2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Maşallah bebeişine canım. İnşaallah hiç bir problem çıkmaz ve sağlıkla zamanında bebişini kucağına alırsın

kafam gitti ya 3 kilo yazmışım 2.375gr biz bugün güne flnda gittik hasteneden sonra yorulmuşuz galiba en iyisi çıkıp dinlenmek
abbbooowwwww yazacaktım kiiiiii
ulen dedim benimkide 34. haftada 2500dü ve gelişimi önde diyolardı senin şu anda doğurman gerek diye gözlerimi ovuşturuyodum haaaa maşallah maşallah
ama daha dönmemiş diye endişelenme, ben 36dayım hala dönmedi kafası kaburgamın altında yerinden memnun hasbam
tecrübeli annişler derkiiiii;en son hafta hatta doğuma 3gün kala bile dönebiliyomuş. eğer normal istiyosan bekleyebidiğin kadar bekle derim ben şeker öpüldüüünnnn

Canım ya okudum ben de üzüldüm evet hiç zamanı değildi ama hayırlısı diyelim. Belkide eşin daha da iyi iş bulur bu günlerde. Canım inşaallah her şey yoluna girer Allahım yardımcınız olsun.

benim öküzcan pazar günü moralimi bozduya terlik mevzuundan sebep,,
şimdi günde 20kez arıyor,
iyimisin nasılsın boğazın ağrıyormu?
öksürüğün nasıl oldu?
dün aktardan tarçınından hibiskusuna kadar ne bulduysa almış getirmiş içeyim diye
ya ben harbiden anlamıyorum, madem iyilik peşindesin neden diline sahip olamıyosun???
yok değilsen bu yalakalık niye?
önce moral bozarlar sinir ederler, sonrada affedilmek için kırk takla atarlar
zor anam zor !!!

bende bi temmuz annesi olucam ve çok heyecanlıyım beni de alın aranıza :)))

hg cnm aramıza :13:

koca milleti sağı solu belli olmuyor

yanlız kızlar aranızda sigara tüketen varmı ben içiyorum ve içim hiç rahat değil bütün kontrollerim iyi çok şükür bi sorun yok ama ne bilim işte kötü oluyorumve onun dışında ya benim duygularım alt üst olmuş durumda çok duygusal oldum en ufak bişeye ağlıyorum tv de çıkan dizlere film lere eskiden öyle değildim yani soğuk kanlıydım ne bilim karman çormanım:)

Kızlar döktürmüşsünüz valla bitiremiyeceğiz geçmişi bugün kötü bigün geçirdik malesef başımız döndü midemiz ekşidi baya stresli bir iş günüydü neyseki şimdi evimizdeyiz yürüyüşümüzü yaptık zorda olsa görev gibi artık benim için hiç halim yok aslında.. İşteki son 3 günümüz sonra izinliyiz işler bizi bekler kıyafetler, mobilya, ev temizliği.. Sanki önmümüzdeki hafta iş olsa gidemeyecekmişim gibi sanırım ben kendimi 3 güne şartladım pazarteside kontrolümüz var raporda başlamış olacak.. Herkese iyi geceler..

bide bebeğim erkek adı ali hamza olucak inşllah son anda bi değişiklik olmassa tabi kızlar ilk gebeliğim ve bazen çok korkuyorum duygusala bağladım ben yine:))

bide bebeğim erkek adı ali hamza olucak inşllah son anda bi değişiklik olmassa tabi kızlar ilk gebeliğim ve bazen çok korkuyorum duygusala bağladım ben yine:))

sigara konusu çok ciddiii bak bende içiyodum hamile olduğumu öğrendiğim anda değil, hamile olmaya karar verdiğim gün bıraktım.
en büyük zararı veriyosun kendinede yavrucuğunada farkındasındır sen zaten bizim dememize lüzum yok gerçi.
şimdi bişey yok belki ama etrafımda ne kadar hamileyken sigara içen anne varsa çocuklarının bağışıklık sistemi çökmüş oluyor ilerde,
kimisi astım kimisi hastalıktan kurtulmuyor. böyle bi sonuç olmaz inş. senin yavrunda
ama hiçbişey olmasa bile ilerde büyüyünce sigara içmeye aşırı meyilli oluyorlar
hoş sen hepsini zaten göze almışsındır içini karartmak değil niyetim yanlış anlama sakııın.
bişey demek bize düşmez tabi şeker
bu arada oğluşunun ismi çok güzeeelll benim eşimin dedesinin ismide ali hamzaymış
eli hemze diyolarmış aralarında da
ohhooohh ben duygusallığı aştım, müge anlı bile izliyorum

Ayyy alemsin kız nasılda güldürdün

aynen öyle..ben bırakmaya karar vermiştim fakat yaşadığım sıkıntınlar buna izin vermedi herşeyden önce artık bebeğim tabi ama çok kötü günler yaşadım hamileliğimle beraber ondan olsa gerek bırakamadım eşim lede iş dolayısıyla farklı illerdeyiz şuan hamileiğimin neredeyseilk beş ayını yanlız geçirdim yani nebilim ve daha bi çok sorun... ama inşallah ali hamzamın yani senin deyiminle eli hemzem bana bi güşüyle herşeyi unutturacak ... ahhhh herkese allah yardım etsin.sağlıkla sorunsuz bi şkilde kucağımıza almayı nasib etsin rabbim....

kızlar kan tahlili sonucum geldi.CMV IgG = pozitif 40 çıkmış. bu ne şimdi ya.. bilgisi olan var mı ? bebege de geçebiliyomuş bu enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…