bunu okuyunca aklıma ne geldi.türkan şorayın bir filmi vardı.kendi başına doğum yapıyordu.halatı atıp tavana asıyordu sonrada onu asıla asıla doğum yapıyordu.çok fena bir sahneydi.
bunu okuyunca aklıma ne geldi.türkan şorayın bir filmi vardı.kendi başına doğum yapıyordu.halatı atıp tavana asıyordu sonrada onu asıla asıla doğum yapıyordu.çok fena bir sahneydi.
okudum canım normal doğum yapacaklar için yararlı biryazı ben zaten günlük hurma yiyorum çekme hareketide aklımda bulunsun
Slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımlan çok çok hareketli hatta hareketleri bazen canımı yakacak derecede oluyooo ama bunada şükür
Ve canımız sıkkın teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin eşim işten ayrıldı dün ,hiç olmaması gereken bir zamanda oldu morelim alt üst oldu bebekde geliyor bende işten ayrılacağım napıcaz hiç bilmiyorum 2 gündür morelim bozuk hep ağlıyorum sonra kızım destek olur gibi tekmeliyor annecim merak etme der gibiAllah'ım kimseyi zor durumda işsiz güçsüz çaresiz bırakmasın hiçkimseyi başkalarına muhtaç etmesin
Bizden haberler böyle teyzeleri sizler iyisinizdir inşşş
Amnın ilk bebişimiz dünyaya gelmişgözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün inşş bebişinde küvezdeymiş allahım tez zamanda iyileşir inşşş kucağına alır miss kokusunu içine doya doya çekersin canımm
Doğum hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruzz tatlımmmBugün aldığım en güzel haber bu oldu yaa
:119::119::118::118::81::81:
yaşasııınnnnn
ilk bebeğimiz geldiii
canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş.
tez zamanda kucağına alırsın sağlıcakla mucizen inş
o anın fotosunuda istiyoruz bu aradatabi vaktin oluncadaa hikayeni dört gözle bekliyoruz
dualarımız seninlee güzel anniiiiiişşşş
azmine hayran kaldım valla
sen o dedikleri olumsuz şeylere kafanı hiiiiiçç takma, daha yeni iki hafta önce benim bi ark. doğum yaptı bende doğum yapmadan onu ziyarete gitmiştim. dr.u onada 'suyun çok fazla şöyle böyle işte aman sakın evden fazla dışarı çıkma -hastaneyle evi karşılıklıydı- suyun dışarlarda gelir melir mahvedersin heryeri fln demiş. kız 39. haftada gayet güzel tıkırında doğurdu valla herşeyide normal hiçbi sıkıntısı olmadı.
bnde yıyorum ama hastanelerde ole tutunucak yer varmı acaba yanlarda var dıe bılıorum bn
bencede tutunacak bir yer bulmak zor olacak ebelerede söylesek gülerler heralde ama ilk sancıları evde çekerse belki ozaman asılacak bir yer buluruz artık nerden bulabilirsek
yokkııı baktımda sole bı :)) ama yatarak dgrmak zor yha
aynı şeyleri yaşıyorum canım uzun zamandır. hatta akıntım epey bi var. bazen acaba suyum mu geldi diye bile endişeleniyorum. ama gelmiyordur heralde.oğlum aynı hareketli haliyle içerde hala. kasılmada yok. ağrı sancıda yok.
bnde yıyorum ama hastanelerde ole tutunucak yer varmı acaba yanlarda var dıe bılıorum bn
anne oğul pijamasını nerden aldın cnm çok hoşuma gitti
ya maddi olarak yetebilir mutlaka ama ne bilim 14 senedir calısıyorum ben :)
evde bunalima girerim heralde ,
hayirlisi canim , bebeiş olunca vakit cabuk gecer heralde
ya moral çok önemli için rahat değilse bencede değiştir dr.unu, memnun değilsen hiç kasma,en azından seçim şansın var araştırmak için zamanın da varkızlar merhabalar.ben bugün yeni geldim sayılır....kızlar benim doktor suratsız.bulunduğum yerde de malesef doktor sıkıntısı var.kötünün iyisi var diye bu suratsıza sarıldım.ama hastayla diyaloğu yok.buna rağmen çok kalabalık.ilgilenmiyor.
birde aile toplum sağlığı merkezinde çalışan bir tanıdığım var.o benim doktoru tasvip etmiyor.normal diye tutturur.40 haftan dolar.bebeğin küvezde rezil olur diyor.
hemşire bir velimle görüştüm.bikaç hastası doktor değiştirmiş.bende değiştireceğim.son 1.5 ayıda başka doktorda değerlendireceğim.
hakkımızda hayırlısı artıkın....
ay bana bir gülme geldi birşey hayal ettim de.herkes başımızdayken hastane çantasını bir hışımla açıp içinden bir halat çıkarırmışız.tavanda bir yer bulup atıyormuşuz halatı.sahne gözümün önüne geldikçe gülüyorum
ozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee
tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813 Eki Görüntüle 722814 Eki Görüntüle 722815 Eki Görüntüle 722816 Eki Görüntüle 722817 Eki Görüntüle 722818 Eki Görüntüle 722819 Eki Görüntüle 722820 Eki Görüntüle 722821 Eki Görüntüle 722809 Eki Görüntüle 722808 Eki Görüntüle 722797 Eki Görüntüle 722796 Eki Görüntüle 722798 Eki Görüntüle 722799 Eki Görüntüle 722800 Eki Görüntüle 722801 Eki Görüntüle 722802 Eki Görüntüle 722803 Eki Görüntüle 722804 Eki Görüntüle 722805 Eki Görüntüle 722806 Eki Görüntüle 722807 Eki Görüntüle 722822
işler bitti sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?