2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım hepsi çok güzel güle güle kullan, anne oğul pijamasını nerden aldın ?
Ben de almak istiyorum da :)

Herkese merhabalar,

ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı

En basit bi örnek gelecekte görüşlerin nasıl değiştiğine dair...
biz eşimle 4 cocuk isterdik.. Daga düne kadar...
ama şimdilerde ilk büyüdükçe, bakış açısı degiştikçe, maddi manevi yetme söz konusu olunca, daha bi çok bi çok dayanağının faktör .... Gözgöze gelip 2 bize yeter di mi aşkım diyoruz. .....
Yetememek yetişememek, yarım saat bile tv basına oturtmak zorunda kalmak çocuğu .. Ana babalık nasıl emek istiyor... Nicelik değil nitelik öneme geliyor.. Bize iki yeter... Velhasıl... Allah isteyene bol bol versin ...

Herkese merhabalar,

ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı
4 kilo mu aldın... Maşallah.. Doktor bile kıskanmıştır.. Ne güzel yahu... Fıstık gibi...
Şahsen 17 kilo aldım.. Yarım dünya...

Son düzenleme:

34+1 10 kilo aldım.bebgim 33+5 ken 2246gr dı.

Herkese merhabalar,

ay ne kadar az kilo almışsın.buna rağmen bebek de kilo almış.kilo almamayı ben başaramadım.ben 32 haftalık gebeyim bebegim 2000 kğ ve ben 17 kg almışım.evde oturduğumdan beri tam 5 kg aldım bir ayda.ee vücudum da şiş ve ödem heryerim.şuan 77 kgim.of bari 80 olmasam.

Son düzenleme:
4 kilo mu aldın... Maşallah.. Doktor bile kıskanmıştır.. Ne güzel yahu... Fıstık gibi...
Şahsen 17 kilo aldım.. Yarım dünya...

yok canım çok ta fıstık gibi değil 65 kiloyum zayıf değildim önceden:) doktorum çok şeker de arkadaşlarım nazar edecek diye kokuyorum arkadan genç kız gibi görünüyorsun diyolar

Normal vazelin yani aaaa şaşırdım denemek lazım..

yaa sorma bende hamilemiyim değilmiyim die gitmiştim mehmette sıra yokmuş ona girdik. adam açtırdı hemen alttan baktı yaa boşluğumamı geldi nasıl yaptım öle bişi anlamadım bile tavrınıda beğenmemiştim bidahada gitmedimmetin beyi seviyorum ama bakalım artık kısmet...
Herkese merhabalar,

yaa böle 4 5 kilo alanlar lütfen sölemesin olan var olamayan var dimi ama
şaka tabi maşallah size

yok canım çok ta fıstık gibi değil 65 kiloyum zayıf değildim önceden:) doktorum çok şeker de arkadaşlarım nazar edecek diye kokuyorum arkadan genç kız gibi görünüyorsun diyolar
Bence de ya.. Maşallah ın var.. Yasam tarzın yemen içmen ve vücut fonksiyonların mükemmel işliyor demek ki bebek te cok iyi çünkü.. Kesin annen de öyledir ... Senin adına cok sevindim ...

onun zorunlu sezeryan olmuştu ondan heralde
ilk temmuz annemiz doğurmuş maşallah
biran öncede evlerine giderler inşallah
çok eğlenceli tam bir çocuk odası olmuş. güzel günleriniz olsun inşallah.
salıncak çok güzel yaa
6 ay doğum izni için son geri sayım başladı! - Memurlar

doğum izni çok yakında çıkacak buraya yazıyorum kıslarr hadi inşallah ya gündeme geldi yine okuyun bu yazıyıı :)))
hep gündeme geliyor ama bi sonuç yok. off çok sıkıldım ben bunlardan
bende eşin gibi düşünüyorum bu konuda çıkmaz bu izin
Simdi kontrolden ciktik kizlar biraz kanala yonelmis belki erkn dogum olur dedi dr teyzemiz kilomuz 1740 boyumuz 45.15 olmus bi hafta gerilik var dedi ama biz buna gerilik demiyoruz dedi
inşallah sağlıkla doğar kucağına aldığın günleride görürsün

mayıs ayı da bitti yaf.gün sayarken bitti gitti vallahi.

kızlar akşamları ayak bileklerim bir şişiyor anlatamam,hava basmışlar gibi

dün oğluşumun lavanta keselerini dikmeye başlamıştım ki;annem aradı.rahatsızlandığını,gelip gelemeyeceğimizi sordu.romatizma,kireçlenme var dizlerinde.dizi kitlenmiş .

hemen gittik tabi.doktorunu aramış,üzerine basma demiş,ilaçlarını aldık,yapılması gerekenleri yaptık.bugün de doktora kontrole gidecek.inşallah iyileşir anneciğim

haftasonundan beri ekleyemediğim kavanoz resimlerini ekleyeyim.bakalım beğenecek misiniz?

