2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bunu okuyunca aklıma ne geldi.türkan şorayın bir filmi vardı.kendi başına doğum yapıyordu.halatı atıp tavana asıyordu sonrada onu asıla asıla doğum yapıyordu.çok fena bir sahneydi.

ayyy kııııızzzzz aynısı okurken benimde gözümün önüne geldiiiiiiii:18::18:
çok etkilenmişiz o filmden anlaşılan

bunu okuyunca aklıma ne geldi.türkan şorayın bir filmi vardı.kendi başına doğum yapıyordu.halatı atıp tavana asıyordu sonrada onu asıla asıla doğum yapıyordu.çok fena bir sahneydi.

ya bu kadar olur bizim kafalar aynı çalışıyo galiba, aynen benim de okur okumaz aklıma aynı sahne geldi, hatta yanlış hatırlamıyorsam filmin adı ''açlık'' tı.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

doğum yapanları duyunca bende heyecanlandım daha hazırlıklarımızı tamamlayamadık bide ilk doğum yapan arkadaşımız hangisi onu anlayamadım doktor banada verilen doğum tarihinden önce doğurabilirsin dedi hadi bakalım yavrularımıza kavuşmamıza 3-4 haftamız kaldı 3. çocuğum olmasına rağmen çok sabırsızlanıyorum kızıma kavuşacağım diye

bende ızledm kımındı yha hatrlamıorum tarlada dogruyo agacın dalına asılıodu :)) tek basına dogurmustu allah dr basmzdan eksık etmesın yha ne yapardık snra

canım eşin inş daha güzel bir iş bulur allah hakınızda hayırlısını nasip etsin yardım etsin

blgn cnm gözün aydın inş bebeğine kavuşursun biran önce resimlerini bekliyoruz

inş cnm :18:

:18:

bnde yıyorum ama hastanelerde ole tutunucak yer varmı acaba yanlarda var dıe bılıorum bn

bencede tutunacak bir yer bulmak zor olacak ebelerede söylesek gülerler heralde ama ilk sancıları evde çekerse belki ozaman asılacak bir yer buluruz artık nerden bulabilirsek

anne oğul pijamasını nerden aldın cnm çok hoşuma gitti

kızlar merhabalar.ben bugün yeni geldim sayılır....kızlar benim doktor suratsız.bulunduğum yerde de malesef doktor sıkıntısı var.kötünün iyisi var diye bu suratsıza sarıldım.ama hastayla diyaloğu yok.buna rağmen çok kalabalık.ilgilenmiyor.

birde aile toplum sağlığı merkezinde çalışan bir tanıdığım var.o benim doktoru tasvip etmiyor.normal diye tutturur.40 haftan dolar.bebeğin küvezde rezil olur diyor.

hemşire bir velimle görüştüm.bikaç hastası doktor değiştirmiş.bende değiştireceğim.son 1.5 ayıda başka doktorda değerlendireceğim.
hakkımızda hayırlısı artıkın....

canım benimde öyleydi doktor tesadüf idrar tahllili yaptı iltahap çıktı istersen sende bir görün için rahat etsin.illa olacak diye birşey yok normalmiş zaten akıntı olayı

bnde yıyorum ama hastanelerde ole tutunucak yer varmı acaba yanlarda var dıe bılıorum bn

ay bana bir gülme geldi birşey hayal ettim de.herkes başımızdayken hastane çantasını bir hışımla açıp içinden bir halat çıkarırmışız.tavanda bir yer bulup atıyormuşuz halatı.sahne gözümün önüne geldikçe gülüyorum

ya maddi olarak yetebilir mutlaka ama ne bilim 14 senedir calısıyorum ben :)

evde bunalima girerim heralde ,

hayirlisi canim , bebeiş olunca vakit cabuk gecer heralde

Kız ben de hep öyle derdim ölürüm evde oturmam hep çalışırım diye ama suzan6638 in eşi gibi eşim var. Benim maaşım ikimize yeter diye çalıştırmadı bi de çok kıskanç birisi. Ne yapalım kaderim böyleymiş dedik evdeyiz :)))

ya moral çok önemli için rahat değilse bencede değiştir dr.unu, memnun değilsen hiç kasma,en azından seçim şansın var araştırmak için zamanın da var

Anaaaam inanmiyorum. İnşaallah sağlıkla analı babalı büyüsün
Yanlız bi şey sorucam bi şey mi olmuş bu kadar erken doğmuş bebek?

Çok güzel olmuş hepsi annesi inşaallah bebişini bu odada güle güle büyütmek nasib olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…