pozisyonunu almış lakin suyu üst sınırdaymış fazla olması suyun erken gelmesine eşinin bebekten önce ayrılmasına erken doğum gibi olumsuzluklara neden olduğu gibi hiçbir soruna neden olmayabilirmişte kısmet artık nst ye girdim o da normaldi öyle işte tıpış tıpış evimize geldik dinlenim biraz
yavrum üzülme bi kapıyı kapatan rabbim başka kapıyı açar inş. benimde eşim iki aydır işsiz, kendi çapında işeyler yapmaya çalışıyor ve henüz para kazanacak bi gelişmesi olmadı. üstelik bende çalışmıyorum ev kira, yan gelir sıfır. ama sen kafaya taksanda takmasanda herşey olucağına varıyor, o yüsden rabbime bolca dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden.Slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımlan çok çok hareketli hatta hareketleri bazen canımı yakacak derecede oluyooo ama bunada şükür
canım kusura bakma böyle karışıyorum ama söylemeden de rahat edemiyorum.güler hanımda yaşadıklarımı anlattım zaten de,bir de şuna dikkat et.normal doğum istemiyorsan kadın tamamen sezaryen yanlısı.özellikle şu yaptığına inanamıyorum.ben 38 haftalıktım,kontrole gittim.bebeğin aşağıya hiç inmemiş sezaryen olmalısın dedi.ben de o zaman bilgisizim bekleyelim yine de belki iner de demiyorum.millet 40 haftadan sonra bile bekliyor.neyse onu geçtim ben dedimki,tarih 12 mayıstı ve salıydı.cumartesiyi beklesek olur mu?(eşim yozgattaydı ben annemlerin yanındaydım.öbür hafta da 19 mayıs varya gelirse daha uzun kalır diye düşündüm.)Beklemenin ne anlamı var yarın bir an önce alalım bebğini dedi.ben de kabul ettim.eşim de apar topar geldi akşam.meğer hanfendi haftaya izin alıp istanbula tatile gidecekmiş.ben doğumdan 3 gün sonra fenalaşınca anladık.bir geldik hastaneye yok.böyle sezaryen oldum ben işte.işin komiği doğum yaptığım gün annem hastanenin karşısındaki eczaneye birşey almaya gittiğinde,konuşmuşlar eczacıyla benim güler hanımda doğum yaptığımı söylediğinde,eczacı gülerek ee sezaryen yapmak için size ne bahane buldu güler hanım demiş.bunu duyunca da sinir olmuştum.yani sen en azından onda doğum yapacaksan sezaryen olman gerektiğini söylerse birine daha görün.bir de benim sezaryenim tam 5-6 dk. falan sürdü.bu da ilginçti yani.Doktor konusunda kafam çok karışık, nedense çok ısındım güler hanıma, nihal demirköprülü ye de gittim. O da çok tatlı biri gibi geldi bana. Haziranın 6 sında tekrar gidicem ikisine de hangisi daha çok içime sinerse ona devam edicem sanırım.
güle güle kullanın canım.bebk çantalarını ben de sevmiyorum.günaydin topbik oglumun tombik teyzeleri ,
hastayız , dişimiz , kulagimiz, bademcigimiz feci durumdayiz , işe geldik , kahvalti yaptik , oturuyoruz ,
yeni genel müdür geldi şirketimize , acaip bir koşturma var , ama biz yatıştayız :))
dün ekleyemedik , bugun ekliyoruz , bebek çantasi yerine aldigimiz cantalaribegenirsiniz umarim.
Eki Görüntüle 722575 Eki Görüntüle 722577 Eki Görüntüle 722578
çok güzeller güle güle kullanınMerhaba kızlar
Alışverişler devam ediyor.Herkes g-üle güle kullansın aldıklarını.Bende paylaşayım neler aldığımı.
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 722644 Eki Görüntüle 722645 Eki Görüntüle 722646
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir lateks
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 722647 Eki Görüntüle 722648
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 722649
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Eki Görüntüle 722650 Eki Görüntüle 722651 Eki Görüntüle 722652 Eki Görüntüle 722653 Eki Görüntüle 722654
ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee
maşallah ya ne güzel iki doğum gerçekleşmiş.inşallah bebişler bir an önce küvezden de çıkarlar.1-2 aya kadar hepimiz de artık bebişlerimizle ilgili sohbetler yapıcaz inşallah.annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
canım gerçekten bir şanssızlık olmuş ama inşallah eşin bir an önce iyi bir iş bulur.sen moralini bozma lütfen.Slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımlan çok çok hareketli hatta hareketleri bazen canımı yakacak derecede oluyooo ama bunada şükür
ne güzel baya tamamlamışsın sen de herşeyi.güle güle kullanınkızlar bu arada bende bitirdim hazırlık olayını sanırım. oğlumun yatağını pamuktan yaptırtıyorum yorganı da pamuktan yaptırdım. 2 tane penye 1 tane peluş battaniye aldım 1 tane uyku tulumu aldım hareketlenince kafasına felan çekiyor boğulabilir demişti burda bir arkadaş. çok sevimli alt açma aldım bir tane onu yatağının alt açma kısmına koydum birde çanta için arkadaşım yaptırmış pratik oluyor diye bende ondan yaptırtacağım normalde yastık gibi bebek arabasına koyuyor fermuarı var açıyorsun alt açma oluyor bir kez daha açınca ince battniye oluyor kullanışlı geldi bana yaptırınca size gösteririm fotosunu. 3 takım nevresim yaptırdım biri hazır diğeri diktirme kumaşı çok güzel lines ve taç da baktım ve karacada 50-80 arası bende tanesi 30dan diktirdim çok güze oldular :) kendime 3 takım pijama aldım bir takımda gecelik. oyun halısınıda ananesi yapacak kumaş beğendik dedik elinden geir bu tarz şeyler :) onuda yapınca koyarım :)
kızlar bakın hazıran annelerınden ne buldum okuyun derm Bir Kuran Mucizesi: Doğumu kolaylaştıran çekme hareketi / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
kızlar bakın hazıran annelerınden ne buldum okuyun derm Bir Kuran Mucizesi: Doğumu kolaylaştıran çekme hareketi / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?