ya moral çok önemli için rahat değilse bencede değiştir dr.unu, memnun değilsen hiç kasma,en azından seçim şansın var araştırmak için zamanın da var
merhaba güzel anneler belki beni hatırlayan vardır ama uzun bi süredir giremedim 15. haftamda kanamam oldu hep hastanelerde yattım baya sıkıntılı bir 3 ay geçirdim net yoktu giremedim topiğe çok şükür 3 aydan sonra herşey yoluna girdi inş sonuna kadar böylede gider ben de kanpıhtılaşması var o beni korkutuyo inş sağlıcakla kızçemi kucağıma alırım sormak istediğim bişey var doktordan çalışabilir raporunu 31+0 da mı yoksa 32+0 damı alacaz ben perşembe günü 32+0 olucam 32.haftam bitecek o zaman raporu alayım dedim tam olarak emin değildim sizlere soraym dedim
canım ben 32. haftamdayım sadece 5 kilo aldım zayıfım sadece mink bi göbeğim var kilo almak istiyorum ama alamıyorum en son 30+0 da bebeğim 1600 grdı
ay bana bir gülme geldi birşey hayal ettim de.herkes başımızdayken hastane çantasını bir hışımla açıp içinden bir halat çıkarırmışız.tavanda bir yer bulup atıyormuşuz halatı.sahne gözümün önüne geldikçe gülüyorum
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
bende afyondayım ninni bebede vardı biliyorsan.
tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.Eki Görüntüle 722795 Eki Görüntüle 722810 Eki Görüntüle 722811 Eki Görüntüle 722812 Eki Görüntüle 722813 Eki Görüntüle 722814 Eki Görüntüle 722815 Eki Görüntüle 722816 Eki Görüntüle 722817 Eki Görüntüle 722818 Eki Görüntüle 722819 Eki Görüntüle 722820 Eki Görüntüle 722821 Eki Görüntüle 722809 Eki Görüntüle 722808 Eki Görüntüle 722797 Eki Görüntüle 722796 Eki Görüntüle 722798 Eki Görüntüle 722799 Eki Görüntüle 722800 Eki Görüntüle 722801 Eki Görüntüle 722802 Eki Görüntüle 722803 Eki Görüntüle 722804 Eki Görüntüle 722805 Eki Görüntüle 722806 Eki Görüntüle 722807 Eki Görüntüle 722822
ayak agrım ,halsızlıgım,uyku halım,ara larda kaburgam ın agrıması,aclık yeme hazır olamamsı yuruyus yapamk ıstemem ve bennnnnnn bakalım bugun nasıl ne sekılde bıtecek hayırlsı ıle gorusmek usere bıze musadeeeeeeeeeeeeeee:44:
canım geçmişi okuodum görmedim yazdını kusura bakma ben ankarada oturuyorum sitelerde özalp mobilyaya yaptırdım. yaptırmak istersen fiyatınıda yazarım sana fikrin olsun dietatlım gule gule kullan cok begendım odanı nerden aldın?
mrb kızlar geçmişi okuodum yeni döndüm aranıza
bugün kontrolüm wardı benimde hastaneye gittik oğlum yine göstermedi yüzünü ya :18: resmen eliyle kapatıo yüzünü şaka gibi.aksi bi bebek olcak galiba.
33+5 olduk 3750 olmuş kilosudayanlız ters duruo hala düzelmicek bu gidişle benim sezaryen kesinleşti
mrb kızlar geçmişi okuodum yeni döndüm aranıza
bugün kontrolüm wardı benimde hastaneye gittik oğlum yine göstermedi yüzünü ya :18: resmen eliyle kapatıo yüzünü şaka gibi.aksi bi bebek olcak galiba.
33+5 olduk 3750 olmuş kilosudayanlız ters duruo hala düzelmicek bu gidişle benim sezaryen kesinleşti
kafam gitti ya 3 kilo yazmışım2.375gr biz bugün güne flnda gittik hasteneden sonra yorulmuşuz galiba en iyisi çıkıp dinlenmek
şok oldum bnde okyunca kendmnkını dusundum bıan nekadar kucuk dıe bnmkıde 33+2 2500 kg :))) masallah cnm bebsne
odanı çok beğendim ben de canım.resimlerine alıntı yapamamıştım.güle güle kullanın.kafam gitti ya 3 kilo yazmışım2.375gr biz bugün güne flnda gittik hasteneden sonra yorulmuşuz galiba en iyisi çıkıp dinlenmek
odanı çok beğendim ben de canım.resimlerine alıntı yapamamıştım.güle güle kullanın.
telekde metin beye canım sen?afyonda doktor olarak kime gidiyorsun canım?
kafam gitti ya 3 kilo yazmışım2.375gr biz bugün güne flnda gittik hasteneden sonra yorulmuşuz galiba en iyisi çıkıp dinlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?