benim iki tarafimda samsun/ladik
Merhaba kızlar
Alışverişler devam ediyor.Herkes g-üle güle kullansın aldıklarını.Bende paylaşayım neler aldığımı.
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 722644 Eki Görüntüle 722645 Eki Görüntüle 722646
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir lateks
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 722647 Eki Görüntüle 722648
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 722649
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Eki Görüntüle 722650 Eki Görüntüle 722651 Eki Görüntüle 722652 Eki Görüntüle 722653 Eki Görüntüle 722654
Kızlar ya kaçıncı haftada olduğumuzu ve aldığımız kiloları yazalım.Birde kontrole gittiyseniz bebişlerimizin kilosunu.Merak ettim:)
İlk kendimle başlayayım.
33. hafta 9 kilo Bebeğiminkini bu hafta sonu öğrenicem öğrenince ekleyeyim
4 kilo mu aldın... Maşallah.. Doktor bile kıskanmıştır.. Ne güzel yahu... Fıstık gibi...Herkese merhabalar,
ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı
Kızlar ya kaçıncı haftada olduğumuzu ve aldığımız kiloları yazalım.Birde kontrole gittiyseniz bebişlerimizin kilosunu.Merak ettim:)
İlk kendimle başlayayım.
33. hafta 9 kilo Bebeğiminkini bu hafta sonu öğrenicem öğrenince ekleyeyim
Herkese merhabalar,
ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı
4 kilo mu aldın... Maşallah.. Doktor bile kıskanmıştır.. Ne güzel yahu... Fıstık gibi...
Şahsen 17 kilo aldım.. Yarım dünya...
kızlar gecmısı okumadan yazıyorum. cok cok sasırdım. 32 haftalık hamıleyım.7 kılo almştım simdiye kadar hıç çatlamamıştım.bepenthol un kremını kullanıyordum.amabu sabah çatlak farkettım.cok uzuldum.vazelın surdum karnımı orttum.çatlaklarım gecmıs.çatlak sorunu yasayan varsa dıye hemen yazdım.bır faydam olur belkı
yaa sorma bende hamilemiyim değilmiyim die gitmiştim mehmette sıra yokmuş ona girdik. adam açtırdı hemen alttan baktı yaa boşluğumamı geldi nasıl yaptım öle bişi anlamadım bile tavrınıda beğenmemiştim bidahada gitmedimcanım sen hastaneden memnunsan hiç kafanı bulandırmıyım.. çünkü birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor yani kimin ne dediği de belli değil, herkesin iyi dediği birisi veya bir hastaNE YOK ne yazkkii ...
ama metin beyle ilgili olumsuz birşey duymadım ben telek hastanesinin sahibi mehmet telek ti sanırım bir arkadaşım onda doğum yaptı onla ilgili olumsuz şeyler duymuştum.
inşallah canım:)
yaa böle 4 5 kilo alanlar lütfen sölemesinHerkese merhabalar,
Bence de ya.. Maşallah ın var.. Yasam tarzın yemen içmen ve vücut fonksiyonların mükemmel işliyor demek ki bebek te cok iyi çünkü.. Kesin annen de öyledir ... Senin adına cok sevindim ...yok canım çok ta fıstık gibi değil 65 kiloyum zayıf değildim önceden:) doktorum çok şeker de arkadaşlarım nazar edecek diye kokuyorum arkadan genç kız gibi görünüyorsun diyolar
onun zorunlu sezeryan olmuştu ondan heraldeÖnceden günü belli olan sezeryanlar da zaten aç gel deniyor ama zorunlu sezeryanlarda normal doğum deneyip sezeryana alınmak zorunda kalınan doğumlarda yapılıyor diye biliyorum.. Tamamen kaç saat önce yemek yediğinle alakalı bence..
ilk temmuz annemiz doğurmuş maşallahozyadaylz-------1 temmuz tahmıni dogumama bu sabah 7:30 da seeraunla oglunu kucgaına almısss 2400 gr dogmus paşasıı kuvezdemıss dua ıle ınsll cıkarlar evlerınee ılk temmuz dogumu geceklestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
darısı vaktı gelınce bizeeeee
çok eğlenceli tam bir çocuk odası olmuş. güzel günleriniz olsun inşallah.tünaydın güzel annişler bugün bi doğum olmuş güzel bi haber aldım çok mutluyumbende bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar olmuş kilosu benim yaramaz yine göstermez kesin kendini
dün hastane süslerimi paylaştım bugünde odası tam bitmedi ama onuda paylaşim dedim hastaneye gitcek olanlarıda koydum bu arada ben ilk hastanede ebenin bebek için isteyeceği kıyafetleri hoş bi kutuya koydum gayet güzel oldu belki sizde koymak istersiniz fikir olsun die onuda koydum biraz bulanık resimler ama olsun artık.
