2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim hamileligim supriz oldu , 1,5 pkt sigara içerdim test sonucunu elimde sigara ile bekledim ama sonra bıraktım hemen , sende icme neresinden donersen kardır cnmmm

erkek milleti işte bu onların ortak noktaları :)
en başta yaparlar sonra da yalakalığın bini bin para :)
boşver sürünsünler peşimizdee :)))

buarada survivorda da duygu elendi çok sevindim; oğlumda çok sevindi tepikleyip duruyo benii galiba sevinçten takla atıyooo :)))

bende hiç temizlik yapmıyorum nedense :) sanırım işime geliyor böylesi.1 aydırda yemek işini bıraktım sabah akşam annemdeyiz:)
ama bu kadar hazıra konunca 17 kiloyuda bir çırpıda aldım:):)

valla ben temizliğimide yapıyorum bol bol da yürüyorum yemeğimide yapıyorum e tabbi dikkat ediyorum ama öyle çok yatmıyorum onun için çok kilo almadım ben bebeğim alıyo hep doktor öyle dedi göbişimi görseniz hamile olduğuma inanmassınız herkes imrenerek bakıyo maşallah yani çok ağırlaşmadım ben benden arkadaşlara tavsiye dikkat edin tabi ama çokta üstüne düşmeyin...sonra iyi olmuyooo...

ben seviyodum yahu elenmeyeydi iyiydi

çok kavgacıydı yaa :)) deli ediyodu beni :)))

bende çok kilo almadım cnm 10kg aldım ama göbişim falan ufak bide çok sivri,yani hiç yantaraflarım şişmedi ama son bi iki ayda çok alınıyomuş 2-3 daha alsam çok güzel olacak ama,
inşallah daha fazlası olmaz :)) olursada napiyim herşey oğluşum içinnn :)))

ben de aynen sizin gibiyim. Ben şu anda önden düğmeli baya uzun bi hırka gibi bişey giyiniyorum, jarse kumaş deniyo ya onlardan çok rahat ediyorum. Daha önceden vardı, yeni almadım hatta.

Ay ben artık çıldırıcam kızlar. Taa 2'li test zamanından beri nerdeyse her kontrolumde bi sorun cikiyor, yok seker yok diyetle dusmemis bi daha tahlil bi daha bi daha.. Ben 1 ay once hastane ve doktor degistirdim. Ama her ihtimale karsi onceki doktoruma da devam ediyorum. Dun kontrolum vardi yeni doktorum taa ilk tahlillerime bile baktı ve dedi ki toxoplasma cikmis ilac kullandin mi? Hayir dedim. Hemenn baslayalim dedi bebek icin tehlikeli olabiliyormus gorme problemi zihinsel engel vs sebep olabiliyomus. Ya sinirda olan sekerimden bile pimpiriklenip beni diyetisyene yonlendiren doktor bunu nasıl atlar? Off. Allahim yardim etsin artik bu saatten sonra elden gelen bisey yok, dilerim bebegim zarar gormemistir

sanrım seninle doğumlarımız belki günü günü ne olucak ayyy çok merak ediyorum nasıl bişi olacak acaba bebişimmmmm.....

neye istinaden yaptilar bu testi cnm

canım gelişim geriliği var demişti ya doktor onun için tekrardan baktı idrar ve kan testine.hamileliğinn başındayaptırma ama o CMV IgM miş.CMV IgG =önceden geçirilmiş olan enfeksiyon.. CMV IgM de şimdi geçirilen enfeksiyon anlamına geliyor.

Son düzenleme:
sanrım seninle doğumlarımız belki günü günü ne olucak ayyy çok merak ediyorum nasıl bişi olacak acaba bebişimmmmm.....

kısmet cnm inşallah zamanında doğururuz :)) çok istiyorum onuuu çok heyecanlanıyorum,neye kime benziycek diye bende merak içindeyim :))

elbiseyi hiçç düşünmedim basen aldı başını gittiği için güzel dururmu bilmiyorum bakayım bi çarşıya çıktığımda

Bu arada ben elbise de aldım. Livaa diye bi yerden, şifon upuzun çok güzel elbiseler var, onların da üzerine incecik hırka giyiniyorum, öyle de rahat oluyo..

öznur60 ;
geçmiş olsun cnm;testin sonucu nasıl çıktı peki??
umarım bir problem olmaz ...

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun inş. aynen bende öyle yok şeker , yok geşişim geriliği, kanda enfeksiyon, anamm hep beni bulur diyodumm senin yazını okudum.neyse isyan etmiyelim hakkımız da hayılısı olsun ... inş bu sınavınızı da hayırlı bi şekilde veririzz.sende üzülme çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…