Eklentiler

• $IMG_1069.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_1066.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 51
inanamıyoruummm. şuan şoktayım yaaa dün niye girmedim ki ben.
çok duygulandım şuandaaa.
gözyaşlarımı tutamıyorum.
maşallah canım.
inşallah biran önce çıkar küvezden dualarım seninle tatlım
gelip göresim geldi seni ve bebeğiniii

Merhaba bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum.Taki düne kadar.Dün fakülteden bir kız arkadaşım 5 yıldır görüşmemiştik çocuklarıyla evime geldi.(İstanbula geçecekti yakınım diye banada uğradı 2 saat geçirebildik)Biri 4 diğeri 2 yaşında iki çocuğu olmuş.Gözlemlediğim kadarıyla 4*4 lük bir anne olmuş onlarla konuşması ilgisi,bilgisiyle beni çok etkiledi.Bende benzer soruları ona sordum.Almayı umduğum cevap serzeniş ve bıkkınlık dolu olmalıydı ama tam tersi oldu.Anneliğin öğrenilebilecek bir yetenek olduğunu ,pratiklerini öğrendikten sonra zorluklarının olmadığından,onların sevgisinin herşeyi kolaylaştırdığından bahsetti.Her bebeğin olduğu gibi her anneninde farklı tahammül gücü olduğunu düşünüyorum ama biraz çabayla üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.Onunla görüştüğüm an itibariyle özgüvenimden,duygularımdan dahada emin oldum.Öncesindede anne içgüdüselliğinin, öğrenmeyle oluşan annelikten daha az oranda olduğunu düşünüyordum.Hatta beni bu düşüncemden dolayı eleştirende olabilir.Bunun için açıklamam cami avlusuna anne tarafından bırakılabilen bebekler olabilir.Hayvanlarda ise tamamen içgüdüsel.Burda tüm anne olmuş annelerin benzer yada tam tersi duyguları olabilir ama anladığım kadarıyla her anne bebek büyütürken farklılıklar yaşayıp bebeğine ve ailesine yaşatacaktır diye düşünüyorum.Bence kabus dolu günlerin bizi bekleyip beklememesi bizim elimizde;Bilgimizle ,karakter ve tahammül özelliklerimizle bunu öğreneceğiz...

offf ya bu bilim adamlarıda bir dediği diğerine uymuyor onu yeme bunu yeme ne yiyeyeceğiz.herşey katkılı.zorda olsa yiyicez mecburen.biz hastalandıkça drlar ve ilaç kimyacıları bu kapıdan rant sağlıyor.o zaman birşey yemeyelim o zaman sağlıklı kalacaksak.içtiğimiz suya bile ben güvenemiyorum ama içmeye mecburuz.ben haftada 3 litre organik süt alıyorum köy sütçüsünden.temizmi bilmiyorum ama benim gibi alan çok kişi var mahallemizde.kutu sütlerin tadı bile midemi bulandırıyor.

annene çok geçmiş olsun . Allah şifa versin. kavanozların da çok cici olmuş emzikli fln güle güle kullanın inş

Bence de ya.. Maşallah ın var.. Yasam tarzın yemen içmen ve vücut fonksiyonların mükemmel işliyor demek ki bebek te cok iyi çünkü.. Kesin annen de öyledir ... Senin adına cok sevindim ...

inan çok güldürdün beni, bu kadar katıla katıla gülemedim tabiii işteyim şuan ama...yemem içmem o kadar kötü ki gebelik diyabetim olmasına ve diyet vermelerine rağmen bir kez bile diyete uymadım, 3 saatte bir yemem gerekirken unutuyorum ve yaşam tarzımsa sabah 7 olmadan evden çıkıp akşam 7 den sonra evde olan, istanbulda ve özel sektörde çalışan, gerekirse gece bile uykusundan uyandırılıp işe çağırılan ve 36 sat çalışabilen bir anne adayıyım. Evet maşallah diyelim çünkü bu kadar kötü şey arasında kızım da ben de iyiyiz ve bu güne kadar gelebildik. Annemden gelen bişey de değil çünkü annem 15-20 kg alır gebeliklerinde

Merhaba canım bende afyonda yaşıyorum ve bende nisayy gibi metin beye gidiyorum gayette memnunum dediğin gibi mehmet telek hakkında bende pek iyi şeyler duymadım çok kabasaba biri onun için ona gitmeyi hiç düşünmedim iyikide metin beye gitmişim bakalım doğumuda orda düşünüyorum tabi hayırlısı artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…