2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi. çok heyecanlııı

canım beğenmene çok sevindim hayırlı olsun.. Taşınırken kendini yorma emi dikkat edin kendinize..

Canım köylünün organik sütünü bilemiyorum.. Benim okuduğum makalede paketlerin üstünde organik yazanlardı.. Onların iyot u alınıyormuş ve benek için böyle bi süt içilmemeliymiş.. Zararlı derken o şekilde yani.. Mandıradan alınan süt ne işlem görüyor bilmiyorum

Demek ki her zaman gercekler hayata uymuyo.. Yazılan çizilen okuduklarımız duyduklarımız ... Ben cok sağlıksız beslenirim yani hiç bi şeye dikkat etmem kendimde.. Keyifçiyimdir.. 2 hamileliğimde de 20 kilo aldım nerdeyse.. Babam şeker hastası.. Unursamamak la iyi yaptığımı biliyordum.. Yani hissediyodum diyelim
Neyseki bi seneye düşüyorum yeniden 56 kiloya... Ben de de yiyip yiyip bi vericilik var..

benim gecen hafta 2 kıloydu canım ama usgye gore 33,5 haftalığım

benim iki tarafimda samsun/ladik

nekadan samsunlu varrrr ama btek burda yasayan bnm sanırımm :))))

mandradan alınn sut hıc bı ıslem gormez tatlım ınekten sagılır getrılır. bn anlamdm yha ne sutu ıcıcez smdıkkkk

Merhaba anneler duvar kağıdına ve halıya ihtiyacım var eksiklerimi kararsızlığım ve kolay beğenemediğim için bir türlü bitiremiyorum yeşil tonlarında duvar kağıdına ihtiyacım var bebişimin odasında tek duvara uygulayacağız istanbulda nerden alabilirim çocuklara özel olması gerekmiyor bakmadığım site kalmadı bauhause, koçtaş, praktiker hepsine gittik kocam bıktı usandı benden :) bi de desensiz yeşil halı düşünüyorum nasıl olur bebeğimin karyolası ve dolabı beyaz fikirlerinize ihtiyacım var eksikler bitsin fotoğrafları foruma koyucam.şimdiden teşekkürler.

bızm aılede hıc seker fln yok bnde dıkkat etmm yedıgıme ıctıgme. ben kışları kılo alırım yazları verırım kılo bnde kalmaz oyuzden umursamıorum kıloları 17 kılo alanlardanm bnde :)))

mandradan alınn sut hıc bı ıslem gormez tatlım ınekten sagılır getrılır. bn anlamdm yha ne sutu ıcıcez smdıkkkk
Bismillah dicez içcez.. En azından paket organik içmiyorum ben.. İsteyene makaleyi atabilirim ama İngilizce .. Pubmed de de var hesabı olan varsa direk bakabilir

Hoooppp biz geldik hanımlar cimcimemle.. Hepinize günaydınlar!! Tepiniyor içimde sıpacıkım.. Hepiniz iyisinizdir umarım blgn08 doğum yapmış ömürlü olsun diyelim bir an evvel sağlıkla hep birlikte evlerine dönerler inş. Duamızı onun için okuduk bugün Allah kabul etsin inş. ha bir de size güzel bir yazı sunayım keyifle okumanız dileğiyle

Anne olmak…

Anne olmak yaşam boyu sürecek bir taahhütün altına imza atmak gibi bir şey… O sözleşmede “Önce sen varsın, sonra ben..” yazıyor… Bir an dahi düşünmeden, altına gönüllü imza attığınız gönülden bir akit…

Anne olmak, kendinden vazgeçmek değil elbet… Ama kendini evladınla tanımlamak anlamına geliyor… Bunu talep eden yok aslında sizden… Ama onun mutluluğu başka hiç birşeyden aldığınız hazza benzemediğinden olsa gerek, yaşamınızın tam orta yerine gelip oturuyor…

Pergelin ucu var ya pergelin ucu, işte onu getirip evladınızın üstüne koyuyorsunuz… Ondan sonra ne halkalar çizerseniz çizin, her şey onun etrafında dönüp duruyor…

Anne olmak var ya, hep bir eksiklik hissi aynı zamanda… O yanınızda ya da gözünüzün önünde değilse başka bir sızı, dibinizde olduğunda ise, “acaba doğru şeyleri mi yapıyorum?” sorgulaması yaşatıyor o eksiklik hissini…

Anne olmak gururların en büyüğü… Her geçen gün onun başardıklarına ve gelişimine bakarak yaşadığınız hayretler, bilmişliğine attığınız kahkahalar, yeni bir şey öğrendiğinde gözünde yakaladığınız o ışıltı, başka hiç bir deneyimle boy ölçüşemiyor..

