2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım 2 hafta önce bende çektirdim .dişçim bebeğe zarar vermez iğne dedi. derin derin nefes aldırarak çekti anlamadım bile çektiğini emin ol o ağrıların yanında hiçbişi kalıo diş çektirmek şuan çok rahatım

canım geçmiş olsun .... inş bebegini en kısa zamanda kucagınıza alıp evinize gidersiniz.allah şifasını versin inş.

üzülme inş rabbim hayırlı bir iş nasip eder eşine ...gelen rızkıyla gelir merak etme sen dua et.

Amnın ilk bebişimiz dünyaya gelmiş gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün inşş bebişinde küvezdeymiş allahım tez zamanda iyileşir inşşş kucağına alır miss kokusunu içine doya doya çekersin canımm
Doğum hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruzz tatlımmm Bugün aldığım en güzel haber bu oldu yaa

Öyle canım çocuk rızkıyla gelir derler inş öyle olurda güzel bir iş bulur eşimm

İnş canım inş hayırlısıyla çıkar bir iş haberii

Sen idari kısmına sordun mu kapsicak mi diye

kızlar bu arada bende bitirdim hazırlık olayını sanırım. oğlumun yatağını pamuktan yaptırtıyorum yorganı da pamuktan yaptırdım. 2 tane penye 1 tane peluş battaniye aldım 1 tane uyku tulumu aldım hareketlenince kafasına felan çekiyor boğulabilir demişti burda bir arkadaş. çok sevimli alt açma aldım bir tane onu yatağının alt açma kısmına koydum birde çanta için arkadaşım yaptırmış pratik oluyor diye bende ondan yaptırtacağım normalde yastık gibi bebek arabasına koyuyor fermuarı var açıyorsun alt açma oluyor bir kez daha açınca ince battniye oluyor kullanışlı geldi bana yaptırınca size gösteririm fotosunu. 3 takım nevresim yaptırdım biri hazır diğeri diktirme kumaşı çok güzel lines ve taç da baktım ve karacada 50-80 arası bende tanesi 30dan diktirdim çok güze oldular :) kendime 3 takım pijama aldım bir takımda gecelik. oyun halısınıda ananesi yapacak kumaş beğendik dedik elinden geir bu tarz şeyler :) onuda yapınca koyarım :)

kızlar benım ayak bas parmaklarında egrılıkvar gebelık ncesı kalıbını takıyordumev ıcınde ama sbhdan berı dayanılmaz agrısı var dısarı cıkarkenee cıkardım topallayarak gtıtk ark.bulusmayaa sımdıde cok agrıyor acaba aksamları 1 st yuruyorumya hergun ve hızlı yuruyorum ndanmı yoksam spor ayakkabı gıyıyorumhep yaa ama ben yurumek ıstıyorumm pöfffff ama acıyorda ıce egrılılmıs yaaaaaaa:18:

ayy benim de 3 temmuz gözüküyo hayırlı olsun arkadaşımıza hayırlı evlat olsun inşallah

hazır herşey Allaha şükür bebişime ilk ağzına verceğimiz zemzem ve hurmamıda koydum bi terlik onuda bu hafta sonu bursaya gidicez ordan bakarım olmadı
bende koydum cnaımm ılk onları vermek ıcınn ınsll
yaaaaaaaaaaaa
ne diyosun sennn :18::18::18::18::18:
çok heyecanlandım
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşalah...
amınn

ozellıgı ılk mubarek olan seylerı tatması ınsll dıye bılıyorum oyusdne bende koydum valısımeeeeeeeee

suziiiiiii
lik atarmısın...
lınk benım gecmısımden bakabılırmısınn sımdı hazıran topıgındeee oo benımyazdıklarımdan bulablrıısn cnm

allahm yha dgmlar basladı ble yhaaaa inş saglıklı bı sekılde ckarlar hastanden

tebrikler allah bizede nasip etsin inş bebeğimizi kucağımıza sağ salim alalım
aminnnnnnn

ayy cok uygun fıyatlar yaa bende ıstıyorum ama ramazan bayramına yakın dogum olmus olur kg lerde gıder dugun varr dugunde parduseyı cıkarmadıgım ıcın ıı olur bana yaa cok gusel seyler varrrrrrrrrrr

aüper olmus herseyınız ya mukemmell otesıı gule guel eskıtın ınsll cnmbenım

ayyy inanmiyorum allah sağlıkla buyutmek nasıp etsınn.ikiside iyidir insallah.Allahım Hepimizin Yardımcısı OL.

