neyse ben çıkıorum kızlar hepinize ii akşamlar
slm kızçeler bugun kontrole gittim
bebiş çok şükür iyi kilosu 2200 gr 1 hafta öndeymiş doğum pozisyonunu almış lakin suyu üst sınırdaymış fazla olması suyun erken gelmesine eşinin bebekten önce ayrılmasına erken doğum gibi olumsuzluklara neden olduğu gibi hiçbir soruna neden olmayabilirmişte kısmet artık nst ye girdim o da normaldi öyle işte tıpış tıpış evimize geldik dinlenim biraz
:))) benim boyum 1.73 kilom 68 ayaklarim 36 ' idi o kocana söle ayaklarim 39 oldukizdirmasin bizi merdaneyi alir geliriz oglumlaaa heeee
mrb kızlar geçmişi okuodum yeni döndüm aranıza
bugün kontrolüm wardı benimde hastaneye gittik oğlum yine göstermedi yüzünü ya :18: resmen eliyle kapatıo yüzünü şaka gibi.aksi bi bebek olcak galiba.
33+5 olduk 3750 olmuş kilosudayanlız ters duruo hala düzelmicek bu gidişle benim sezaryen kesinleşti
abbbooowwwwwkafam gitti ya 3 kilo yazmışım2.375gr biz bugün güne flnda gittik hasteneden sonra yorulmuşuz galiba en iyisi çıkıp dinlenmek
Slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımlan çok çok hareketli hatta hareketleri bazen canımı yakacak derecede oluyooo ama bunada şükür
Ve canımız sıkkın teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin eşim işten ayrıldı dün ,hiç olmaması gereken bir zamanda oldu morelim alt üst oldu bebekde geliyor bende işten ayrılacağım napıcaz hiç bilmiyorum 2 gündür morelim bozuk hep ağlıyorum sonra kızım destek olur gibi tekmeliyor annecim merak etme der gibiAllah'ım kimseyi zor durumda işsiz güçsüz çaresiz bırakmasın hiçkimseyi başkalarına muhtaç etmesin
Bizden haberler böyle teyzeleri sizler iyisinizdir inşşş
bende bi temmuz annesi olucam ve çok heyecanlıyım beni de alın aranıza :)))
bende bi temmuz annesi olucam ve çok heyecanlıyım beni de alın aranıza :)))
benim öküzcan pazar günü moralimi bozduya terlik mevzuundan sebep,,
şimdi günde 20kez arıyor,
iyimisin nasılsın boğazın ağrıyormu?
öksürüğün nasıl oldu?
dün aktardan tarçınından hibiskusuna kadar ne bulduysa almış getirmiş içeyim diye
ya ben harbiden anlamıyorum, madem iyilik peşindesin neden diline sahip olamıyosun???
yok değilsen bu yalakalık niye?
önce moral bozarlar sinir ederler, sonrada affedilmek için kırk takla atarlar
zor anam zor !!!
bebeğim 32 haftalık mardinden katılıyorum aranıza çok heyecanlıyım ayyy ne yazacağımı şaşırdım:)))
yanlız kızlar aranızda sigara tüketen varmı ben içiyorum ve içim hiç rahat değil bütün kontrollerim iyi çok şükür bi sorun yok ama ne bilim işte kötü oluyorumve onun dışında ya benim duygularım alt üst olmuş durumda çok duygusal oldum en ufak bişeye ağlıyorum tv de çıkan dizlere film lere eskiden öyle değildim yani soğuk kanlıydım ne bilim karman çormanım:)
bide bebeğim erkek adı ali hamza olucak inşllah son anda bi değişiklik olmassa tabi kızlar ilk gebeliğim ve bazen çok korkuyorum duygusala bağladım ben yine:))
ay bana bir gülme geldi birşey hayal ettim de.herkes başımızdayken hastane çantasını bir hışımla açıp içinden bir halat çıkarırmışız.tavanda bir yer bulup atıyormuşuz halatı.sahne gözümün önüne geldikçe gülüyorum
sigara konusu çok ciddiii bakbende içiyodum hamile olduğumu öğrendiğim anda değil, hamile olmaya karar verdiğim gün bıraktım.
en büyük zararı veriyosun kendinede yavrucuğunada farkındasındır sen zaten bizim dememize lüzum yok gerçi.
şimdi bişey yok belki ama etrafımda ne kadar hamileyken sigara içen anne varsa çocuklarının bağışıklık sistemi çökmüş oluyor ilerde,
kimisi astım kimisi hastalıktan kurtulmuyor. böyle bi sonuç olmaz inş. senin yavrunda
ama hiçbişey olmasa bile ilerde büyüyünce sigara içmeye aşırı meyilli oluyorlar
hoş sen hepsini zaten göze almışsındır içini karartmak değil niyetim yanlış anlama sakııın.
bişey demek bize düşmez tabi şeker
bu arada oğluşunun ismi çok güzeeelllbenim eşimin dedesinin ismide ali hamzaymış
eli hemze diyolarmış aralarında da
ohhooohhben duygusallığı aştım, müge anlı bile izliyorum
Şuan 68 değilsin heralde cnm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?