Anne olmak aslında akıl işi değil, gönül işi… Sabrınızın ne kadar çok, enerjinizin ne kadar yüksek, uykunuzun ne kadar gerekli, yemek yemenizin ne kadar hayati, iş yaşamınızın ne kadar önemli ve sosyal yaşamınızın ne kadar değerli olduğunu sürekli test ettiğiniz bir gönül işi…

Bazen kızımı tahterevalliye bindirirken bunu düşünüyorum… Bir ucunda o oturduğunda, diğer tarafa ne koyarsam koyayım onun olduğu taraf ağır basıyor… Mesele tabi ki kilosunda değil… Mesele sevgisinde…

Anne olmak demek, karşılıksız sevmeyi ve sevilmeyi yaşamak demek…

Anne olmak demek, yaşamda yepyeni ve bambaşka bir boyuta geçmek demek…

Anne olmak demek, evladında var olmak, sonra onda yok olmak, derken yine var olmak ve tekrar yok olmak demek…

Anne olmak demek, kendi canının değerini ve değersizliğini çocuğunda tanımlamak demek…

Anne olmak demek, “ANNE OLMAK” demekmiş…

o dert bendede var sanki başkalarını ayaklarına bakıyorum gibi geliyor. özellikle sağda daha fazla 2 gün rapor aldım biraz indiler bugünde işe gelirken tabure aldım ayaklarımı koymaya bakalım faydası olacakmı akşama göriciiizzz
geçmiş olsun annene allahım şifalar versin
kavanozların çok şirin olmuşlar

istanbulun neresinedsini bilemiyorum ama ben duvar kağıdımı yurtdışından getrtmiştim. Tabi kendim yapamayacağım için bir uygulayıcı bulmam gerekiyordu. O sırada ümraniye'de Özen Duvar kağıdını buldum. Çok profesyonelce çalışıyorlar. Gelip yarım gunde uygulayıp gittiler. Çeşitler de inanılmaz fazla. İnternet sitesinden de görebilirsiniz. Sevgiler.
İthal Duvar Kağıdı | RULO 10 TL

bizim marketlerden aldigimiz organik sütler işlem görmüş oluyor , köydekiler direk inekten sagilip süzülüp geliyor , bende aliyorum burda köyden , ama içemiyorum kokuyo :)

bende gecen gun okudum , hamilerelere iyot mutlaka lazimmiş , bebegin beyin gelişimi için vs mutlaka iyotlu tuz kullanilsin , aksi bi durum belirtilmedigi sürece tuzsuz yenmesin normal tuzlu yensin diye. şimdi siz söyleyince aklima geldi yazayim dedim.

bızm aılede hıc seker fln yok bnde dıkkat etmm yedıgıme ıctıgme. ben kışları kılo alırım yazları verırım kılo bnde kalmaz oyuzden umursamıorum kıloları 17 kılo alanlardanm bnde :)))
Benim baba tarafının hepsi seker.. Cocuklarım olmasın da ben kendimi sallamıyorum... Evde tamamen sağlıklı gıdalar ve beslenme tarzımız var.. Zaten eşimin göbek adı organik yani....ondan kaçak yiyorum ... Herkeslerden...

merhaba arkadaşlar.bende 31 haftalık hamileyım inşallah temmuzda anne olacağım bende ama .bi türlü sorunlar bitmiyor önce şeker çıkmıştı dıyet faland erken kontrol altına alındı insülin kullanmıyorum.ama en sondan önce doktora gttgımde bebek 1170 gramdı gecen hftda yanı 30.haftada da 1240 olmuş yanı hıc kılo almamş doğru dürüst 2 haftada geri kalmış .doktorda şüphelendi tabı ayrıntılı ultrasona girdik ve bebege giden damarın birinde kireçlenme varmış coraspirin,balık yagı falan varmış.tabi en kötüleri saydı doktorda raporda verdi işede gidemiyorum nu hafta ıyı bakcam cuma gunu kontrol var eger aynıysa yıne dedı akciger ıgnesi vurcaz böyle gıderse erken alabılırız dedi.sizlerde böyle bi durum yaşayan oldu mu?ınsan stres oluyor tabi haliyle.hayatımda yemedgm kadar et yıyorum bu ara.

Bismillah dicez içcez.. En azından paket organik içmiyorum ben.. İsteyene makaleyi atabilirim ama İngilizce .. Pubmed de de var hesabı olan varsa direk bakabilir

aman yha herseye dıkkat etseydık ac kalırdık bu zamna kadar hıc bse olmamas kımseye bzede olmaz heralde. ben pınarın sutunu ıcıorum bu ara bıraktım zaten ayran yogurt bnlar yetıo bna

aynı seyler bendede var canım hıc bı ısmı yakıstıramıyorum ogluma ama ıkı ısım uzerıne yoğunlastım

ben kurbana ordayım canim inş :)

ben pınar , sek yada dost süt aliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…