2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

:)) tecrübeli insanın hali başka oluyor işte.. bizim ilk gebeliğimiz olduğu için başımıza geleceklerden habersiz herşey sanki böyle tozpembe ve rahat devam edecekmiş gibi geliyor.. sizin msjınızı okuyunca bir anda gerçeklere döndüm haklısınız aslında kendimizle ilgilensek daha iyi olur:) size de bu telaşlarımız komik geliyodur en basitinden, ben şuanda şeker testi, cinsiyet öğrenme sürecinde olanların telaşlarını gördükçe aslında telaşlanacak hiçbişey yokmuş herşey zamanı gelince oluyormuş bi şekilde diyorum.. ikinci gebeliğimde Allah nasip ederse daha farklı olacağım kesin:)

aynen ben o sorunla gittim.tedbir amaçlı yaptı.ama önemli bişey değil galiba bayağı bi baktım netten. önceden geçirilmiş bir enfeksiyon oldugu için bebeğe zararı yokmuş.ama yinede doktora göstericem.hastanede tanıdığım oldugu için biraz fazla ilgilendiler.belki ondan yaptılar.zaten haziranın 6 sında saglık ocagına kan vermeye gidecegim.belki bu ayda yapılması gereken rutin kontrollerdir.

ben ahkam kesmiyorum , sadece bu duyguyu tadabilecek oldugum için şükrediyorum , ve bir çok şeyin insanin kendi elinde oldugunu düşünüyorum , belki unide pedag. okudugum için , belki yapim ile alakasi . illaki yaşayip görecegiz , belkide cok yakinimda cok sevdigim bir aile dostumuzun anne olamayişini, yaşadiği üzüntü , hayal kırıllıgı bunalim vs vs ve benim hamilegimi bile dile getirmeyip 7 aydir onu görmeye bile gitmeyişim beni bu kadar bu konuda hassaslaştiriyor. vede cok goruyorumm illk cocugu olup şöle böle bunalimlar vs vs yaşayip ikinci hatta 3. cocuk sahibi olanlar ...

sanirim bu dusunce kişiden kişiye değişiyor , hani deniyor ya bebegini kucagina alinca unutuyosun o dogumda yasadigin sancilari , belkide bebeginle yaşamaya başlayınca herseye alışıyosun ..

anladım canım, bana da gerilik ilerlemiş mi diye 2 haftasonra tekrar çağırdı şimdi onu bekliyorum bakalım 10 haziranda gideceğim tekrar, belki ozaman bişeyler ister..

valla benim 2 gebeliğim sanki ilk defa hamileymişim gibi geliyor.belki arayı çok açtık ondan,yada cahillikten bişey anlamadık. (8sene)
ben keyfini çıkarıyorum ..biliyorum ki ilk 3 ay uyku yok onun için bol bol dinleniyorum..

Söylemek istediklerimi çokiyi anlamışsınız. Desteğiniz için teşekkür ederim.

günaydın canım ben ve benim gibi bazı anneler bebek için daha doğmadan herşeyi almak için telaş içindeler dediğiniz gibi.belki doğru degil ama insan tarif edilemez bir heyecn mutluluk yaşadığından almayı düşünüyor.maddi durumum elvermese hiçbirini bende yapamazdım.bebegim için hamile iken bile çalıştım.babası değil herşeyini ben aldım.ben 5 yılık evliyim çocuk çok istiyordum bunu eşimde bilir.4 yıl boyunca hep rüyamda bebiş gördüm.bazen agladığımda oldu.maddi sorun ve kadın hastalıklarım yüzünden çocugum olmadı.şuan maddi sorunumuzda artık yok.en son hamile kalmadan önce çok güzel bir erkek bebek rüyamda gördüm ve emzirdim.sonra hamile kaldığımımı öğrendim.hayatımda benim herşeyim en yakınım bu bebiş olacak.bebeğime ilgi ve düşkünlüğumde bu yüzden.bu gece de rüyamda bir bebiş gördüm.kendimle ilgileniyorum ama eskisine göre az.hamileliğim çok zor geçiyor.karnım büyüdükte rahat uykum yok.gece çok uyanıyorum.evde dolaşıyorum.eşim arada bir dışarı çıkarır ama artık çabuk yoruluyorum.bebiş doğduğunda da uyuyamıyacağım biliyorum ama olsun değer.sağlıklı doğsunda daha çok mutlu olurum.artık başkalrının bebişini degil kendi bebişimizi sevecegiz.işte bizim mutluluğumuz...Rabbim çocuk isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

anladım canım, bana da gerilik ilerlemiş mi diye 2 haftasonra tekrar çağırdı şimdi onu bekliyorum bakalım 10 haziranda gideceğim tekrar, belki ozaman bişeyler ister..

inş güzel çıkar sonuçların.ama kilo alıyosa üzülme büyüyor demek ki.ben öyle düşünüyorum