hep gündeme geliyor ama bi sonuç yok. off çok sıkıldım ben bunlardan6 ay doğum izni için son geri sayım başladı! - Memurlar
doğum izni çok yakında çıkacak buraya yazıyorum kıslarr hadi inşallah ya gündeme geldi yine okuyun bu yazıyıı :)))
bende eşin gibi düşünüyorum bu konuda çıkmaz bu izinşu meclis tatil olmadan izin çıksa da rahat rahat doğuma gitsek.Geçen yılın forumlarında da aynı izinden söz ediliyormuş.Geçen bir yerden denk geldi.çok güldüm.Hatta biri diyor.Ablam hamileliğinde bu tasarı vardı bebek doğdu 9 aylık oldu hala çıkmadı dıye.Eşimde sen umudu kes en iyisi dedi:)
inşallah sağlıkla doğar kucağına aldığın günleride görürsünSimdi kontrolden ciktik kizlar biraz kanala yonelmis belki erkn dogum olur dedi dr teyzemiz kilomuz 1740 boyumuz 45.15 olmus bi hafta gerilik var dedi ama biz buna gerilik demiyoruz dedi
inanamıyoruummm. şuan şoktayım yaaa dün niye girmedim ki ben.annişler minik kızım süpriz bi şekilde dünyaya geldi:)
doğum hikayemi yakın zamanda anlatıcam.şuan bebeğim küvezde dualarınıza ihtiyacı var teyzeleri.erken doğum olduğu için solunumda sıkıntı çıktı((
sizin üçüncü çocuğunuz olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama bir şeyler sormak ve söylemek istiyorum. Benim ilk çocuğum olacak. Çocuklu arkadaşlarımızla görüştüğümüzde filan herkes ne kadar da zor olduğundan, geceleri hiç uyumadıklarından, ikinci çocuğu asladüşünmediklerinden, artıkeskisi gibi tatillerde dinlenemediklerinden vs vs bir sürü şeyden bahsediyorlar. Allah bana sağlıklı bir çocuk verirse eğer şahsen her gün şükredeceğimi biliorum. Her zaman bir kızım olmasını istemiştim, kocam da çocuk istememesine rağmen olursa kızımız olsun diyordu.Şimdiyse rabbimiz bize bir kız çocuk veriyor inşallah. Ama tüm yaşadığım bu sevinç, heyecan ve hevesin yanında biraz da korkuyorum. Hayatım artık eskisi gibi olmayacak mı? Kendime hiç vakit ayıramayacak mıyım? Eşimle aramız soğuyacak mı? Gittiğimiz tatillerden bir şey anlayamayacak mıyız? Bakımsız saçı başı dağınık bir kadın olmak zorunda mı kalacağım? Siz çok deneyimlisiniz. Belki biraz içimesu serpersiniz diye düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın tekrar söylğüyorum. Kızımı şimdiden deliler gibi seviyorum. Olmasaydı diye bir isteğim ya da fikrim tek an bile olmadı. Canım yavrum hamileliğim süresince beni hiç üzmedi, karnımda hareketlerini bile kibar kibar yaptı. Ama beni herkes doğumdan sonrası için çok korkuttu... Gerçekten kabus dolu günler bizleri mi bekliyor?
Bu konu burda coktan geçmiştir ama ben vatandaşlık görevimi yapayım. Dün bi makale okudum
anne adayları organik süt içmemeliymiş.. Yani normal olanlardan için yazıyordu .. Organiklerin iyot ı alındığı için bebek için zararlı hale geliyormuş. Baya bi biyo kimyasını açıklamıştı ama su an yaxamicam
mayıs ayı da bitti yaf.gün sayarken bitti gitti vallahi.
kızlar akşamları ayak bileklerim bir şişiyor anlatamam,hava basmışlar gibi
dün oğluşumun lavanta keselerini dikmeye başlamıştım ki;annem aradı.rahatsızlandığını,gelip gelemeyeceğimizi sordu.romatizma,kireçlenme var dizlerinde.dizi kitlenmiş .
hemen gittik tabi.doktorunu aramış,üzerine basma demiş,ilaçlarını aldık,yapılması gerekenleri yaptık.bugün de doktora kontrole gidecek.inşallah iyileşir anneciğim
haftasonundan beri ekleyemediğim kavanoz resimlerini ekleyeyim.bakalım beğenecek misiniz?
Neslhann şuanda samsun bafradamısın sen benim memleketim ama ben istannulda yaşıyorum..
Bence de ya.. Maşallah ın var.. Yasam tarzın yemen içmen ve vücut fonksiyonların mükemmel işliyor demek ki bebek te cok iyi çünkü.. Kesin annen de öyledir ... Senin adına cok sevindim ...
canım sen hastaneden memnunsan hiç kafanı bulandırmıyım.. çünkü birisinin iyi dediğine birisi kötü diyor yani kimin ne dediği de belli değil, herkesin iyi dediği birisi veya bir hastaNE YOK ne yazkkii ...
ama metin beyle ilgili olumsuz birşey duymadım ben telek hastanesinin sahibi mehmet telek ti sanırım bir arkadaşım onda doğum yaptı onla ilgili olumsuz şeyler duymuştum.
inşallah canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?