2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah canım hiii yeni gördüm değiştiridğini görünce şaşırmıştım

Son düzenleme:

maşşalahh kız tugçe o kilo gerçek mi 2750 olmasın bi yalnışlık var gibi geldi bana..tamam sonradan düzeltmişsin yeni gördümm birden okuyunca şok oldum

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar. Nasılsınız???

Bugün admen ve ndd gezmelerde Kızlar kendinizi fazla yormayın e mı
Kız ndd seni akşama bekleriz bugün eve bakacaktınız merakle bekleyoruz umarım beğeneceksin
iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi. çok heyecanlııı

iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.

hayırlı olsun..güle güle oturun inşş :)

Est. Hiç kızmıyorum hatta teşekkür ederim, çünkü önceden bilmek lazım. Hatta diyorum daha önceden duysaydım o zaman kesin değiştirirdim doktoru, bu kadar az zaman kala değiştirmekte zor geliyo, birini bulup hemen gitmem gerekiyo, öncesinde olsa bi kaç doktora bakabilirdim, daha net araştırabilirdim, şimdilik güler hanımdan çok memnunum, muayeneye yine devam etsem, doğumu mu başka yerde yapsam ki diyorum :) Kafam çok karışık. Sonra da diyorum ki tevekkül edip dua ediyim, hayırlısı olur inş. diyorum, çünkü doktor konusu çok zor hiç kimsenin yüzde yüz iyi dediği bi doktor duymadım, birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo, eskiden herkes evde doğum yapıyomuş, ben de başladım artık devam etsem mi diyorum. Bakalım haziranın altısında net kararımı vericem...

Gerçekten doktor konusunda emin olamamak çok kötüymüş, inş. Hayırlısıyla normal doğumumuzu yaparız, sonra da bunlar aklımıza bile gelmez..

Ben kızımı 41. haftada dünyaya getirmiştim, ve son zamanlarda haftada bir kontrole gidiyordum ama hiç sancı çıkmıyordu. Doktorun hesapladığı muhtemel doğum tarihini 5 gün geçirmiştim. hatta erkekler geç doğarmış kızlar erken doğarmış filan derlerdi, o yüzden şüphelenmeye başlamıştık eşimle acaba kızımız değil de oğlumuzmu olucak diye :)

Canım seni endişelendirmek istemiyorum kesinlikle ama toxoplazma önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu. sen internetten kendin de biraz araştır ve aklına takılan herşeyi doktoruna sormaktan çekinme. ya böyle kötü olursa ya şöyle kötü olursa diye değil de , sadece tedbiri elden bırakmayan güçlü bi anne olarak araştır çünkü internetin de ucu bucağı yok insanı karamsarlaştırabiliyo. eminim toxoplazmayı da problemsiz atlatan bir sürü anne vardır, yeterki bilinçli olalım. artık öyle bir zamandayız ki bir çok problemin çözümü var. Biz şanslıyız bu yönden.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Eki Görüntüle 723383 Eki Görüntüle 723384

AAhh ah hamiş anneler siziii, ne mutlu size şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuz, tadını çıkarın, benim kızım 22.00 da uyudu güya ama o zamandan beri 4 kere uyandı ağladı, emmek istedi vs... yetiştirmem gereken bi işim vardı uzadıkça uzadı. kaldım bu saatlere. Nerdeee o eski düzen, nerde o eski hallerim aaah ah :) Annelik çok güzel şey ama işte biraz da zor birşey :) en zahmetsiz zamanlar hamilelik zamanları, keyfine varın valla :)

Bunları bizzat bilip yaşayıp 2. Ye hamile oldum. .. Eeeee diceksin??? Pişman mısın nesin?? Duyguların nedir?? Cevap ceremicem... Uykusuz bi gecenin yorgun günlerin ardından, kendini unutmuş bi anne olarak cevap veremicem...
Bu mutlu hamişlerin hepsi uyuyor simdi.. Baslarına geleceklerden habersiz )
Taçla, pijamayla, benek şekeri, granül sabunla, oda süsüyle falan ilgileniyorlar..
Ben onların yerinde olsam sadece KENDİMLE ilgilenirdim...
Saygı duyuyorum tabiki.. Uzaktan tebessümle okuyorum yazılanları... Önemli olan an itibari ile mutlu olmak..
Hepsi cok mutlu görünüyor burdan....

Son düzenleme:

sizin üçüncü çocuğunuz olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama bir şeyler sormak ve söylemek istiyorum. Benim ilk çocuğum olacak. Çocuklu arkadaşlarımızla görüştüğümüzde filan herkes ne kadar da zor olduğundan, geceleri hiç uyumadıklarından, ikinci çocuğu asladüşünmediklerinden, artıkeskisi gibi tatillerde dinlenemediklerinden vs vs bir sürü şeyden bahsediyorlar. Allah bana sağlıklı bir çocuk verirse eğer şahsen her gün şükredeceğimi biliorum. Her zaman bir kızım olmasını istemiştim, kocam da çocuk istememesine rağmen olursa kızımız olsun diyordu.Şimdiyse rabbimiz bize bir kız çocuk veriyor inşallah. Ama tüm yaşadığım bu sevinç, heyecan ve hevesin yanında biraz da korkuyorum. Hayatım artık eskisi gibi olmayacak mı? Kendime hiç vakit ayıramayacak mıyım? Eşimle aramız soğuyacak mı? Gittiğimiz tatillerden bir şey anlayamayacak mıyız? Bakımsız saçı başı dağınık bir kadın olmak zorunda mı kalacağım? Siz çok deneyimlisiniz. Belki biraz içimesu serpersiniz diye düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın tekrar söylğüyorum. Kızımı şimdiden deliler gibi seviyorum. Olmasaydı diye bir isteğim ya da fikrim tek an bile olmadı. Canım yavrum hamileliğim süresince beni hiç üzmedi, karnımda hareketlerini bile kibar kibar yaptı. Ama beni herkes doğumdan sonrası için çok korkuttu... Gerçekten kabus dolu günler bizleri mi bekliyor?

