iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi.çok heyecanlııı
Canım köylünün organik sütünü bilemiyorum.. Benim okuduğum makalede paketlerin üstünde organik yazanlardı.. Onların iyot u alınıyormuş ve benek için böyle bi süt içilmemeliymiş.. Zararlı derken o şekilde yani.. Mandıradan alınan süt ne işlem görüyor bilmiyorumofff ya bu bilim adamlarıda bir dediği diğerine uymuyor onu yeme bunu yeme ne yiyeyeceğiz.herşey katkılı.zorda olsa yiyicez mecburen.biz hastalandıkça drlar ve ilaç kimyacıları bu kapıdan rant sağlıyor.o zaman birşey yemeyelim o zaman sağlıklı kalacaksak.içtiğimiz suya bile ben güvenemiyorum ama içmeye mecburuz.ben haftada 3 litre organik süt alıyorum köy sütçüsünden.temizmi bilmiyorum ama benim gibi alan çok kişi var mahallemizde.kutu sütlerin tadı bile midemi bulandırıyor.
Demek ki her zaman gercekler hayata uymuyo.. Yazılan çizilen okuduklarımız duyduklarımız ... Ben cok sağlıksız beslenirim yani hiç bi şeye dikkat etmem kendimde.. Keyifçiyimdir.. 2 hamileliğimde de 20 kilo aldım nerdeyse.. Babam şeker hastası.. Unursamamak la iyi yaptığımı biliyordum..inan çok güldürdün beni, bu kadar katıla katıla gülemedim tabiii işteyim şuan ama...yemem içmem o kadar kötü ki gebelik diyabetim olmasına ve diyet vermelerine rağmen bir kez bile diyete uymadım, 3 saatte bir yemem gerekirken unutuyorum ve yaşam tarzımsa sabah 7 olmadan evden çıkıp akşam 7 den sonra evde olan, istanbulda ve özel sektörde çalışan, gerekirse gece bile uykusundan uyandırılıp işe çağırılan ve 36 sat çalışabilen bir anne adayıyım. Evet maşallah diyelim çünkü bu kadar kötü şey arasında kızım da ben de iyiyiz ve bu güne kadar gelebildik. Annemden gelen bişey de değil çünkü annem 15-20 kg alır gebeliklerinde
Kızlar ya kaçıncı haftada olduğumuzu ve aldığımız kiloları yazalım.Birde kontrole gittiyseniz bebişlerimizin kilosunu.Merak ettim:)
İlk kendimle başlayayım.
33. hafta 9 kilo Bebeğiminkini bu hafta sonu öğrenicem öğrenince ekleyeyim
benim iki tarafimda samsun/ladik
Canım köylünün organik sütünü bilemiyorum.. Benim okuduğum makalede paketlerin üstünde organik yazanlardı.. Onların iyot u alınıyormuş ve benek için böyle bi süt içilmemeliymiş.. Zararlı derken o şekilde yani.. Mandıradan alınan süt ne işlem görüyor bilmiyorum
Demek ki her zaman gercekler hayata uymuyo.. Yazılan çizilen okuduklarımız duyduklarımız ... Ben cok sağlıksız beslenirim yani hiç bi şeye dikkat etmem kendimde.. Keyifçiyimdir.. 2 hamileliğimde de 20 kilo aldım nerdeyse.. Babam şeker hastası.. Unursamamak la iyi yaptığımı biliyordum..Yani hissediyodum diyelim
Neyseki bi seneye düşüyorum yeniden 56 kiloya... Ben de de yiyip yiyip bi vericilik var..
Bismillah dicez içcez.. En azından paket organik içmiyorum ben.. İsteyene makaleyi atabilirim ama İngilizce .. Pubmed de de var hesabı olan varsa direk bakabilirnekadan samsunlu varrrr ama btek burda yasayan bnm sanırımm :))))
mandradan alınn sut hıc bı ıslem gormez tatlım ınekten sagılır getrılır. bn anlamdm yha ne sutu ıcıcez smdıkkkk
mayıs ayı da bitti yaf.gün sayarken bitti gitti vallahi.
kızlar akşamları ayak bileklerim bir şişiyor anlatamam,hava basmışlar gibi
dün oğluşumun lavanta keselerini dikmeye başlamıştım ki;annem aradı.rahatsızlandığını,gelip gelemeyeceğimizi sordu.romatizma,kireçlenme var dizlerinde.dizi kitlenmiş .
hemen gittik tabi.doktorunu aramış,üzerine basma demiş,ilaçlarını aldık,yapılması gerekenleri yaptık.bugün de doktora kontrole gidecek.inşallah iyileşir anneciğim
haftasonundan beri ekleyemediğim kavanoz resimlerini ekleyeyim.bakalım beğenecek misiniz?
Merhaba anneler duvar kağıdına ve halıya ihtiyacım var eksiklerimi kararsızlığım ve kolay beğenemediğim için bir türlü bitiremiyorum yeşil tonlarında duvar kağıdına ihtiyacım var bebişimin odasında tek duvara uygulayacağız istanbulda nerden alabilirim çocuklara özel olması gerekmiyor bakmadığım site kalmadı bauhause, koçtaş, praktiker hepsine gittik kocam bıktı usandı benden :) bi de desensiz yeşil halı düşünüyorum nasıl olur bebeğimin karyolası ve dolabı beyaz fikirlerinize ihtiyacım var eksikler bitsin fotoğrafları foruma koyucam.şimdiden teşekkürler.
Canım köylünün organik sütünü bilemiyorum.. Benim okuduğum makalede paketlerin üstünde organik yazanlardı.. Onların iyot u alınıyormuş ve benek için böyle bi süt içilmemeliymiş.. Zararlı derken o şekilde yani.. Mandıradan alınan süt ne işlem görüyor bilmiyorum
Benim baba tarafının hepsi seker.. Cocuklarım olmasın da ben kendimi sallamıyorum... Evde tamamen sağlıklı gıdalar ve beslenme tarzımız var.. Zaten eşimin göbek adı organik yani....ondan kaçak yiyorum ... Herkeslerden...bızm aılede hıc seker fln yok bnde dıkkat etmm yedıgıme ıctıgme. ben kışları kılo alırım yazları verırım kılo bnde kalmaz oyuzden umursamıorum kıloları 17 kılo alanlardanm bnde :)))
Bismillah dicez içcez.. En azından paket organik içmiyorum ben.. İsteyene makaleyi atabilirim ama İngilizce .. Pubmed de de var hesabı olan varsa direk bakabilir
Herkesee merhabaaa.... Gece bi oraya dön bi buraya sebepsiz yere bi uyuyamadım,sabah komşu aradı aşağıda kahvaltı yapıyorus gel diye,gittim geldim iş yapmam lazım yarın kahvaltıya birini çağırdık komşuyla ,büyük ihtimal benim balkonda yaparız.Evi süpürüp silcem bide camı silcem mecburAma oturduğum yerden kalkasım yok:):)
Ya bide oğlumun hala bi ismi yok ve tam içime sinen bi isim de yok işin kötüsü
Neyse pc açık dursun da mola vere vere bitiriim şu işlerimi,akşama yemeğim de yok
nekadan samsunlu varrrr ama btek burda yasayan bnm sanırımm :))))
mandradan alınn sut hıc bı ıslem gormez tatlım ınekten sagılır getrılır. bn anlamdm yha ne sutu ıcıcez smdıkkkk
Bn dogum iznini başlattım.. Resmen bizi kapsamicagının sinyalini vermişler tüh yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?