yanlız kızlar aranızda sigara tüketen varmı ben içiyorum ve içim hiç rahat değil bütün kontrollerim iyi çok şükür bi sorun yok ama ne bilim işte kötü oluyorumve onun dışında ya benim duygularım alt üst olmuş durumda çok duygusal oldum en ufak bişeye ağlıyorum tv de çıkan dizlere film lere eskiden öyle değildim yani soğuk kanlıydım ne bilim karman çormanım:)
kızlar kan tahlili sonucum geldi.CMV IgG = pozitif 40 çıkmış. bu ne şimdi ya.. bilgisi olan var mı ? bebege de geçebiliyomuş bu enfeksiyon
benim öküzcan pazar günü moralimi bozduya terlik mevzuundan sebep,,
şimdi günde 20kez arıyor,
iyimisin nasılsın boğazın ağrıyormu?
öksürüğün nasıl oldu?
dün aktardan tarçınından hibiskusuna kadar ne bulduysa almış getirmiş içeyim diye
ya ben harbiden anlamıyorum, madem iyilik peşindesin neden diline sahip olamıyosun???
yok değilsen bu yalakalık niye?
önce moral bozarlar sinir ederler, sonrada affedilmek için kırk takla atarlar
zor anam zor !!!
canım geçmişi okuodum görmedim yazdını kusura bakma ben ankarada oturuyorum sitelerde özalp mobilyaya yaptırdım. yaptırmak istersen fiyatınıda yazarım sana fikrin olsun die
ooooo maşşallah sen temizlik falanda yapıosun hamarat anne .walla ben hamile kaldım kalalı ne temizlik ne bişey kendi annemde kalıyorum saolsun bütün işleri yapıo kadıncağız yinede çok dikkkat et canım ani hareket fln yapma ben korkumdan yapmıyorum hiçbişi
kızlar kan tahlili sonucum geldi.CMV IgG = pozitif 40 çıkmış. bu ne şimdi ya.. bilgisi olan var mı ? bebege de geçebiliyomuş bu enfeksiyon
buarada survivorda da duygu elendi çok sevindim; oğlumda çok sevindi tepikleyip duruyo benii galiba sevinçten takla atıyooo :)))
ben seviyodum yahu elenmeyeydi iyiydi
valla ben temizliğimide yapıyorum bol bol da yürüyorum yemeğimide yapıyorum e tabbi dikkat ediyorum ama öyle çok yatmıyorum onun için çok kilo almadım ben bebeğim alıyo hep doktor öyle dedi göbişimi görseniz hamile olduğuma inanmassınız herkes imrenerek bakıyo maşallah yani çok ağırlaşmadım ben benden arkadaşlara tavsiye dikkat edin tabi ama çokta üstüne düşmeyin...sonra iyi olmuyooo...
kızlar malum yaz geldi benim yazlık hiç birşeyim olmuyoo((( 4 aydır trenc giyiyorum oda artık beni sıcak tutuyor malum testtürlü olduğum için herşey giyemiyorum geçen karşıda dizlere kadar kap denedim göbek kaldırdı (((( hep belden kemerli olduğu için göbek kaldırıyoo bi büyüğünü alsam diyorum kollardan bol alttan bol göbekkkk kasıyoo (( moralim çok bozuk yazın ben dışarıya çıkamıyacakmıyım yaaa hamile giyim yerine gidiyorum uzun ama kolları kısa bi model var 130tl güzel ama içine gene badi giyeceğim ve ben öle tunik giyip çıkmam muhakkak kap giymem lazım yaa varmı öyle satan yerler yardım lütfenn (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
çok kavgacıydı yaa :)) deli ediyodu beni :)))
bende çok kilo almadım cnm 10kg aldım ama göbişim falan ufak bide çok sivri,yani hiç yantaraflarım şişmedi ama son bi iki ayda çok alınıyomuş 2-3 daha alsam çok güzel olacak ama,
inşallah daha fazlası olmaz :)) olursada napiyim herşey oğluşum içinnn :)))
neye istinaden yaptilar bu testi cnm
cnm bak bu yazıda anlatılmış bir bak istersen birde bu testi niye şimdi yaptılar genelde hamileliğin başında hatta hamile kalmadan yaptırılıması önerilir troch testi derler hatta
CMV (Sitomegalovirüs) Virusu Hamilelikte Neden Tehlikelidir? - Tahlil.com | Tahlil Yorumlayan Sağlık Sitesi
sanrım seninle doğumlarımız belki günü günü ne olucak ayyy çok merak ediyorum nasıl bişi olacak acaba bebişimmmmm.....
elbiseyi hiçç düşünmedim basen aldı başını gittiği için güzel dururmu bilmiyorum bakayım bi çarşıya çıktığımda
öznur60 ;
geçmiş olsun cnm;testin sonucu nasıl çıktı peki??
umarım bir problem olmaz ...
Ay ben artık çıldırıcam kızlar. Taa 2'li test zamanından beri nerdeyse her kontrolumde bi sorun cikiyor, yok seker yok diyetle dusmemis bi daha tahlil bi daha bi daha.. Ben 1 ay once hastane ve doktor degistirdim. Ama her ihtimale karsi onceki doktoruma da devam ediyorum. Dun kontrolum vardi yeni doktorum taa ilk tahlillerime bile baktı ve dedi ki toxoplasma cikmis ilac kullandin mi? Hayir dedim. Hemenn baslayalim dedi bebek icin tehlikeli olabiliyormus gorme problemi zihinsel engel vs sebep olabiliyomus. Ya sinirda olan sekerimden bile pimpiriklenip beni diyetisyene yonlendiren doktor bunu nasıl atlar? Off. Allahim yardim etsin artik bu saatten sonra elden gelen bisey yok, dilerim bebegim zarar gormemistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?