canımm benım hele solemıstın demek geldı mucızen ınsl kısa zmaanda cıkar sınzı evınızee haydı sen 2.anne sınn temmuz larda daırsı bısler e vaktın de ınsll

benım dr son dk kdr donel-bılır demıstıı kıı son dk donene olmus hata burda bır ark..arkadas dogumaserzeryana gıderken bakmıskı dr donmus sancı ıle ve normal olmus dogumu benımkıde cuma bakcak donmus mu dıye ona gore gun verıcek snaırmm kı son dk degısmes ıseeee

alah senı merak etme yaparsınız ssız ana kızzzzzzzzz

canım ebnım ALLAH kolaylık versın ınsll kg cok degıl bende 11 aldım snaırm hayırlısı dogumda 7-8 dırek gıdıyor zatennn

ayyy yok anam yok
ben ders fln çalışamıyorum, masada oturunca sırtım ağrıyor, koltukta otusam kaburgalarım batıyor,
e yumuşak yer bide uykum geliyor
öksürüğümde kesilmedi gitti zaten, ay çok perişan oldum yaa
öğlenden beri debelenip duruyorum anlıycağınız

canım moralini bozma.Her şerde bir hayır vardır.inş Rabbim başka kapı açar.Sen bebişini düşün.

Alıntı tugce123 kullanıcısından alıntı
tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyum bende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum

bebişin için aldıkların çok cici ve güzel.oğluşun güle güle odasını kullansın uyusun.

Son düzenleme:

ders calısmamak ıcın debelen dur bakalım :))) azcık daha sık dışını 3 gun var surda sonra yatarsın bol bol :)))

bu kaburga batması bende de var hemde çok fena...
zANNederdim ki zayıf insanların kaburgaları batarmış... ama hamilelikte de oluyomuş demekki...

canım sorma aynı dert bende de var.benim doktor suratsız.bulunduğum yerde de malesef doktor sıkıntısı var.kötünün iyisi var diye bu suratsıza sarıldım.ama hastayla diyaloğu yok.buna rağmen çok kalabalık.ilgilenmiyor.

birde aile toplum sağlığı merkezinde çalışan bir tanıdığım var.o benim doktoru tasvip etmiyor.normal diye tutturur.40 haftan dolar.bebeğin küvezde rezil olur diyor.

hemşire bir velimle görüştüm.bikaç hastası doktor değiştirmiş.bende değiştireceğim.son 1.5 ayıda başka doktorda değerlendireceğim.
hakkımızda hayırlısı artıkın....

Alıntı blgn08 kullanıcısından alıntı
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((

canım bebeğin hayırlı olsun.inşallah bir an önce kuvezden sağlıklı olarak çıkıp evinize gelir.Rabbim size ve bebişinize sağlık sıhhat versin bebişinizi size bağışlasın.Moralini bozma.erken doğan bebişler birkaç hafta kontrol altında tutulduktan sonra eve dönüyor.asıl önemli olan evde anne sütü ile besleyip dikkatli bakabilmek.geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.

Son düzenleme:
ayak agrım ,halsızlıgım,uyku halım,ara larda kaburgam ın agrıması,aclık yeme hazır olamamsı yuruyus yapamk ıstemem ve bennnnnnn bakalım bugun nasıl ne sekılde bıtecek hayırlsı ıle gorusmek usere bıze musadeeeeeeeeeeeeeee:44:

:119::119::118::118::81::81:
yaşasııınnnnn
ilk bebeğimiz geldiii
canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.
tez zamanda kucağına alırsın sağlıcakla mucizen inş
o anın fotosunuda istiyoruz bu arada tabi vaktin oluncadaa hikayeni dört gözle bekliyoruz
dualarımız seninlee güzel anniiiiiişşşş

