2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya moral çok önemli için rahat değilse bencede değiştir dr.unu, memnun değilsen hiç kasma,en azından seçim şansın var araştırmak için zamanın da var

doktorla görüşeceğim.inşaallah kabul eder.ikiside aynı hastanenin doktoru...kabul etse bari....

Canım çok geçmiş olsun. Allahım sağlıkla sonuna erdirsin ve bebişini zamanında kucağına almak nasip olsun

60: az bı cekılın kenara dyomusuz ayhh kopum allah ıyılığni versn emı :

ooo bebekler erken mi gelmeye başladı nee:)) saglıklı olsunlarda

daha benim eksiklerim bitmedi ama

Cuma günü bende izne cıkıyorum kızlarr baya bi rahatlık geldi bana hiç çalışasım yokmuş be:))))))

bir sürü gezme planı yapıyorum şimdiden
bakalım nasıl geziceksemmmm:18:

canım benim dualarımız seninle umarım en kısa zmnda çıkar bebeğin küwezden

Oy oy oy ikkinci temmuz annemizde geldi Kız gözün aydın Allahım sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin inşaallah Dualarımız sizinle canım

tatlım gule gule kullan cok begendım odanı nerden aldın?

aynı sıkıntılar bende de var canım.yürüyemiyorum yatamıyorum yemek yiyemiyorum bel ağrım çok fazla.hamilelik bambaşka birşey işte.vücut temposu yavaşlıyor.doğuma kadar mecburen sabredicez.doğumdan sonra inş başka sıkıntılar olmaz ben doğum yapanları dinledikçe tırsıyorum.bebek bakmak hamilelikten daha zormuş.bebişimiz için sabredicez az bir zaman kaldı.bol bol dinlen.ayaklarını soğuk su ile yıka ve yatarken altına yüksek yastık koy.

mrb kızlar geçmişi okuodum yeni döndüm aranıza
bugün kontrolüm wardı benimde hastaneye gittik oğlum yine göstermedi yüzünü ya :18: resmen eliyle kapatıo yüzünü şaka gibi.aksi bi bebek olcak galiba.
33+5 olduk 3750 olmuş kilosuda yanlız ters duruo hala düzelmicek bu gidişle benim sezaryen kesinleşti

kafam gitti ya 3 kilo yazmışım 2.375gr biz bugün güne flnda gittik hasteneden sonra yorulmuşuz galiba en iyisi çıkıp dinlenmek

maşallah tam tosuncuk desene :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…