Son düzenleme:
nasılsınız hamişler. biz iyiyiz işe geldik yine raporumuz bitti hemencecik. yarında çalışabilir raporu almaya gideceğiz niyeti bozup gelmeyesim gelio ama kızımla 5 hafta daha geçirmek daha cazip sankim
iyi gecerler tatlım.
ohh en kısa zamanda taşınır yerleşirsin inşallah canım oğluşun yeni evinizde doğar.

ben bişiler yazmak istiyorum konuda ,

annelerimiz bizi dogurduklari için böylemi düşünüyolar acaba ? bize annelik yaparken diğer işlerini yapamadilar mi ? evlerinin temizligi , işleri , eşleri , günleri , çarşı pazar hangisinden geri kaldilar acaba ? birde maddi imkansizliklari olanlar vs vs . biz daha dogmayan cocuklarimizin hayatimiza engel olup olmayacagini dusunuyoruz , konforumuzdan birşeyler kaybedecekmiyiz onu dusunuyoruz ? ya bizim annelerimiz 1 yatakta 2-3 cocuk buyuten , oda susleri bebek sekerleri , gogus kremli pedler bunlarin varligindan bile habersiz son derece iyi kaliteli saglikli bir şekilde yetiştirmedilermi bizi ? insanlar anne olabilmek için cocuk sahibi olabilmek için dünyanın parasini harciyorlar , tup bebekler , aşılamalar , maddi bir kenara manevi olarak çöküyorlar , RABBİME binlerce kez şükürler olsun ben anne olabilicem , ben bu duyguyu yaşayabilicem , hiç saçım basım dagınık olsun , gezmeyeyim , ojelerim olmasin , saçım fönlü olmasin , tatile gitmeyeyim , bunlarin hepsi geçici evreler , hepsi zamanla oturucak , nasil ilk evlendigimizde baska bir inanla aynı evi paylaşmak, alışmak bir süreç ise kendi kanından canından bir güzellige sahip olmak, onunla yaşamaya alışmakta bir süreç,saglikli bir şekilde alayim , büyüteyim cocugumu gerisi teferruat . ben herseyin daha keyifli olacagini dusunuyorum...iyi dusunelim iyi olsun , Allah Hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin.

günaydin canimm

telekde metin beye canım sen?

canım ben emirdağdayım.. afyona 1 saat eskişehire 1 saat 10 dk uzaklıkta burası.. oyüzden eskişehir i tercih etmiştim. telek hastanesi hakkında çok kötü şeyler okudum nette oyüzden orayı hiç düşünmedim bile. fuar hastanesi zaten devlet hastanesi gibi bi yer olmuş. park hastanesi hakkında da bir bilgim yok açıkcası.. benim buradaki çevrem genelde eskişehirde doğumu tercih ediyor.. eskişehirde de gittiğim doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyorum.. acıbadem hastanesi var eskişehirde oraya mı gitsem diyorum ama çok paragöz bir hastane olduğunu söylüyorlar kararsızım

ben de aynen sizin gibiyim. Ben şu anda önden düğmeli baya uzun bi hırka gibi bişey giyiniyorum, jarse kumaş deniyo ya onlardan çok rahat ediyorum. Daha önceden vardı, yeni almadım hatta.

kızlar ben de tesettürlüyüm.. üstüme bol, uzun kollu ince blüzler giyiyorum, altıma da etek gibi görünen pantolonlar varya geniş paçalı.. onlardan almıştım 2 tane onları değişik değişik giyiyorum bir de lcw den beli lastikli klasik görününmlü lacivert bir etek almıştım bazen de onu giyiyorum çok rahat ediyorum hep aynı şeyleri giyiyoyrum ama yapacak bişey yok:)

bende bilmiyorum ki bi doktora göstermem lazı m bakalım ne diyecek.. inş canın

geçmiş olsun canım.. doktora gösterince haber ver.. gelişim geriliğinden dolayı mı yaptırdı bu testi? yoksa başka birşeyden mi şüphelendi.. biliyorsun benimki de 1 hafta geriden geliyor ama doktor bir test önermedi bana normal demişti..

Bence cok büyük konuşmamak lazım. Toplumda yüZdelik oran olarak cok büyük oranlarda dogum sonrası depresyon, boşanma , o , bu ... Tabiki herkes bi kaç sene basım sacım dağınık olsun nolcak diyo ama hayat bazen kurduğumuz hayaller gibi işlemiyor .. Ben şahsen gerek dogum gerek sonrası nda kötü hiç bi şey yasamadım ama çevremde kırk yıl düşünsem aklıma gelemicek insanlar neler neler yaşadı. O yüzden kimseye ahkam kesmemeye karar verdim o insanları gördükçe.. Olay saç baş da değil.. Evinde 2 tane yardımcısı olan arkadasım bile ne enteresan sahneler sergiledi.. Sacı hep fönlüydü.. Yani yaşamak ve görmek lazım.. Ve ruh sağlığımızın dengesi için dua etmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…