Süpürme işi de bittiiiYemek kaldı sadece ..
azmine hayran kaldım valla

sen o dedikleri olumsuz şeylere kafanı hiiiiiçç takma, daha yeni iki hafta önce benim bi ark. doğum yaptı bende doğum yapmadan onu ziyarete gitmiştim. dr.u onada 'suyun çok fazla şöyle böyle işte aman sakın evden fazla dışarı çıkma -hastaneyle evi karşılıklıydı- suyun dışarlarda gelir melir mahvedersin heryeri fln demiş. kız 39. haftada gayet güzel tıkırında doğurdu valla herşeyide normal hiçbi sıkıntısı olmadı.

yavrum üzülme bi kapıyı kapatan rabbim başka kapıyı açar inş. benimde eşim iki aydır işsiz, kendi çapında işeyler yapmaya çalışıyor ve henüz para kazanacak bi gelişmesi olmadı. üstelik bende çalışmıyorum ev kira, yan gelir sıfır. ama sen kafaya taksanda takmasanda herşey olucağına varıyor, o yüsden rabbime bolca dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden.
böyle ağlarsan yavrunuda strese sokarsın bak, rabbim beterinden saklasın, inş. kısa zamanda hayırlı rızık kapıları açar bizede, ihtiyacı olan herkesede

Son düzenleme:
canım kusura bakma böyle karışıyorum ama söylemeden de rahat edemiyorum.güler hanımda yaşadıklarımı anlattım zaten de,bir de şuna dikkat et.normal doğum istemiyorsan kadın tamamen sezaryen yanlısı.özellikle şu yaptığına inanamıyorum.ben 38 haftalıktım,kontrole gittim.bebeğin aşağıya hiç inmemiş sezaryen olmalısın dedi.ben de o zaman bilgisizim bekleyelim yine de belki iner de demiyorum.millet 40 haftadan sonra bile bekliyor.neyse onu geçtim ben dedimki,tarih 12 mayıstı ve salıydı.cumartesiyi beklesek olur mu?(eşim yozgattaydı ben annemlerin yanındaydım.öbür hafta da 19 mayıs varya gelirse daha uzun kalır diye düşündüm.)Beklemenin ne anlamı var yarın bir an önce alalım bebğini dedi.ben de kabul ettim.eşim de apar topar geldi akşam.meğer hanfendi haftaya izin alıp istanbula tatile gidecekmiş.ben doğumdan 3 gün sonra fenalaşınca anladık.bir geldik hastaneye yok.böyle sezaryen oldum ben işte.işin komiği doğum yaptığım gün annem hastanenin karşısındaki eczaneye birşey almaya gittiğinde,konuşmuşlar eczacıyla benim güler hanımda doğum yaptığımı söylediğinde,eczacı gülerek ee sezaryen yapmak için size ne bahane buldu güler hanım demiş.bunu duyunca da sinir olmuştum.yani sen en azından onda doğum yapacaksan sezaryen olman gerektiğini söylerse birine daha görün.bir de benim sezaryenim tam 5-6 dk. falan sürdü.bu da ilginçti yani.
şimdiki doktoruma yaşadığımı ayrıntılarıyla anlattım.doğum sonrası enfeksiyon kaptığımı söyledim.büyük ihtimal içinde parça bırakmış ondan olmuş dedi.küçücük bir zar kalsa enfeksiyon yapar dedi.
bu işler biraz da şans işi tabiki de inşallah sorun yaşamadan atlatalım.sana da böyle söyleyip durdum kızmıyorsun değil mi bana söylemeden de dayanamıyorum.
güle güle kullanın canım.bebk çantalarını ben de sevmiyorum.
çok güzeller güle güle kullanın

maşallah ya ne güzel iki doğum gerçekleşmiş.inşallah bebişler bir an önce küvezden de çıkarlar.1-2 aya kadar hepimiz de artık bebişlerimizle ilgili sohbetler yapıcaz inşallah.

canım gerçekten bir şanssızlık olmuş ama inşallah eşin bir an önce iyi bir iş bulur.sen moralini bozma lütfen.
ne güzel baya tamamlamışsın sen de herşeyi.güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…