Asla komik gelmiyor bu yaptıklarınız. Aksine böyle istekli anne ve babaları gördükçe bu toplum adam olacak diyesin geliyor ... Sadece tebessüm ediyorum .. Su an ikinci cocuğuma değil pembe taç bulmak lohusa şekeri bile yaptırmadım.. Çünkü farklı oluyo hersey.. Öncelikler.. Öntmsenen seyler ... Hersey yerinde zamanında güzel. Hatta 2. Cocuğum kız olmasına rağmen oğlumun hastane çıkışını giydirecem.. Bundan 2 sene önce böyle bi şey deselerdi bana bende sasırırdım.. Zor ... Hakkıyla anne baba olmak hele bi de eğitimli isen ve hele bi de öükemmeliyetçi isen cok emek istiyor.. Cok yoruyor adamı.. Canımın sıkılmasını özleyeceğim bi anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi..
pişman değilim ama yorgunum.. Bedenen zihnen.. Bu olayı bu kadar öntmsemesem veririm çocuğu bakıcıya gider çalışırım kafa dağıtırım ... Ama kimseye bi saniye bile bırakamam.. Aysa 6-7 bin kazanan meslektaşlarım ben 2 sene izin alınca sasıp kaldı ne gerek var diye..emek vermek tel tel eksiltiyor sacı.. Su son saltanat günlerinizde doyasıya yasayın bence kendiniz olmayı.. Sen olmayı..

ben de varya uykuya çok düşkün, sabırsız ve asabi bir insanımdır.. yani bir bebeğin insanı zorlayacağı 3 şey de heralde bunlar ne yapacağım bilmiyorum, ama onun sevgisi benim bu huylarımı törpüleyecek buna inanıyorum.. sonuçta hiçbirimiz kusursuz ve mükemmel değiliz, ben mükemmel bir anne olamam belki ama bebeğime sevgimi son damlasına kadar veririm.. o yüzden bebeğimi anne açısından şanssız buluyorum açıkcası ama belki de o dünyamıza gelince herşey bambaşka olur:) yaşayıp göreceğiz..

Neslhann şuanda samsun bafradamısın sen benim memleketim ama ben istannulda yaşıyorum..

hiç canını sıkma Allah onun sabrını da veriyor.bend uykucuyumdur.ama ilk bebeğimde sabaha kadar oturuyorduk şimdi ne anlasam boş yaşayınca göreceksin zaten onun sevgisi herşeyi değiştirecek

aminnnn.... kesinlikle katılıyorum. zahmetsiz rahmet olmuyor hiçbir zaman.
anamm ne duydunki banada anlat:18::18::18:

bu biraz da fikir yapısıyla ilgili benim de ilk bebeğim ama ben de bebek şekeri, loğusa tacı, vs hiçbirini yaptırmıyorum. senin gibi düşünüyorum bu konuda, önemli olan dünyaya gelince iyi eğitmek.. iyi eğitemedikten sonra istediğin hastane çıkışını giydir, istediğin kadar bebek şekeri yaptır bir anlamı yok... tabi bunları yaptıranların iyi yetiştiremeyeceği anlamına da asla gelmiyor bu.. ama açıkcası kız çocuğuna da erkek hastane çıkışını giydirecek kadar da olmam heralde ikinci çocuğum bile olsa :))))

anamm ne duydunki banada anlat:18::18::18:

canım sen hastaneden memnunsan hiç kafanı bulandırmıyım.. çünkü birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor yani kimin ne dediği de belli değil, herkesin iyi dediği birisi veya bir hastaNE YOK ne yazkkii ...
ama metin beyle ilgili olumsuz birşey duymadım ben telek hastanesinin sahibi mehmet telek ti sanırım bir arkadaşım onda doğum yaptı onla ilgili olumsuz şeyler duymuştum.

hiç canını sıkma Allah onun sabrını da veriyor.bend uykucuyumdur.ama ilk bebeğimde sabaha kadar oturuyorduk şimdi ne anlasam boş yaşayınca göreceksin zaten onun sevgisi herşeyi değiştirecek

inşallah canım:)

ben daha bebişime hiç bir kıyafet almadım. kzımın küçükkükleri vardı onları yıkadım ütüledim güzelce, bide abimin oglunun küçüklükleri var. onları da aldım ütüledim. ohh mis gibi oldu valla.büyüyünce bol bol alırız artık giysilerini. almaya gerek duymadım çünki çok çabuk büyüyorlar eskimiyorlar bile çogunu da giydiremiyosun zaten .hee bu arada benim kızın bebeklik giysilerini 3 bebek daha giydi.anlıcanız eskimiyor yani :)

Son düzenleme:
Bu konu burda coktan geçmiştir ama ben vatandaşlık görevimi yapayım. Dün bi makale okudum
anne adayları organik süt içmemeliymiş.. Yani normal olanlardan için yazıyordu .. Organiklerin iyot ı alındığı için bebek için zararlı hale geliyormuş. Baya bi biyo kimyasını açıklamıştı ama su an yaxamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…